دیگر به دیابت نوع دوم دچار نشوید

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

دیگر به دیابت نوع دوم دچار نشوید

پست توسط Dr.Akhavan » دو شنبه 26 تیر 1385, 9:44 pm

  دیگر به دیابت نوع دوم دچار نشوید  


ایسکانیوزـ مطالعات انجام شده در دانشگاه هاروار نشان می‌دهد، مصرف رژیم غذایی حاوی مواد لبنی کم چرب می‌تواند احتمال بروز دیابت نوع دوم را در زنان کاهش دهد. به گزارش سرویس علمی پژوهشی ایسکانیوز به نقل از مجله Diabetes care، محققان با زیر نظر گرفتن گروهی متشکل از زنان میانسال به این نتیجه رسیدند، در صورت استفاده مداوم از فرآورده‌های لبنی کم چرب احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم را در آنان کاهش می‌دهد. جالب است بدانید تداوم آزمایشات مشخص کرد با افزودن هر یک وعده فرآورده لبنی به رژیم غذایی روزانه حدود 4 درصد خطر ابتلا به این نوع دیابت کاهش می‌یابد.

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”