گرانترین شکلاتهای جهان : دهنتان آب نیفته : همشون تلخند

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, رونین, Shahbaz, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

گرانترین شکلاتهای جهان : دهنتان آب نیفته : همشون تلخند

پست توسط sohrab_poet » یک شنبه 8 مرداد 1385, 8:12 pm

با نگاهی به چند شکلات گران قیمت دنیا، میبینیم که شکلات سیاه یا به عبارتی "تلخ" محبوبترین نوع شکلات است. اما چرا شکلات سیاه انقدر محبوب است؟ این نوع شکلات نه تنها بسیار خوش طعم است بلکه مانند تمام شکلاتها، حاوی موادی است که فنیل اتیل امین phenyl ethylamine و سروتونین serotonin نام دارند و هر دو مواد نشاط آوری هستند که به طور طبیعی در مغز یافته میشود. به این فهرست کوتاه از بهترین و گرانترین شکلاتهای جهان نگاه کنید:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شوکوپولوژی

تصویر
قیمت این شکلات معادل 2600 دلار برای هر پوند (450 گرم) است. شکلات سازی نیپشیلد Knipschildt در سال 1999 در کانکتیکات آمریکا، تاسیس شد. گران ترین محصول آن یک ترافل (شکلاتی با مغز کرمی) دو لایه است که تنها با سفارش قبلی تهیه میشود. این ترافل دانه ای 250 دلار قیمت دارد و به طور دستی و از بهترین مواد تهیه میشود.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مجموعه اصیل نوکا
تصویر
این مجموعه شکلاتهای نوکا Noka به قیمت 854 دلار در ازای هر پوند به فروش میرسند و از بهترین نوع شکلات سیاه هستند و از 75% کاکائوی یک دست و خالص، کره کاکائو و شکر تهیه میشوند. در ساخت این شکلات از هیچ ماده امولسیون ساز مانند لسیتین استفاده نمیشود و وانیل هم ندارد. این شکلات سازی در دالاس، تگزاس قرار دارد

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دلافی
تصویر

شکلاتهای دلافی Delafee با قیمت هر پوند، 508 دلار به فروش میرسند و محصول سوییس هستند. این شکلات ها برای کسانی مناسب هستند که به اشیا درخشان علاقه دارند، زیرا علاوه بر اینکه از بهترین کاکائو تهیه شده اند، هر یک با برگه های نازک طلای 24 عیار خوراکی تزیین شده اند.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مجموعه G گودیوا
تصویر

این شکلات سازی مشهور که ابتدا در بلژیک تاسیس شده است و اکنون شعبه هایی در شهرهای مهم جهان دارد، به تازگی مجموعه ای را به نام "G" Collection تهیه کرده که هر پوند این مجموعه شکلاتهای قلبی شکل، در طعمهای مختلف و تزیینات زیبا 120 دلار قیمت دارد.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ریشار
تصویر

شکلات ریشارRichart محصول لیون، فرانسه، از 70% کاکائوی کریولو Criolloمحصول ونزوئلا، که بهترین کاکائوی جهان به شمار می آید، تهیه میشود. این شکلات طعمی ملایم اما بسیار پرمایه دارد و تنها با بهترین مواد از جمله بادام، ادویه های نامتعارف و تمشک همراه شده است. بهای هر پوند این شکلات 120 دلار است
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پیر مارکولینی

