در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مباحث گرافيک و طراحي گرافيکي به بحث بپردازيد
Captain I

Captain I



نماد کاربر
پست ها

720

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 1 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 3 دی 1386 21:27

محل سکونت

God Knowz

آرشيو سپاس: 253 مرتبه در 112 پست

چگونه یک لودینگ توسط فلش بسازم ؟

توسط Justice » شنبه 22 فروردین 1388 16:00

کلی سایت رو گشتم ولی خوب چیزه درست حسابی دستگیرم نشد .
از دوستان اگر کسی اموزش ساخت لودینگ در فلش را دارد ممنون می شوم بگذارد.

New Member



no avatar
پست ها

1

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 14 خرداد 1389 17:19

آرشيو سپاس: 1 مرتبه در 1 پست

Re: چگونه یک لودینگ توسط فلش بسازم ؟

توسط javadvalaie » جمعه 14 خرداد 1389 18:27

ساده ترین راه ،استفاده از تابع زیر است!ifFrameLoaded function
ifFrameLoaded([scene:String], frame) {
statement(s);
}
ابتدا فایل های زیر مربوط به Flash MX 2004 را از زیر دریافت کنید.
http://www.persianupload.com/9507415


توضیح :
1-     در این مثال تا فریم 4 متن Loading… که به معنی در حال بارگزاری است برای مشاهده کننده فیلم فلش تا زمانی که فیلم کامل لود نشده به نمایش گزاشته می شود.
2-     در فریم 5 کد زیر نوشته شده
gotoAndPlay(1);
ifFrameLoaded (40) {
gotoAndPlay(6);
}
خط دوم تاچهارم یعنی اینکه در این فریم اگر فرم 40 لود شد برو به فریم 6 و یک دستور آماده شرطی است.
اگر فریم 40 لود نشده دستور خط شماره یک اجرا شده و به فریم 1 می رود و متن Loading… نمایش داده می شود و تا زمانی این چرخه ادامه دارد که فریم 40 لود شود.
3-     محتویات فیلم فلش بین فریم 6 تا 39 گنجانده شده و به نمایش در می آید
4-     در آخرین فریم یعنی فریم 40 دستور زیر نوشته شده
gotoAndPlay(6);
چون فلش پلیر به طور اتوماتیک بعد از اجرای آخرین فریم، اولین فریم را نمایش می دهد و چون متن و شرایط Preloader در فریم 1 تا 5 گنجانده شده و نمی خواهیم بعد از لود شدن کامل به نمایش درآید و فقط می خواهیم محتویات اصلی به نمایش درآید به فلش پلیر می گوییم برو به فریم 6

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب javadvalaie تشکر کرده اند:
CentralWeb


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان