در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

New Member



no avatar
پست ها

19

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 12 مهر 1388 05:52

آرشيو سپاس: 31 مرتبه در 14 پست

آموزش انواع غذاهاي دانشجويي

توسط elahe_m1991 » دوشنبه 13 مهر 1388 04:13

سلام
من امسال دانشگاه قبول شدم و اصلا بلد نيستم غذا درست كنم و وقت زيادي هم براي آشپزي نخواهم داشت.اگه كسي غذاهاي راحت و سريع و خوشمزه بلده به من بگه.(البته بادمجان-قارچ-كدو-كلم-هويج-دلمه-ماهي-ميگو)نداشته باشه
                                                                                                                                             ممنون

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب elahe_m1991 تشکر کرده اند:
mahshid-banoo

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

3320

تشکر کرده: 1 مرتبه
تشکر شده: 42 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 10 آذر 1386 18:59

آرشيو سپاس: 13306 مرتبه در 1921 پست

Re: آموزش انواع غذاهاي دانشجويي

توسط Mil@d » دوشنبه 13 مهر 1388 04:44

غذای دانشجویی! صیغه جدیده؟
غذای تشکیلاتی میشه جوجه
عذای آرام میشه برنج و خورش
غذای با سرعت متوسط میشه گوشت چرخ کرده و سرخ کرده آماده
غذای یکم سریع میشه املت
غذای سریع که میشه همون سوسیس کالباس و...
غذای فوق سریع میشه نون پنیر سبزی!
غذای مافوق صوت و برق آسا میشه یک تیکه نون!
---------
دانشگاه مبارک!
زیاد نگران غذا پختن نباش...وقتی در اجبار قرار بگیری خود به خود یاد میگیری! وقتی در اختیار باشی و مادر برات درست کنه تا 90 سالگی هم یاد نمی گیری!
الان رفتی توشرایط اجبار!
2 ماه دیگه کدبانو خواهی شد!

ما نیز 2 ماهه کدآقا شدیم! :P
رفیق بی کلک

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mil@d تشکر کرده اند:
SAMAN, Mahdi1944, achachi98, M.Abooali, SadafG, CAPTAIN PILOT

Colonel II

Colonel II



نماد کاربر
پست ها

3354

تشکر کرده: 70 مرتبه
تشکر شده: 109 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 20 اردیبهشت 1387 09:44

آرشيو سپاس: 13553 مرتبه در 2799 پست

Re: آموزش انواع غذاهاي دانشجويي

توسط M.Abooali » دوشنبه 13 مهر 1388 06:32

من دانشگاه شهر خودمون بودم، البته اولیش، دومیش هم اهوازه که بیشتر خونه خودمنه  :m:a

اما شیراز شده 3 ماه تنها بوده باشم، اون هم حتی گاهی ایام عید. آشپزی در حدی بلدم که راحت با دیدن ه غذا طریقه طبخ و موادش را می فهمم، :grin:  بیشتر آشپزی ها را هم از اینترنت یاد گرفتم ها.


شما به عنوان دانشجو، اصلاً به مزه غذا توجه نکن، چون با توجه به غذای دانشگاه، اگر بخوای تو خونه غذای خوب بخوری، احتمالاً معده علامت تعجب میزنه و حالت با خوردن غذای خوب بد میشه.

پس به مزه توجه نکن. بهتر بیشتر از هر چیز بودجه را در نظر بگیری، همیشه 5 قلم جنس هم دم دست داشته باش،

  1. سیب زمینی در الویت هست
  2. پیاز
  3. رب گوجه (خودش یه کم زحمت داره نگهداریش)
  4. تخم مرغ (قبلاً این در الویت بود اما الان سیب زمینی با صرفه تره از نظر اقتصادی)
  5. ماکارونی (این را به عنوان غذای اشرافی در نظر بگیر)
با این 5 قلم جنس شما نزدیک به 100 نوع غذا می تونی درست کنید. دستور العمل هاش هم ساده هست.


پایه غذاها هم آّب و روغن هست. اینجا چند تاش را می گم:


ترتیب قاطی کردن مواد از راست به چپ هست:



1. ماکارونی فوری

آب (روی گاز جوش بشه) + ماکارونی (یه خورده آّبش که رفت) + رب گوجه (هر وقت به نظرت قابل خوردن بود) = ماکارونی


زمان مورد نیاز (زرنگ باشی 45 دقیقه هم زیاده)



2. کوکو ساده

سیب زمینی (آب پز شود، پوستش را بگیر) + تخم مرغ (خام) × مواد را سرخ نمائید. = کوکو


زمان مورد نیاز، بستگی به آَشپز و مهارتش در ترکیب میزان مناسب مواد هست که وانره تو ماهی تابه



3. کوکو غیر ساده هاش

پیاز (رنده کنید اندکی - ) اختیاری) + سیب زمینی خام ( رنده کنید اندکی) + تخم مرغ × مواد را ترکیب و سرخ کنید = کوکو


منتها از اون ست هاش که ساده نمیشه درست کرد. بیخیالش شین



4. سوپ پیاز

آب (روی گاز جوش شود + سیب زمینی (نگینی شده) + پیاز (نگینی شده) = سوپ پیاز

البته این غذا تو ایران طرفدار نداره، اما در بسیاری از کشورها به عنوان غذا هست و حتی در بازار مثل سوپ آماده جو ما، سوپ پیاز با همین محتویات عرضه میشود.



5. سوپ ساده  ( اینجا محتاج یک عدد گالینابلانکا مرغ خواهید شد) اما محصول مطلوب میشه


آب (روی گاز جوش) + پیاز (نگینی شده) + گالینابلانکا + ماکارونی (اگر ایرانی باشه که بیچاره میشی، البته غیر از این مدل داراش) = سوپ


البته این غذای کامل و خوبی میشه، منتها، باید فواصل زمانی رعایت بشه و گرنه ممکنه دل درد به دنبالش باشه ...



6. غذای پرهیزی

سیب زمینی آب پز + تخم مرغ آب پز = بپیچ لای نون بخور دیگه مقویه!




البته غذاهای زیاد دیگه ای هم هست ها... مثلاً سیب زمینی آب پز بریزی توی همون سوپ ماکارونی و اونقدر بجوشنی تا تمام آبش بره، البته ته دیگ را نون بزار که ماکارونی ها نسوزه. بهدش یک غذای جالبی میشه می گویند اسپانیایی ها می خورند همچین چیزی، البته اونها به علت داشتن امکانات، نیازی نیست نون کفش بزارن چون از بالا به غذا حرارت میدهند



همیشه امیدوار باش که با خوردن این غذا هم سالم خواهم ماند و به زندگی ادامه بده. مطمئن باش هر چه درست کنی به مراتب خوشمزه تر و بهتر از دانشگاه خواهد بود.


حالا اگر غیر از این 5 قلم مواد زیر هم داشته باشی دیگه چند صد نوع غذا می تونی بسته به طبع و نیاز (مثلاً پرهیزی) درست کنی مثلاً کنسرو لوبیا و گوشت یا مرغ و ... اکا لویت را به موجود بودن اون 5 قلم که بالا گفتم بده و البته همیشه یادت باشه در منزل نون و روغن باشه. وگرنه خاطرات تلخی خواهی داشت از اون روز که غذا درست کردی ودیدی نون نداری و همه جا هم بسته بود و غذا بی مزه شد.


این هم یک نمونه از آخرین دست پخت خودم هست (آخه الان هم تنها هستم تقریباً)، دقت کن همیشه غذا را آراسته کنی، حتی اگر واسه خودت تنها بود، این خیلی مهم تر هست تا مزه غذا، ببین من واسه خودم چه کردم:











اون گوشه های تصویر را اینطور نگاه نکن، به هر حال اون زمان هنوز با این دستگاه ها وارد نبودم، زیادی پخته خوب! اما الان حرفه ای شدم واسه کار با ماکروفر سریع، راحت، بی مزه آخه بدون روغن میپزم باش.

