در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با مدارهای آنالوگ و دیجیتال به بحث بپردازيد

New Member



no avatar
پست ها

15

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 29 اردیبهشت 1388 19:11

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

تبدیل acبه dc

توسط 132222 » شنبه 14 آذر 1388 22:00

سلام یه مدار میخوام که ac رو به dc تبدیل کنه که نویز اصلا نداشته باشه


خلاصه عالی باشه؟

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3101

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 169 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 22 بهمن 1385 16:25

آرشيو سپاس: 23546 مرتبه در 2452 پست

Re: تبدیل acبه dc

توسط SAMAN » شنبه 14 آذر 1388 23:01

دوست عزیز تبدیل AC به DC منظورتون هست یا DC به AC

اگر AC به DC  نیاز دارید که میشه یکسوساز و برای داشتن یک ولتاژ DC  کاملا" صاف می بایست از خازن صافی با ظرفیت بالا (میکروفاراد بالا) استفاده کنید و ضمنا" میتوانید از رگولاتور های ولتاژ استفاده کنید که ولتاژ DC  بدون هیچ گونه ریپل داشته باشید.

اما اگر اینورتر میخواهید مدارات متنوع زیادی هست.
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SAMAN تشکر کرده اند:
132222, Persian Cat, Mahdi1944, Fariborz

New Member



no avatar
پست ها

15

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 29 اردیبهشت 1388 19:11

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

Re: تبدیل acبه dc

توسط 132222 » شنبه 14 آذر 1388 23:19

نه همون ac به dc

من یه یک سو ساز خریدم ولی خیلی نویز داشت  اگه میشه یه مدار خوب برام بزارید که بسازم
در ضمن من این رو برای آمپلی میخوام،افت جریان نداشته باشه

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3101

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 169 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 22 بهمن 1385 16:25

آرشيو سپاس: 23546 مرتبه در 2452 پست

Re: تبدیل acبه dc

توسط SAMAN » شنبه 14 آذر 1388 23:47

خب مشکلی نیست.

شما چون آمپلی فایر داری نمیتونی رگولاتور داشته باشی مشکلت در خازن هست. ظرفیت خازن کمه  شما حداقل باید خازن های 10000 میکروفاراد یا 6800 یا نمونه های 4700 ولی بهصورت 2 تایی موازی شده استفاده کنی اون وقت مشاهده میکنی که هیچ نویزی وجود نداره موقع روشن کردن کلید آمپلی فایر فقط صدای تق  با یک وزه بسیار کم از بلنـــــــدگو میاد

تصویری از 2 عدد خازن 10000 میکروفارادی آمپلی فایر بازنشسته شده خودم که مجموعا"20000 میکروفاراد میشن

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

تصویری از نحوه اتصال مدارل پل و خازن که الان کشیدم

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

ac10747 از این پست سپاسگزاري کرده است

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SAMAN تشکر کرده اند:
oweiys, hamedshokripour, Mahdi1944, 132222, mahdimk, Fariborz

New Member



no avatar
پست ها

15

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 29 اردیبهشت 1388 19:11

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

Re: تبدیل acبه dc

توسط 132222 » يکشنبه 15 آذر 1388 00:07

واقعا مرسی

ولی من حرفه ای نیستم اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بده هم در مورد عکست و مهم مطالاب
راستی ترانس من 12 V   5A

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3101

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 169 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 22 بهمن 1385 16:25

آرشيو سپاس: 23546 مرتبه در 2452 پست

Re: تبدیل acبه dc

توسط SAMAN » يکشنبه 15 آذر 1388 00:25

دوست من ,

به شکل بالایی نگاه کن.

البته میتونی  دیود پل آماده 5 آمپر بخری که دیگه کارت راحتر میشه
(شکل پایینی)

شما باید 4 تا دیود 6 آمپــــــــــــــر تهیه کنی به اضافه 1 عدد خازن 10000 میکروفاراد 25 ولت! یا اگر پیدا نکردی 2 عدد 6800 میکرو با ولتاژ 25 ولت تهیه کن. ولتاژ رو حتما" ذکر کن

بعد اگر 6800 خریدی پایه های بلند را به هم و پایه های کوتاه رو به هم وصل کن. الان شما اون 2 خازن رو با هم موازی کردی و مجموعا" یک خازن خیلی خوب13600 میکروفارادی داری.

پایه های بلند مثبت هستند و پایه های کوتاه منفــــــــی رو خازن هم خودش منفی رو همیشه مشخص میکنه.

