در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3049

تشکر کرده: 26 مرتبه
تشکر شده: 119 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 7 اسفند 1384 03:45

آرشيو سپاس: 1566 مرتبه در 615 پست

سه ليوان دوغ معادل يك ليوان شير

توسط Dr.Akhavan » يکشنبه 25 تیر 1385 04:35

[align=center]سه ليوان دوغ معادل يك ليوان شير[/align]


ارزش غذايي دوغ معادل 50 درصد از ارزش غذايي شير و ماست است و بهترين نوشابه ايراني محسوب مي‌شود.

دوغ از اختلاط آب و 30 تا 40 درصد ماست  يا شير رقيق شده توليد مي‌شود و حاوي مقادير بسياري پروتئين و كلسيم موجود در شير است.

مصرف روزانه 3 ليوان دوغ معادل يك ليوان شير است اما به دليل استفاده نمك در طعم‌ آن و مشكلات ناشي از افزايش نمك در بدن توصيه مي‌شود، دوغ جايگزين شير نشود.

استفاده از اسانس‌هاي نعناع و كاكوتي در دوغ را طبيعي و بي ضرر مي باشد و دوغ نه تنها يك نوشيدني بلكه به لحاظ خواص فراواني كه دارد يك غذا نيز محسوب مي‌شود.

*لزوم استفاده از محصولات استريليزه و پاستوريزه
با توجه به قانون ممنوعيت استفاده از فرآورده‌هاي شيري غير استاندارد كه از سال 1930 در ايران معمول شد متاسفانه همچنان مشاهده مي‌شود كه برخي با استفاده از شير و محصولات غير استاندارد به بيماري‌هاي مشترك دام و انسان دچار مي‌شوند.
به منظور حفظ سلامت و جلوگيري از بروز هرگونه بيماري، از مصرف فرآورده‌هاي شير غيراستاندارد كه در اماكن غير بهداشتي تهيه مي‌شود، خودداري كنيد

نويسنده : دكتر «ثريا نواب پور»، كارشناس صنايع شير

Major

Major



نماد کاربر
پست ها

665

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 12 تیر 1385 12:16

آرشيو سپاس: 18 مرتبه در 14 پست

توسط Admiral » يکشنبه 25 تیر 1385 12:01

واي من و خانواده ام خيلي دوغ دوست داريم  :(
my GF kill me if I speak with U


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان