** خواص سیب

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با خواص گياهان به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

** خواص سیب

پست توسط Dr.Akhavan » چهار شنبه 2 فروردین 1385, 1:43 am

سيب


نام انگلیسی : Apple
نام علمی : Nigella Sativa


تصویر


كليات گياه شناسي
درخت سيب در يبشتر نقاط دنيا پرورش داده مي شود و سيب ميوه ايست كه مي توان گفت در هر جاي دنيا وجود دارد و همه مردم دينا انرا مي شناسند.

در كشور عزيز ما ايران اين درخت بصورت وحشي در جنگل هاي شمال وجود دارد در لاهيجان و رودسر آنرا آسيب ، هسي و هسيب و در مازندران به آن سه مي گويند .

سيب انواع مختلف درد . انواع وحشي آن كوچك و پرورش يافته آن درشت و برد مي باشد . سيب نوع ترش و شيرين درد .
تركيبات شيميايي:

سيب داراي ويتامين و مواد مغذي زيادي است و بي مناسبت نيست كه يك ضرب المثل انگليسي مي گويد كه خوردن يك سيب در روز شما را از رفتن نزد دكتر بي نياز مي كند.

موادي كه در يك سيب متوسط وجود دارد بشرح زير است :

انرژي 258 كالري

پروتئين 1/2 گرم

چربي 1/6 گرم

مواد نشاسته اي 59/6 گرم

كلسيم 24 ميلي گرم

فسفر 10 ميلي گرم

آهن 1/2 ميلي گرم

ويتامين آ 360 واحد

ويتامين ب 1 0/15 ميلي گرم

ويتامين ب 2 0/08 ميلي گرم

ويتامين ب 3 0/1 ميلي گرم

ويتامين ث 18 ميلي گرم

ناگفته نماند كه ويتامين هاي وجود در سيب بيشتر در پوست سيب وزير پوست آن قرار درد بنابراين آنهايي كه مي توانند پوست سيب را هضم كنند بهتر است كه آنرا با پوست ميل كنيد و اگر مي خواهيد پوست آنرا بكنيد بهتر است كه سيب را خيلي نازك پوست كنبد
خواص داروئي:

1)سيب يك ميوه قليايي است و تميز كننده بدن است و بعلت درا بودن پكتين زياد آب اضافي بدن را خارج مي سازد

2)سيب را مي توان براي برطرف كردن اسهال حتي براي كودكان بكار برد . بدين منظور سيب را بايد رنده كرد و استفاده نمود .سيب را مي توان پخت و براي آنهايي كه روده تنبل دارند آن را روي آتش ملايمي بپزيد البته حتما ازظرف لعابي يا تفلان استفاده كنيد زيرا به اين طريق پكتين و ويتامين هاي آن حفظ مي شود.

3)شربت سيب بهترين دارو براي درمان سرفه و گرفتگي صدا مي باشد .براي تهيه شربت سيب يك كيلو سيب راشسته و با پوست قطعه قطعه كنيد و در يك ليتر آب بپزيد سپس آنرا با پارچه نازكي صاف كنيد و چند تكه قند به آن اضافه كنيد و دوباره روي آتش ملايم قرار دهيد تا قوام بيايد و آن را از روي آتش برداريد روزي سه تا چهار فنجان از اين شربت بنوشيد.

4)سيب داراي مقدر زيادي كلسيم است و كلسيم سيب به بدن كمك مي كند كه كلسيم غذاهاي ديگر را نيز جذب كند.

5)خوردن سيب يبوست را برطرف مي كند و براي خستگي مفرط مفيد است

6)دم كرده برگ درخت سيب ادرار آور است و درمان كننده التهاب كليه و مثانه ميباشد.

7)نوشيدن آب سيب داروي موثري براي درمان سرمخوردگي و گرفتگي صدا و سرفه است.

8)سيب مقوي كبد و اشتها آور است.

9)سيب براي درمان تنگي نفس بسيار مفيد است حتي بوئيدن سيب نيز اين خاصيت را درد

10)سيب پخته تقويت كننده معده و كبد و دفع كننده سودا و سموم بدن است .

11)سيب حرارت را از بدن خارج مي سازد .

12)سيب را رنده كنيد و در دستمال بپيچيد و روي چشم بگذاريد درد چشم را برطرف مي كند.

13)خوردن سيب حتي براي آنهايي كه بيماري قند دارند مفيد است چون قند خون را بالا نمي برد.

14)كسانيكه مي خواهند لاغر شوند حتما بايد سيب را با پوست بخورند .

15)دم كرده گل سيب داروي سرفه و تورم مجراي تنفسي است

16)سيب داروي خوبي براي درمان زخم ها مي باشد

17)سيب بهترين دارو براي سوء هاضمه است زيرا داراي مقدر زيادي پكتين مي باشد

18)آب سيب را حتي مي توان براي تنقيه استفاده كرد . اين تنقيه براي بيماريهاي روده بسيار موثر است.

19)پوست سيب را مانند چائي دم كنيد و بياشاميد اين اچئي بهترين دوست كليه است .

20)آب سيب را با ابميوه گيري در منزل تهيه كنيد و فورا آنرا بنوشيد زيرا در اثر ماندن آنزيم اي خود را از دست مي دهد .

21)آب سيب براي زيبايي پوست استفاده زيادي درد بخصوص براي از بين بردن چين و چروك پوست موثر است بدين منظور آب سيب را صبح و شب روي پوست گردن و صورت بماليد و ماساژ دهيد البته هميشه آب سيب تازه استفاده كنيد.

استفاده ديگر از سيب براي لطافت پوست سيب پخته است سيب رابپزيد و سپس له كنيد و با شير مخلوط كنيد و اين مخلوط را بصورت نيم گرم روي پوست بگذاريد و پس از چند دقيقه آنرا برداريد .

خواص سيب ترش

1-سيب ترش قابض است و حالت استفراغ و دل بهم خوردگي را از بين مي برد.

2-سيب ترش را بپزيد درمان اسهال خوني است

3-آب سيب ترش مخلوط با انار براي تقويت معده و درمان اسهال و دل بهم خوردگي بكار مي رود

4-رب سيب ترش علاج اسهال ، استفراغ و درد و غم است

5-مرباي شكوفه سيب براي ضعف معده و ازدياد نيروي جنسي مفيد است

6-سيب ترش براي آنهائيكه مزاج گرم دارند بسيار مفيد است بالعكس آنهائيكه مزاج سرد دارند بايد سيب شيرين بخورند

سيب در قديم معالج نقرس و بيماريهاي عصبي بوده است
طرز استفاده:

به مبحث نسخه پيچي گياهان دارويي براي بيماري مورد نظر مراجعه نماييد
مضرات :

همانطور كه قبلا گفته شد سعي كنيد هميشه سيب را با پوست بخوريد زيرا مقدر زيادي پكتين در پوست سيب وجود دارد سيب هايي كه در بازارهاي داخل ايران يا آمريكا و كانادا بفروش مي رسد روي آن داراي يك لايه چربي براي حفاظت آن مي باشد بنابراين حتما اين سيب ها را بدقت بشوئيد آنهائيكه دارای معده ضعيف هستند بايد سيب را بسيار نازك پوست بگيرند كه پكتين ها و ويتامين هاي آن از بين نرود .

برگرفته از ایران طب
آخرین ويرايش توسط 1 on Dr.Akhavan, ويرايش شده در 0.

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

سیب

پست توسط Dr.Akhavan » سه شنبه 23 خرداد 1385, 2:58 am

  را جدی بگیرید  


میوه رسیده سیب دارای 80 درصد قند است و میوه ای مناسب برای افراد دیابتی است, چرا که برای سوختن نیاز زیادی به انسولین ندارد.
در پوست سیب, ویتامین ها و املاح زیادی از جمله تیامین, نیاسین , ریبوفلاوین, ویتامین ث , فسفر و .... وجود دارد. پس به جای مصرف کپسول مولتی ویتامین از سیب استفاده کنید.
برای رفع یبوست های مزمن در مدت 15 روز , روزانه 3 عدد سیب را به صورت صبح ناشتا, قبل از نهار و قبل از خواب میل کنید.
دم کرده پوست درخت سیب می تواند تب مالاریا و تبهای صفراوی را به خوبی تحت کنترل در آورد.
کسانی که بیماری نقرس دارند و افرادی که اسید اوریک خونشان افزایش می یابد بدون تردید با مصرف روزانه 4 عدد سیب با پوست, مانع تشکیل اسید اوریک شوند.
روزانه مصرف یک استکان از افشره سیب مانع هر نوع گرفتگی صدا می شود.
افرادی که متحمل رژیم های غیر اصولی و سخت و پروتئینی می شوند, دچار نوعی مشکل متابولیکی به نام کنواسیدوز می گردند. مصرف روزانه 3 عدد سیب به راحتی این عارضه را بر طرف می نماید.
اگر لک صورت شما با درمانهای پوستی درمان نشده , به احتمال زیاد مربوط به بیماری های کبدی می باشند. در این گونه موارد به مدت 45 روز هر صبح ناشتا 2 عدد سیب را با پوست میل کنید به شرطی که تا 20 دقیقه بعد از آن صبحانه میل نکنید.
اگر دچار ناراحتی عفونی و روده ای می باشید از دم کرده برگ سیب استفاده کنید. مقدار 120 گرم برگ سیب را در یک لیتر آب به مدت 5 دقیقه دم کنید و روزانه یک فنجان از آن را میل کنید.
اگر اشتها ندارید همیشه سیب را بو کنید.
اگر آدم وسواسی هستید روزانه 5 عدد سیب را به مدت 70 روز میل کنید تا تاثیر آن بر شما آشکار شود.
اگر ورم مفاصل دارید, دچار روماتیسم هستید یا ناراحتی های کلیوی دارید که منجر به کاهش ادرار می گردد, 50 گرم پوست خشک شده سیب را در 2 لیوان آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید و در سه نوبت قبل از غذا میل کنید.
مصرف مربای شکوفه سیب در طولانی مدت تاثیرات خوبی را بر روی افرادی که دچار کاهش جسمی هستند می گذارد.
مصرف سیب با پوست به نسبت روزانه یک عدد در صبح ناشتا می تواند شما را از ابتلا به سرطان در
امان نگه دارد.
یک متخصص تغذیه نیز اعلام کرده است چای پوست سیب می تواند نوشیدنی آرام بخش برای اعصاب باشد.
سیب غنی از ویتامین های گروه B , منیزیم و فسفر است به همین دلیل در تقویت اعصاب نقش بسزایی دارد.
آخرین ويرايش توسط 2 on Dr.Akhavan, ويرايش شده در 0.

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 491
تاریخ عضویت: جمعه 4 فروردین 1385, 5:32 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 64 بار

پست توسط sara » سه شنبه 23 خرداد 1385, 4:44 am

akhavan_a, خيليييييييييييييييييييييييييييي خوب بود واقعا ممنون دستتون درد نکنه مطالب خيلي مفيدي انتخاب ميکنيد :smile: :smile:

Major
Major
نمایه کاربر
پست: 350
تاریخ عضویت: چهار شنبه 3 اسفند 1384, 1:10 pm
سپاس‌های دریافتی: 19 بار
تماس:

پست توسط jeeerjeeerak » سه شنبه 23 خرداد 1385, 8:30 am

همينه كه ميگن An Apple A Day Keep Doctor Away
مشترک مورد نظر در دسترس نمي باشد !!

Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
پست: 3047
تاریخ عضویت: جمعه 7 بهمن 1384, 9:41 pm
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 380 بار
تماس:

خوردن سيب براي قلب مفيد است

پست توسط Farhad3614 » پنج شنبه 25 خرداد 1385, 10:49 am

محققان دانشگاه كاليفرنيا دريافته‌اند كه سيب سرشار از تركيباتي به نام فلاونوئيدهاست كه به جلوگيري از بيماري‌هاي ناتوان‌كننده سلول‌ها مانند بيماري قلبي و سرطان‌هاي مربوط به من كمك مي‌كنند. در واقع اين تركيبات سلول‌ها را در برابر التهاب حفظ مي‌كند.
مطالعات پيشين نيز نشان داده‌اند كه فلاونوئيدها به صورت آنتي اكسيدان (آنزيم‌هايي كه راديكال‌هاي آزادي را كه به DNA صدمه مي‌زنند هدف مي‌گيرند) عمل مي‌كنند.
فلاونوئيدها معمولا در شكلات ،‌ چاي سبز و ميوه‌ها و سبزيجات يافت مي‌شوند.
براساس اين مطالعه تركيبات فوق در سيب هم موجودند و آب سيب از واكنش‌هايي كه منجر به آسيب يا مرگ سلول‌ها در بدن مي‌شوند جلوگيري مي‌كند.

اخراج شده
نمایه کاربر
پست: 859
تاریخ عضویت: جمعه 29 اردیبهشت 1385, 11:44 pm
محل اقامت: تهران - پونک
سپاس‌های دریافتی: 24 بار
تماس:

پست توسط Nokia N93 » جمعه 26 خرداد 1385, 2:49 am

آقا فرهاد من نمي دونستم که سيب هم اين قدر مفيده اخه من خيلي کم سيب مي خورم :shock:
تصویر

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 491
تاریخ عضویت: جمعه 4 فروردین 1385, 5:32 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 64 بار

خواص معجزه آساي سيب

پست توسط sara » چهار شنبه 10 آبان 1385, 12:23 pm

ميزان قند خون را تنظيم مي‌کند
ميزان قند خون در افراد مبتلا به ديابت نقش مهمي دارد. مقدار قند خون بيماران ديابتي بيش از اندازه‌ي مجاز است، زيرا بدن آن‌ها انسولين کافي براي متعادل نگه داشتن قند خون را ندارد. در چنين بيماراني علاوه بر تزريق انسولين و دارو درماني، پيروي از برنامه‌ي غذايي کم‌چرب و کم قند نيز توصيه مي‌شود.

سيب، مناسب‌ترين ميوه براي بيماران ديابتي محسوب مي‌شود؛ چرا که تناسب متعادلي بين فروکتوز، گالاکتوز و ساکاروز دارد که البته بيماران ديابتي تا حد امکان بايد از مصرف دو نوع قند اخير اجتناب نمايند. ميزان بالاي فيبر غذايي (الياف گياهي) موجود در يک دانه‌ي سيب، موجب مي‌شود تا سطح قندخون يا همان گلوکز خون ثابت بماند.

به هضم غذا کمک مي‌کند
اگر سيب خام با پوست خورده شود، اندکي ملين و محرک دستگاه خواهد بود. فيبر يا الياف ‌گياهي موجود در سيب موجب مي‌شود مواد غذايي به آساني در طول دستگاه گوارش حرکت کنند. بنابراين افرادي که به طور منظم سيب مصرف مي‌کنند، به تنظيم کارکرد دستگاه گوارش کمک بسياري مي‌نمايند. سيب به دليل مزه‌ي خوب و هضم آسان، معمولاً پس از غذا مصرف مي‌شود.

حضرت علي‌(ع) فرموده‌اند: «سيب بخوريد؛ زيرا سيب معده را دباغي مي‌کند». سيب ترشحات معده را مساعد و متعادل مي‌سازد.

کلسترول بالاي خون را کاهش مي‌دهد

سيب، از معدود مواد غذايي است که کاملاً بدون کلسترول مي‌باشد و به کاهش ميزان کلسترول خون (چربي خون) کمک مي‌کند. تقريباً يک چهارم سيب از ماده‌اي به نام پکتين که فيبر محلولي مي‌باشد تشکيل شده است. پکتن موجود در ميوه‌ي سيب باعث کاهش ميزان کلسترول بد (LDL) خون از طريق کاهش جذب چربي مي‌شود. هم زمان، پکتين ميزان کلسترول خوب(HDL) شما را که براي مصارفي مانند توليد هورمون‌ها مورد نياز هستند، افزايش مي‌‌دهد. افزايش ميزان HDL منجر به کاهش خطر بروز بيماري‌هاي قلبي مي‌شود.

نتيجه‌ي بررسي‌هايي که در مورد انسان تاکنون انجام شده است نشان مي‌دهد که مصرف روزانه 300 تا 400 گرم سيب، کلسترول خون را به ميزان 10 تا 20درصد پايين مي‌آورد و مي‌توان در رژيم‌هاي لاغري از آن استفاده نمود.

افرادي که مي‌خواهند يا مجبورند لاغر شوند، مي‌توانند با استفاده از سيب به هدف خود برسند. مصرف سيب به دليل رايحه‌ي خوش آن لذت بخش است. سلولز و پکتين موجود در اين ميوه، قدرت سير‌کنندگي زيادي دارد.

پکتين در معده با جذب آب متورم مي‌شود و در نتيجه فرد احساس سيري مي‌کند. به‌طور کلي مصرف سيب به عنوان قسمتي از رژيم لاغري بسيار سودمند است. خوردن سيب به طور ناشتا، رژيم غذايي مناسبي براي لاغري محسوب مي‌شود.



به سلامتي قلب کمک مي‌کند

سيب مقوي قلب است. از سيب همواره به عنوان داروي ضد سکته‌ي قلبي ياد شده است. مصرف تقريباً 2 عدد سيب ميزان کلسترول خون (چربي خون) را کاهش مي‌دهد و از بروز سکته‌ي قلبي پيشگيري مي‌کند. ويتامين‌هاي A ، C و E، پلي فنول و مواد گياهي ثانويه ي موجود در سيب، از قلب و عروق محافظت مي‌کند.

از بروز عفونت پيشگيري مي‌کند

سيب به وسيله‌ي مواد معدني موجود در آن، براي سينه و مجاري تنفسي بسيار سودمند است.

بررسي‌ها نشان‌گر اين است که کساني که بيشتر سيب مصرف مي‌کنند کمتر دچار سرماخوردگي يا عفونت‌هاي قسمت فوقاني دستگاه تنفسي شده و معمولاً کمتر بيمار مي‌شوند. برخي بر اين باورند که آب سيب ويروس‌هاي عفونت‌زا را از بين مي برد. شيره‌ي سيب اثر مفيدي در رفع سرماخوردگي، گرفتگي صدا، سرفه‌، بيماري‌هاي سينه و حالات عصبي دارد.

سرشار از ويتامين است

سيب سرشار از ويتامين‌هاي E، B12، B2، B1، A و K، اسيد پانتوتونيک، نياسين، بيوتين، اسيد فوليک و کولين است. مقادير اين ويتامين‌ها در انواع گوناگون سيب متفاوت است. پوست سيب حاوي کاروتن مي‌باشد. تقريباً نيمي از ويتامين C در پوست سيب وجود دارد و سيب‌هاي کوچک در مقايسه مقدار بيشتري پوست دارند. انواع سيب منابع بسيار خوبي براي تأمين ويتامين C محسوب مي‌شود. سيب داراي مقدار بسيار ناچيزي ويتامين K است.

براي خوش طعم کردن غذا مي‌توان از آن استفاده کرد

از سيب مي‌توان در تهيه‌ي انواع غذاها (به منظور شيرين کردن آن‌ها) و نيز در تهيه‌ي انواع سالاد و شيريني‌جات استفاده نمود.

هم‌چنين مي‌توان به عنوان افزودني براي انواع و اقسام غذاها از آن استفاده کرد.

نويسنده و پژوهشگر: وحيد عرفاني- کارشناس بهداشت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دو شنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 867 بار
تماس:

سیب را با پوست بخورید!

پست توسط gigi64 » یک شنبه 19 آذر 1385, 12:35 pm

سیب را با پوست بخورید!

مطالعات پژوهشگران فرانسوی نشان می دهد ،خوردن یک سیب در روز با پوست آن به پیشگیری از بروز سرطان روده بزرگ کمک می کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان و به نقل از سایت خبری بی بی سی، محققان موسسه ملی تحقیقاتی پزشکی و بهداشتی فرانسه راز این تاثیر را در ترکیبات شیمیایی موسوم به «پروسیانیدین» کشف کردند.
تحقیقات نشان داده است این ترکیبات تعداد سلول های پیش سرطانی را در حیوانات آزمایشگاهی به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
نتایج این تحقیق که در اجلاس انجمن تحقیقات سرطان آمریکا ارایه شده می تواند به ابداع روش های نوینی در درمان سرطان ها بیانجامد.

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

آب‭ ‬سيب‭ ‬تصفيه‭ ‬نشده

پست توسط Dr.Akhavan » یک شنبه 1 بهمن 1385, 4:30 am

  آب‭ ‬سيب‭ ‬تصفيه‭ ‬ 


نوشيدن‭ ‬آب‭ ‬سيب‭ ‬تصفيه‭ ‬نشده‭ ‬نسبت‭ ‬به‭ ‬آب‭ ‬ميوه‭ ‬خالص‭ ‬براي‭ ‬سلامتي‭ ‬مفيد‭ ‬تر‭ ‬است‮.
‬‭ ‬به‭ ‬گزارش‭ ‬رويترز،‭ ‬ميوه ها‭ ‬داراي‭ ‬موادي‭ ‬به‭ ‬نام‭ ‬Polyphenol‮ ‬ها‭ ‬مي‮ ‬باشند‭ ‬كه‭ ‬نوعي‭ ‬آنتي‭ ‬اكسيدان‭ ‬است‭ ‬كه‭ ‬مواد‭ ‬شيميايي‭ ‬را‭ ‬كه‭ ‬به‭ ‬سلول هاي‭ ‬بدن‭ ‬صدمه‭ ‬مي‮ ‬رسانند‭ ‬جذب‭ ‬مي‮ ‬كند‭ ‬و‭ ‬در‭ ‬كاهش‭ ‬خطر‭ ‬بعضي‭ ‬سرطان ها‭ ‬و‭ ‬بيماري‮ ‬هاي‭ ‬قلبي‭ ‬موثر‭ ‬است‮.‬‭ ‬


محققان‭ ‬لهستاني‭ ‬ميزان‭ ‬Polyphenol‭ ‬ها‭ ‬را‭ ‬در‭ ‬انواع‭ ‬آب‭ ‬سيب‭ ‬مورد‭ ‬بررسي‭ ‬قرار‭ ‬داده‭ ‬و‭ ‬به‭ ‬اين‭ ‬نتيجه‭ ‬رسيده اند‭ ‬كه‭ ‬آب‭ ‬ميوه‭ ‬حاوي‭ ‬ذرات‭ ‬ميوه‭ ‬،‮٤‬‭ ‬برابر‭ ‬بيش‭ ‬از‭ ‬آب‭ ‬ميوه‭ ‬تصفيه‭ ‬شده‭ ‬‮(‬‭ ‬صاف‭ ‬شده‮)‬‭ ‬داراي‭ ‬آنتي‮ ‬اكسيدان‭ ‬Polyphenol‭ ‬است‮.

Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج شنبه 25 خرداد 1385, 2:47 pm
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4175 بار
تماس:

سيب، گرفتگی صدا را رفع می كند

پست توسط ganjineh » جمعه 31 فروردین 1386, 7:50 pm

آب سيب داروي موثري براي درمان سرماخوردگي و گرفتگي صدا است.
به گزارش خبرگزاري كشاورزي ايران (ايانا)- سيب با نام علمي Nigella sativa ميوه اي است كه در هر جاي دنيا وجود داشته و همه مردم آن را مي شناسند. درخت سيب در ايران به صورت وحشي در جنگل هاي شمال وجود دارد.
سيب يك ميوه قليايي بوده و تميزكننده بدن است و آب اضافي بدن را خارج مي كند.
سيب در برطرف كردن اسهال و درمان سرفه و گرفتگي صدا، بسيار مفيد است. اين ميوه داراي مقدار زيادي كلسيم بوده و باعث رفع خستگي مي شود.
سيب در درمان تنگي نفس، تقويت معده و كبد، پايين آوردن قند خون بسيار موثر است و حرارت بدن را پايين مي آورد.
آب سيب در زيبايي استفاده زيادي دارد و براي از بين بردن چين و چروك پوست موثر است و به پوست لطافت خاصي مي بخشد.
اين ميوه داروي خوبي براي درمان زخم ها است و خوردن سيب با پوست در رفع چاقي مفيد است.
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

پوست سيب خاصيت ضد سرطاني دارد

پست توسط Dr.Akhavan » پنج شنبه 12 مهر 1386, 4:29 am

  سيب خاصيت ضد سرطاني  


محققان دريافتند؛ پوست سيب در برابر حداقل سه نوع سلول سرطاني انساني شامل سرطان هاي سينه، کولون و کبد اثر محافظتي دارد.
به گزارش سلامت نیوز، محققان با ارزيابي محتواي شيميايي پوست سيب گروهي از ترکيبات شيميايي گياهي را يافتند که ثابت شده در برابر حداقل سه نوع سلول سرطاني انساني شامل سرطان هاي سينه، کولون و کبد اثر محافظتي دارد.

بنابراين گزراش؛ در اين مطالعات نشان داه شده که رژيم غذايي سرشار از ميوه و سبزي خطر ابتلا به سرطان، بيماري قلبي، ديابت و بسياري بيماري هاي ديگر را کاهش مي دهد؛ اما محققان مي‌كوشند تا دريابند اين اثر ضد سرطاني دقيقاْ به کداميک از ترکيبات موجود در سبزي و ميوه مربوط مي شود.

گفتني است؛ سيب يکي از مهمترين منابع ترکيبات فنليک محسوب مي شود. ميانگين محتواي فنليک يک سيب بين 110 تا 347 ميلي گرم درهر 100 گرم سيب تازه است. اين ميوه همچنين سرشار از ترکيبات مفيد ديگري به نام فلاونوئيد هاست.

به گفته‌ي محققان بخش عمده اين اثر ضد سرطاني و ضد بيماري در سيب به ترکيبات مفيد موجود در پوست آن مربوط مي شود و بر اين اساس سيب را بايد به عنوان يک منبع غني مواد مغذي و آنتي اکسيدان ها در نظر گرفت.

ارسال پست

بازگشت به “گياهان دارويي”