در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

New Member



no avatar
پست ها

13

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 31 شهریور 1387 15:08

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

مشکل در اجراي بازي با گرافيک بالا

توسط su-20 » شنبه 9 آذر 1387 21:52

من یک پی سی با این مشخصات دارم : cpu 4 هسته ای مدل q6600  
4تا رم 1 گیگ باس 1066
کارت گرافیک 8800gt با رم 512 مدل جی فوس
مادربورد p-35
ولی با این وجود تو بازی کراسیس با گرافیک gamer با گیر جلو میره و فقط مجبورم با mimimom بازی کنم ویندوزم عوضش کردم؟

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10180 مرتبه
تشکر شده: 3920 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » يکشنبه 10 آذر 1387 00:10

su-20,
احتمالا درايور کارت گرافيک شما يا نصب نشده و با درايور پيشفرض کار ميکنه و يا درايور به روز نيست، البته ملزومات بازي رو هم ببينيد، ممکنه گرافيک‌هاي سري 9X رو لازم داشته باشه
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Captain II

Captain II



نماد کاربر
پست ها

530

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 2 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 24 تیر 1386 03:06

محل سکونت

اصفهان

آرشيو سپاس: 151 مرتبه در 67 پست

Re: مشکل در اجراي بازي با گرافيک بالا

توسط Danial_4139 » يکشنبه 10 آذر 1387 01:41

su-20 نوشته است:من یک پی سی با این مشخصات دارم : cpu 4 هسته ای مدل q6600  
4تا رم 1 گیگ باس 1066
کارت گرافیک 8800gt با رم 512 مدل جی فوس
مادربورد p-35
ولی با این وجود تو بازی کراسیس با گرافیک gamer با گیر جلو میره و فقط مجبورم با mimimom بازی کنم ویندوزم عوضش کردم؟



با داشتن 4 رم با حجم کلی 4 گیگ پس شما باید از ویندوز 64 بیت استفاده کنی که برای بازی اصلآ مناسب نیست !
بهترین کار اینه که شما با 2 رم با حجم کلی 2 گیگ و سیستم عامل 32 بیت بازی کنی چون 2 گیگ رم در حال حاضر برای بازی های فعلی کاملآ مناسب هست .

بهترین سیستم عامل برای بازی Windows XP SP2 32 Bit هست .

البته این یک جنبه موضوع بود جنبه دیگش اینه که کارت شما یک کارت متوسط هست و انتظار نداشته باش که اندازه یک کارت جیفورس سری GTX یا GTS بازدهی
داشته باشه ، البته این موضوع با اورکلاک یکم بهتر میشه ولی باز هم مشکل وجود داره اونم تو بازی که از نظر موتور گرافیکی سنگین تو بازی های جهان حرف
اول رو میزنه !!

CPU شما هم قدرت خوبی داره به شرطی که سازنده بازی رو برای این نوع CPU بهینه سازی کرده باشه که متاسفانه این بازی برای CPU چهار هسته ای
بهینه سازی نشده و همین موضوع باعث میشه عملآ CPU شما 50% از بازدهی لازم برای هماهنگی با کارت گرافیک رو نداشته باشه و این مشکلات به
وجود بیاد پس زیاد ناراحت این نباش که سیستمت ضعیفه مشکل از جای دیگه ایست .

New Member



no avatar
پست ها

13

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 31 شهریور 1387 15:08

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط su-20 » دوشنبه 11 آذر 1387 09:13

از راهنمايتون ممنون
من درايو کارت گرافيکمو نصب کرده بودم.در ضمن نمي دونم چرا وقتي برنامه اورکلاک و باز مي کنم و GPU يا MEMORY يا SHADERO تغيير ميدم وقتي APPLAYO مي زنم بر ميگرده به حالت اولش و اورکلاک نمشه اسم برنامشم HUD  هستش در ضمن powerمم 780 وات گرين .کامپيوترمم تازه assambelesh کردم حدود 1700000 برام آب خورد در حالي که داداشم با يه پي سي با cpu  هسته اي 3.2 فول کش اينتل با 2گيگ رم با باس 833 با کارت جي فورس 9600gt 512 که ضعيفتر از کارت8800gt512 من هستش و کلا سيستمش خيلي پايينتره بازي کراسيس با بالاترين درجه بي مشکل اجرا مي کنه  پس مشکل از جاي ديگه
من فکر کنم که 4تا رم ايجاد مشکل کرده البته من تو ويستا امتحان کردم و 2تا رمشو در آوردم اما  سيستم ضعييفتر شد آيا تاحتمال داره به خاطره ويندوز ويستا باشه؟ در ضمن اگه کسي ميدونه واسه چي اورکلاک نميشه کمک کنه
ممنون مي شم :AA:

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

2294

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 29 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385 13:56

محل سکونت

_*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _

آرشيو سپاس: 1176 مرتبه در 362 پست

Re: مشکل در اجراي بازي با گرافيک بالا

توسط Ma3ouD » چهارشنبه 13 آذر 1387 13:10

Danial_4139 نوشته است:
su-20 نوشته است:من یک پی سی با این مشخصات دارم : cpu 4 هسته ای مدل q6600  
4تا رم 1 گیگ باس 1066
کارت گرافیک 8800gt با رم 512 مدل جی فوس
مادربورد p-35
ولی با این وجود تو بازی کراسیس با گرافیک gamer با گیر جلو میره و فقط مجبورم با mimimom بازی کنم ویندوزم عوضش کردم؟



با داشتن 4 رم با حجم کلی 4 گیگ پس شما باید از ویندوز 64 بیت استفاده کنی که برای بازی اصلآ مناسب نیست !
بهترین کار اینه که شما با 2 رم با حجم کلی 2 گیگ و سیستم عامل 32 بیت بازی کنی چون 2 گیگ رم در حال حاضر برای بازی های فعلی کاملآ مناسب هست .

بهترین سیستم عامل برای بازی Windows XP SP2 32 Bit هست .

البته این یک جنبه موضوع بود جنبه دیگش اینه که کارت شما یک کارت متوسط هست و انتظار نداشته باش که اندازه یک کارت جیفورس سری GTX یا GTS بازدهی
داشته باشه ، البته این موضوع با اورکلاک یکم بهتر میشه ولی باز هم مشکل وجود داره اونم تو بازی که از نظر موتور گرافیکی سنگین تو بازی های جهان حرف
اول رو میزنه !!

CPU شما هم قدرت خوبی داره به شرطی که سازنده بازی رو برای این نوع CPU بهینه سازی کرده باشه که متاسفانه این بازی برای CPU چهار هسته ای
بهینه سازی نشده و همین موضوع باعث میشه عملآ CPU شما 50% از بازدهی لازم برای هماهنگی با کارت گرافیک رو نداشته باشه و این مشکلات به
وجود بیاد پس زیاد ناراحت این نباش که سیستمت ضعیفه مشکل از جای دیگه ایست .


دوست عزیز کاملا برعکس این موردی هست که شما اشاره کرده اید!!
ویندوز ویستا 64 گزینه بسیار مناسبی برای اجرای بازی های با گرافیک بالا می باشد.
شما که 4 گیگ رم داری باید 64 بیت رو نصب کنی.
ویندوز ویستا 64 با دارا بودن Direct X 10 بازی ها را بسیار روان اجرا خواهد کرد و در کل فوق العاده کارای بیشتری از XP نشان می دهد.
دوست عزیز شما ویستا 64 رو نصب کنید.تا حد ممکن هم آپدیتش کنید.درایور گرافیکت رو هم آپدیت کن(For Vista 64).4 تا رم رو هم قرار بده.به احتمال 90% مشکلت رفع میشه.
درضمن دمای کارت گرافیکت چنده؟

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Ma3ouD تشکر کرده اند:
chainsaw

New Member



no avatar
پست ها

13

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 31 شهریور 1387 15:08

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط su-20 » چهارشنبه 13 آذر 1387 15:29

دماي کارتم 42درجه هستش ؟ببخشيد منظور از تا ح ممکن آپديت کردن ويندوز چيه؟آپديت کردن درايو کارت گرافيکو  نتونستم از طريق سايتش انجام بدم چطور ميشه اين کارو کرد؟

Captain II

Captain II



no avatar
پست ها

653

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 3 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 21 آبان 1386 22:31

محل سکونت

تهران

آرشيو سپاس: 715 مرتبه در 206 پست

توسط Ra30ol » چهارشنبه 13 آذر 1387 20:26

su-20, عزیز

بنده با 8400 gf بازی هایی رو که نام بردید بدون مشکل انجام می دم،با برنامه های دیگر مشکل ندارید،سیستمتون کند نشده

