در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Major I

Major I



نماد کاربر
پست ها

5234

تشکر کرده: 17 مرتبه
تشکر شده: 342 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 25 خرداد 1385 14:47

محل سکونت

http://www.ganjineh-danesh.com/forum.php

آرشيو سپاس: 4023 مرتبه در 1451 پست

گوشت منجمد را سريع يخ‌زدايي نكنيد

توسط ganjineh » جمعه 5 تیر 1388 16:22

مدير كل نظارت بر مواد غذايي وزارت بهداشت افزود: در روش انجماد سرعت رشدميكروارگانيسم‌ها كاهش پيدا كرده و آبي كه در ماده غذايي وجود دارد و دراختيار باكتري قرار مي‌گيرد در زمان انجماد كاهش پيدا كرده و زمان نگهداريگوشت افزايش پيدا مي‌كند.

وي گفت: گوشت را مي‌توان در دماي منفي 18 درجه به مدت يك سال نگهداري كردو براي اين‌ كه سلول‌هاي ماهيچه‌اي گوشت آسيب كمتري ببيند و ارزش تغذيه‌ايگوشت كاهش پيدا نكند، بهتر است براي رفع انجماد آن به مدت 24 ساعت گوشت رااز فريزر خارج كرده و در محيط يخچال قرار داده يعني دماي گوشت را از منفي18 درجه به 4 درجه برسانيم كه براي پخت و پز آماده شود. در اين صورت ارزشغذايي آن كاهش پيدا نمي‌كند.

جام جم
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
http://www.ganjineh-danesh.com/forum.php
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
http://ganjineh-elahi.com/

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب ganjineh تشکر کرده اند:
Mahdi1944, sokuteasemuni, Dr.Akhavan

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان