نحوه ایجاد کتابخانه در توربو c++

در اين بخش مي‌توانيد در مباحث مربوط به زبانهاي بر پايه C به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: athlon64x2, abbas.m.k, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
پست: 2
تاریخ عضویت: جمعه 14 خرداد 1389, 7:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 3 بار

نحوه ایجاد کتابخانه در توربو c++

پست توسط ali-cc » جمعه 14 خرداد 1389, 8:49 pm

از دوستان کسی‌ میدونه چطور می‌شه در توربو سی‌ پلاس پلاس یک فایل کتابخانهٔ ایجاد کرد که شامل چند تابه باشه. و بد چطوری با استفاده از منوی پروژه این فایل کتابخانه را با یک فایل با پسوند سی‌ که شامل برنامه است را اضافه کنم. جای خوندم که می‌شه در توربو سی‌ تحت داس یک ماژول با پسوند (1)را با استفاده از دستور (2) به یک فایل با پسوند (3) اضافه کرد و در نهایت با استفاده از گزینه پروژه یک پروژه ایجاد کرد و این کتابخانه را به فایل اصلی‌ که شامل (4) است اضافه کرد.من مراحل بالا رو تو (5) نیاز
دارم

(1) .obj
(2)TLIB
(3) LIB
(4) main
(5) win turbo c++ 4.5

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 1166
تاریخ عضویت: سه شنبه 3 مرداد 1385, 11:49 am
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2886 بار

Re: نحوه ایجاد کتابخانه در توربو c++

پست توسط SHAHRAM » شنبه 15 خرداد 1389, 8:24 pm

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
این کار به سادگی قابل انجام هست:
در لینک بالا به صورت پله پله توضیح داده...
البته اگر براتون ممکنه از ویژوال استادیو استفاده کنید که بسیار اسان تر هست :razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

ارسال پست

بازگشت به “C Base Programming”