لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد
هرون
شبکه خبري «سي.ان.ان» به نقل از روزنامه «يديعوت آحارنوت»، چاپ اسرائيل نوشت:
نيروي هوايي اسرائيل، مراحل آزمايشي ساخت هواپيماي بدون سرنشين «ايتان» را به پايان رسانده و در هفتههاي آينده، پرواز آزمايشي آن را آغاز خواهد كرد.
اين روزنامه افزود:
اين هواپيما، ميتواند به مدت 24 ساعت، همه اطلاعات راداري منطقه خاورميانه در ارتفاعات گوناگون و نيز اطلاعات غير سيگنالي ايران را جمعآوري کرده و پس از طبقهبندي به رادار مادر بفرستد.
يديعوت آحارنوت همچنين مدعي است، اين هواپيما از سيستمهاي روسي هواپيماهاي بدون سرنشين بهره گرفته و بخشي از اطلاعات را از «نووستي»، خبرگزاري رسمي روسيه به دست آورده است.
اين گزارش ميافزايد:
طول اين هواپيما، 15 متر، درازاي بالش 26 متر و سرعت آن 234 كيلومتر در ساعت عنوان شده كه ميتواند در مدت 24 ساعت مسيرهاي گوناگون را آن هم بدون سوختگيري پشت سر گذارد و نيز محمولهاي به وزن يك تن را به تجهيزات خود بيفزايد (اين رقم در هواپيماهاي بدون سرنشين به طور معمول دويست كيلوگرم است).
هواپيماي ياد شده، در مدت پنج سال، مراحل تحقيقاتي و آزمايشگاهي خود را در آمريكا و چند كشور اروپايي ـ كه نام آنها برده نشده ـ گذرانده است.
از اين هواپيما تاكنون تصويري منتشر نشده و پس از هواپيماي بدون سرنشين «هيرون»، دومين هواپيماي اسرائيلي به شمار ميرود.
گفتني است، رژيم اسرائيل همواره تلاش دارد، وانمود کند ايران خطري جدي براي منطقه و به ويژه آن رژيم است و از سوي ديگر، با توجه به شکست سنگين اعراب در جنگ شش روزه با اسرائيل، رژيم صهيونيستي همواره غير مستقيم و گاه آشکار گفته است، تنها کشور منطقه که ميتواند براي اسرائيل ايجاد خطر کند، ايران است و به خاطر همين ترس، تلاشهاي سياسي، امنيتي و نظامي بسياري را معطوف ايران کرده است.
تابناک