ارور ویندوز.سوال

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 1343
تاریخ عضویت: شنبه 7 مهر 1386, 12:02 pm
سپاس‌های ارسالی: 3021 بار
سپاس‌های دریافتی: 4752 بار

ارور ویندوز.سوال

پست توسط Mahdi Mahdavi » شنبه 6 شهریور 1389, 10:42 am

سلام دوستان.
یه مدتیه کامپیوترم یه ارور اعصاب خرد کن میده.
موقع cut کردن یک دسته فایل از یک فولدر از درایو مثلا E به یک فولدر در همون درایو بعضی اوقات کامپیوتر ری استارت میشه و بعد از روشن شدن این ارور رو میده.موقع رفتن روی دیتیل هم میگه این فایل ها شامل ارور میشه:
c:/document and setting/mahdavi/local setting/Temp/****/mini082810-08.dmp
c:/document and setting/mahdavi/local setting/Temp/****/sysdata.xml
به جای ستاره هم تا حالا این دوتا فولدر نوشته شده
WER1c89.dir00
WER19ca.dir00
این هم عکس ارور
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
میخواستم ببینم اشکال از ویندوزه یا فایل هایی که میخوام کپی کنم یا بد سکتور هارده؟
ممنون میشم.
این مشکل در حالت safe mode هم پا بر جا بود.اما با لینوکس اوبونتو مشکلی وجود نداشت
ممنونم
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15682
تاریخ عضویت: جمعه 7 بهمن 1384, 7:51 pm
سپاس‌های ارسالی: 70979 بار
سپاس‌های دریافتی: 31315 بار
تماس:

Re: ارور ویندوز.سوال

پست توسط Mahdi1944 » شنبه 6 شهریور 1389, 8:00 pm

Mahdi Mahdavi,
آنتي ويروس نصب داريد؟ درايو رو scandisk کنيد
همچنين با برنامه Notron Disk Doctor يا برنامه‌هاي مشابه هم ميتونيد سلامت درايو رو بررسي کنيد
در ضمن فقط با اين فايلها مشکل داريد يا تمامي فايلها به همين شکل هست؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 1343
تاریخ عضویت: شنبه 7 مهر 1386, 12:02 pm
سپاس‌های ارسالی: 3021 بار
سپاس‌های دریافتی: 4752 بار

Re: ارور ویندوز.سوال

پست توسط Mahdi Mahdavi » شنبه 6 شهریور 1389, 9:10 pm

با سلام و تشکر از وقتی که گذاشتید.
آنتی ویروس و فایروال COMODO روی سیستمم نصبه.وقتی فولدر رو اسکن میکنم هم گاهی اوقات ری استارت میشه.
جالبه.من دارم یک دسته فایل رو از درایو e به همون درایو در یک فولدر دیگه کپی میکنم اما فایل های شامل ارور در درایو C هست!!فایل مشکل دار رو هم که پیدا میکنم و میخوام پاکش کنم ارور میده که corpurated "Damaged"file.و میگه که دلیت نمیش.
البته در لینوکس اوبونتو این مشکل وجود نداره.نمیدونم با تعویض ویندوز مشکل حل میشه؟
هنوز با Norton Disk Doctor امتحان نکردم.امتحان میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.
باز هم ممنون از توجهتون
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15682
تاریخ عضویت: جمعه 7 بهمن 1384, 7:51 pm
سپاس‌های ارسالی: 70979 بار
سپاس‌های دریافتی: 31315 بار
تماس:

Re: ارور ویندوز.سوال

پست توسط Mahdi1944 » یک شنبه 7 شهریور 1389, 9:34 pm

Mahdi Mahdavi,
البته جواب بخشي از سوال منو نداديد ...
آيا فقط و فقط براي اين فولدر حاص اين مشکل رو داريد يا براي تمام فايلهايي که قصد کپي يا انتقال داريد اين وضعيت وجود داره؟
از برنامه unlocker ميتونيد براي فهميدن اينکه اين فايلها توسط برنامه يا فايل ديگه‌اي در حال استفاده هستند ميتونيد استفاده کنيد
و در مورد آنتي ويروس، همونقدر که COMODO در زمينه فايروال قابل قبول هست، در زمينه‌ي آنتي ويروس غير قايل قبول هست، بهتره kaspersky رو نصب و سيستم رو اسکن کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 1343
تاریخ عضویت: شنبه 7 مهر 1386, 12:02 pm
سپاس‌های ارسالی: 3021 بار
سپاس‌های دریافتی: 4752 بار

Re: ارور ویندوز.سوال

پست توسط Mahdi Mahdavi » یک شنبه 7 شهریور 1389, 9:55 pm

دوباره سلام.
من اصلا قصد کپی فایلی از درایو c را ندارم .اما فایل شامل ارور در درایو c هست!!
در درایو E هم فایل های موجود در فولدر رو کپی میکنه و به یک فایلی که میرسه ری استارت میشه.تا حالا 3 تا فایل با این ارور توی سیستمم پیدا کردم."بقیه فایل های موجود در فولدر به راحتی cut میشه"در ضمن خیر.
این مشکل برای مثال در این دو تا فولدر وجود داره
E:/backup
E:/Download
با آنلاکر هم دیدم.توسط هیچ برنامه ای در حال استفاده نیست و با آنلاکر , دلیت هم نمیشه.جالب اینه که الان فایل ها تو recycle bin ویندوزه اما وقتی empty recycle bin رو میزنم ارور میده که فایل پاک نمیشه.
حالا میخوام با emergency Disk کاسپرسکی سیستمم رو اسکن کنم و بعد هم یک ویندوز جدید نصب کنم.
در مورد COMODO هم بله.باهاتون موافقم.آنتی ویروسش ضعیفه.
اما فایروالش خوبه.
با تشکر
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 433
تاریخ عضویت: یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 1:48 pm
سپاس‌های ارسالی: 733 بار
سپاس‌های دریافتی: 1342 بار

Re: ارور ویندوز.سوال

پست توسط abbas.m.k » یک شنبه 7 شهریور 1389, 10:15 pm

دوست عزيز برنامه TuneUp Utilities شايد به تونه اين ايراد رو شناسايي كنه.براي آنتي ويروس هم از kasper استفاده كن.
[HIGHLIGHT=#1F497D] بهترين مترجم كيست كه سكوت را ترجمه كند.  

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15682
تاریخ عضویت: جمعه 7 بهمن 1384, 7:51 pm
سپاس‌های ارسالی: 70979 بار
سپاس‌های دریافتی: 31315 بار
تماس:

Re: ارور ویندوز.سوال

پست توسط Mahdi1944 » یک شنبه 7 شهریور 1389, 10:59 pm

Mahdi Mahdavi,
با توجه به توضيحات شما، احتمال ويروس بيشتر هست، اما احتمال خطاي ديسک هم دور از ذهن نيست، من پيشنهاد ميکنم
1- kaspersky internet security 2011 رو نصب و کل سيستم رو اسکن کنيد
2- اگر مشکل رفع نشد، تمامي اطلاعات اون درايوي که اين خطا رو داره در حافظه‌ي ديگه‌اي کپي کنيد (جر اون فايلهايي که کپي نميشه)، براي مثال در درايو ديگه‌اي يا هارد اکسترنال و بعد اون درايو رو فرمت کامل کنيد، با اين کار اگر خطاي پارتيشن تيبل و مواردي نرم افزاري مرتبط با اون باشه ترميم خواهد شد، اگر هم سخت افزاري باشه که در اين صورت شديدا توصيه ميکنم اقدام به تعويض هارد ديسک کنيد، اما براي موقت، ميتونيد برنامه‌هايي مانند Norton Disk Doctor رو براي مارک کردن سکتورهاي خراب و يا همون طور که عباس عزيز هم اشاره کردند، TuneUp Utilities رو براي اناليز خطا و احتمالا ترميم اون ميتونيد استفاده کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 1343
تاریخ عضویت: شنبه 7 مهر 1386, 12:02 pm
سپاس‌های ارسالی: 3021 بار
سپاس‌های دریافتی: 4752 بار

Re: ارور ویندوز.سوال

پست توسط Mahdi Mahdavi » دو شنبه 8 شهریور 1389, 7:52 pm

آقای Mahdi1944 با تشکر از شما.
احتمال زیاد اشکال از ویروس بوده!!
ویندوز رو عوض کردم و یک اسکن کلی با Avira AntiVir Personal انجام دادم."راستش کاسپرسکی 2011 رو هم از سافنگذر دانلود کردم اما فعال سازی اون و key جدید براش پیدا کردن و ... هزارتا درد سر داشت که ترجیح دادم آویرا نصب کنم."
حدود 23 تا ویروس در درایو E پیدا کرد.الان دیگه اون مشکل پیش نیومده.فکر کنم درست شده.
ممنونم
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

Major I
Major I
نمایه کاربر
پست: 146
تاریخ عضویت: چهار شنبه 28 مرداد 1388, 3:00 am
محل اقامت: تبریز
سپاس‌های ارسالی: 87 بار
سپاس‌های دریافتی: 393 بار
تماس:

Re: ارور ویندوز.سوال

پست توسط ali-reza » دو شنبه 8 شهریور 1389, 9:07 pm

خیلی عذر می خوام اینو می گم اما آیا اگه قوانین کپی رایت اینجا مورد قبول بود این اپیدمی عوض کردن ویندوز بازم گریبان گیرمون می شد؟

الان متاسفانه طوری شده که صداش در نمی یاد ویندوز عوض می کنن... فکر می کنم اطلاعاتمون رو به روز کنیم و ایرادات رو رفع کنیم خیلی بهتر باشه؟ شایدم من اشتباه می کنم.

دو آنتی ویروس یا Kasper یا Essential و لا غیر/
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 433
تاریخ عضویت: یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 1:48 pm
سپاس‌های ارسالی: 733 بار
سپاس‌های دریافتی: 1342 بار

Re: ارور ویندوز.سوال

پست توسط abbas.m.k » دو شنبه 8 شهریور 1389, 9:21 pm

Mahdi Mahdavi عزيز براي دريافت kasper به سايت kasper برو و نسخه trial آن را دانلود كن.مشكل active آن كه با چند ثانيه اتصال به اينترنت حل مي شود.همچنين پس از 30 روز مي تونيد از reseter استفاده كنيد.كه اونم موجود هست و بنابر اين مشكلي براي كار با kasper نيست.
[HIGHLIGHT=#1F497D] بهترين مترجم كيست كه سكوت را ترجمه كند.  

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 1343
تاریخ عضویت: شنبه 7 مهر 1386, 12:02 pm
سپاس‌های ارسالی: 3021 بار
سپاس‌های دریافتی: 4752 بار

Re: ارور ویندوز.سوال

پست توسط Mahdi Mahdavi » سه شنبه 9 شهریور 1389, 6:50 am

ali-reza نوشته شده:خیلی عذر می خوام اینو می گم اما آیا اگه قوانین کپی رایت اینجا مورد قبول بود این اپیدمی عوض کردن ویندوز بازم گریبان گیرمون می شد؟

الان متاسفانه طوری شده که صداش در نمی یاد ویندوز عوض می کنن... فکر می کنم اطلاعاتمون رو به روز کنیم و ایرادات رو رفع کنیم خیلی بهتر باشه؟ شایدم من اشتباه می کنم.

دو آنتی ویروس یا Kasper یا Essential و لا غیر/


با سلام خدمت کاربر گرامی ali-reza
طاعات و عباداتتون قبول.
یک نکته رو میخوام اینجا متذکر بشم.
کپی رایت در ایران به هیچ وجه قابل اجرا نیست.اون هم در این برهه زمانی خاص.حتی فکر خرید یک ویندوز با قیمت بیش از 60.000 تومان یا یک نرم افزار ساده بیش از 30.000 تومان در حالی که مثلا پک نرم افزاری کینگ با قیمت 20.000 تومان موجوده اصلا قابل تحمل نیست.
همچنین این کار به ضرر فعالان آی تی ایرانه.
شما اگر وجود کپی رایت در ایران رو خواستار باشید باید یک مقایسه کوچک بین درآمد و قدرت خرید مردم در ایران و در خارج از ایران هم انجام بدید.
یک مطلب جالب که خونده بودم بنزین ایران با اینکه الان400 تومانه و بنزین آلمان بالای لیتری 1000 تومان اما با توجه به درآمد بنزین ایران گران تر از آلمان بود!!!
اما جدای از این مطالب :
بنده با توجه به اینکه ارور رو در فایل سیستمی ویندوز مشاهده کردم و با سرچ BCC code موجود در ارور به فروم هایی برخوردم که در اون علت ویروسی شدن چند فایل سیستمی ویندوز ذکر شده بود و راه حل هم تعویض ویندوز و ویروس کشی بود!!!
البته حرف شما رو هم قبول دارم.اما در کشوری هم که کپی رایت وجود داره افراد قابلیت نصب چندین باره ویندوز اصل خودشون رو روی سیستمشون دارند.
و در بیشتر موارد و اشکالات رایج کامپیوتری هم "با توجه با ویروس ها و کرم های اخیر" تعویض ویندوز بی درد سر ترین راه و برخی اوقات تنها راه ممکنه.
در مورد آنتی ویروس هم به این پست مراجعه کنید
[code]
topic-t69417.html
[code]
سوالی بود در خدمتیم.

abbas.m.k نوشته شده:Mahdi Mahdavi عزيز براي دريافت kasper به سايت kasper برو و نسخه trial آن را دانلود كن.مشكل active آن كه با چند ثانيه اتصال به اينترنت حل مي شود.همچنين پس از 30 روز مي تونيد از reseter استفاده كنيد.كه اونم موجود هست و بنابر اين مشكلي براي كار با kasper نيست.

عباس عزیز.سلام.
یک سوال:نسخه تریال کاسپرسکی تمام امکانات نسخه اصل رو داره؟
یعنی فقط محدودیت زمانی داره؟یا اینکه برخی قابلیت های اون هم غیر فعال شده؟
ممنونم
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 433
تاریخ عضویت: یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 1:48 pm
سپاس‌های ارسالی: 733 بار
سپاس‌های دریافتی: 1342 بار

Re: ارور ویندوز.سوال

پست توسط abbas.m.k » سه شنبه 9 شهریور 1389, 1:50 pm

سلم مهدي جان.بله تمام امكانات ورژن اصلي رو داره.من مدتيه كه از kasper استفاده مي كنم و تا حالا مشكلي نداشتم.
[HIGHLIGHT=#1F497D] بهترين مترجم كيست كه سكوت را ترجمه كند.  

ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”