طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کنید)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
پست: 1885
تاریخ عضویت: پنج شنبه 23 مهر 1388, 6:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 2859 بار

پست توسط misam5526 » دو شنبه 18 آبان 1388, 8:03 pm

پارافه قهوه

مواد لازم:

قهوه: 4قاشق غذاخوري
شير: 1ليوان
خامه: 250گرم
زرده تخم مرغ: 8عدد
شکر: سه چهارم ليوان
وانيل: نصف قاشق چايخوري

طرز تهيه:

قهوه را ابتدا با مقداري آب روي حرارت بگذاريد تابجوشد به محض جوش آمدن شعله را خاموش کرده قهوه را از صافي رد کنيد.زرده تخم مرغ وشکر و وانيل را با همزن بزنيدتا کاملا سفت شود شير و قهوه را کم کم به زرده اضافه کنيدو مرتب هم بزنيدتا مايه صاف و يکدست شود.اين مايه را داخل يخچال قرا مي دهيد تا کاملا سرد شود خامه را فرم داده و کم کم به مايه اضافه کنيد ته قالب مورد نظر را يک لايه پلاستيک انداخته و مقداري خلال بادام بو داده ريخته و مايه را درون قالب ريخته و در فريزر به مدت 8ساعت قرار دهيد تا کاملا ببندد.سپس از فريزرخارج کرده با کارد اطراف پارافه را از قالب جدا کنيد و درون ظرف مناسبي برگردانده،پلاستيک را از روي آن برداريد و بادام را روي سطح واطراف پارافه بپاشيد.

منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]

Major
Major
نمایه کاربر
پست: 1885
تاریخ عضویت: پنج شنبه 23 مهر 1388, 6:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 2859 بار

پست توسط misam5526 » دو شنبه 18 آبان 1388, 8:07 pm

هات چاکلت فندقي


موادلازم:

پودر کاکائو :3قاشق چايخوري
پودر شکلات فوري هات چايکلت:3قاشق چايخوري
شير سرد:يک دوم پيمانه
خامه معمولي:2قاشق چايخوري
شکر:به ميزان لازم
شکلات صبحانه فندقي:2قاشق چايخوري

طرز تهيه:
شير را در دستگاه جوش بريزيد وپودر کاکائو،پودر شکلات فوري،خامه و شکر را به آن بيفزاييد وخوب مخلوط کنيد.سپس با بخار دستگاه ساز آن را به جوش بياوريد.در صورت نداشتن دستگاه ساز دستگاه جوش را روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و به آرامي هم بزنيد تا گرم شود در اين مرحله شکلات صبحانه را به مخلوط اضافه کرده و به آرامي هم بزنيد تا حل شود و مخلوط جوش بيايد و آماده سرو شود.بعد از جوش آمدن،مخلوط را در فنجان بريزيد و با پودر کاکائو روي آن را تزئين کنيد.رقيق و غليظ بودن هات چاکلت با کم وزياد کردن مقدار کاکائو به دست مي آيد.توجه داشته باشيد که به دليل شيرين بودن شکلات صبحانه از مقدار کمي شکر استفاده کنيد.

منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 629
تاریخ عضویت: جمعه 6 شهریور 1388, 9:25 am
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1394 بار
سپاس‌های دریافتی: 2882 بار
تماس:

پست توسط Takhrib Chi » یک شنبه 22 آذر 1388, 2:47 pm

کیک کدو حلوای(بودن جز هندی)



دستورش مال خانم سیمین قاجار هست

مواد لازم:

تخم مرغ: 3عدد
جوز هندي: يك چهارم قاشق چايخوري
آرد: 300گرم معادل 2ليوان
گردو خرد شده: 50گرم (من نريختم )
كدو حلوايي پخته و پوره شده: يك پيمانه
شكر:250گرم معادل يك ليوان
ماست: 3قاشق سوپخوري
پيكينگ پودر: 3قاشق چايخوري
دارچين: يك دوم قاشق چايخوري
روغن مايع: 1پيمانه230ميلي گرم
نمك: يك هشتم قاشق چايخوري

طرز تهیه:

يك قالب متوسط رو چرب مي كنيم ارد پاشي مي كنيم كنار مي زاريم فر رو هم روشن مي كنيم حالا با خيال راحت مي ريم سراغ تهيه كيك :موادخشك (ارد بيكينگ پودرنمك جوز هندي دارچين)الك مي كنيم 200گرم كدو حلواييرو پوست كنيد خرد كنيد با اب +2قاشق سوپخوري شكردر مخلوط كن پوره كنيد(منشكر نريختم)شكر +روغن+ماست رو با همزن بزنيد تخم مرغ ها را يكي يكي اضافهمي كنيم با همزن بزنيد پوره كدو حلوايي و مواد خشك رو اضافه مي كنيم دراخر گردو رو هم اضافه مي كنيم راستي در اين مرحله از ليسك استفاده مي كنيمدر فر 175درجه سانتي گراد يا350درجه فارانهايت به مدت45تا50دقيقه مي زاريمبپزه


تصویر
ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگارتصویر ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 629
تاریخ عضویت: جمعه 6 شهریور 1388, 9:25 am
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1394 بار
سپاس‌های دریافتی: 2882 بار
تماس:

Re: کیک کدو حلوای(بودن جز هندی)

پست توسط Takhrib Chi » یک شنبه 22 آذر 1388, 2:48 pm

کاپ کیک کدو حلوایی با تزئین پنیر خامه ای و دارچینتصویر


مواد لازم:

آرد:2 پیمانه
جوش شیرین: 1قاشق چایخوری
بکینگ پودر: 1قاشق چایخوری
نمک: 1قاشق چایخوری
دارچین: 1.5قاشق چایخوری
پودر زنجفیل: 1قاشق چایخوری
شکر قهوه ای: 1 پیمانه
شکر سفید: 1 پیمانه
کره نرم شده: 1 پیمانه
تخم مرغ: 4عدد
کدو پخته شده و له شده: 2 پیمانه

طرز تهیه:

فر و 180 درچه سانتی گراد گرم کنید.آرد, چوش شیرین, بکینگ پودر, نمک, دارچین, زنجفیل رو با هم توی یه ظرف مخلوط کنید و کنار بزارید.توی یه ظرف دیگه, شکرها, کره و تخم مرغ ها رو خوب مخلوط کنید.بعد مواد خشک و روی مواد مایع بریزید و خوب مخلوط کنید.در آخر هم پوره کدو رو اضافه کنید.بعد توی کاغذ و قالب مخصوص مافین بریزید.
مواد تا نصفه کاغذ ها پر بشوند. درون فر بزارید بپزه تا موقهی که روی کیک ها قهوه ای روشن بشه و وقتی چاقو وسطشون فرو کردی, چیزی بهش نچسبه.حدود 20-25 دقیقه....

برای کرم روی کاپ کیک ها....

پنیر خامه ای: 100 گرم
کره نرم شده: 2قاشق غذاخوری
پودر شکر: 200 گرم
دارچین: 1قاشق غذاخوری
وانیل: 2قاشق چایخوری

کره و پنیر و خوب بزنید تا صاف و یکدست شه.پودر شکر و کم کم بریزید تا مایع خمیری شکلی بدست بیاد...در آخر هم دارچین و وانیل و بریزید...

روی کاپ کیک ها رو با این مخلوط تزئین کنید....

تصویر
ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگارتصویر ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 629
تاریخ عضویت: جمعه 6 شهریور 1388, 9:25 am
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1394 بار
سپاس‌های دریافتی: 2882 بار
تماس:

پست توسط Takhrib Chi » یک شنبه 22 آذر 1388, 2:59 pm

کیک هویجتصویر


مواد لازم:
تخم مرغ: 4عدد
شكر: 300 گرم
روغن مايع: 250 ميلي ليتر(من يك ليوان ريختم)
آرد: 300 گرم
هويج رنده شده: 3 ليوان(من 5/1 ليوان ريختم)
بكينگ پودر: يك ونيم قاشق چايخوري
جوش شيرين: 2/1 قاشق چايخوري
دارچين: 2 قاشق غذاخوري
پودر گردو: 50 گرم
پودر قند وپسته براي تزئين

طرز تهيه:

