طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کنید)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهار شنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

شيريني گردويي پفكي

پست توسط عشق بی وفا » چهار شنبه 27 خرداد 1388, 8:59 am

تصویر
مواد لازم:

زرده ي تخم‌مرغ 4 عدد
مغز گردوي خرد شده 1/5 پيمانه
آرد 2 قاشق غذاخوري
پودر قند يك سوم پيمانه
وانيل يك چهارم قاشق چاي‌خوري
خلال يا پودر پسته به ميزان لازم


روش تهيه:

فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت( 180 درجه سانتيگراد) گرم كنيد.

پودرقند، زرده تخم‌مرغ و وانيل را با هم مخلوط كرده و با همزن برقي بزنيد تا كاملاً سفيد و كشدار شود.

سپس آرد و گردوي خرد شده را اضافه نموده و مخلوط كنيد. (مايه شيريني بعد از اضافه نمودن گردو نبايد شل باشد و در صورت شل بودن، كمي گردوي خرد شده به آن اضافه نماييد).

سيني را چرب نموده و با قاشق مرباخوري مقداري از مايه را در سيني بريزيد و روي آن را كمي خلال پسته يا پودر پسته بريزيد.

سپس سيني را در طبقه ي وسط فر به مدت 15- 10 دقيقه قرار دهيد تا شيريني بپزد.

سپس از فر خارج كرده و بعد از سرد شدن از سيني جدا نموده و در ظرف دربسته‌اي نگهداري نماييد.



Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهار شنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

توپ‌هاي تروفيلي

پست توسط عشق بی وفا » چهار شنبه 27 خرداد 1388, 9:07 am

تصویر
مواد لازم براي 25 قطعه:

كيك خرد شده دو سوم پيمانه
بادام زميني خرد شده يك سوم پيمانه
شكلات تخته‌اي نيمه تلخ 50 گرم
خامه 3 قاشق غذاخوري
گلاب 2 قاشق غذاخوري
ترايفل به ميزان لازم


روش تهيه:
خامه و گلاب را مخلوط كنيد.

كيك و بادام‌زميني خرد شده را به آن اضافه نماييد.

شكلات تخته‌اي را به طريق بن‌ماري ذوب كرده و به مواد بالا اضافه كنيد.

به اندازه يك توپ گرد و كوچك از مواد برداريد و به شكل گردو درآوريد.

سپس در ترايفل‌هاي رنگي بغلتانيد و در كاغذهاي مخصوص شكلات قرار دهيد و در ظرف بچينيد. شكلات‌ها را مي‌توانيد به جاي ترايفل در پودر پسته و پودر نارگيل بغلتانيد.


* نكته:
روش بن ماري اين طور است كه شكلات تخته اي را در يك ظرف هادي گرما مثل استيل و ... قرار دهيد و ته اين ظرف را در آبجوش بگذاريد تا شكلات ذوب شود.



Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهار شنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

تارت ميوه ي فصل

پست توسط عشق بی وفا » چهار شنبه 27 خرداد 1388, 9:15 am

تصویر
مواد لازم (براي 20 عدد) :

كره ي پاستوريزه يا روغن نصف پيمانه (75 گرم)
پودر قند يك سوم پيمانه (45 گرم)
تخم مرغ 1 عدد
وانيل يك چهارم قاشق چاي خوري
آرد سفيد گندم 5/2پيمانه (250 گرم)
پودر كاكائو يك قاشق سوپ خوري
خامه ي فرم گرفته 5/1 پيمانه (300 گرم)
ميوه ي فصل مقداري
پودر ژله ي آماده نصف بسته


روش تهيه :

كره را با پودر قند طوري بزنيد كه كرم رنگ شود.

سپس تخم مرغ و وانيل را اضافه كنيد. مواد را با همزن بزنيد تا كرم رنگ و لطيف شود.

در آخر آرد و پودر كاكائو را اضافه نماييد، تا حدي كه خمير به دست نچسبد.

سپس از خمير گلوله هاي كوچكي برداريد و در قالب تارت باز كنيد و داخل آن ها را چنگال بزنيد.

سپس قالب ها را در سيني بچينيد و در طبقه ي وسط فر كه از قبل با حرارت 175 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا تارت ها پخته شوند.

پس از پخت، تارت ها را از فر خارج كنيد و بگذاريد خنك شود.

سپس مقداري از خامه ي فرم گرفته را داخل تارت ها بريزيد و با ميوه ي فصل ( سيب ، كيوي ، انگور و ... ) تزيين كنيد.

ژله ي آماده را درست كرده و در يخچال قرار دهيد تا كمي ببندد و از حالت روان خارج شود.

ژله را روي ميوه ي تارت بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا ژله ببندد.

سپس سرو نماييد.
تصویر

Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهار شنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

شيريني با پنير خامه اي

پست توسط عشق بی وفا » چهار شنبه 27 خرداد 1388, 1:45 pm

تصویر

مواد لازم :


كره ي پاستوريزه نصف پيمانه (75 گرم)
پنير خامه اي پاستوريزه نصف پيمانه (75 گرم)
آب ليمو 1 قاشق سوپ خوري
آرد سفيد گندم حدود 2 پيمانه (200 گرم)
زرده ي تخم مرغ 3 عدد


مواد لازم براي ميان شيريني :

شكر 5 قاشق سوپ خوري
دارچين 1 قاشق سوپ خوري
گردوي پودر شده 1 پيمانه (100 گرم)
شكر (براي تزيين روي شيريني) 1 قاشق غذاخوري
زرده ي تخم مرغ 1 عدد
زعفران حل شده نصف قاشق چاي خوري


روش تهيه : تصویر تصویر

كره و پنير خامه اي را با همزن بزنيد تا حالت كرمي پيدا كند.

آب ليمو و 3 عدد زرده ي تخم مرغ را به آن بيفزاييد.

آرد را الك كنيد و آن را كم كم به مواد قبلي اضافه كنيد و با هم مخلوط نماييد تا خمير نرمي درست شود (اگر آرد بيشتري لازم بود، اضافه كنيد).

خمير را در ظرفي قرار دهيد و روي آن را بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه استراحت دهيد.

براي تهيه مواد داخل شيريني شكر ، دارچين و گردوي پودر شده را با هم مخلوط كنيد.


خمير را روي سطح صافي كه آرد پاشيده ايد، به ضخامت نيم سانت به شكل دايره باز كنيد و از مواد ميان شيريني كه از قبل با هم مخلوط نموده ايد، روي سطح خمير بريزيد و پخش كنيد.


خمير را به صورت مثلثي برش دهيد.

سپس از قسمت پهن انتهايي، خمير را به صورت سه گوش ببنديد.

خميرهاي آماده را داخل سيني فر چرب شده قرار دهيد.

مخلوط زرده ي تخم مرغ و زعفران را روي شيريني ها بماليد و مقداري شكر روي آن ها بپاشيد.

شيريني ها را در فري كه از قبل با حرارت 175 درجه ي سانتي گراد گرم شده، به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا به رنگ طلايي روشن درآيد و پخته شود.



Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهار شنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

نان خرمايي كرمانشاهي

پست توسط عشق بی وفا » چهار شنبه 27 خرداد 1388, 2:26 pm

تصویر


مواد لازم :
آرد سفيد نيم كيلو
كره ي گياهي 250 گرم
ماست 250 گرم
نمك يك قاشق چاي خوري
بيكينگ پودر يك قاشق مرباخوري
خرماي بدون هسته نيم كيلو
پودر مغز گردو، بادام، پسته و كنجد از هر كدام دو قاشق غذاخوري
دارچين يك قاشق چاي خوري
زعفران آب شده يك قاشق مرباخوري



طرز تهيه :

- خرماهاي بدن هسته را چرخ يا له كنيد.

- كره را كمي روي حرارت آب كنيد.

- ماست را با بيكينگ پودر و زعفران و كره ي آب شده مخلوط كنيد.

- آرد را پس از الك كردن كم كم به همراه وانيل به مخلوط بالا اضافه كنيد و هم بزنيد.

- خمير را خوب ورز دهيد.

- خمير را در يك ظرف كه درب آن را پوشانيده ايد، خارج از يخچال(جايي كه نه زياد سرد و نه زياد گرم باشد) به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهيد.

- بعد از خمير به اندازه يك گردو برداريد و داخل آن را با خرماي له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر كنيد.

- شيريني ها را مي توانيد به هر شكل كه دوست داريد، درست كنيد.

- شيريني ها را در سيني فر چيده و به مدت 25-20 دقيقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهايت يا 170 درجه سانتيگراد در طبقه ي وسط فر قرار دهيد.

- در صورت تمايل مي توانيد مقداري كنجد روي شيريني ها بپاشيد. در ضمن مي توانيد پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچين مخلوط كنيد و در وسط نان خرمايي قرار دهيد و روي آنها را كنجد بپاشيد.

Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهار شنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

نان برنجي كرمانشاهي

پست توسط عشق بی وفا » چهار شنبه 27 خرداد 1388, 2:28 pm

تصویر

مواد لازم :
آرد برنج نيم كيلو
شكر 200 گرم
تخم مرغ 1عدد
كره يا روغن كرمانشاهي 200 گرم
گلاب نصف فنجان قهوه خوري
زعفران آب شده يك قاشق مرباخوري
خرفه يا سياه دانه به مقدار لازم



طرز تهيه :

1- ابتدا آرد برنج را الك مي كنيم.

2- آرد را با روغن مخلوط كرده و كمي آن را ورز مي دهيم تا روغن در آرد حل شود.

3- شكر را در نصف ليوان آب حل كرده و روي حرارت قرار مي دهيم تا بصورت شربت درآيد.

4- بعد از سرد شدن شربت، آن را به آرد اضافه مي كنيم.

5- تخم مرغ را به همراه زعفران و گلاب به مخلوط آرد اضافه مي كنيم و خمير را ورز مي دهيم.

6- خمير را مدت 5 ساعت در جاي مناسبي با دماي معتدل قرار مي دهيم و روي آن با پارچه ي تميزي مي پوشانيم. خمير را نبايد در يخچال بگذاريم، ولي در گرما هم نباشد.

7- بعد از 5 ساعت آن را مجددا كمي ورز مي دهيم و از خمير، تكه هايي به صورت گردو درست مي كنيم و در كف دستمان كمي پهن مي كنيم.

8- چند دانه خرفه (سياه دانه) روي شيريني ها مي ريزيم و در سيني فر مي چينيم.

9- سيني حاوي شيريني ها را در طبقه ي وسط فري كه از قبل روشن كرده ايم و دماي آن 170 درجه است، براي 20 دقيقه تا نيم ساعت قرار مي دهيم.

اين شيريني را مي توانيد خارج از يخچال و در محل خنكي نگهداري كنيد.

Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهار شنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

كاكائوي ستاره ي يخي

پست توسط عشق بی وفا » چهار شنبه 27 خرداد 1388, 2:32 pm

تصویر

مواد لازم :
كاكائوي تخته اي 250 گرم
كره ي پاستوريزه 150 گرم
پودر قند 250 گرم
تخم مرغ 6 عدد
شكلات هاي ريز تزئيني به مقدار لازم
پرتقال 1 عدد براي تزئين



طرز تهيه:

كاكائوي تخته اي را رنده كرده و با كره به صورت بن ماري يا درون ماكروويو نرم مي كنيم.

پس از آن سفيده و زرده ي تخم مرغ را از هم جدا مي كنيم. زرده ها را به همراه پودر قند آن قدر مي زنيم تا به صورت كرم درآيد.

آن گاه كاكائوي ذوب شده را با كرم زرده ي تخم مرغ مخلوط كرده و هم مي زنيم.

سفيده ها را آن قدر مي زنيم تا برفي شود(كف كند). پس از آن با مواد قبلي به صورت دوراني مخلوط كرده و درون قالب ستاره اي شكل مي ريزيم. روي آن را صاف كرده و بعد داخل يخچال مي گذاريم تا به طور كامل ببندد.

اكنون آن را از قالب در آورده و درون ظرف برمي گردانيم و با شكلات هاي ريز و چند پره پرتقال كه به صورت فيله در آورده ايم، تزئين مي كنيم.

Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهار شنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

كلوچه ي خرما

پست توسط عشق بی وفا » چهار شنبه 27 خرداد 1388, 2:39 pm

مواد لازم :
آرد سفيد 1 كيلوگرم
ادويه ي مخصوص به ميزان دلخواه
مايه ي خمير 1 قاشق مرباخوري
بيكينگ پودر كمي
نمك 1 قاشق چايخوري
شير 3-2 ليوان
شكر 2 قاشق غذاخوري
زعفران كمي
روغن مايع 1 ليوان
خرماي هسته درآورده به ميزان دلخواه (تقريبا 500 گرم)



طرز تهيه :

ادويه مخصوص اين شيريني شامل: زيره، رازيانه، فلفل سياه، تخم گشنيز، پودر زنجبيل و دارچين است.ابتدا ادويه را دو قسمت كنيد. نيمي از ادويه، روغن مايع و آرد را با هم مخلوط مي كنيم، طوري كه آرد گلوله گلوله شود.

سپس شير، شكر و زعفران را روي حرارت گرم مي كنيم، تا جايي كه ولرم شود.

مايه ي خمير(را كه در كمي آب جوش حل كرده ايم)، بيكينگ پودر و نمك را با آرد مخلوط مي كنيم.

سپس مخلوط شير را كه ولرم شده، به مخلوط آرد اضافه مي كنيم و با دست خوب ورز مي دهيم.

خمير آماده شده را به مدت 4-5/3 ساعت مي گذاريم بماند.

سپس خرماهاي بدون هسته را با بقيه ي ادويه مخلوط كرده و خوب با دست له مي كنيم.

سپس خمير را بصورت لايه اي نازك، به قطر نان پهن مي كنيم و مخلوط خرما را به قطر 2 سانتي متر روي خمير مي گذاريم. دو طرف خمير را به هم مي چسبانيم.

سپس خمير را به هر شكلي كه دوست داريد(لوزي يا مربعي به اندازه 5-4 سانتيمتر) برش دهيد.

سپس در فري كه درجه ي آن 190-170 سانتيگراد است، به مدت 20 دقيقه بگذاريد.

كلوچه ي جنوبي نوش جانتان.


* نكته :

بهتر است ادويه اي را كه با خرما مخلوط مي كنيد، به شكل پودر باشد، ولي ادويه اي را كه با آرد مخلوط مي كنيد، درسته باشد، براي اينكه زير دندان برود و طعم خوبي در دهان ايجاد كند.

Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهار شنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

شيريني پاي سيب

پست توسط عشق بی وفا » چهار شنبه 27 خرداد 1388, 3:08 pm

مواد لازم داخل پاي:
سيب درختي 2 عدد
كيوي 1 عدد
شكر 2 قاشق غذاخوري
زعفران يك سوم قاشق چايخوري
وانيل يك سوم قاشق چايخوري
دارچين نصف قاشق چايخوري
گلاب 4 قاشق غذاخوري
نشاسته 1 قاشق غذاخوري
روغن مايع 3 قاشق غذاخوري
آب نصف پيمانه
پودر قند 100 گرم



طرز تهيه مواد داخل پاي سيب:

سيب و كيوي را پوست گرفته و رنده مي كنيم. نشاسته را در آب سرد حل مي كنيم و همراه با سيب و كيوي رنده شده حدود 10 دقيقه مي پزيم تا آب آن كاملا تبخير شود. سپس دارچين، وانيل، شكر، زعفران حل شده، گلاب و روغن مايع را به آن اضافه مي كنيم و كمي در روغن تفت مي دهيم. مواد را از روي حرارت بر مي داريم تا خنك شود و بتوانيم براي داخل خمير پاي از آن استفاده كنيم.


مواد لازم جهت تهيه خمير پاي:
ماست نصف پيمانه
روغن مايع نصف پيمانه
آرد سفيد گندم 2/5 پيمانه
پودر خمير ترش نصف قاشق چايخوري
نمك يك چهارم قاشق چايخوري
شكر 1 قاشق چايخوري



طرز تهيه خمير پاي:

ابتدا براي درست كردن خمير، آرد سفيد را خوب الك مي كنيم. بعد كمي از آرد را با ماست و كمي روغن مايع مخلوط مي كنيم و با دستمان ورز مي دهيم. به تدريج آرد سفيد را اضافه نموده و طوري ورز مي دهيم كه خمير به دستمان نچسبد و همچنان نرم و لطيف باشد.

پودر خمير ترش را با كمي آب گرم و شكر مخلوط مي كنيم و مي گذاريم حدود 15-10 دقيقه بماند تا عمل بيايد و پُف كند( ترجيحا جاي گرم باشد).

بعد از عمل آمدن خميرترش، كمي نمك به آن اضافه مي كنيم و با هم مخلوط مي كنيم و سپس به خمير اضافه مي كنيم. حدود 20 دقيقه خمير را ورز مي دهيم تا كاملا نرم شود و خوب عمل بيايد.

سپس خمير را در يك نايلون پيچيده و حدود چند ساعت در يخچال مي گذاريم.

بر روي تخته يا سيني كه آرد پاشيده ايم، خمير را پهن نموده و با وردنه باز مي كنيم تا صاف و نازك شود. سپس با دهانه استكان گرد قالب مي زنيم. بعد از موادي كه( در بالا) درست كرده ايم، كمي داخل خمير مي ريزيم روي آن را مي بنديم با قالب مورد نظر شكل مي دهيم

از قبل روغن را در ظرفي كوچك گرم مي كنيم. بعد دو طرف پاي سيب ها را در روغن سرخ نموده و داخل توري مي گذاريم تا روغن اضافي آنها گرفته شود. بعد از خنك شدن شيريني ها، كمي پودر قند بر روي آنها مي پاشيم. در صورت تمايل مي توانيد از پودر پسته نيز استفاده كنيد و بعد سرو كنيد.

Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهار شنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

شيريني لقمه سيب

پست توسط عشق بی وفا » چهار شنبه 27 خرداد 1388, 3:24 pm

تصویر

مواد لازم:
سيب يك كيلو
تخم مرغ 3عدد
پودر شكر 2پيمانه
مارگارين يا كره 50گرم
وانيل يك چهارم قاشق چاي‌خوري
نمك مقداري
روغن براي سرخ كردن به مقدار لازم
آرد 1/5 پيمانه
نشاسته 2قاشق سوپ‌خوري
آب ليمو 2قاشق سوپ‌خوري
آب سرد 2قاشق سوپ‌خوري
رنده‌ي ليمو يك قاشق چاي‌خوري
پودر شكر و پسته به مقدار لازم
بيكينگ پودر 2قاشق چاي‌خوري
دارچين 1قاشق سوپ‌خوري



طرز تهيه:

براي تهيه خمير اين شيريني، كره و شكر را با هم مخلوط كنيد. تخم‌مرغ را اضافه كرده و پس از آن آب ليمو و آب را به مخلوط بيافزاييد. نشاسته، آرد و نمك و بيكينگ پودر را با هم الك كرده و به مايهي تخم‌مرغ و كره اضافه نماييد.حال خمير آماده است.

سيب‌ها را از ارتفاع يا عرض برش دهيد (هر برش به قطر نيم ساعت). سپس آنها را خشك كنيد. برش هاي سيب را داخل دارچين زده و در خمير آماده شده فرو ببريد و در روغن داغ سرخ كنيد.

روغن اضافه‌ي سيب‌هاي سرخ شده را گرفته و پس از آن روي آن‌ها پودرقند و پسته بپاشيد.


Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهار شنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

كيك ساده براي تولد

پست توسط عشق بی وفا » چهار شنبه 27 خرداد 1388, 3:34 pm

تصویر

مواد لازم :
آرد سفيد تازه 2 ليوان
روغن 1 ليوان
شير 1 ليوان
شكر 1 ليوان
تخم مرغ 3 عدد
بيكينگ پودر 2 قاشق چايخوري



طرز تهيه :

- اول آرد را با بيكينگ پودر يك بار الك كنيد.

- شكر و تخم مرغ را در ظرفي با چنگال يا همزن برقي بزنيد تا خوب سفت وسفيد شود.

- روغن، شير، آرد و بيكينگ پودر را در آن بريزيد و چند بار هم بزنيد.

- قالب كيك را چرب كنيد و كمي آرد در كف و اطراف آن بپاشيد.

- مايه كيك را در قالب بريزيد.

- سپس فر را گرم كنيد و مدت نيم ساعت كيك را در درجه حرارت 160 در فر قرار دهيد .

- وقتي كيك پخت و سرد شد، آن را با خامه فرم گرفته تزيين كنيد.

Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهار شنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

كيك نارگيلي

پست توسط عشق بی وفا » چهار شنبه 27 خرداد 1388, 3:35 pm

تصویر

مواد لازم :
آرد يك و نيم ليوان
شكر 1 ليوان
شير خشك 6 قاشق غذاخوري
آب 1 ليوان
تخم مرغ 3 عدد
روغن نصف ليوان
وانيل 1 قاشق مرباخوري
بيكينگ پودر 2 قاشق غذاخوري
پودر نارگيل نصف ليوان




طرز تهيه :

- روغن و شكر را به خوبي با هم مخلوط بكنيد.

- سپس تخم مرغ و شير خشك را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

- آب، وانيل و پودر نارگيل را به آن اضافه كنيد و خوب با هم مخلوط كنيد.

- در آخر آرد را با بيكينگ پودر به مواد اضافه كنيد و كمي هم بزنيد.

- ته ظرف كيك را چرب كنيد و كمي آرد روي آن بپاشيد.

- مواد را داخل ظرف كيك بريزيد.

- ظرف كيك را در فري كه قبلا گرم كرده ايد، براي مدت يك ساعت با درجه حرارت 160 درجه سانتيگراد قرار دهيد.

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”