یا ویندوزتون قدیمی نیست و ......؟



پیشنهاد : تعویض ویندوز و نصب دقسق درایور ها



برای آپدیت هم تاپیک زیر رو مطالعه بفرمایید.

http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... highlight=
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

2294

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 29 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385 13:56

محل سکونت

_*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _

آرشيو سپاس: 1176 مرتبه در 362 پست

توسط Ma3ouD » چهارشنبه 13 آذر 1387 22:25

دماي کارتم 42درجه هستش ؟ببخشيد منظور از تا ح ممکن آپديت کردن ويندوز چيه؟آپديت کردن درايو کارت گرافيکو نتونستم از طريق سايتش انجام بدم چطور ميشه اين کارو کرد؟

یعنی ویندوز ویستا را آپدیت کن....
یک سوال دیگه:
فقط با بازی کرایسیس این مشکل رو داری؟!!!
اصلا با بازی های دیگه تست کردی سیستم رو؟!!

New Member



no avatar
پست ها

13

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 31 شهریور 1387 15:08

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط su-20 » پنج شنبه 14 آذر 1387 09:04

من ويندوز ايکس پي sp2 رو نصب کردم تو بازي فالوت3 هم اينجوري بوده واصلا چرا برنامه overkelakesh کار نمي کنه؟در ضمن آخرش نفهميده وينوز ويستا64 بيتي خوبه يا نه؟ برم تهيه اش کنم؟

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

2294

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 29 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385 13:56

محل سکونت

_*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _

آرشيو سپاس: 1176 مرتبه در 362 پست

توسط Ma3ouD » پنج شنبه 14 آذر 1387 11:34

su-20 نوشته است:من ويندوز ايکس پي sp2 رو نصب کردم تو بازي فالوت3 هم اينجوري بوده واصلا چرا برنامه overkelakesh کار نمي کنه؟در ضمن آخرش نفهميده وينوز ويستا64 بيتي خوبه يا نه؟ برم تهيه اش کنم؟


غزیز من!!!شما 4 گیگ رم داری!حتما باید ویندوز 64 بیتی نصب کنی!!!
بهترین گزینه vista ultimate 64 هست.شک نکن....

Captain II

Captain II



نماد کاربر
پست ها

530

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 2 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 24 تیر 1386 03:06

محل سکونت

اصفهان

آرشيو سپاس: 151 مرتبه در 67 پست

توسط Danial_4139 » پنج شنبه 14 آذر 1387 13:27

su-20 نوشته است:من ويندوز ايکس پي sp2 رو نصب کردم تو بازي فالوت3 هم اينجوري بوده واصلا چرا برنامه overkelakesh کار نمي کنه؟در ضمن آخرش نفهميده وينوز ويستا64 بيتي خوبه يا نه؟ برم تهيه اش کنم؟


شما 4 گیگ رم داری ولی چون ویندوز 32 بیت نمیتونه 4 گیگ رم رو ساپورت کنه باعث یکسری مشکلات میشه !

گفتم که اول 2 گیگ از مقدار رم سیستمت رو کم کن و فقط با 2 گیگ بازی رو اجرا کن اگر مشکلت هنوز هست مشکل از جای دیگه است .

برای اورکلاک هم بهتره از یه برنامه درست حسابی استفاده کنی Riva Tuner فعلا برنامه خوبی هست ولی با برنامه قبلیت اگر می خوای کار کنی
هیچ برنامه ای به صورت مستقیم که شما می خوای اورکلاک رو انجام نمیده ، شما اول پارامتر های رم کلاک و کور کلاک رو هر چی می خوای بگذار
بعد دنبال یه گزینه بگرد که مقدار تعیین شده شما رو تست میکنه و در صورتی که برای کارت مشکلی ایجاد نکرد تغیرات انجام میشه !

این گزینه با نام های مختلفی تو برنامه ها گذاشته شده که یا با نام Lock مشخص شده یا Test Clock یا ...
خودت باید بگردی پیداش کنی .

Novice Poster

Novice Poster



no avatar
پست ها

64

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 28 بهمن 1385 16:39

آرشيو سپاس: 17 مرتبه در 11 پست

توسط B2 Spirit » جمعه 15 آذر 1387 02:28

اين سيستم نياز به overclock نداره!
به قطعات خود بي دليل صدمه نزنيد!  :shock:

بعدي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان