کاربر گرامی ورود شما را به انجمن خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.



مرکز انجمنهاي تخصصي
امروز يکشنبه 31 فروردین 1393 08:23
Payment24


ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت تنظیم شده است




ارسال مبحث جديد پاسخ به موضوع  [ 1 پست ] 
نويسنده محتواي پيام
 موضوع پست: ** خواص کاسنی
پستارسال شده در: سه شنبه 1 فروردین 1385 03:09 
Super Moderator
Super Moderator
نماد کاربر
آفلاين

تاريخ عضويت: يکشنبه 7 اسفند 1384 03:45
پست ها : 3004
تشکر کرده اید: 333 مرتبه
تشکر شده:
1411 مرتبه in 589 پست
کاسنی


  

مشخصات عمومی
کاسنی با نام علمی Cichorium intybus و از خانواده Asteraceae می باشد. گیاهی است علفی و یکساله، ریشه قطور و طول نیم تا 1 متر می رسد، رنگ بیرونی ریشه قهوه ای و داخلش سفید است. برگها متناوب بوده و در اطراف رگبرگ میانی برگ تارهای فراوان وجود دارد، شکل ظاهری برگهای پایین و بالا تفاوت دارد و هر چه از پایین به بالا می رویم برگها کوچک و کوچکتر شده تا جاییکه در انتهای ساقه ها به نظر می رسد که گیاه فاقد برگ می باشد.گلها به صورت کاپیتول یا ستاره ای و به رنگ آبی می باشد. گلها فقط در برابر آفتاب باز شده و در نبود آفتاب به صورت ناشکفته دیده می شود.

گونه C.endivia به نام آندیو از انواع سبزیهای سالادی بوده که دارای برگ و ساقه گوشتی و آبدار است

خواص دارویی
1-      کلیه قسمتهای کاسنی مورد استفاده دارویی دارد.

2-      ریشه و برگ آن اثر قوی و مخصوصاً مقوی معده، مدر، تصفیه کننده خون، ملین، صفرابر و تب بر دارد.

3-      از کاسنی به عنوان اشتها آور، درمان قوانج کبدی و نارسایی اعمال کبد استفاده می شود.

4-      کاسنی همچنین در دفع رسوبات ادراری، عفونت مجاری ادرار و درمان نقرس و رماتیسم اثر معالج دارد.

5-      طبق نظر حکمای سنتی طبیعت کاسنی سرد است.

6-   توصیه شده که برگهای کاسنی به صورت نشسته مصرف گردد، زیرا بر اثر شستشو به میزان قابل توجهی از مواد موثره آن شسته و کاهش می یابد.

7-      ریشه کاسنی اثر قاطع در رفع ورم و التهابهای لثه دارد.

8-      اثر میکروب کشی آن از آنتی بیوتیکها قویتر ذکر شده است.

9-   ریشه های ضخیم کاسنی را پس از خشک کردن و به عمل آوردن، به عنوان قهوه در برخی از موارد به همراه قهوه مصرف می کنند. این نوشیدنی در فرانسه به نام قهوه شیکوری معروف، گران قیمت و طرفداران خاص خود را دارد.

10-   کاسنی را برای زردی و یرقان هم توصیه نموده اند.

11-   کاسنی به عنوان دوست کبد شهرت دارد و عرق آن هر چه تلخ تر باشد مفید تر است


آخرين ويرايش توسط Dr.Akhavan در دوشنبه 7 فروردین 1385 01:56, ويرايش شده 1 در کل.

بالا
 مشخصات  
تشکر کرده اید  
CC Charge
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به موضوع  [ 1 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت تنظیم شده است


موضوعات مشابه
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
هيچ پست خوانده نشده جديدي براي اين موضوع موجود نمي باشد. ** خواص صبر زرد

Dr.Akhavan

3

5295

چهارشنبه 2 فروردین 1385 01:29

Dr.Akhavan نمایش آخرین ارسال

هيچ پست خوانده نشده جديدي براي اين موضوع موجود نمي باشد. ** خواص عسل

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2 ]

Dr.Akhavan

16

13066

چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389 12:32

Dr.MILAD نمایش آخرین ارسال

هيچ پست خوانده نشده جديدي براي اين موضوع موجود نمي باشد. ** خواص سير

Dr.Akhavan

11

15698

شنبه 5 تیر 1389 10:38

رونین نمایش آخرین ارسال

 


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  


News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

CentralClubs Hosting

Powered by phpBB & CentralClubs

[ Time : 0.226s | 22 Queries | GZIP : On | Load : 0.97 ]
Seo