تصویر

هر پوند ترافل های پیر مارکولینیPierre Marcolini محصول بلژیک، 102.50 دلار قیمت دارد و علاوه بر بهترین کاکائو، شامل موادی است که در هر ترافل متفاوت است. برای مثال ترافل برزیلی، خمیری مرکب از 66% کاکائوی خالص و خمیر بادام ایتالیایی است که با شکلات شیری پوشیده شده و روی آن بادام کاراملی قرار گرفته است.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوباو و گاله
تصویر
شکلاتهای دوباو و گالهDebauve & Gallais ، محصول فرانسه به طور سنتی، شکر کم و کاکائوی عالی و فراوان دارند. در این شکلاتها از هیچ ماده امولسیون ساز مانند لسیتین استفاده نمیشود و علامت مشخصه آنها استفاده از بهترین افزودنیهای جهان است، از جمله : فندق پیه مونت، بادام اسپانیایی، کشمش ترکیه و بلوط تورین. هیچ گونه رنگ و ماده نگه دارنده به این شکلاتهای 94 دلاری(هر پوند) اضافه نمیشود.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ریچارد دانللی
تصویر
ریچارد دانللی Richard Donnelly، در سال 1988، پس از آموختن روشهای شکلات سازی نزد استادان پاریسی و بلژیکی، کارگاه خود را در سانتاکروز/کالیفرنیا تاسیس کرد و به تهیه شکلاتهایی دست ساز با طعمهایی ساده و عالی پرداخت. هر پوند از شکلاتهای دانللی، 75 دلار قیمت دارد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ووژه

تصویر
شکلاتهای ووژه Vosge، طعمهایی بی نظیر دارند که در تولید آنها از ادویه های تندی چون کاری، زنجبیل، چیلی و دارچین استفاده میشود. در این میان شکلاتهایی به نام فینوکیو Finnochio که از شکلات سیاه و گرده رازیانه وحشی ساخته شده است و همچنین بالزامیکو Balsamico که با شکلات سیاه، فندق سیسیلی و سرکه بالزامیک ده ساله تهیه میشود، نیز وجود دارند. هر پوند این شکلاتها 69 دلار قیمت دارند و در شیکاگو تولید میشوند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لا مزون دو شوکولا (خانه شکلات)

تصویر
هر پوند این شکلاتهای فرانسوی 65 دلار است، خانه شکلات علاوه بر شکلاتهای تولیدی خود، به فروش شکلاتهای والرونا Valrhona که یکی از قدیمیترین و بهترین تولید کنندگان شکلات فرانسه است، نیز میپردازد. این شکلات سازی برای تولید شکلاتهای مخلوط خود، از کاکائوی کریولو و بهترین کره کاکائو استفاده میکند
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
میشل کلویزه
تصویر
شکلاتهای پاریسی میشل کلویزه Michel Cluizel، از محصولات خاص ده کشور، از جمله ماداگاسکار، ونزوئلا، جاوه، غنا و اکوادور تهیه میشوند. درصد کاکائوی این شکلاتها از 33 تا 99% متفاوت است و با کره کاکائو، شکر و دانه های وانیل تهیه میشود. کلویزه هرگز از مواد نگهدارنده، امولسیون ساز ها و کاکائویی که با کود شیمیایی تولید شده باشد استفاده نمیکند. قیمت هر پوند محصولات آن، 65 دلار است
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ژاک توره

تصویر
شکلاتهای ژاک توره Jacques Torres، قیمتی معادل 50 دلار برای هر پوند دارند و در بروکلین نیویورک تولید میشوند. این شکلاتها تنها با مواد تازه ساخته میشوند و به خاطر طعمهای جدید خود شهرت دارند. مانند Bandol Breeze که محتوی از بادامهایی است که بر روی پوره هلو قرار گرفته و همچنین Wicked Fun که از شکلات سیاه و ادویه جات تند تهیه میشود



منبع:مجله فریا
تصویر

Major
Major
نمایه کاربر
پست: 437
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 خرداد 1385, 8:18 pm
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط akhmail » یک شنبه 8 مرداد 1385, 9:19 pm

:grin: همشونو دوست دارام :grin:
بيستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد.

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 137
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 فروردین 1385, 11:03 pm
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار
تماس:

پست توسط hajahmadi mohammad » دو شنبه 9 مرداد 1385, 2:17 am

من كه اگه بهم بدنشون هم دلم نمياد بخورمشون. sohrab_poet, به خاطر مطلب خوشمززت ممنون :razz:
لقمه ي هر خورنده را درخور او دهد خدا
آنچه گلو بگيردت حرص مکن مجو مجو

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”