روغن و ....

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

روغن و ....

پست توسط Dr.Akhavan » دو شنبه 19 تیر 1385, 2:46 am

  در مورد  


● از حرارت دادن زياد و طولاني روغن خودداري نماييد. به وجود آمدن آكرولئين در روغن سوخته ، باعث سرطان زايي آن مي شود.

● عامل سرطان زاي ديگري كه در اثر فرآيند سرخ شدن روغن ايجاد مي گردد ، راديكال آزاد اكسيژن است كه سرطان زايي آن به اثبات رسيده است.


● از مصرف مجدد روغني كه چندين بار حرارت ديده خودداري كنيد.

● هنگام خريد روغن به تاريخ توليد و مصرف آن توجه نماييد. روغن هاي تاريخ مصرف گذشته احتمال اكسيده شدن را دارند ( از علائم ظاهري روغن فاسد ، افزايش بو ، غلظت ، تغيير رنگ و تند شدن است كه حاكي از اكسيداسيون آن مي باشد).

● روغن بايد در محل خنك و دور از نور و هوا و در ظرف دربسته نگهداري شود.

● سعي كنيد از روغن هاي مايع حاوي آنتي اكسيدان استفاده كنيد. آنتي اكسيدان خاصيت ضد سرطاني دارد.

● روغن هاي مخصوص سرخ كردن ، در صورت حرارت ديدن مشكل كمتري ايجاد مي كنند.

● به هنگام طبخ با روغن از حرارت كم استفاده كنيد.

● روغن مصرف شده نبايد دوباره به ظرف اصلي روغن برگردانده شود.

● درب روغن مايع را پس از مصرف بسته ، در جاي خنك ودور از نور نگهداريد.

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”