البته نصف مواد این غذا در فهرستی بود که شما دوست نداشتی، من هویج را از پایه های غذا میدونم.
فکر کنم اگر از این مبحث پرینت بگیری بشه به عنوان کتاب آشپزی مصور ارائه کرد در دانشگاه بس که پر حرفی کردم

Never is never an option +

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب M.Abooali تشکر کرده اند:
SAMAN, ستاره شب تار, cross2007, azeRilA, Mahdi1944, SadafG, elahe_m1991, SA@M, achachi98, CAPTAIN PILOT, Mil@d

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

3320

تشکر کرده: 1 مرتبه
تشکر شده: 42 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 10 آذر 1386 18:59

آرشيو سپاس: 13306 مرتبه در 1921 پست

Re: آموزش انواع غذاهاي دانشجويي

توسط Mil@d » دوشنبه 13 مهر 1388 14:05

شما به عنوان دانشجو، اصلاً به مزه غذا توجه نکن، چون با توجه به غذای دانشگاه، اگر بخوای تو خونه غذای خوب بخوری، احتمالاً معده علامت تعجب میزنه و حالت با خوردن غذای خوب بد میشه.

شاه دوماد!
بنده خدا ترم اولی رو همین اول بسم الله از دانشگاه بیزار نکن!
نکته دیگر:رسیدگی به شکم از اوجب واجبات و اهم امور است!ضمنا در مناطق دانشجو نشین نیمه اجتماعی متوسط به پایین مایکروفر جز ادوات ناشناخته و نایاب محسوب می شود...بنده یک فر جدید آموزش می دهم.

پیتزا که انشالله بلدی! خمیر و سوسیس و کالباس و قارچ و...
اگه فر نداشتی این کارو بکن.
مقادیری زغال که در خونه دانشجویی جهت قلیان و امور مخدره فت و فراوان یافت می شود را سرخ و گذاخته کن!
سپس 2 ظرف از جنس روی مشابه هم را به شکل متقارن روی هم قرار بده و زغال ها را روی ظرف بالا و زیر ظرف پایین بگذار!
چند دقیقه ای صبر کن خواهی دید که از پیتزا دورن فر نیز لذیذ تر خواهد شد.پیتزای خام را به آرامی در کف ظزف پایین که اندکی چرب شده است قرار بدی ها!
این فر از اختراعات ثبت شده به نام خود بنده است و در جشنواره خوارزمی نیز حائز مدال گردید!
رفیق بی کلک

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mil@d تشکر کرده اند:
elahe_m1991, M.Abooali, SAMAN, CAPTAIN PILOT

Commander

Commander



نماد کاربر
پست ها

2829

تشکر کرده: 676 مرتبه
تشکر شده: 514 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 8 اسفند 1387 16:23

محل سکونت

DE - CZE

آرشيو سپاس: 35767 مرتبه در 2768 پست

Re: آموزش انواع غذاهاي دانشجويي

توسط CAPTAIN PILOT » دوشنبه 13 مهر 1388 16:11

درود بر دوستان گرامی و همچنین کاربر جدید و گرامی : elahe_m1991

با تشکر از دوستان عزیز بابت راهنمایی های خوب و ارزشمندی که در زمینه آشپزی دانشجویی داشتند ! (این دانشگاه چه کارها که نمیکند) !!

میلاد جان فری که شما اختراع فرمودید بسیار جالب و حتی پرتابل هست اما فقط یک ایراد دارد و اون هم اینکه یک نفر باید 45 دقیقه بشینه و ذغالها رو باد بزنه !! البته من پیشنهاد میکنم شما این طرح رو ثبت جهانی هم بکنید !!

=============================

با اجازه دوستان عزیز بنده هم یک نمونه از روش های ما قبل تاریخ, طبخ غذا که در طول سفرها و زندگی در شرایط سخت آموخته ام را بیان نمایم !

پیشنهاد میکنم از خواص اعجاب آور و خارقالعاده فویل آلومینیوم غافل نشوید !! بله وسیله ای که بارها در طول سفر به کمک آن متوسل میشوید !

البته آقا میلاد عزیز در لیست غداهای فوری از نیمرو فاکتور گرفتند ! اما میشه این غذا رو هم در داخل فویل آلومینیوم پخت !
روش کار اینچنین هست که یک ورق آلومینیوم به ایعاد تقریبی 30 * 30 میبریم و یک تخم مرغ داخل ان میریزیم و بعد با مقداری ادویه و مواد لازم و همراه با احتیاط واجب لبه های کاغذ رو میبندیم !! حالا وقتش رسیده که این گلوله آتشین رو داخل آتش قرار دهیم !

برای این کار هم میتوان از اجاق های طبیعی استفاده نمود ! مانند : شومینه, منقل, کوره, تنور و ... !
اگر هم هیچک از موارد بالا در دسترس نبود میتوان یک المنت برقی ساخت ! مواد لازم : یک میله آهنی و مقداری برق 220 ولت !!

اگر دفعه اول موفق به پخت غذا در آلومینیوم شدید برای دفعات بعدی میتوانید غذاهای دیگری هم در آن طبخ نمایید ! مثل گوشت, مرغ, سیب زمینی, سوسیس و ...

توجه: این روش بارها توسط تیم مخترعین ایران آزمایش شده است و در دفعات اول تلفات سنگین بسیاری از خود بر جای گذاشته است !!! پس لطفا" در روزهای نخستین موارد ایمنی را رعایت فرمایید

موفق باشید
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب CAPTAIN PILOT تشکر کرده اند:
Mil@d, SAMAN, simab1348, M.Abooali, elahe_m1991

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

3320

تشکر کرده: 1 مرتبه
تشکر شده: 42 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 10 آذر 1386 18:59

آرشيو سپاس: 13306 مرتبه در 1921 پست

Re: آموزش انواع غذاهاي دانشجويي

توسط Mil@d » دوشنبه 13 مهر 1388 16:44

میلاد جان فری که شما اختراع فرمودید بسیار جالب و حتی پرتابل هست اما فقط یک ایراد دارد و اون هم اینکه یک نفر باید 45 دقیقه بشینه و ذغالها رو باد بزنه !! البته من پیشنهاد میکنم شما این طرح رو ثبت جهانی هم بکنید !!

خاصیت روی اینه که گرما رو به خوبی عبور میده...ضمنا موقعی زغال رو روی ظرف قرار میدیم که کاملا قرمز باشند و ولش کن به امان خدا ...البته چند دقیقه ای یکبار همراه با شکستن مقادیری تخمه و پسته جهت تفنن و گوش دادن به موسیقی یک بادکی هم بزنی خوب است! :-) پیتزا سریع آماده خواهد شد! 45 دقیقه :-O wow
پیشنهاد میکنم از خواص اعجاب آور و خارقالعاده فویل آلومینیوم غافل نشوید !!

میخواستم بگم که گفتی...کمی حرفه ای عمل شود با فویل آلومینیوم هم می توان یک فر ساده ساخت :D
این دانشگاه چه کارها که نمیکند

دانشگاه کار خاصی نمیکنه!اجبار و نیاز است که ابتکار می آورد!البته کارهایی که ذکر شد اول در دوران خدمت انجام دادم!
رفیق بی کلک

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mil@d تشکر کرده اند:
CAPTAIN PILOT, M.Abooali

Captain II

Captain II



نماد کاربر
پست ها

338

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 29 تیر 1388 11:08

محل سکونت

شيراز

آرشيو سپاس: 1719 مرتبه در 308 پست

Re: آموزش انواع غذاهاي دانشجويي

توسط ستاره شب تار » دوشنبه 13 مهر 1388 18:57

والا منم دانشجوی شهر خودم به خاطر همین نیازی به غذا پختن نداشتم خدا رو شکر چون اگه داشتم حتما از گرسنگی میمردم

ولی یه چیزی که درست می کردن ترکیبش سویا و گوجه و نخود فرنگی و ذرت بود که مزه اش بد نبود یعنی در حقیقت خوب بود ولی دقیقا نمی دونم چطور تهیهش می کردن ولی احتمالا همه رو با هم قاطی می کردن و تفت می دادن اینو هم تست کنین بد نیست
با کسی که میتونی زندگی کنی زندگی نکن

با کسی زندگی کن که بدون اون نمیتونی زندگی کنی

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب ستاره شب تار تشکر کرده اند:
elahe_m1991, CAPTAIN PILOT, M.Abooali

Major I

Major I



نماد کاربر
پست ها

124

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 11 خرداد 1388 14:30

آرشيو سپاس: 367 مرتبه در 109 پست

Re: آموزش انواع غذاهاي دانشجويي

توسط simab1348 » دوشنبه 13 مهر 1388 19:20

خاويار بادمجان (یک ویک ) و تن ماهی رو هم امتحان کنید! باهم خیلی خوشمزه میشه!
سالاد معروف الویه هم فراموش نشه !
لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب simab1348 تشکر کرده اند:
elahe_m1991, CAPTAIN PILOT, M.Abooali

Captain II

Captain II



نماد کاربر
پست ها

395

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 6 بهمن 1386 12:47

آرشيو سپاس: 712 مرتبه در 117 پست

Re: آموزش انواع غذاهاي دانشجويي

توسط JavadRadical » دوشنبه 13 مهر 1388 23:00

سلام دوستان  :D  :razz:  :razz:
بحث بسیار جالب و تخصصی در حال جریانه  :-)  
اجازه بدید به چند نکته کوچک اشاره کنم .  :D

Negar.int,  عزیز . ضمن تقدیر و تشکر بخاطر غذاهایی که معرفی کردید  :razz:
متاسفانه یک نکته پزشکی در اکثر دستورات تبخ شما رعایت نشده و انهم مصرف بیش از اندازه سیب زمینی , تخم مرغ و ماکارونی هست که مشکلات گوارشی رو به همراه داره . یک دانشجو برای داشتن مغز فعال نیاز به گوارش سالم هم داره .  :D

CAPTAIN PILOT,  عزیز . فویل الومینیوم که شما به اون اشاره کردید یک وسیله بسیار کار امد و مفیده که این کارایی در سفر بیشتر به چشم میاد  :razz:
اما استفاده زیاد از اون مشکلاتی رو به همراه داره .  :x
زمان پختن غذا در فویل های الومنیومی مقداری الومینیوم وارد غذا و وارد بدن انسان میشه . الومینیوم یکی از دلایل بروز بیماری الزایمر در میانسالی و پیریست . علاوه بر اون میتونه در مغز استخانها نفوذ کنه و مشکلات بعدی رو به وجود بیاره  :-o

Mil@d,  جان . غذای فوق سریع شما به عنوان غذای برتر در میان غذاهای ارائه شده برگزیده شد .  :razz:

اما باید گفت صرف نظر از مشکل نبودن تهیه مواد , سادگی پخت و وقت گیر نبودن ( که البته مشکل کمبود وقت بجز شب امتحان برای دانشجوهای ایرانی وجود نداره پس بهتره بهانه دیگری بیارید  :-)  ) باید پاسخگوی نیازهای بدن برای دریافت ویتامینها , املاح و مواد قندی به میزان متعادل و ..... هم باشه .

پیشنهاد میکنم سوسیس و کالباس رو از برنامه غذایی تون حذف کنید . به سراغ یک کتاب اشپزی که دستور تبخ غذاهای ساده و سالم رو داره برید و سعی کنید اونها رو درست کنید . ( هیچ ایرادی نداره که چند بار اول رو خراب کنید  :-)  ) اگر سعی و تلاشتون رو به کار ببرید خواهید دید روزی به جایی میرسید که همه برای خوردن فسنجون شما سرودست خواهند شکست .  :grin:

موفق باشید  :razz:  :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time



کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب JavadRadical تشکر کرده اند:
Mahdi1944, CAPTAIN PILOT, elahe_m1991, achachi98, M.Abooali, Mil@d

New Member



no avatar
پست ها

1

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 13 مهر 1388 23:41

آرشيو سپاس: 1 مرتبه در 1 پست

Re: آموزش انواع غذاهاي دانشجويي

توسط mr - sadra » سه شنبه 14 مهر 1388 01:34

دانشجو ها حتما" بخونن :
با سلام خدمت همه دوستان عزیز (به خصوص اون هایی که توی شهرستان ها دانشجو هستن )
قبل از هر چیز ورود خودمو به جمع شما به خودم تبریک میگم ( الان یه نوشابه واسه خودم باز می کنم)
عر ضم به حضورتون که با توجه  به بودجه ای که برای شکمتون در ماه میتونین هزینه کنین  !

1- اگه بچه پول دار هستین یا از اون دسته ادمایی که میگن همه جان وتنمفدای شکمم بذارین یه توصیه دوستانه بهتون بکنم اون هم اینکه در هر ماه سعیکینن 3 بار بیشتر از بیرون غذا نگیرین که دفعه چهارم یا کارتون بهبیمارستان میکشه  یا در خوشبینانه ترین حالت حداقل تاثیرش اینه که بدنتونبعد چند وقت بد فرم میشه چون غذای بیرون سالم نیست( که این خودش داستان داره ). البته منظورم این نیست هر کی غذای بیرون روبخوره میمیره چون رستوران یا چه میدونم مغازه های معروفی هم در هر شهریپیدا میشه که غذای  معروف و با کیفیت داشته باشه ولی منظورم اینه کهالزاما" سالم نیست !!
  اگه بخوام بیشتر توضیح بدم باید بگم که در خوشبینانه ترین حالت غذاهایبیرون رو با مواد خیلی چرب یا موادی که استفاده زیاد از اون ها بعد یهمدتی عوارضی داره  درست میکنن !!!

2- اگه خودتون توی خونه یا خوابگاه هر از گاهی دست به کف گیر میشین باتوجه به بودجه تون میتونین هم غذای سالم -خوشمزه ومقوی و متنوع تهیه کنین. در ضمن این رو هم بگم که زیاد به این کتابهای آشپزی دلتون رو خوش نکنینکه همشه درست از اب در نمیاد ( اینو جدی میگم ) !!!
الان توی بازار مواد به صورت آماده زیاد تولید شده که میشه با ترکیببش یه غذای فوری و خوشمزه درست کرد !!! مثل انواع سوپ ها و ....
  
  برای شروع یه نمونه رو میگم اگه خوشتون اومد بگین تا ادامه بدم :
  
سوپ گوجه :
باتوجه به شروع فصل سرما اگه مواد مورد نیاز بدنتون رو تامین نکنین یواشیواش قدرت دفاعی بدن تون تحلیل میره و سرما می خورین برا همین هم یکی ازاون غذاهایی ( البته توی رستوران جزو غذاها نیست )که میتونه انرژ ی بدنتونرو فراهم کنه همین سوپ هاست ! حالا طرز تهیه یه سوپ رو به روش دانشجویی براتون توضیح می دم :

    مواد لازم : 1- آرد  2- کره یا روغن  3- اب گوجه ( روش تهیه اون رو میگم)  4- قرص سوپ مرغ  5- پیاز  6 - نمک وفلفل و ....

طرز تهیه : ( مراحل زیر رو به دقت اجرا کنین )
اوا بپرین دم یه سوپر مارکتی وبهش بگین یه دونه اب گوجه فرنگی میخوام (تازه گی ها به بازار اومده اون هم با مارک سن ایچ وقیمت 1400 تومن که برا6 نفر کافیه ) بعدش از همون سوپری یه دون قرص سوپ مرغ هم بگیرین ( مارکشمهم نیست)

دوم :
پیاز رو خلالی خرد کنین ( یه دونه کافیه ) وتوی روغن یا کره ای که اب شدهتفت بدین تا پیاز مغزش نرم بشه (توجه کنین  نمی خواییم طلایی بشه - از اونطرف هم مواظب باشین نپخته نرین مرحله بعد که ...)(برای امتحان هر از گاهییه دون پیاز رو زیر دندون تون بذارین هر وقت احساس کردین نرم شده برینمرحله بعد)( درضمن گدا بازی در نیارین  وروغن به اندازه ای بریزین که پیازته نگیره  از اون طرف هم اونقدر زیاد نریزین که سوپ تون .... ) ( دیگه نمیدونم چه جوری توضیح بدم )

سوم :
  اون قرص سوپ رو باز کنین وبا دستتون پودرش کنین توی پیازها بعد 2 - 3 تاقاشق ارد اضافه کنین و یه کم تفت بدین (البته چند لحظه بیشتر نیاز نیستچون زود ته میگیره )

چهارم :
سریعا اب گوجه رو  چند بار تکون بدین و به مواد اضافه کنین و چندبار همبزنین تا مواد مخلوط بشه - بعدش زیر اجاق (حرارت) رو ملایم کنین تا یه 15دقیقه ای بجوشه !!! ( زمان برداشتن از روی اجاق رو در ادامه بخونین )

پنجم :
ولش نکنین برین دنبال ..... !!!!

ششم :
اول بچشین بعدش به مقدار لازم نمک وفلفل و... اضافه کنین ( این که میگماول بچشین به خاطر اینه که اون قرص سو پ خودش نمک هم توش داره ) در ضمناین طعم دادن خیلی مهمه چون اگه نتونین خوب بهش طعم بدین رفقا تون بیچارهتون میکنن !

در پایان هر وقت دیدین سوپ غلیظ شده ( یعنی قاشق که می زنین ببینین ابکینیست و طوری هست که بهش بشه گفت سوپ از روی اجاق بردارین در ضمن هر چهبیشتر بمونه غلیظ تر میشه که بستگی به سلیقه خودتون داره ) البته میتونینکل سوپ رو هم از یه صافی رد کنین تا پیازش گرفته بشه و کرم بشه ( کرم سوپبه همین میگن)

هفتم : یه ماچ به بنده بدین وبعدش حمله .....

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب mr - sadra تشکر کرده اند:
elahe_m1991

New Member



no avatar
پست ها

19

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 12 مهر 1388 05:52

آرشيو سپاس: 31 مرتبه در 14 پست

Re: آموزش انواع غذاهاي دانشجويي

توسط elahe_m1991 » جمعه 17 مهر 1388 18:58

سلام دوستان
از راهنمايي هاتون واقعا ممنونم.نگار جان  :razz: دستورهاي غذات واقعا خوب بود.milad :razz:  وcaptain aziz  :razz:  از اختراعات ويژتون ممنون ولي من تو خوابگاهم .اونجا كه  نمي شه منقل و بافور راه انداخت.ولي ب درد سفر مي خوره.در هر حال ممنون.

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب elahe_m1991 تشکر کرده اند:
M.Abooali, mahshid-banoo, achachi98

Major

Major



نماد کاربر
پست ها

533

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 3 اسفند 1384 18:25

محل سکونت

در همين نزديكي...

آرشيو سپاس: 220 مرتبه در 65 پست

Re: آموزش انواع غذاهاي دانشجويي

توسط Masoud » جمعه 17 مهر 1388 21:30

این دیگه ازون تاپیکا بودا!! :::P
elahe_m1991,   عزیز! بهت قول میدم حتی بدون خوندن این تاپیک (البته کار دوستان واقعاً ارزشمنده :-o )، شرایط جوری برات رقم میخوره که یاد میگیری، بخصوص دخترا که تو زمینه آشپزی بیشتر سلیقه خرج میدن!

