سه ليوان دوغ معادل يك ليوان شير

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

سه ليوان دوغ معادل يك ليوان شير

پست توسط Dr.Akhavan » یک شنبه 25 تیر 1385, 4:35 am

  ليوان دوغ معادل يك ليوان  


ارزش غذايي دوغ معادل 50 درصد از ارزش غذايي شير و ماست است و بهترين نوشابه ايراني محسوب مي‌شود.

دوغ از اختلاط آب و 30 تا 40 درصد ماست يا شير رقيق شده توليد مي‌شود و حاوي مقادير بسياري پروتئين و كلسيم موجود در شير است.

مصرف روزانه 3 ليوان دوغ معادل يك ليوان شير است اما به دليل استفاده نمك در طعم‌ آن و مشكلات ناشي از افزايش نمك در بدن توصيه مي‌شود، دوغ جايگزين شير نشود.

استفاده از اسانس‌هاي نعناع و كاكوتي در دوغ را طبيعي و بي ضرر مي باشد و دوغ نه تنها يك نوشيدني بلكه به لحاظ خواص فراواني كه دارد يك غذا نيز محسوب مي‌شود.

*لزوم استفاده از محصولات استريليزه و پاستوريزه
با توجه به قانون ممنوعيت استفاده از فرآورده‌هاي شيري غير استاندارد كه از سال 1930 در ايران معمول شد متاسفانه همچنان مشاهده مي‌شود كه برخي با استفاده از شير و محصولات غير استاندارد به بيماري‌هاي مشترك دام و انسان دچار مي‌شوند.
به منظور حفظ سلامت و جلوگيري از بروز هرگونه بيماري، از مصرف فرآورده‌هاي شير غيراستاندارد كه در اماكن غير بهداشتي تهيه مي‌شود، خودداري كنيد

نويسنده : دكتر «ثريا نواب پور»، كارشناس صنايع شير

Major
Major
نمایه کاربر
پست: 665
تاریخ عضویت: دو شنبه 12 تیر 1385, 12:16 pm
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Admiral » یک شنبه 25 تیر 1385, 12:01 pm

واي من و خانواده ام خيلي دوغ دوست داريم :(
my GF kill me if I speak with U

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”