اگر هم 10000 پیدا کردی که دیگه نیاز نیست موازی کنی.

بعد نوبت به اتصال دیود ها هست. دیود ها را در شکل کشیدم که چه شکلی هست. هر دیود یک نوار دارد که بهش میگن پایه کاتــــــــــد

توشکل مدار هم نوشتم کدوم کاتد هست. خلاصه 2 تا دیود رو پشت سر هم بگذار آخر سر طبق شکل کاتد ها به هم و آند ها به هم.

شکل خیلی واضح هست. یه کم دقت کنی حله.

بعد نوبت اتصال سیم های ترانس هست. محل اتصال هر جفت دیود رو سیم های ترانس بگذار. هیچ فرقی هم نمیکنه که کدوم طرف بگذاری.

البته لحیمشون کن!

بعد خازنی که داری پایه مثبت رو به کاتد ها و پایه منفی رو به آند ها وصل کن. طبــــــــــــق شکل.

بعد از دو سر خازن ولتاژ بگیر ببر برای مدارت...

فیوز هم اصلا" نمی خواد برای مدار بگذاری.

با حوصله متن رو بخون و عجله هم نکن تا درست ببندیش. ما اینجا هستیم
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

ac10747 از این پست سپاسگزاري کرده است

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SAMAN تشکر کرده اند:
oweiys, رویا اصلانی, Mahdi1944, mahdimk, 132222, Fariborz

New Member



no avatar
پست ها

15

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 29 اردیبهشت 1388 19:11

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

Re: تبدیل acبه dc

توسط 132222 » يکشنبه 15 آذر 1388 09:53

مر30
حالا افتاد
راستی نویز که نداره؟

شماره دیود ها قدرت ها روکه نگفتی؟

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3101

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 169 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 22 بهمن 1385 16:25

آرشيو سپاس: 23546 مرتبه در 2452 پست

Re: تبدیل acبه dc

توسط SAMAN » يکشنبه 15 آذر 1388 15:07

همون دیود های 6 آمپر بگید بهتون میدن. مثل همین دیود های 3 آمپیر هستند اما چاق تر!

پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SAMAN تشکر کرده اند:
Mahdi1944, Fariborz

New Member



no avatar
پست ها

15

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 29 اردیبهشت 1388 19:11

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

Re: تبدیل acبه dc

توسط 132222 » يکشنبه 15 آذر 1388 21:18

اگه خازن ها رو مثلا دو سه تا 10000 بگیریم سری کنیم چی فرقی میکنه یا همونه



http://www.4shared.com/file/166678862/7 ... lator.html

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3101

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 169 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 22 بهمن 1385 16:25

آرشيو سپاس: 23546 مرتبه در 2452 پست

Re: تبدیل acبه dc

توسط SAMAN » يکشنبه 15 آذر 1388 23:32

نه نه سری کردن ظرفیت رو پایین میاره و در این موارد اصلا"مناسب نیست. سری کردن خازن ها مال زمانی هست که بخواهیم work voltage یا همون ولتاژ کار خازن رو زیاد کینم. اینجا که ما مشکلی با ولتاژ نداریم!
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SAMAN تشکر کرده اند:
Mahdi1944, Fariborz, 132222

Junior Poster

Junior Poster



نماد کاربر
پست ها

111

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 2 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 31 مرداد 1388 15:59

آرشيو سپاس: 290 مرتبه در 76 پست

Re: تبدیل acبه dc

توسط MoHsEn 1368 » شنبه 8 خرداد 1389 20:50

سلام دوستان
به نظر من عوض اینکه خازن رو بزرگ کنی تو خروجی مدارت یعنی جایی که به بار وصل میکنی یه دیود زنر بزار ریپل وللتاژتو صفر میکنه یا میتونی یه آی سی رگولاتور بزاری.
موفق و سربلند و پیروز باشی ایران من.......

ac10747 از این پست سپاسگزاري کرده است

Captain II

Captain II



نماد کاربر
پست ها

4251

تشکر کرده: 178 مرتبه
تشکر شده: 676 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 23 اسفند 1384 13:14

محل سکونت

کرج پلاک 43!

آرشيو سپاس: 13307 مرتبه در 2679 پست

Re: تبدیل acبه dc

توسط Mohammad 1985 » يکشنبه 9 خرداد 1389 01:03

حضرت سامان مدار اینورتر هم معرفی کن ببینیم چه طوریاست و برای چه کاری کدومش بهتره !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون

بعدي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان