در اين بخش مي‌توانيد در مباحث مربوط به زبانهاي بر پايه C به بحث بپردازيد

New Member



no avatar
پست ها

2

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 14 خرداد 1389 18:31

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

نحوه ایجاد کتابخانه در توربو c++

توسط ali-cc » جمعه 14 خرداد 1389 19:49

از دوستان کسی‌ میدونه چطور می‌شه در توربو سی‌ پلاس پلاس یک فایل کتابخانهٔ ایجاد کرد که شامل چند تابه باشه. و بد چطوری با استفاده از منوی پروژه این فایل کتابخانه را با یک فایل با پسوند سی‌ که شامل برنامه  است را اضافه کنم. جای خوندم که می‌شه در توربو سی‌ تحت داس یک ماژول با پسوند  (1)را با استفاده از دستور (2) به یک فایل با پسوند (3) اضافه کرد و در نهایت با استفاده از گزینه پروژه یک پروژه ایجاد کرد  و این کتابخانه را به فایل اصلی‌ که شامل (4) است اضافه کرد.من مراحل بالا رو تو (5) نیاز
دارم

(1) .obj
(2)TLIB
(3) LIB
(4) main
(5) win turbo c++ 4.5

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1166

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 12 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 3 مرداد 1385 11:49

آرشيو سپاس: 3168 مرتبه در 620 پست

Re: نحوه ایجاد کتابخانه در توربو c++

توسط SHAHRAM » شنبه 15 خرداد 1389 19:24

http://www.programmersheaven.com/mb/beg ... 1-borland/
این کار به سادگی قابل انجام هست:
در لینک بالا به صورت پله پله توضیح داده...
البته اگر براتون ممکنه از ویژوال استادیو استفاده کنید که بسیار اسان تر هست :razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SHAHRAM تشکر کرده اند:
oweiys, SAMAN, Mahdi1944, ali-cc, MISSILE, demorgan


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان