دانشجو ها حتما" بخونن :
با سلام خدمت همه دوستان عزیز (به خصوص اون هایی که توی شهرستان ها دانشجو هستن )
قبل از هر چیز ورود خودمو به جمع شما به خودم تبریک میگم ( الان یه نوشابه واسه خودم باز می کنم)

عر ضم به حضورتون که با توجه به بودجه ای که برای شکمتون در ماه میتونین هزینه کنین !
1- اگه بچه پول دار هستین یا از اون دسته ادمایی که میگن همه جان وتنمفدای شکمم بذارین یه توصیه دوستانه بهتون بکنم اون هم اینکه در هر ماه سعیکینن 3 بار بیشتر از بیرون غذا نگیرین که دفعه چهارم یا کارتون بهبیمارستان میکشه یا در خوشبینانه ترین حالت حداقل تاثیرش اینه که بدنتونبعد چند وقت بد فرم میشه چون
غذای بیرون سالم نیست( که این خودش داستان داره ). البته منظورم این نیست هر کی غذای بیرون روبخوره میمیره چون رستوران یا چه میدونم مغازه های معروفی هم در هر شهریپیدا میشه که غذای معروف و با کیفیت داشته باشه ولی منظورم اینه کهالزاما" سالم نیست !!
اگه بخوام بیشتر توضیح بدم باید بگم که در خوشبینانه ترین حالت غذاهایبیرون رو با مواد خیلی چرب یا موادی که استفاده زیاد از اون ها بعد یهمدتی عوارضی داره درست میکنن !!!
2- اگه خودتون توی خونه یا خوابگاه هر از گاهی دست به کف گیر میشین باتوجه به بودجه تون میتونین هم غذای سالم -خوشمزه ومقوی و متنوع تهیه کنین. در ضمن این رو هم بگم که زیاد به این کتابهای آشپزی دلتون رو خوش نکنینکه همشه درست از اب در نمیاد ( اینو جدی میگم ) !!!
الان توی بازار مواد به صورت آماده زیاد تولید شده که میشه با ترکیببش یه غذای فوری و خوشمزه درست کرد !!! مثل انواع سوپ ها و ....
برای شروع یه نمونه رو میگم اگه خوشتون اومد
بگین تا ادامه بدم :
سوپ گوجه :
باتوجه به شروع فصل سرما اگه مواد مورد نیاز بدنتون رو تامین نکنین یواشیواش قدرت دفاعی بدن تون تحلیل میره و سرما می خورین برا همین هم یکی ازاون غذاهایی ( البته توی رستوران جزو غذاها نیست )که میتونه انرژ ی بدنتونرو فراهم کنه همین سوپ هاست ! حالا طرز تهیه یه سوپ رو به روش دانشجویی براتون توضیح می دم :
مواد لازم : 1- آرد 2- کره یا روغن 3- اب گوجه ( روش تهیه اون رو میگم) 4- قرص سوپ مرغ 5- پیاز 6 - نمک وفلفل و ....
طرز تهیه : ( مراحل زیر رو به دقت اجرا کنین )
اوا بپرین دم یه سوپر مارکتی وبهش بگین یه دونه اب گوجه فرنگی میخوام (تازه گی ها به بازار اومده اون هم با مارک سن ایچ وقیمت 1400 تومن که برا6 نفر کافیه ) بعدش از همون سوپری یه دون قرص سوپ مرغ هم بگیرین ( مارکشمهم نیست)
دوم :
پیاز رو خلالی خرد کنین ( یه دونه کافیه ) وتوی روغن یا کره ای که اب شدهتفت بدین تا پیاز مغزش نرم بشه (توجه کنین نمی خواییم طلایی بشه - از اونطرف هم مواظب باشین نپخته نرین مرحله بعد که ...)(برای امتحان هر از گاهییه دون پیاز رو زیر دندون تون بذارین هر وقت احساس کردین نرم شده برینمرحله بعد)( درضمن گدا بازی در نیارین وروغن به اندازه ای بریزین که پیازته نگیره از اون طرف هم اونقدر زیاد نریزین که سوپ تون .... ) ( دیگه نمیدونم چه جوری توضیح بدم )
سوم :
اون قرص سوپ رو باز کنین وبا دستتون پودرش کنین توی پیازها بعد 2 - 3 تاقاشق ارد اضافه کنین و یه کم تفت بدین (البته چند لحظه بیشتر نیاز نیستچون زود ته میگیره )
چهارم :
سریعا اب گوجه رو چند بار تکون بدین و به مواد اضافه کنین و چندبار همبزنین تا مواد مخلوط بشه - بعدش زیر اجاق (حرارت) رو ملایم کنین تا یه 15دقیقه ای بجوشه !!! ( زمان برداشتن از روی اجاق رو در ادامه بخونین )
پنجم :
ولش نکنین برین دنبال ..... !!!!
ششم :
اول بچشین بعدش به مقدار لازم نمک وفلفل و... اضافه کنین ( این که میگماول بچشین به خاطر اینه که اون قرص سو پ خودش نمک هم توش داره ) در ضمناین طعم دادن خیلی مهمه چون اگه نتونین خوب بهش طعم بدین رفقا تون بیچارهتون میکنن !
در پایان هر وقت دیدین سوپ غلیظ شده ( یعنی قاشق که می زنین ببینین ابکینیست و طوری هست که بهش بشه گفت سوپ از روی اجاق بردارین در ضمن هر چهبیشتر بمونه غلیظ تر میشه که بستگی به سلیقه خودتون داره ) البته میتونینکل سوپ رو هم از یه صافی رد کنین تا پیازش گرفته بشه و کرم بشه ( کرم سوپبه همین میگن)
هفتم : یه ماچ به بنده بدین وبعدش حمله .....