طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کنید)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهار شنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

كيك قهوه

پست توسط عشق بی وفا » چهار شنبه 27 خرداد 1388, 3:52 pm

 كيك قهوه

  
مواد لازم : 
 
آرد يك و يك چهارم ليوان
كره ي ذوب شده 1 ليوان
پودر شكر 1 ليوان
تخم مرغ 3 عدد
مايه خمير نصف قاشق مرباخوري
زنجبيل نرم شده يك چهارم قاشق مرباخوري
قهوه 3 قاشق غذاخوري



طرز تهيه :

تخم مرغ ها را به شكر اضافه كنيد و خوب به هم بزنيد. كره ي آب كرده، قهوه ، آرد ، مايه خمير و پودر زنجبيل را به آن اضافه كنيد. مواد را به آرامي هم بزنيد تا خمير نرم و يكدست شود.
مخلوط را در قالب كيكي كه قبلا چرب كرده ايد و كمي آرد داخل آن پاشيده ايد بريزيد. ظرف كيك را در فر با درجه حرارت متوسط به مدت يك ساعت بگذاريد. بعد كيك را از فر خارج كنيد و بگذاريد سرد شود. پس از سرد شدن، كيك را از ظرف خارج كنيد و روي آن را با پودر قند تزئين كنيد.
 

Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهار شنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

خاگينه تبريزي

پست توسط عشق بی وفا » پنج شنبه 28 خرداد 1388, 11:51 pm

مواد لازم براي 6-5 نفر:

تخم مرغ
2 عدد

شير پاستوريزه
4 قاشق غذاخوري

آرد گندم
نصف پيمانه

بيكينگ پودر
نصف قاشق چايخوري

زعفران ساييده
يك چهارم قاشق چاي خوري

روغن مايع مخصوص سرخ كردني
به مقدار لازم

دارچين
يك دوم قاشق غذاخوري

پودر گل محمدي
يك دوم قاشق چايخوري

پودر هل
يك دوم قاشق چايخوري

پودر زنجبيل
يك دوم قاشق چايخوري

شربت
1/5 تا2 پيمانه ( 250-300 گرم )

مغز گردوي خرد شده
3-4 قاشق غذاخوري

پودر پسته يا پودر نارگيل
1 قاشق غذاخوري


روش تهيه:

تخم مرغ ها را در يك ظرف بشكنيد و با چنگال كمي بزنيد. شير را اضافه كرده، بيكينگ پودر و آرد را كم كم روي مايه الك كنيد(تا گلوله نشود) و مخلوط نماييد. سپس كمي زعفران، پودر هل و پودر زنجبيل را اضافه كنيد. در تابه ي تفلون مقداري روغن بريزيد تا گرم شود و با قاشق غذاخوري از مايه در روغن ريخته و سرخ كنيد. هر دو طرف آن كه طلايي شد، روغن اضافي آن را بگيريد و در شربت قرار دهيد تا كمي شربت به خورد آن برود. از شربت خارج نموده و در صافي قرار دهيد. سپس در ديس بچينيد و از مخلوط دارچين، پودر گل محمدي، زنجبيل و پودر هل روي آن بپاشيد و با گردو، پودر پسته يا نارگيل خاگينه را تزيين و سرو نماييد.

طرز تهيه شربت خاگينه:

براي تهيه شربت، 2 پيمانه شكر را با 1 پيمانه آب و دو پر جوهر ليمو با هم مخلوط كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به جوش آيد. پس از 5-4 دقيقه از روي حرارت برداريد و 2-1 قاشق چاي خوري زعفران حل شده در آب، به آن اضافه كنيد.

پيشنهادات:

1- برخي افراد براي تهيه خاگينه از ماست استفاده مي كنند. در صورت تمايل مي توانيد به جاي شير از ماست پاستوريزه ي شيرين استفاده كنيد.

2- خاگينه را مي توانيد به طور يك جا در تابه بريزيد و سرخ كنيد. سپس به فرم دلخواه برش دهيد و سرو نماييد.

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کن

پست توسط achachi98 » جمعه 9 مرداد 1388, 1:00 am

کیک خرما با گردو

مواد لازم:

پودر شكر: 2/1 ليوان
خرما بدون هسته: 1 ليوان
آب جوش: 1 ليوان
آرد: 2 ليوان
تخم مرغ: 2 عدد
وانيل:كمي
روغن مايع: 2/1 ليوان
بيكينگ پودر: 1 قاشق غذاخوري
پودر دارچين: كمي
نمك: كمي
هل و زعفران: كمي


طرز تهيه:

1. ابتدا خرما را در ظرفي ريخته روي آن آب جوش بريزيد بگذاريد نيم ساعت خرما در ظرف بماند تا نرم شود.
2. تخم مرغ+روغن+خرما به همراه آب آن در مخلوط كن ريخته مواد را خوب با هم مخلوط كنيد.
3. در ظرف ديگري بقيه مواد را با هم مخلوط كرده هم بزنيد سپس مخلوط خرما را به مواد اضافه كرده با همزن برقي بزنيد.
4. در آخر مغز گردوي خرد شده را به مواد اضافه كرده با قاشق هم بزنيد.
5. مواد را در قالب كيكي كه از قبل چرب كرده و كمي آرد پاشيده ايد ريخته سپس ظرف را به مدت 40 الي 45 دقيقه با حرارت 165 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد تا كيك بپزد.


منبع:آشپز آنلاین
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

کیک ساده با سس دنت

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:02 am

بغیر از دنت کل مواد را با هم مخلوط کرده در فر گذاشته و کیک را بعد از مدت 1 ساعت و در دمای 180 درجه سانتی گراد از فر تحویل بگیرید و روی آن را دنت بمالید و لذت ببرید از کیک دنت شیری


کیک ساده با سس دنت
تخم مرغ.......................................................................... 4 عدد
آرد......................................................... 1 پیمانه معادل 10 اونس
شکر........................................................ 1 پیمانه معادل 8 اونس
کره.............................................................................. 100 گرم
بکینگ پودر....................................................................... 1 ق.م
وانیل .................................................................... 1.ق.چ کوچک پیشنهاد میکنم حتما این کیک رو درست کنید تصویر
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

خاگینه آلبالو

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:15 am

تخم مرغ ها را خوب هم بزنید خامه اضافه کنید و روی مایه ریخته شده در تابه آلبالو بچینید و در تابه را بگذارید تا مایه پف کند در فصلی که آلبالو نبود از مربا استفاده کنید.
چای آلبالو
چای را با آلبالو بجوشانید و دم کنید برای تصفیه خون عالی است

مواد لازم
آلبالو................................. 150 گرم
تخم مرغ..................................... 3 عدد
مربای آلبالو مهرام .................................... 3 ق شق غذاخوری
خامه...................................... 3 قاشق غذاخوری

چای آلبالو

آلبالو............................................... 7 عدد
چای ایرانی........................................ 1 قاشق غذاخوری
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

حلوای شیری

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:24 am

مواد لازم براي حلوا:
شيرخشك=1 ليوان
آرد=1 ليوان
آرد ذرت=1 ليوان
كره=4/3 ليوان
روغن ذرت=4/1 ليوان
مواد لازم براي شيره:
شكر=2 ليوان
آب جوش=1 ليوان
آبليمو=كمي
طرز تهيه:
1. در ظرفي شيرخشك+آرد معمولي+آرد ذرت را با هم مخلوط كنيد.
2. كره را ذوب كرده با روغن ذرت مخلوط كرده به مواد اضافه كنيد با هم مخلوط كنيد.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

کیک سیب با توفی

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:25 am

مواد لازم:
كره(ذوب شده در دماي اتاق)=125 گرم
شكر=2/1 ليوان
تخم مرغ=2 عدد
آرد=1 ليوان
بيكينگ پودر=1 و 2/1 قاشق مرباخوري
شير=1 قاشق سوپخوري
سيب سبز پوست گرفته و خرد شده=3 تا 4 عدد
مرباي هلو=به مقدار لازم
مواد لازم براي توفي:
شكر قهوه اي=2/1 ليوان
خامه زده شده=2/1 ليوان
كره=50 گرم
طرز تهيه:
1. ابتدا در ظرفي كره را با شكر خوب بزنيد.
2. تخم مرغ و شير را به مواد اضافه كرده با همزن برقي خوب بزنيد.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کن

پست توسط achachi98 » شنبه 14 شهریور 1388, 7:26 pm

   الحلقوم  

  تهیه:  : ٦٥٠   :٣٠٠    و اسانس خوراكي: ١قاشق   : ١ قاشق    كوبيده: ١قاشق   : ١٠٠    نارگيل: ١٠٠   : ٤٠٠   : ١ قاشق    تهيه: 
 ،نشاسته،آب،گلاب،هل را با هم مخلوط كرده هم مي زنيم تا صاف و يكدست شود و روي حرارت مي گذاريم و روغن را در آن ريخته و آرام هم مي زنيم تا خود را ببندد. ظرفي را چرب كرده پودر نارگيل را روي آن مي ريزيم ،مواد را در آن ريخته و صاف مي كنيم و پودر نارگيل را روي آن مي كشيم ، آن را در يخچال قرار داده تا سفت شود، بعد از ٢ ساعت آن را برش مي زنيم .سپس تكه هاي برش زده راحت الحقوم را در نارگيل غلطانيده تا همه ي قسمتهاي آن نارگيلي شوند. 
 : كتاب آشپزي پانيذ( تأليف زينب دهقاني) 
 
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کن

پست توسط achachi98 » جمعه 20 شهریور 1388, 11:34 am

شیرینی شکری


مواد لازم:

 آرد سفيد: 2 ليوان
پيكينگ پودر: 1 قاشق چايخوري
پودر قند: 50 گرم
تخم مرغ :1 عدد
اسانس پرتقال: 2قطره
روغن: 80 گرم
   به ميزان لازم
شكر به ميزان لازم  
 
طرز تهیه :  
در ابتدا روغن و پودر قند را با يكديگر مخلوط كرده و هم مي زنيم تا يكنواخت شود سپس تخم مرغ و وانيل را اضافه مي كنيم و هم مي زنيم سپس اسانس را به مواد شيريني اضافه مي كنيم و آرد و پيكينگ پودر را كه قبلاٌ با هم مخلوط كرده ايم به مواد شيريني اضافه مي كنيم كمي ورز مي دهيم به مدت 2 ساعت درون يخچال نگه مي داريم سپس با وردنه خمير را نازك باز مي كنيم و قالب مي زنيم درون سيني فر گذاشته و روي آن را شكر مي پاشيم با نگيني پسته تزئين كرده با 170 درجه سانتي گراد به مدت 15 دقيقه درون فر قرار مي دهيم تا زير شيريني كمي طلايي شود . 

 [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] 
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کن

پست توسط achachi98 » یک شنبه 22 شهریور 1388, 7:34 pm

كيك فنجاني رنگين كماني


زمان پخت : 10 دقيقه

مواد لازم :

كره آب شده : 125 گرم
شكر : 125 گرم
تخم مرغ :2 عدد
آرد: 125 گرم
پرتقال : پوست ريز شده يك عدد
شكر : 3 قاشق چايخوري


براي تزيين

خاكه قند الك شده :100 گرم
آب:يك قاشق چايخوري
رنگ غذايي خوراكي


طرز تهيه :

1- فر را از قبل 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد.
2- كره و شكر را با هم مخلوط كرده آنقدر هم بزنيد تامايه‌اي نرم بدست آيد. سپس تخم مرغ را به آن اضافه كنيد و پس از آن آرد، پوست پرتقال ريز شده و شير را به نوبت به آن اضافه كنيد تا مايه اي روان به دست آيد.
3- ابتدا كاغذ مخصوص كيك را داخل قالب هاي كوچك قرار دهيد سپس با قاشق مخلوط فوق را درون آن بريزيد و حدود 6 دقيقه آن را درفرحرارت دهيد سپس آن را بيرون آورده و كنار بگذاريد تا خنك شود.
4- خاكه قند الك شده را در يك كاسه با آب مخلوط كنيد و آنقدر هم بزنيد تا كاملا حل شود وخميري روان به دست آيد.
5- رويه تهيه شده را به اندازه تمام قالب هاي كوچك تقسيم كنيد و براي ايجاد رنگ هاي رنگين كمان به آن انواع رنگ هاي خوراكي را اضافه كنيد.
سپس مايه بدست آمده را براي تزيين روي هر كدام از كيك هاي فنجاني خنك شده بماليد.


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Major
Major
نمایه کاربر
پست: 1885
تاریخ عضویت: پنج شنبه 23 مهر 1388, 6:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 2859 بار

کرانچ خرما

پست توسط misam5526 » دو شنبه 18 آبان 1388, 7:57 pm

مواد لازم:بيسکويت:1پاکت و225گرم
خرما بدون هسته:75گرم
کره:75گرم
شهد خرما:2قاشق غذاخوري
کشمش:75گرم
شکلات شيري يا قهوه اي:150گرم24عدد
زمان آماده سازي:10دقيقه

طرز تهيه:
روي يک ظرف کم عمق رابا فويل بپوشانيد.بيسکويت ها را داخل يک پلاستيک بريزيدو با وردنه روي آن بکوبيد تا خرد شود.خرماها را خردکنيد.کره و شهد را با هم در يک ظرف گرم کنيد تا وقتي کره کاملا آب شود.بيسکويت هاي خرد شده و خرما و کشمش را با هم مخلوط کرده و روي فويل بريزيدو با پشت قاشق آن را صاف کنيد.شهد وکره را روي بيسکويت ها بريزيدو صبرکنيد کاملا خنک شوند.شکلات ها را داخل يک کاسه بريزيدو به روش بن ماري آب کنيد و سپس با قاشق روي مخلوط روي بيسکويت بماليد وبا يک کاردک صاف کنيد.بعد از آنکه سرد شد مخلوط را با فويل از ظرف جدا کنيدو سپس فويل را از زير بيسکويت ها جدا کرده.بيسکويت ها را به 24قسمت تقسيم کنيد و داخل ظرف بگذاريد(بن ماري:گرم کردن شکلات يا کره با قرار دادن آن روي بخار يا آبجوش است).
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]

Major
Major
نمایه کاربر
پست: 1885
تاریخ عضویت: پنج شنبه 23 مهر 1388, 6:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 2859 بار

موز شکلاتي

پست توسط misam5526 » دو شنبه 18 آبان 1388, 7:58 pm

مواد لازم:شکلات تخته اي خرد شده شيرين:250گرم
سيخ کبابي کوچک:6عدد
موز پوست گرفته وخرد شده:2عدد
بادام زميني و يا پسته بو داده خرد شده:يک سوم پيمانه

طرز تهيه:
شکلات را به روش بن ماري ذوب کنيد در اين روش ظرف حاوي شکلات را درون ظرفي ديگر که محتوي آب جوشان است قرار مي دهيم تا شکلات به آهستگي ذوب شود با استفاده از کاغذ روغني کف يک سيني را بپوشانيد و آن را کنار بگذاريد سيخ هاي چوبي را از داخل تکه هاي موز رد کنيد وکاملا در شکلات بغلطانيد تا موز کاملا توسط شکلات ذوب شده پوشيده شود.مقداري پسته يا بادام زميني را روي موز آغشته به شکلات بپاشيد و وقتي کمي خودش را گرفت در سيني آماده شده قرار دهيد.سيني را به مدت نيم ساعت در يخچال بگذاريد شيريني خوشمزه شما آماده است.باقيمانده شکلات ذوب شده را هم مي توانيد روي کاغذ روغني بريزيد تا دوباره سفت شود و از آن براي تزئين بستني و يا ساير شيريني ها استفاده کنيد.
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”