مديران انجمن: Shahbaz, MASTER, رونین, شوراي نظارت
Captain
3309
شنبه 10 آذر 1386 17:59
Captain II
353
يکشنبه 28 بهمن 1386 12:56
اهواز
Darya salar MILAD نوشته است: سپس، با طراحی و هدایت انگلستان قرار شد فدراسیونی متشكل از نه شیخ نشین جنوب خلیج فارس و از جمله بحرین در قالب یك كشور واحد پس از خروج نیروهای انگلیسی از منطقه تشكیل شود،بویژه شیخ بحرین با ابراز ناخشنودی از مسأله خروج آتی نیروهای انگلیسی ،و ادعای مالكیت ایران بر بحرین آن را یك مشكل امنیتی برای آینده مجمع الجزایر دانست و بنابراین حل این مشكل را پیوستن بحرین به فدراسیون یاد شده دانست .
Captain
3309
Captain
3309
Novice Poster
79
يکشنبه 24 آذر 1387 19:48
دیار عاشقان
پزشکپور از معدود نمايندگان مخالف تجزيه بحزين بود که با اين نطق آبروي خائنان جداسازي بحرين را در سال 1350 برد.
Captain
3309
Novice Poster
79
دیار عاشقان
1.گفتي که مردم بحرين عب اند و قيوميت ايران را دوست ندارند.سفري به بحرين داشته باش متوجه خواهي شد که هنوز عشق ايران در دلهاي اکثريت شيعه بحرين است.بحرينيها هنوز که هنوزه ايران را دوست دارند.به حرفهاي اقليت سني اين کشور که ناعادلانه حکومت را دست گرفته اند توجه نکن.
من هنوز اميدوارم بحرين به ايران برگردد البته با تدبير و سياست.مگر هنگ کنگ و ماکائو به چين برنگشتند.
حتي در آذربايجان باکو نيز عاشقان ايران بسيارند.و خواهان بازگشت اران(آذرپادگان) به مام ميهن.(
ترکمنچاي و گلستان مدت دار بوده اند و به پايان رسيده است
اگر روزي خانه تو ازت گرفتن و گفتن مال ما بوده است..تو نيز مدتي بعد خواهي گفت فراموش مي کنم.
با اين انديشه فکر کنم از ايران چيزي باقي نخواهد ماند و هر گوشه از ايران مدعي پيدا خواهد کرد
Captain
3309
Novice Poster
79
دیار عاشقان
خيلي خوشحالم که با دوست با مطالعه و آگاهي مثل تو آشنا شدم.
.از اينکه اکثريت بحريني ها خواهان بازگشت به ايران هستند مطمئن باش ولي به شرطها و شروطها
2.اشاره به هنگ کنگ شد...دقيقا منظور من هم همين بود بهترين راه براي بازگشت آذربايجان شمالي و بحرين به خاک ايران همين است...
يک کشور ولي دو نظام...مثل هنگ کنگ که جز خاک چين است ولي سيستم حکومتي خود مختار دارد.
مانعي ندارد بحرين خودمختار باشد مهم براي ما ايرانيها تماميت ارضي ايران است.بحرين به حال خودش باشد اشکالي ندارد ولي مهم اين است که جزيي از خاک سرزمين مادري باشد.
اين راه معقولانه نيز هست...بحرين به همين حالت فعلي بماند...ولي سفارت خانه..ويزا... برود کنار..ايرانيها و بحرينيها طوري رفت آمد کنند گويي يک کرجي به تهران مي رود...ولي آيا کرج تحت حکومت تهران است خير..کرج شهردار دارد..تهران نيز شهردار...
ضمنا بحرين با موقعيت استراتژيک خود در پهنه جنوبي خليج فارس مزاياي بسياري نصيب ايران خواهد کرد.
.در رابطه با قرارداد ترکمنچاي و گلستان به زودي مقاله اي جامع و مستند قرار خواهم داد تا به چند و چون ان بيشتر پي ببريد...من کلا از بي پايه صحبت کردن بيزارم...منتظر باشيد...!
.کاش بحث رو به فلسطين نمي بردي..من نميدونم چرا در هر سايتي هر بحثي ميشه بايد يه سري به فلسطين و صيونيزم بين الملل بزنيم
جدايي بحرين و آذربايجان دو خاطره بسيار تلخي هستند که هر ايراني وطن پرستي با ياد کردن از آن ها آهي از سر افسوس غم مي کشد.من نمي توانم فراموش کنم no no no ..شما را نمي دانم
Old Moderator
1910
پنج شنبه 9 فروردین 1386 12:38
جدايي بحرين و آذربايجان دو خاطره بسيار تلخي هستند که هر ايراني وطن پرستي با ياد کردن از آن ها آهي از سر افسوس غم مي کشد.من نمي توانم فراموش کنم no no no ..شما را نمي دانم
Captain
3309
Novice Poster
79
دیار عاشقان
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان