مشکل در نصب پلاگین

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Fast Poster
Fast Poster
پست: 234
تاریخ عضویت: شنبه 11 مهر 1388, 9:26 pm
سپاس‌های ارسالی: 105 بار
سپاس‌های دریافتی: 48 بار

مشکل در نصب پلاگین

پست توسط soroush parsi » پنج شنبه 28 مرداد 1389, 8:54 pm

سلام
من خواستم یه بازی آنلاین انجام بدم
سایت مروبط گفت باید این پلاگینو نصب کنی اما ظاهرا فیل بود .
خود فایرفاکس هم خواست نصبش کنه خطا داد
باید چیکار کنم ؟ ظاهرا پلاگین جاواست

تصویر

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 2523
تاریخ عضویت: شنبه 7 مهر 1386, 12:02 pm
سپاس‌های ارسالی: 3021 بار
سپاس‌های دریافتی: 4752 بار

Re: مشکل در نصب پلاگین

پست توسط Mahdi Mahdavi » جمعه 29 مرداد 1389, 2:10 am

سلام دوست عزیز.
به علت تحریم ایران توسط آمریکا سایت این پلاگین برای ایران فیل شده.
میتونید از این مکان دانلود کنید

کد: انتخاب همه

http://www.softgozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=42&Title=Java%20SE%20Runtime%20Environment%20(JRE)%206%20Update%2021%20x86%20x64

سوالی بود در خدمتیم. :razz:
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

Fast Poster
Fast Poster
پست: 234
تاریخ عضویت: شنبه 11 مهر 1388, 9:26 pm
سپاس‌های ارسالی: 105 بار
سپاس‌های دریافتی: 48 بار

Re: مشکل در نصب پلاگین

پست توسط soroush parsi » جمعه 29 مرداد 1389, 2:28 am

ممنون
دو تا لینک گذاشته
یکی برای ویندوز 32 و یکی برای ویندوز 64 بیتی
من از کجا بفهمم کدوم ویندوزو دارم ؟

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 2523
تاریخ عضویت: شنبه 7 مهر 1386, 12:02 pm
سپاس‌های ارسالی: 3021 بار
سپاس‌های دریافتی: 4752 بار

Re: مشکل در نصب پلاگین

پست توسط Mahdi Mahdavi » جمعه 29 مرداد 1389, 2:37 am

سلام دوست عزیز.
روی my computer کلیک راست کنید و گزینه properties رو انتخاب کنید.توی تب General که باز هست ببینید در قسمت system اگر نوشته 64 بیت که 64 بیتی هست.اگر فقط نوشته Windows XP یعنی 32 بیتی.
راستی ویندوزتون چیه؟ایکس پی؟
ولی به احتمال زیاد 32 بیتی هست.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

Fast Poster
Fast Poster
پست: 234
تاریخ عضویت: شنبه 11 مهر 1388, 9:26 pm
سپاس‌های ارسالی: 105 بار
سپاس‌های دریافتی: 48 بار

Re: مشکل در نصب پلاگین

پست توسط soroush parsi » جمعه 29 مرداد 1389, 4:20 am

ممنون .
ویندوزم 32 بیتی بود
برنامه رو دریافت کردم
فایلو باز کردم
نصب هم کردم اما اتفاقی نیافتاد !
بعد از فشار دادن install یه چیزی پر شد و دیگه هیچ اتفاقی نیافتاد
حتی تو قسمت add or remove pro هم چیزی به اسم جاوا نصب نشد !
الانم بازی باز نمیشه

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 2523
تاریخ عضویت: شنبه 7 مهر 1386, 12:02 pm
سپاس‌های ارسالی: 3021 بار
سپاس‌های دریافتی: 4752 بار

Re: مشکل در نصب پلاگین

پست توسط Mahdi Mahdavi » جمعه 29 مرداد 1389, 4:29 pm

دوست عزیز.با این سایت چک کنید ببینید جاوا روی کامپیوترتون نصب هست یا نه.

کد: انتخاب همه


http://www.all-in-one.ee/~dersch/Monp_ptvj.html


این هم نمونه های دیگه تصاویره.باید گزینه ptviewer رو انتخاب کنید.

کد: انتخاب همه

http://www.all-in-one.ee/~dersch/
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

Fast Poster
Fast Poster
پست: 234
تاریخ عضویت: شنبه 11 مهر 1388, 9:26 pm
سپاس‌های ارسالی: 105 بار
سپاس‌های دریافتی: 48 بار

Re: مشکل در نصب پلاگین

پست توسط soroush parsi » جمعه 29 مرداد 1389, 4:58 pm

مهدی مهدوی عزیز
من برنامه جاوا رو از سایت سافت پدیا دانلود کردم و الانم نصب شد اما تو لود شدن بازی با مشکل روبرو شدم .
اون برنامه ایی که معرفی کردید نصب نشد اما اونی که خودم دانلود کردم نصب شد



[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

اما الان وقتی صفحه رو باز می کردم این خطا رو میده . الان یکم از بازی لود میشه و بعد خطا میده . چیزی که قبلا از نصب برنامه اتفاق نمی افتاد



[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

بعد دیگه صفحه مشکلی می مونه
تو فایلر فاکس تو قسمت add ons جاوا اتوماتیک نصب شد
فک کنم مشکل نصب جاوا رو دیگه ندارم اما این مشکل تازه بروز کرد

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 2523
تاریخ عضویت: شنبه 7 مهر 1386, 12:02 pm
سپاس‌های ارسالی: 3021 بار
سپاس‌های دریافتی: 4752 بار

Re: مشکل در نصب پلاگین

پست توسط Mahdi Mahdavi » دو شنبه 1 شهریور 1389, 2:22 am

دوست عزیز.تصاویر 360 درجه سایتی که معرفی کردم میاد؟
در ضمن عکس پیغامی که گذاشتید کلیه.روی details کلیک کنید ببینید مشکل از کجاست؟
روی سیستم من هم جاوا نصبه اما در سایتی که شما گفته بودید مشکل داشت.احتمال زیاد اشکال از خود سایت
سوالی بود در خدمتیم. :razz:
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”