کاربر گرامی ورود شما را به انجمن خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.


مرکز انجمنهاي تخصصي
امروز جمعه 12 شهریور 1389 23:47

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 DST تنظیم شده اند




ارسال موضوع جديد پاسخ به موضوع  [ 4 پست ] 
نويسنده محتواي پيام
 موضوع پست: حیدر مصلحی وزیر جدید اطلاعات
پستارسال شده در: يکشنبه 25 مرداد 1388 15:10 
Captain
Captain
آفلاين

تاريخ عضويت: شنبه 10 آذر 1386 18:59
پست: 3316
تشکر کرده اید: 3415 مرتبه
تشکر شده:
12008 مرتبه به 1887 پست
سوابق گزينه پيشنهادي وزارت اطلاعات


خبرگزاري فارس: گزينه نهايي رئيس جمهور براي وزارت اطلاعات دولت دهم، پيش از اين در سپاه پاسداران و سازمان اوقاف فعاليت داشته و از مشاوران احمدي نژاد در دولت دهم بوده است.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، حجت الاسلام حيدر مصلحي نمايندگي حضرت امام (ره) در قرارگاه كربلا و خاتم الانبياء (ص) در دوران دفاع مقدس، نماينده ولي فقيه در نيروي زميني سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و نيروي مقاومت بسيج و مشاور رياست سازمان تبليغات اسلامي از جمله سوابق مديريتي و اجرايي را در كارنامه خود دارد.
وي همچنين به مدت بيست سال تحصيلات حوزوي داشته و اولين مشاور احمدي نژاد در امور روحانيون بوده است.
مصلحي همچنين مشاور و نماينده رئيس جمهور در دانشگاه مذاهب اسلامي است. وي اكنون نيز نمايندگي ولي‌فقيه و سرپرستي سازمان اوقاف و امور خيريه را بر عهده دارد.


بالا
 مشخصات  
تشکر کرده اید  
کاربران زیر از Mil@d به خاطر این پست تشکر کرده اند:
sokuteasemuni, CAPTAIN PILOT, Mahdi1944, SAMAN, Fariborz, shazan
 موضوع پست: Re: حیدر مصلحی وزیر جدید اطلاعات
پستارسال شده در: يکشنبه 25 مرداد 1388 16:10 
Major II
Major II
آفلاين

تاريخ عضويت: يکشنبه 26 خرداد 1387 22:39
پست: 136
تشکر کرده اید: 146 مرتبه
تشکر شده:
401 مرتبه به 82 پست
احمدي‌نژاد 6 وزير خود را معرفي كرد


رئيس جمهور در گفتگوي زنده تلويزيوني محرابيان، حسيني، مصلحي، آجرلو، عباسي و دستجردي را به عنوان وزراي پيشنهادي صنايع، اقتصاد، اطلاعات، رفاه، تعاون و بهداشت معرفي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس محمود احمدي نژاد رئيس جمهور در گفت و گوي زنده تلويزيوني در بخش خبري ساعت 14 علي اكبر محرابيان را براي وزارت صنايع، سيد شمس الدين حسيني را براي وزارت اقتصاد، حجت الاسلام حيدر مصلحي را براي وزارت اطلاعات و محمد عباسي را براي وزارت تعاون به عنوان تعدادي از گزينه هاي خود براي كابينه دهم عنوان كرد.

وي افزود: فاطمه آجرلو را براي وزارت رفاه و مرضيه وحيد‌دستجردي را نيز براي وزارت بهداشت در كابينه دهم معرفي خواهيم كرد.

احمدي نژاد تاكيد كرد: از جوان‌ها و حداقل يك خانم ديگر نيز در كابينه استفاده خواهيم كرد.


بالا
 مشخصات ايميل  
تشکر کرده اید  
کاربران زیر از nodet به خاطر این پست تشکر کرده اند:
sokuteasemuni, CAPTAIN PILOT, shola, SAMAN, Fariborz, Mahdi1944
>
 موضوع پست: Re: حیدر مصلحی وزیر جدید اطلاعات
پستارسال شده در: يکشنبه 25 مرداد 1388 22:21 
Captain
Captain
آفلاين

تاريخ عضويت: شنبه 10 آذر 1386 18:59
پست: 3316
تشکر کرده اید: 3415 مرتبه
تشکر شده:
12008 مرتبه به 1887 پست
نماینده ملایر:حیدر مصلحی با رای قاطع وزیر اطلاعات خواهد شد

نماينده ملاير در مجلس شوراي اسلامي انتخاب حجت‌الاسلام حيدر مصلحي رييس سازمان اوقاف را به عنوان وزير اطلاعات از سوي رييس جمهور ، موجب كاهش دغدغه‌هاي نظام خواند و گفت: اين انتخاب آرامش مورد نياز را به جامعه خواهد داد.
حسن ونايي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه اجتماعي ايرنا، افزود:
در بين شش وزير پيشنهادي رييس جمهوري به مجلس شوراي اسلامي، آقاي مصلحي نقطه عطف اين گزينه‌ها محسوب مي‌شود و به نظر مي‌رسد وي با توجه به رايزني‌هاي انجام شده بهترين گزينه را براي حساس‌ترين وزارتخانه انتخاب كرده است.
وي ادامه داد: اين وزير پيشنهادي قطعا با راي قاطع نمايندگان انتخاب خواهد شد و به اين ترتيب نبض امنيتي و حساس كشور و دولت در اختيار وزيري لايق قرار خواهد گرفت كه با حضورش نه تنها موجب آرامش در اين وزارتخانه حساس خواهد شد بلكه ساير وزارتخانه‌ها نيز به دليل ارتباط تنگاتنگ با اين وزارتخانه به آرامش مناسبي مي‌رسند.


بالا
 مشخصات  
تشکر کرده اید  
کاربران زیر از Mil@d به خاطر این پست تشکر کرده اند:
CAPTAIN PILOT, sokuteasemuni, SAMAN, Fariborz, Mahdi1944
>
 موضوع پست: Re: حیدر مصلحی وزیر جدید اطلاعات
پستارسال شده در: سه شنبه 27 مرداد 1388 11:23 
Moderator
Moderator
نماد کاربر
آفلاين

تاريخ عضويت: پنج شنبه 8 اسفند 1387 16:23
پست: 1770
محل سکونت: IRAN
تشکر کرده اید: 16009 مرتبه
تشکر شده:
14226 مرتبه به 1771 پست
نگاهي به سوابق فعاليت‌هاي مصلحي گزينه نهايي وزارت اطلاعات



خبرگزاري فارس: محمود احمدي نژاد رئيس‌جمهور كشورمان حجت الاسلام والمسلمين حيدر مصلحي را به عنوان وزير پيشنهادي وزارت اطلاعات معرفي كرد كه به گوشه‌اي از سوابق وي در عرصه‌هاي علمي، فرهنگي و اجرايي اشاره مي‌شود.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، حجت‌الاسلام حيدر مصلحي متولد 1336شهرضا و داراي مدرك كارشناسي ارشد الهيات و معارف اسلامي از مؤسسه آموزشي امام خميني (ره) قم است . او همچنين تحصيلات حوزوي را تا سطح خارج فقه و اصول در حوزه هاي علميه قم و تهران گذرانده است .

* گوشه اي از سوابق اجرايي

ـ مسئول عقيدتي، سياسي كميته انقلاب اسلامي ـ تهران
ـ مسئول سياسي ـ بخش خارجي جامعه مدرسين حوزه علميه قم ـ قم
ـ مسئول سياسي نمايندگي حضرت امام (ره) قرارگاه كربلا سپاه ـ مناطق عملياتي جنوب و غرب كشور
ـ نمايندگي حضرت امام (ره) در قرارگاه كربلا سپاه ـ مناطق عملياتي جنوب و غرب كشور
ـ نمايندگي حضرت امام (ره) در قرارگاه خاتم سپاه ـ مناطق عملياتي جنوب و غرب كشور
ـ نماينده ولي فقيه در نيروي زميني سپاه ـ تهران ـ سپاه پاسداران
ـ نماينده ولي فقيه در نيروي مقاومت بسيج ـ تهران ـ سپاه پاسداران
ـ نماينده ولي فقيه در نيروي هوايي ـ تهران ـ سپاه پاسداران
ـ عضو شوراي نمايندگان ولي فقيه در مناطق اهل سنت
ـ رئيس شوراي برنامه ريزي مدارس علميه اهل سنت
ـ عضويت در گروه 6+5اصولگرايان
ـ عضو هيئت مركزي نظارت شوراي نگهبان ـ استان تهران و شهرتهران
ـ نماينده ولي فقيه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خيريه

*سوابق سياسي، فرهنگي و اجتماعي

حجت الاسلام مصلحي دراين باره مي گويد: با جريانات مبارزاتي حضرت امام خميني(ره) آشنا شدم كه همزمان در سن 17 سالگي از سال 1353 با ورود به حوزه علميه و آشنايي با شهيد آيت‌الله بهشتي و حسينيه ارشاد در تبليغ‌ها اقدام به آشنايي اقشار مختلف جامعه به خصوص نسل جوان با نهضت حضرت امام(ره) نموده و در همان اوائل انقلاب با تشكيل سپاه و كميته انقلاب اسلامي به عنوان مسئول عقيدتي و سياسي منصوب شدم كه با حركات شوم استكبار جهاني بر عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي و آغاز تجاوز رژيم بعث عراق تكليف را بر اين دانستم كه به عنوان يك بسيجي وارد عرصه‌هاي دفاع مقدس شوم كه در آن سال‌ها به عنوان مسئول سياسي نمايندگي حضرت امام در قرارگاه عملياتي كربلا مشغول و از سال 1361 تا پايان جنگ تحميلي در كنار رزمندگان غيور اسلام سعي به انجام تكليف خود به انقلاب نمودم.
پس از هشت سال دفاع مقدس با تفكيك نيروهاي پنج‌گانه سپاه توفيق حاصل شد در نيروي زميني سپاه با سمت نمايندگي مقام معظم رهبري ادامه خدمت داده و پس از آن با عنايت خداوند متعال در نيروي مقاومت بسيج كه جوشيده از آحاد جامعه عزيز اسلامي و سپس در نيروي هوايي سپاه با همين عنوان افتخار نمايندگي حضرت امام روحي فدا و مقام معظم رهبري از سال 65 لغايت 85 را داشته‌ام كه از سال 85 تاكنون بعنوان نماينده مقام معظم رهبري و سرپرست سازمان اوقاف مشغول به انجام تكليف شدم.

* سوابق علمي و تخصصي

وي همچنين دراين باره مي افزايد: ضمن تحصيلات حوزوي و بهره‌مندي از اساتيدي همچون آيات عظام تبريزي(ره)، مكارم شيرازي، حاج آقاي مجتبي تهراني و مقام معظم رهبري حضرت آيت‌الله العظمي خامنه‌اي دام‌ظله كه از بدو شروع درس خارج تا هم اكنون نيز ادامه دارد و در مؤسسه آموزشي امام خميني(ره) قم تحصيلات خود را در مقطع كارشناسي و كارشناسي ارشد با گرايش الهيات و معارف اسلامي به پايان رساندم و در طول مدت حضور خود در سپاه نشريات و مجلاتي همچون فصل‌نامه مطالعات سياسي روز (ويژه هاديان سياسي بسيج) ماهنامه بصيرت بسيج با موضوعات سياسي و فرهنگي فصل نامه نور انديشه ويژه طلاب حوزه‌هاي علميه، سراج بسيجي ويژه پايگاه‌هاي مقاومت بسيج و شميم معرفت كه ويژه مربيان عقيدتي بود را مديريت نمودم و در كنار موضوعات ذكر شده افتخار تدريس در دانشكده شهيد محلاتي(ره) قم را داشته‌ و همچنين با توجه به ارتباط نزديك با سازمان حفاظت اطلاعات و اطلاعات سپاه حضور مستمر در كميسيون‌هاي تخصصي، توجيه سياسي و بصيرت كاركنان را داشته‌ام.

_________________
life is a road and you are it's passenger's so, be careful about the value of yo time
.maybe you wont be in the road tomorrow
     لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد                                             
               
                                                                             
                                                                                                                


بالا
 مشخصات ايميل  
تشکر کرده اید  
کاربران زیر از CAPTAIN PILOT به خاطر این پست تشکر کرده اند:
Mahdi1944, Mil@d, SORENA77, Fariborz, shazan
>
نمايش پست ها:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال موضوع جديد پاسخ به موضوع  [ 4 پست ] 

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 DST تنظیم شده اند


موضوعات مشابه
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
بدون پست جديد وزیر دفاع: ناوشکن جدید ایران در راه است

shola

0

195

دوشنبه 18 آبان 1388 13:53

shola نمايش قديمي ترين پست

بدون پست جديد تودیع و معارفه سردار وحیدی وزیر جدید دفاع

Mil@d

6

1069

شنبه 21 شهریور 1388 15:53

@lirez@ نمايش قديمي ترين پست

بدون پست جديد معاونت اطلاعات سپاه به سازمان اطلاعات سپاه ارتقا یافت

Mil@d

0

169

چهارشنبه 15 مهر 1388 02:09

Mil@d نمايش قديمي ترين پست

 


آمار کاربران آنلاين

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 1 مهمان


شما نمي توانيد موضوع جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
پرش به:  


News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list


Powered by phpBB & CentralClubs

[ Time : 0.488s | 20 Queries | GZIP : On | Load : 5.32 ]
Seo Powered by  MyPagerank.Net