آشپزخانه ترکیه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 43
تاریخ عضویت: یک شنبه 20 بهمن 1392, 2:30 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 153 بار

Re: آشپزخانه ترکیه

پست توسط porshad » پنج شنبه 22 اسفند 1392, 1:58 pm

طرز تهیه کنافه künefe
مواد لازم :
برای ۴ نفر
20102_wide
کادایف ۴۰۰ گرم
پسته خرد شده نصف لیوان
پنیر انطاکیه یا پنیر رشته ای ۱۵۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم

مواد لازم برای تهیه ی شربت:
آب ۲٫۵ لیوان
شکر ۲ لیوان
آب لیمو ۲ قطره

طرز تهیه :
کره را داخل یک سینی ذوب کنید ، کادایف را با کره خوب آغشته کنید بعد نصف کادایف را داخل ظرف دیگری بریزید . بقیه اش را داخل سینی پخش کرده خوب فشار دهید . رشته های پنیر را روی کادایف بچینید . سپس بقیه ی کادایف را روی آن بریزید و سینی را داخل فر گذاشته با درجه ی متوسط بپزید . مواد شربت را مخلوط کنید و به خوبی بجوشانید بعد از اینکه شربت قوام آمد از روی اجاق بردارید و بگذارید سرد بشود . بعد شربت سرد شده را روی کادایف که گرم است بریزید . پسته ی خرد شده را روی کادایف ریخته سرو کنید .
نوش جان
ترجمه و منبع: مجله اینترنتی کافه پرشیا
اختصاصی مجله اینترنتی کافه پرشیا

Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1529
تاریخ عضویت: پنج شنبه 4 شهریور 1389, 9:14 pm
سپاس‌های ارسالی: 3092 بار
سپاس‌های دریافتی: 5537 بار

Re: آشپزخانه ترکیه

پست توسط shafagh » پنج شنبه 22 اسفند 1392, 11:28 pm

با تشکر از شما، کادایف چی هست؟

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”