آشپزخانه ترکیه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: آشپزخانه ترکیه

پست توسط achachi98 » چهار شنبه 17 شهریور 1389, 9:53 pm

 [SIZE=150]کباب باغچبان (برای شش نفر) 


  لازم: 
  گوسفند بدون استخوان: 1000   : 2 عدد متوسط، 220    زمینی: 3 عدد متوسط، 330    فرنگی: یک چهارم لیوان، 35   : 2 عدد متوسط، 150    گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری، 25    داغ: 1 لیوان، 200   : 2 قاشق مربا خوری، 12    سیاه: یک چهارم مرباخوری، 0.5  
  تهیه:  
  را به اندازه 1.5-2 سانتی متر ببرید. سبزیجات را شسته، پیاز را پوست بکنید و بشویید. ساطوری کنید و با گوشت آن را در یک دیگ گذاشته در آن را ببندید. در آتش ملایم تا زمانی که گوشت آب اضافه اش را بکشد 40 دقیقه بپزید. رب، نمک و فلفل را بریزید و یک ربع دیگر بپزید. هویج را پاک کنید، سیب زمینی را پوست بگیرید و هر دو را یک سانتی متری ببرید. با نخودفرنگی آن را به گوشت اضافه کنید . تقریبا نیم ساعت بپزد. 

 ارزش غذایی در یک پرس   .
انرژی: 380   : 22.4   : 26.8   : 11.3   : 33   : 2.20   : 228   : 4   : 667    آ: 3298[FONT=Arial TUR]İU   تیامین: 0.24 میلیگرم : 0.27   : 6.99    ث: 7   : 88  
.

 نکته: خوراک فصل زمستان است. تابستان ها از کدو، لوبیا سبز، فلفل و گوجه فرنگی استفاده می شود. اگر نخود فرنگی در دسترس نیست می توانید از کنسرو استفاده کنید. در کنار این غذا پلو و جاجیک( آب دوغ خیار) سرو می شود. 

 
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: آشپزخانه ترکیه

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 15 مهر 1389, 12:48 am

 کباب چوبی 


 مواد لازم: 

 راسته بدون استخوان گوسفند: 500 گرم  سیر: 2 حبه، 6 گرم  گوجه فرنگی: 2عدد متوسط، 300 گرم  روغن مایع: 3قاشق غذاخوری، 300 گرم  نمک: یک و نیم قاشق غذاخوری، 9 گرم  فلفل سیاه: نصف قاشق غذاخوری، 1 گرم  آویشن: 1 قاشق مرباخوری، 0.7 گرم  
 طرز تهیه: 

 راست گوسفند را 2-3 سانتیمتری ببرید. سیر را پوست بگیرید.سیر و گوجه فرنگی را رنده کنید. گوجه، سیر، نمک، فلفل، آویشن و روغن را با هم مخلوط کنید.تکه های راسته را یک شب در یخچال نگهدارید. تکه های راسته را در سیخ فرو کنید و روی منقل بپزید. 

 
  ارزش غذایی در یک پرس 
 .
 انرژی: 414 کالری
 پروتئین: 21.6 گرم  چربی: 34.3 گرم  کربوهیدرات: 4.1 گرم  کلسیم: 27 میلیگرم  آهن: 2.18 میلیگرم  فسفر: 207 میلیگرم  روی: 4 میلیگرم  سدیم: 500 میلیگرم  ویتامین آ: 682  تیامین: 0.21 میلیگرم  ریبوفلاوین: 0.45 میلیگرم  نیاسین: 6.54 میلیگرم  ویتامین ث: 9 میلیگرم  کلسترول: 88 میلیگرم 


 نکته: این کباب را در شهر استانبول تهیه می کنند. به عنوان وعده اصلی همراه با پلو و مخلفات سبزی سرو می کنند. 
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: آشپزخانه ترکیه

پست توسط achachi98 » جمعه 30 مهر 1389, 12:14 pm

 کباب کاغذی (برای شش نفر) 



  لازم: 
  کبابی: 3عدد متوسط،   :60    گوسفند بدون استخوان: 500    فرنگی: 5 عدد کوچک، 500 گرم
پیازچه: 6 عدد متوسط، 150   : 2 قاشق مرباخوری، 12    قرمز: نصف قاشق مرباخوری، 1    روغنی: 2 عدد   .  .   تهیه: 
  را بشویید. دم و تخم فلفل را در بیاورید.جعفری و پیازچه را پاک کرده گوجه و فلفل و پیازچه را یک سانتیمتری ببرید.جعفری را ریز خرد کنید. گوشت را با سبزیجات، نمک و ادویه مخلوط کنید. کاغذ روغنی را باز کرده وسط آن مواد گوشتی را بریزید. دو لبه کاغذ را روی هم گذاشته و ببندید. کاغذ را برگردانید و داخل سینی بگذارید. در فر که از قبل گرم شده در دمای متوسط 90 دقیقه بپزید. 


 ارزش غذایی در یک پرس  
 :375 کالری
پروتئین: 22.9 گرم   :27 گرم   : 9.9 گرم   : 53 میلی گرم   : 2.89 میلی گرم   : 239 میلی گرم   : 4 میلی گرم   : 884 میلی گرم    آ:IU1678
تیامین: 0.26 میلی گرم   : 0.29 میلی گرم   : 7.06 میلی    ث: 27 گرم   : 88 میلی  


 نکته: این خوراک از شهر استانبول است. قبل از اینکه کباب ها را داخل فر بگذارید، روی کاغذ را چرب کنید تا کاغذ نسوزد. به همین شکل سر میز بیاورید. 
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: آشپزخانه ترکیه

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 20 آبان 1389, 10:34 pm

 کباب شیش 


  گوسفند مخصوص کباب: یک   : 3 عدد متوسط، 200 گرم
شیر: نصف لیوان، 100    زیتون: یک چهارم لیوان، 50    گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری، 20   : 2 قاشق مرباخوری، 12    سیاه: نصف قاشق مرباخوری، 1    فرنگی: 3 عدد متوسط، 300    کبابی: 6 غدد متوسط، 75   : چند عدد   .  .   تهیه:  .   را دو سانتیمتری منظم ببرید. پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید و آب ان را بگیرید. در یک کاسه شیر، روغن، آب پیاز، رب، فلفل و نمک را مخلوط کنید. گوشت را داخل آن بگذارید و چند ساعت در یخچال نگهدارید. گوجه و فلفل را شسته فلفل را دو یا سه سانتیمتری ببرید. گوجه ها را از وسط چهار قسمت کنید. یک تکه گوشت و بعد گوجه و فلفل را سیخ کنید و روی منقل هر دو طرف آن را بپزید . گرم سرو کنید. 


 ارزش غذایی در یک پرس  

 :530 کالری
پروتئین: 29 گرم   :42.5 گرم   : 6.7 گرم   : 440 میلی گرم   : 2.64 میلی گرم   : 282 میلی گرم   : 5 میلی گرم   : 911 میلی گرم    آ:IU618
تیامین: 0.28 میلی گرم   : 0.36 میلی گرم   : 8.58 میلی گرم    ث: 16 گرم   : 118 میلی  

نکته: گوشت هر چه بیشتر درون سس بماند نرمتر میشود. می توانید فقط گوشت ها را سیخ کنید. همراه پلو یا خوراک سبزیجات سرو کنید
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: آشپزخانه ترکیه

پست توسط achachi98 » یک شنبه 14 آذر 1389, 7:21 pm

 تابه الباسان 



  لازم:  .  : 1عدد متوسط، 60    گوسفند با استخوان: 6قطعه،   : 2قاشق مرباخوری، 12   : 1.5لیوان، 330    گندم: 5قاشق غذاخوری، 30    تخم مرغ:2 عدد،  


  تهیه:  .   را پوست گرفته، ساطوری کنید. گوشت و پیاز را در دیگ 45 دقیقه بپزید. نمک بریزید و بگذارید آبش را به خود بکشد. گوشت را روی سینی بگذارید. در جای دیگر ماست،آرد و سفیده تخم مرغ را مخلوط کنید و روی گوشت بریزید. در فر که از قبل گرم شده بیست دقیقه بپزید. 


 ارزش غذایی در یک پرس
 

 :332 کالری
پروتئین: 20.1 گرم   :25.1 گرم   : 5.1 گرم   : 35 میلی گرم   : 1.39 میلی گرم   : 183 میلی گرم   : 3 میلی گرم   : 850 میلی گرم    آ:IU15
تیامین: 0.16 میلی گرم   : 0.24 میلی گرم   : 5.29 میلی گرم
کلسترول:78 میلی   .  .  نکته:این غذا را در سواحل مرمره و اژه معمولا در فصل بهار و عید قربان که گوشت فراوان هست، میپزند. در بعضی جاها اول آرد را در چربی گوشت تفت میدهند، سپس به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه کرده رو گوشت میریزند. در بعضی مناطق داخل آن آرد نمی ریزند.  
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: آشپزخانه ترکیه

پست توسط achachi98 » دو شنبه 23 اسفند 1389, 7:00 pm

   کباب با به(برای شش نفر) 


  لازم: 
  گوسفند بدون استخوان:  : 2عدد کوچک،   : 2عدد کوچک،   : 15عدد ریز،    گوچه فرنگی: 2قاشق غذاخوری،   :2قاشق مرباخوری،    قرمز: یک چهارم قاشق مرباخوری،    سیاه: نصف قاشق مرباخوری،   *بهار نو: یک چهارم قاشق مرباخوری، نیم    جوش: 4لیوان، 800گرم
برنج: 2 لیوان،   **مارگارین: 3قاشق غذاخوری، 30  

  تهیه:  .   گوشت را دو و نیم- سه سانتیمتری بریده،چهل و چین دقیقه بپزید تا آب گوشت تمام شود.نصف آب را به آن اضافه کنید. هویج، به و پیاز را شسته، روی هویج را بتراشید و به اندازه گوشت بپزید.پیاز،هویج، رب، نمک و ادویه را به گوشت اضافه کرده 40دقیقه دیگر بپزید تا سبزیجان نرم شود. تقریبا 4لیوان از آب گوشت را بردارید. به را پوست بگیرید وبا بقیه مواد در یک ظرف نسوز بریزید. همه مواد را در وسط ظرف جمع کرده روی آن را با یک کاسه بپوشانید.برنج را شسته دور کاسه بریزید.آب گوشت را بجوشانید.آنرا آرام ارام به مواد اضافه کنید.اول در دمای متوسط و بعد با شعله کم بیست دقیقه بپزید. مارگارین را در تابه ای آب کرده، روی پلو بریزید. دم کنی بگذارید و بیست دقیقه پلو را دم کنید. کاسه وسطی را بردارید و سرو کنید. 


 ارزش غذایی در یک پرس
 
 انرژی:538 کالری
پروتئین: 19.9 گرم
  چربی:24 گرم   کربوهیدرات: 59.1 گرم   کلسیم: 42 میلی گرم   آهن: 2.22 میلی گرم   فسفر: 216 میلی گرم
روی: 4 میلی گرم
  سدیم: 884 میلی گرم   ویتامین آ:IU2505
تیامین: 0.19 میلی گرم
  ریبوفلاوین: 0.22 میلی گرم   نیاسین: 5.17 میلی گرم   ویتامین ث: 5 گرم   کلسترول:64 میلی گرم 

 نکته: این غذا از کباب های معروف گازی آنتپ است. تکه های به را میتوان بزرگتر برید، گوشت را به سیخ کشید و روی منقل درست کرد. در کنار آن جاجیک(یک نوع آب دوغ خیار) میل میکنند. 
 *بهار نو یک نوع ادویه است. **به جای ان میتوانید از روغن مایع استفاده کنید.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: آشپزخانه ترکیه

پست توسط achachi98 » یک شنبه 7 فروردین 1390, 11:43 pm

[SIZE=150]کوفته خشک(برای شش نفر) 




مواد لازم:


پیاز: 1عدد بزرگ، 100گرم
نان باگت بیات شده: 4قطعه، 120گرم
گوشت چرخ کرده: 4و یک سوم لیوان، 750گرم
تخم مرغ: 1عدد، 50گرم
نمک: دو و نیم قاشق مرباخوری، 15گرم
فلفل سیاه: 1قاشق مرباخوری، 2گرم
روغن مایع: 2قاشق غذاخوری، 20گرم


طرز تهیه:

پیاز را پوست گرفته،بشویید و رنده کنید. نان خشک را در آب خیس کنید تا نرم شود. سپس آب اضافه آن را با دست بگیرید. گوشت ر با نان ده دقیقه ورز دهید،پیاز رند شده، تخم مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و 5دقیقه دیگر ورز دهید. از گوشت به اندازه گردو بردارید و شکل بیضی دهید. روی منقل را چرب کنید . کوفته ها را بچینید و در آتش زغال بپزید.




 ارزش غذایی در یک پرس
 


 انرژی:633 کالری
پروتئین: 43.9 گرم
  چربی:46.4 گرم   کربوهیدرات: 16.4 گرم   کلسیم: 37 میلی گرم   آهن: 2.93 میلی گرم   فسفر: 324 میلی گرم
روی: 6 میلی گرم
  سدیم: 1162 میلی گرم   ویتامین آ:IU68
تیامین: 0.29 میلی گرم
  ریبوفلاوین: 0.37 میلی گرم   نیاسین: 9.26 میلی گرم   ویتامین ث: 1 گرم   کلسترول:139 میلی گرم 



نکته:این کوفته را می توان در تابه تفلون و یا داخل فر درست کرد.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: آشپزخانه ترکیه

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 20 مرداد 1390, 7:06 pm

 [SIZE=150]کوفته هارپوت (برای شش نفر) 



  لازم: 
 : 2عدد بزرگ،   : 1لیوان،    گوجه فرنگی: 4.5 قاشق غذاخوری،    فلفل: 1.5قاشق غذاخوری،   : 3قاشق غذاخوری،    سیاه: 2قاشق غذاخوری،    قرمز: 1قاشق مرباخوری،   : 2قاشق مرباخوری، 0.   چرخ کرده: 2و چهارپنجم لیوان،   (برای کوفته): یک و نیم لیوان،    مایع: 2قاشق غذاخوری،   : 3.5لیوان،  

  تهیه:   را پوست گرفته، بشویید. پیاز و جعفری را ریز ساطوری کنید. پیاز، جعفری، نصف قاشق رب گوجه و فلفل را با دو قاشق نمک و ادویه خوب مالش دهید. گوشت را کم کم به آن اضافه کنید. تقریبا پنج دقیقه مالش دهید. بلفور را نیز مثل گوشت اضافه کنید.7-8 دقیقه دیگر به ورز دادن ادامه دهید.روی آن را با دستمال مرطوب بپوشانید.دستتان را خیس کرده از گوشت به اندازه نصف گردو بردارید. هر کدام را گرد کنید و وسط ان را گود کنید. بین دو انگشت شست و اشاره گردش کنید. بقیه رب را آب حل کرده و با روغن و نمک بجوشانید. وقتی جوش امد کوفته ها را اضافه کنید و 35-40 دقیقه بپزید. 


 ارزش غذایی در یک پرس 
 :   : 18.  : 13.  : 17.  : 38 میلی   : 4.02 میلی   : 229 میلی   : 3میلی   : 1250 میلی    آ: 716[FONT=Arial TUR]IU 
 تیامین: 0.18 میلی گرم : 0.29 میلی   : 6.42 میلی    ث: 7 میلی   : 74 میلی  

  : کوفته های مانده را، با نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین،پنج قاشق آرد و با سه عدد تخم مرغ در روغن داغ سرخ میکنند. به این خوراک"کوفته چولو"می گویند.  

 
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: آشپزخانه ترکیه

پست توسط achachi98 » جمعه 25 شهریور 1390, 11:17 pm

  کوفته حسن پاشا 


  لازم: 
  زمینی: 4 عدد متوسط،   : 2عدد متوسط،    بیات: 2 قطعه، 60    مرغ: 2 عدد،   : 2و نیم قاشق مرباخوری،    سیاه: 1 قاشق مرباخوری،    چرخ کرده: 2 و چهار پنجم لیوان،    مایع: 1قاشق مرباخوری،  : یک چهارم لیوان،   : 1قاشق غذاخوری،    گوجه: 2قاشق غذاخوری،   : 1 و نیم لیوان،  

  تهیه:   زمینی را شسته نیم ساعت بپزید. پیاز را پوست گرفته، بشویید و ریزریز کنید.داخل نان را در آورده، خیس کنید و آب اضافه آن را بگیرید. پیاز، نان، 1عدد تخم مرغ، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید. دو سه دقیقه ورز دهید. گوشت را دوازده قسمت کرده گرد کنید و وسط آن را مثل کاسه گود کنید. سینی را با روغن چرب کنید و کوفته ها در آن بچینید . فر را از قبل گرم کرده موفته را 25دقیقه بپزید. در جای دیگر شیر و مارگارین را گرم کنید. سیب زمینی را له کرده داخل سیر بریزید. به آن نمک و تخم مرغ اضافه کنید. با قاشق و یا با قیف داخل کوفته ها را پر کنید. رب را با آب مخلوط کرده گرم کنید و روزی سینی بریزید. ده دقیقه بپزید. 

 ارزش غذایی در یک پرس 
 :  :20.  :15.  :18.  : 49   : 3.35   : 253   :   : 1213    آ: 238  IU   تیامین: 0.20 میلیگرم : 0.  : 6.   ث:   : 159میلیگرم      
  نکته: گوشت هرچه بیشتر درون سس بماند،نرمتر میشود. میتوانید فقط گوشت ها را سیخ کنید. همراه پلو یا خوراک سبزیجات سرو کنید. 
 
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 43
تاریخ عضویت: یک شنبه 20 بهمن 1392, 2:30 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 153 بار

بورقی، لذتی از دیار ترک ها

پست توسط porshad » پنج شنبه 24 بهمن 1392, 4:24 pm

[FONT=yekan, Tahoma] [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]   
[FONT=yekan, Tahoma]  ‌هایی لذیذ از کشور ترکیه که به سادگی تهیه شده و طعم بی‌نظیری دارد. مشکل‌ترین بخش این غذا تهیه خمیر یوفکا یا فیلوست که عرضه آن در فروشگاه‌های مواد غذایی بزرگ در سراسر کشور کار را آسان کرده است.   
[FONT=yekan, Tahoma]   لازم برای ۴ نفر:   
[FONT=yekan, Tahoma] 
  •   پنیر فتا: ۲۰۰  
  •   تخم‌مرغ درشت: یک  
  •   جعفری: یک قاشق غذاخوری، ساطوری‌ 
  •   نعناع: یک قاشق غذاخوری، ساطوری‌ 
  •   شوید: یک قاشق غذاخوری، ساطوری‌ 
  •   خمیر یوفکا یا فیلو:۸تا۱۲  
  •   روغن مایع: به میزان  
  
[FONT=yekan, Tahoma]   تهیه: 
  – در یک کاسه تخم‌مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید. 
  – یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود. 
  – روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود. 
  – با قاشق سوراخدار، بورقی‌ها را خارج کرده و بعد به‌سرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذت‌بخش است. 
 :   

[FONT=yekan, Tahoma]   – برای تنوع می‌توانید از انواع پنیر طعم‌دار که در بازار موجود است استفاده کنید.   
[FONT=yekan, Tahoma]   – اگر بورقی‌ها را زودتر آماده کردید، آنها را تا زمان سرخ کردن زیر یک دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید.   
[FONT=yekan, Tahoma] گردآوری:  [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]    

Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 43
تاریخ عضویت: یک شنبه 20 بهمن 1392, 2:30 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 153 بار

کباب مانیسا (غذای ترکی)

پست توسط porshad » جمعه 9 اسفند 1392, 1:58 pm

[FONT=yekan, Tahoma]   مانیسا (غذای ترکی)   
[FONT=yekan, Tahoma]   کسانی که به دنبال مزه ای متفاوت هستند…   
[FONT=yekan, Tahoma]  تصویر   
[FONT=yekan, Tahoma]      
[FONT=yekan, Tahoma]  مواد لازم :   
[FONT=yekan, Tahoma]   ریز خرد شده ۵۰۰    
[FONT=yekan, Tahoma]   ۲    
[FONT=yekan, Tahoma]   زمینی ۲    
[FONT=yekan, Tahoma]   فرنگی ۲۰۰    
[FONT=yekan, Tahoma]   ۲    
[FONT=yekan, Tahoma]   ۲    
[FONT=yekan, Tahoma]   فرنگی ۲    
[FONT=yekan, Tahoma]   تند ۴    
[FONT=yekan, Tahoma]   ۱    
[FONT=yekan, Tahoma]   ۵۰    
[FONT=yekan, Tahoma]      
[FONT=yekan, Tahoma]   به میزان    
[FONT=yekan, Tahoma]      
[FONT=yekan, Tahoma]  مواد لازم برای تهیه ی کرپ   
[FONT=yekan, Tahoma]   نصف    
[FONT=yekan, Tahoma]   ۱    
[FONT=yekan, Tahoma]   مرغ ۱    
[FONT=yekan, Tahoma]   ۱    
[FONT=yekan, Tahoma]   ۱    
[FONT=yekan, Tahoma]   به میزان    
[FONT=yekan, Tahoma]      
[FONT=yekan, Tahoma]  طرز تهیه:   
[FONT=yekan, Tahoma]   ها را نگینی خرد کنید . همراه با کره تفت دهید تا زمانی که نرم شوند . هویج ها را به صورت نازک برش بزنید و به همراه گوشت به پیاز داغ اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه بپزید . سپس ۵ لیوان آب ، سیب زمینی ، نخود فرنگی ، سیر و نمک را به گوست اضافه کرده به مدت ۴۵ دقیقه بپزید . بعد از اینکه مواد به طور کامل پخت ، از صافی رد کنید و داخل یک سینی پهن کنید و رویش آویشن پاشیده و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر با درجه حرارت ۱۸۰ سانتی گراد بپزید . برای تهیه ی کرپ آرد ، تخم مرغ ، شیر و نمک را خوب هم بزنید . در آخر جعفری و شوید را به مخلوط اضافه کنید و داخل ماهیتابه ی تفلون کرپ ها را به صورت نازک بپزید . بعد از آماده شدن کرپ ها ، یکی یکی داخل یک کاسه یا پیاله (بستگی به بزرگی یا کوچکی کرپ ها دارد ) بگذارید و از ملات آماده شده داخل کرپ ریخته وبه شکل بخچه تا کنید وکرپ را برگردانده داخل یک سینی بچینید . بعد گوجه فرنگی برش داده شده را به همراه فلفل خرد شده روی کرپ ها بریزید و با درجه حرارت ۱۸۰ سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر بپزید و به صورت گرم سرو کنید .   
[FONT=yekan, Tahoma]      
[FONT=yekan, Tahoma] منبع:  [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]    

Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 43
تاریخ عضویت: یک شنبه 20 بهمن 1392, 2:30 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 153 بار

کوفته ی فلاح (غذای ترکی)

پست توسط porshad » شنبه 10 اسفند 1392, 3:43 pm

[FONT=yekan, Tahoma] کوفته ی فلاح  
[FONT=yekan, Tahoma]تصویر
 
[FONT=yekan, Tahoma]   لازم :   
[FONT=yekan, Tahoma]   ۵۰۰    
[FONT=yekan, Tahoma]   ۱    
[FONT=yekan, Tahoma]   مرغ ۱    
[FONT=yekan, Tahoma]   فلفل ۱ قاشق مربا    
[FONT=yekan, Tahoma]   سبز ،فلفل ، فلفل سیاه و نمک به میزان    
[FONT=yekan, Tahoma]      
[FONT=yekan, Tahoma]   لازم برای    
[FONT=yekan, Tahoma]      
[FONT=yekan, Tahoma]   ۱    
[FONT=yekan, Tahoma]   ۵ – ۶    
[FONT=yekan, Tahoma]   فلفل ۱ قاشق مربا    
[FONT=yekan, Tahoma]   و نمک به میزان    
[FONT=yekan, Tahoma]   مایع و یا روغن زیتون ۲ – ۳ قاشق غذا    
[FONT=yekan, Tahoma]      
[FONT=yekan, Tahoma]   تزئین روی    
[FONT=yekan, Tahoma]   خرد شده به میزان    
[FONT=yekan, Tahoma]      
[FONT=yekan, Tahoma]   تهیه :   
[FONT=yekan, Tahoma]   را با آب گرم خیس کنید .   
[FONT=yekan, Tahoma]   دهید کاملا خیس بخورد و اندازه ی آن دو برابر شود.   
[FONT=yekan, Tahoma]   مواد را به طور کامل مخلوط کنید و کاملا ورز دهید.   
[FONT=yekan, Tahoma]   مایه ی کوفته مقداری بردارید و کاملا گرد کنید بعد انگشت کوچک خود را وسط آن فرو کنید. به هنگام انجام دادن این کار دست خود را خیس کنید.   
[FONT=yekan, Tahoma]   یک قابلمه ی بزرگ آب ریخته بگذارید بجوشد. سپس به آن نمک اضافه کنید .   
[FONT=yekan, Tahoma]   های آماده شده را داخل آب جوش ریخته بپزید.   
[FONT=yekan, Tahoma]   تهیه ی سس ، داخل یک ماهیتابه روغن زیتون یا روغن مایع را بریزید و پیاز را که بسیار ریز خرد شده و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید وکمی تفت دهید . سپس رب فلفل و گرد فلفل را اضافه کرده مقداری آب ریخته بپزید .   
[FONT=yekan, Tahoma]   ها را از داخل آب در آورده داخل ظرفی که قرار است غذا را در آن سرو کنید ، بریزید .   
[FONT=yekan, Tahoma]   کوفته ها به میزان فراوان سس ریخته و جعفری خرد شده را اضافه کنید .   
[FONT=yekan, Tahoma]   آماده است .توصیه میشود این غذا را گرم سرو کنید .   
[FONT=yekan, Tahoma]      

[FONT=yekan, Tahoma] ترجمه و منبع:  [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]    
[FONT=yekan, Tahoma]   [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]    

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”