در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

شما با خوردن چای موافق هستین

کاملا"
0
بدون راي
نسبتا"
2
33%
به هیچ وجه
1
17%
تا حدی
2
33%
چیکار کنیم به غیر ازاین چه بخوریم
1
17%
 
کل آرا : 6
Rookie Poster

Rookie Poster



no avatar
پست ها

40

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 25 دی 1388 22:16

آرشيو سپاس: 69 مرتبه در 20 پست

فواید و مضرات چای { بی خیال شین بهتره}

توسط afi66 » شنبه 25 اردیبهشت 1389 02:51

مقاله حجم اش زیاده ولی از خوندنش متوجه ریشه خیلی از بیماریهای در کشور میشود

فواید چای



  • گیاه چای چون اسیدی است ، یک ماده ضد عفونی کننده خوبی است . برای شستشوی چشم های عفونی و لثه های عفونی مفید است .

  • چای برای شستن زخم های عفونی نیز مفید است
مضرات گیاه چای
1- بوته چای جزو معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافتآن، در طبیعت هیچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع این گیاه نیاز بهسمپاشی ندارند و هیچ چرنده، پرنده، حشره و … به آن نزدیک نمی شود. اگر دربین علوفه چهارپایان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حیوان بهمحض جویدن آنها را از دهانش بیرون می ریزد!
٢- در بسیاری از مناطق کشاورزی، برای آن که احشام و سایر حیوانات بهمزارع و کشتزارهای مختلف نزدیک نشده و زراعت را خراب نکنند، اطراف آنها رابوته چای می کارند. حیوانات با مشاهده بوته چای به مزرعه نزدیک نمی شوند!


٣-  واردات چای طبق گفته مورخین نزدیک به دو خزار سال پیش از چین بوده است که اینگفته ثابت میکند واردات جنس بنجل چینی ریشه در تاریخ دارد وتاقصیر این دولت نیست این مدرک  میتواند مشت محکمی بر دهان یاوه گویان داخل وخارج بزند که دولت را به وارد کردن جنسهای به درد نخور چینی میکنند

۴- موادی که در اصطلاح علم شیمی ساختار مولکولی حلقوی دارند (موادآروماتیک) سرطان زا هستند. «پلی فنول» یکی از مواد آروماتیک است که چای هماین ماده را دارد. فنول چیست؟ فنول یک ماده دارای ترکیبات حلقوی است که برروی پوست، کبد و سیستم گوارش اثرات نامطلوبی می گذارد. جالب اینجاست کهقریب به اتفاق مواد معطر شیمیایی که در کارخانجات به چای اضافه می کنند همجزء مواد آروماتیک و سرطان زا هستند! (گل بود به بلبل هم آراسته شد!!)
۵- مصرف چای (خصوصاً پس از غذا که سال هاست عادت بسیاری از ایرانیانشده است) جلوی جذب آهن معدنی موجود در غذاها توسط بدن را می گیرد که درنتیجه منجر به بروز بیماری کم خونی مزمن در مصرف کنندگان می شود. چایدارای ترکیباتی به ‌نام تانن است که مزه‌ تلخ چای را ایجاد می کند.تانن‌ها با آهن، ایجاد رسوب می‌ نمایند و این رسوب به دلیل درشتی ملکول وسنگینی، غیر قابل جذب توسط بدن است. لذا در صورتی که غذای مصرفی دارای آهنبوده و بلافاصله بعد از آن چای مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگیری می کند.فراموش نکنید که عارضه کم خونی خود باعث ده ها بیماری دیگر در بدن می شود.
۶- همان گونه که گفته شد چای دارای ماده ای است به نام تانن. این مادهبسیار مدرر است و به همین خاطر مایعات بدن را دفع کرده و پلاسما غلیط میشود. آنزیم ها در پلاسمای غلیظ نمی تواننند فعالیت کنند و به همین خاطرمواد زاید در بدن انبار شده و موجب بیماری های گوناگون می شود. ضمناً تاننموجب فعالیت بیش از حد سلول های اپیتلیال کلیه شده و کلیه را به مرور ازکار می اندازد!
٧- گیاه چای دارای ماده ای است به نام اگزالیک اسید، که مسموم کنندهبوده و اختلالات متابولیسمی ایجاد می کند. این ماده در کلیه رسوب کرده وسنگ های کلیوی اگزالیک را موجب می شود.
٨- مصرف زیاد چای دندان ها را لک دار و سیاه می کند.
٩- چای ترشح اسید معده را تحریک می کند و همچنین به دلیل ماهیت اسیدی خود، در بروز زخم معده مؤثر است.
١٠- در هر فنجان چای بین ۶۰ تا ۷۵ میلی گرم «کافئین» وجود دارد که LDLخون را افزایش می دهد و عاملی می شود برای انفارکتوس های قلبی و مغزی، ولیالبته آرام بخش است و در دراز مدت اعتیاد ایجاد می کند!
١١- به دلیل وجود مقدار زیادی از ماده کافئین در چای، براى عده اى باعثتحریک اعصاب و یا تپش قلب می شود. همچنین نوشیدن چاى پررنگ براى خانم هااحتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش مى دهد.
١٢- ماده آرام بخش دیگری در چای وجود دارد به نام «تئین» که محرک سیستماعصاب سمپاتیک است و موجب افزایش ترشح آدرنالین می شود. تئین موجب کاهشمقدار منیزیم داخل سلول ها می شود. منیزیم ماده ای است که در سلول قراردارد تا با انواع سرطان ها مبارزه کند و با نوشیدن چای این ماده مفید ازبدن خارج می شود.
١٣- به نظر شما چرا اغلب افراد چای خور جدی، هنگامی که تصمیم به ترکچای می گیرند با علایمی مشابه با علایم معتادان مواد مخدر در هنگام ترکمواد مذکور (همچون سردرد، بی خوابی، بی حوصلگی، آشفتگی روحی و …) مواجه میشوند؟! آیا این موضوع که ادعا شده است سال هاست تولید کنندگان چای درکشورهای خارجی برای حفظ مشتریان خود به چای مواد افزودنی مضر و اعتیادآوریاضافه می کنند قابل اعتنا نیست؟
١۴- چند نفر معتاد به مواد مخدر را می شناسید که سیگاری نباشند؟ و چندنفر سیگاری را می شناسید که چای خورهای قهاری نباشند؟! چای به دلیل موادافیونی طبیعی که در خود داشته و مواد شیمیایی که در فرآیند تولید توسطبسیاری از تولیدکنندگان به آن اضافه می شود، مقدمه ای برای آمادگی بدن جهتپذیرش انواع اعتیادها به مواد مضر دیگر است.
١۵- اگر دقت کنید قریب به اتفاق مواد سمی در طبیعت دارای طعم تلخ میباشند. شاید پروردگار مهربان با این گونه خلقت خواسته است به موجوداتهشدار دهد که چه موادی خوراکی نیستند و باید از آنها پرهیز کنند. چای یکیاز تلخ ترین گیاهان موجود در طبیعت است که البته با روش های مختلف سعی درکاهش این تلخی و صد البته عادت دادن ذایقه مردم به آن دارند.
١۶- همه این ها که گفته شد برای چای سبز که خشک شده سریع برگ سبز چایمی باشد صادق است. چای سیاه که دم کرده مضرتری از چای سبز است با انبارکردن برگ سبز چای در مکان های گرم، پوسیده شدن و تخمیر این برگ ها، تغییررنگ آنها به قهوه ای و سیاه (مشابه عملی که باغبانان در وسط باغ با بر رویهم تلنبار کردن برگهای درختان انجام می دهند تا پوسیده شده و تبدیل به کودگردند)، سپس خشک کردن این برگهای پوسیده بدست می آید!
١٧- بدتر از چای سبز و چای سیاه، چای های جدید طعم داری هستند که دارایاسانس های شیمیایی مختلف بوده و تمامی مضرات دو نوع چای قبلی را دارندبعلاوه مضرات مواد شیمیایی عطری و طعم دهنده های مصنوعی! (هرچه خوبان همهدارند تو یک جا داری!!)
١٨- یکی از موارد مرسوم در جامعه ما (خصوصا در مراسم، جشن ها، سمینارهاو …) مصرف بسیاری از نوشیدنی ها در لیوان های یک بار مصرف پلاستیکی است.این ظروف به خصوص در مجاورت با نوشیدنی های داغ به سرعت مواد فوق العادهسمی و خطرناک نفتی را آزاد می کنند. برای امتحان می توانید در یکی از اینلیوان ها چای داغ بریزید و چند دقیقه ای کنار بگذارید تا سرد شود. خواهیددید که پرده ای از مواد نفتی روی آن می بندد!
١٩- در انواع چای های بسته ای (معروف به Teafix یا Lipton)، ضایعات/تهمانده های چای که قابل ارایه به شکل عادی نیستند در بسته های کاغذی کهبرای جلوگیری از وارفتن آنها در آب جوش، پروسه های شیمیایی مختلفی رویآنها انجام شده و آغشته به انواع مواد مضر هستند قرار می گیرند. پاره ایاز مواد شیمیایی موجود در کاغذ مذکور در آب جوش حل شده و وارد بدن مصرفکننده می شوند!
٢٠- ابو علی سینا (نابغه طب اسلامی) در طب سنتی از چای به عنوان مادهپست غذایی نام می برد و از آن فقط برای مصارف درمانی در شرایط خاص استفادهمی کرده است.
٢١-ممکن است علیرغم خواندن موارد فوق به دلیل تبلیغات زیادی که در قالبمقالات و اخبار مختلف شبه علمی به خورد جامعه داده می شود، هنوز باورنکرده باشید که مصرف این نوشیدنی همه جا تا این حد مضر است. بسیاری میپرسند که اگر واقعاً چای مضر است پس چرا این قدر در رسانه ها از آن تعریفشده و در همه جا مصرف می شود؟ پاسخ آن است که اولاً ما نفی نمی کنیم کهچای فواید اندکی نیز دارد، اما این فواید قابل مقایسه با مضرات فراوان آننیستند. مانند شراب و قمار که خداوند متعال در قرآن کریم در مورد آنها میفرماید: «از تو در مورد شراب و قمار می پرسند، بگو در آنها منافعی هست،اما ضررهای آنها بسیار بیشتر است». ثانیاً فراموش نکنید که تجارت چای گردشمالی میلیاردی در سراسر جهان دارد. به نظر شما مافیاها و کارتل های تجاریبزرگی که از این راه منافع و سود سرشاری می برند به این راحتی اجازه میدهند که حقایق برای مردم آشکار شوند؟! فراموش نکنید که در اوایل قرن بیستمشرکت های سازنده سیگار و دخانیات به پاره ای از دانشمندان بی وجدانمخفیانه پول می دادند تا مقالات به ظاهر علمی در رد خطرات دخانیات و حتیطرح فواید استفاده از آن نوشته و در مجلات معروف علمی آن زمان چاپ کنند.اسناد این تبانی های بزرگ و کثیف در اواخر قرن بیستم منتشر شد، یعنی زمانیکه همه ذینفعان ماجرا مرده بودند و مضرات بلای خانمانسوز دخانیات بر همهآشکار شده بود! دور از واقعیت نیست که گفته شود مشابه چنین اتفاقاتی درزمانه ما هم برای چای، موبایل، نوشابه، سوسیس، کالباس و سایر موارد مشابهرخ می دهد و این ما هستیم که باید عقلمان را قاضی کرده و سلامتی خود واطرافیانمان را فدای مطامع مادی عده ای از خدا بی خبر نکنیم.
٢٢- بعضی می پرسند اگر مصرف چای این قدر مضر است چرا خداوند آن راآفریده است؟! پاسخ ساده است: خداوند حکیم هیچ موجودی را در عالم بدون دلیلو حکمت خلق نکرده است، اما این به معنی آن نیست که هرچه آفریده شده خوردنیو دارای ارزش غذایی است!! بوته چای یکی از بهترین گیاهانی است که می تواندهوا را از انواع آلودگی ها پاک کرده و حجم زیادی اکسیژن تولید کند. دلیلآن که هوای مزارع چای بسیار مطبوع است نیز همین واقعیت می باشد. در حقیقتبشر امروز اگر عاقلانه فکر کند باید به جای خوردن برگهای چای، بوته آن رابه عنوان یک تصفیه کننده عالی هوا در سرتاسر معابر شهرها بکارد. شاید یکدلیل دیگر برای آن که مصرف خوراکی چای مضر است همین باشد که این گیاه سمومموجود در هوا را به خود جذب می کند! همچنین به دلیل این که گیاه چای اسیدیاست، ماده ضد عفونی کننده خوبی می باشد. لذا برای شستشوی چشم های عفونی ولثه های عفونی مفید است. در طب سنتی برای درمان چشم عفونی شده نوزادان درعوض انواع و اقسام داروهای شیمیایی و آنتی بیوتیک های دارای اثرات مضرجانبی فراوان، با استفاده از آب جوشانده چای چشم نوزاد را طی چند نوبتشستشو می دهند.
٢٣-اگر می پرسید که چه باید کرد، عرض می کنم: اولاً اطلاع رسانی وسیعدر بین همه آنها که دوستشان داریم. ثانیاً رواج ده ها دم کرده طبیعی خوشطعم، مفید و باصرفه که جانشینان بسیار مطلوبی برای چای مضر هستند در سطحجامعه (برای شروع از خانه خود و نزدیکانتان شروع کنید). به عنوان مثال میتوانید به تناوب از جوشانده بادرنج بویه (گیاه مورد علاقه زنبور عسل کهجوشانده آن مورد استفاده بسیاری از بزرگان تاریخ نیز بوده است)، دم کردهبرگ گیاه به لیمو (گیاهی با برگ های شبیه نعنا، با شربت به لیمو اشتباهنکنید)، دم کرده میوه نسترن، دم کرده گل گاوزبان، دم کرده بابونه، جوشاندهتخم گشنیز (به صورت آسیا شده)، دم کرده پونه، دم کرده زنجبیل، دم کردهزیرفون، دم کرده برگ تیول و … ده ها جوشانده و دم کرده طبیعی و مفید دیگر استفاده کنید.
پانویس
متاسفانه از انجا که جان ادم کم ارزش تر از پول است برای اطلاع رسانی در مورد مضرات ان تلاشی نمیشود که هیچ بر عکس انرا بعد از اب مفیدترین نوشیدنی میدانند و برای ان گزارش تلویزیونی درست میکنند که چای بخورید خوبه در صورتی که چندسال دکترها فریاد میزنند که چای رو بی خیال شید متاسفانه ادم به یاد بیت شعر زیر می افتد
(اه اگر اه منو ناله اگر ناله توست   انچه که به جائی نرسد فریاد است) فقط یک نگاه به امار مریضیهائی مثل قلب پوکی استخوان سرطان مثانه و کلیه و معده بندازید ببینید نسبت به دیگر کشورها در چه وضعی هستیم
پس وظیفه ما به عنوان یک میهن پرست چیست؟ اطلاع رسانی این مقاله را تا میتوانید برای دوست واشتایان بخوانید ودر سایت و وبلاگهای دیگر قرار دهید

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب afi66 تشکر کرده اند:
Reza6662

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان



CentralClubs Hosting