آخه عزیز دل، کجای دنیا غذای دانشجویی با ماکروفر سنخیت داشته که این دومیش باشه! ::ns

1- خودت رو به سیب زمینی و پیاز و گوجه و تخم مرغ و... نبند! ضرر میکنی. چون هم طبعت عوض میشه، هم واسه سلامتی خوب نیست.

2-سوسیس و کالباس رو بزار در مرحله آخر. دیگه اگه وقت نبود و هیچی نداشتی و ....

3- نمیدونم سیستم خوابگاهی شما چجوریه! یعنی مثلاً  20 نفر ریختین تو یه اتاق و چند تا سال بالایی هدایتتون میکنن، یا اینکه هر 3-4 نفر یه تیمی هستین و خودتون رو اداره میکنین. بهر حال سعی کن ترجیحاً نون و روغن تو خوابگاه باشه. دیگه حداقلش اینه! پولش رو هم دنگی کنید تا فردا مشکلی پیش نیاد.  (البته همش بستگی به سیستم خوابگاه شما داره! خودت بهتر تشخیص میدی)

4- برنج پختن رو حتماً یاد بگیر. حتماً لازمت میشه. منم فکر میکردم سخته. ولی کاری نداره! البته واسه مواردی که وقت کافی داری. حداقلش میتونی با ماست بخوریش یا با عدس پخته قاتی کنی و بشه عدس پلو!  در ضمن، بپا از برنج پختنت سو استفاده نشه. یعنی چی؟ یعنی بعضی هم خوابگاهی های تنبل، تو رو میکنن سرآشپز که مثلاً الهه! تو برنج درست کن،بقیه ش با ما! اونوقت اونا دست به سیاه و سفید نزنن. یا قبول نکن، یا مجبورشون کن کمک کنن، یا بفرستوشن پیاز خورد کنن( اشکشون در میاد!)، سیب زمینی رنده کنن. اگه نکردن، تو هم برنج رو شفته کن یا شور یا ... تا بیخیال تو بشن!! موقع آبکشی برنج هم شدیداً مراقب باش بخار برنج نسوزونتت. فوت کن بخارش نسوزونتت!


5- واسه رنگ و لعاب و چاشنی دادن به غذا، از زردچوبه و ادویه وفلفل و نمک اساسی میشه کمک گرفت. اصلاً ازین قوطیهای ادویه مخلوط حاضری بگیر، توش 1000 جور ادویه ست که خدای چاشنیه! پیشنهاد ویژه: یه قوطی پودر سیر بگیر! به هر چیزی که فکرش رو نمیکنی میشه زد! هرگز هرگز  بو نمیده و دهان رو بودار نمیکنه.  از این یکی نگذر که قول میدم پشیمون نمیشی. 100% بگیر.

6- رب خیلی کاربرد داره. به بیمزه ترین چیزی هم که درست میشه کرد، اضافه کن تا مزه ی معرکه ایی بگیره.

7- یه پیشنهاد خیلی خوب هم، استفاده از ناگت گوشت یا مرغه. سریع خوشمزه، به صرفه. در حال حاضر گوشتش2300، و مرغش 1900 . تعداد کافی توشه که شام 2 3 نفر رو (بسته به اشتهاتون!) میده.

8- به مادر جان بگو گوشت چرخ کرده رو بصورت صفحه ایی با ضخامت 1 الی 1.5 سانت و ابعادی که تو فریز جا شه، بزاره تو نایلون، فریز کنه برات. (گلوله ش نکنه! چون دیر باز میشه ها) تا از ولایتتون برسی خوابگاه هم آب نمیشه، نترس. بزار آب شه، با پیاز و نمک و فلفل و رب و آبجوش، تفت بده، بعد باهاش هر چی دوست داری درست کن.

..........

خیلی حرف و پیشنهاد هست که از این مقال خارجه! خودت به مرور همه چیز رو یاد میگیری.
در ضمن قبولی تون مبارک باشه.
شیرین کام باشین ( البته با دست پخت خودتون!)

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Masoud تشکر کرده اند:
achachi98

بعدي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان



CentralClubs Hosting