تخم مرغها رو كاملا با شكر مخلوط كرده سپس به ترتيب روغن و آرد را نيز كم كم اضافه كنيد.حال بكينگ پودر ،جوش شيرين،دارچين وگردو را هم افزوده و مخلوط كنيد.در آخر هويج رنده شده را هم به بقيه مواد اضافه كنيد ظرف نسوزي را كمي چرب كرده و قدري آرد پاشي كنيد.مايه كيك را به طور يكنواخت درآن ريخته و قالب را در طبقه فري كه از قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم شده است قرار دهيد و اجازه دهيد تا كيك به مدت 1 ساعت بپزد.بعد از پخت صبركنيد تا كيك سرد شود.

تصویر
ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگارتصویر ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کن

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 8 بهمن 1388, 6:59 pm

 [SIZE=150]کیک یزدیتصویر  

  لازم: 
 :    پودر: 1قاشق    مرغ:    آب کرده: نصف   :   :   : یک دوم قاشق  
  تهیه: 
  را با حرارت 180 درجه گرم کندی. قالب کیک را چرب و یا رویش کاغذ روغنی پهن کرده و کمی آرد بپاشید .اگر قالب ها کاغذی هستند چرب کنید و روی آن را آرد بپاشید. تخم مرغ ها را با شکر در ظرفی ریخته و خوب بهم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود ،سپس روغن و شیر را به آن بیافزایید و با همزن خوب به هم بزنید .آرد الک کزده زا به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا گلوله نشود .در پایان وانیل و پکینگ پودر را بیفزایید. مخلوط را در قالب ریخته و به مدت45 دقیقه در فر قرار دهید. 
 
منبع:آشپزی پانیذ(زینب دهقانی)

 
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کن

پست توسط achachi98 » جمعه 9 بهمن 1388, 7:29 pm

حلوا با آرد سنگکتصویر



این نوع حلوا از نظر طعم و مزه با حلواهای دیگر فرق دارد و از حلواهای معروف مردم شهر کاشان است.

مواد لازم:

آرد سنگک: نیک کیلو
شکر: 400 گرم
روغن: 300 گرم
زعفران ساییده شده: 1قاشق چایخوری
دارچین: 1قاشق مرباخوری
هل سبز کوبیده شده: 1قاشق چایخوری
گلاب: 1استکان


طرز تهیه:

ابتدا آرد را با مقداری روغن روی حرارت ملایم سرخ می کنیم تا به رنگ طلائی پر رنگ در آید.آرد سرخ شده را درون سینی ریخته تا کاملا خنک شود. شکر را در 2 لیوان آب حل نموده کمی می جوشانیم تا شربتی رقیقی به دست می آید . گلاب، هل، زعفران و دارچین را به شربت اضافه می کنیم. ارد سرخ شده را دورن ظرفی ریخته و شربت اماده شده را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا گلوله نشود. روغن را آب کرده به حلوا اضافه می کنیم تا حلوا لطیف و نرم شود. حلوا را دورن ظرف ریخته و با خلال پسته و بادام تزیین می نماییم.


منبع:آشپزی پانیذ(زینب دهقانی)
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درست

پست توسط achachi98 » سه شنبه 11 خرداد 1389, 12:28 pm

 [SIZE=150]شیرینی هلندی 


  لازم: 

 : 250    قند: 100   : 125 گرم    تازه: 275    پدر: 20   : نصف قاشق چای  


  تهیه: 

  و مارگارین را در میکسر می ریزم تا خوب مخلوط شود.   ظرفی دیگر بقیه ی مواد را با کمک هم زن، با هم مخلوط کرده تا مایع روان و یک دستی به دست آید.   مخلوط آرد و مارگارین را در این مایع ریخته با دست مخلوط می کنیم تا کاملا یک دست شود.   آن را در قیف می ریزیم و با ماسوره ی ریز در سینی از قبل چرب شده با فاصله قرار می دهیم.   روی آن را با گردوی خرد شده تزیین کرده و در فر 180 درجه به مدت یک ربع می گذاریم.   منبع: ماهنامه دنیای تغذیه 
 
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درست

پست توسط achachi98 » دو شنبه 14 تیر 1389, 11:49 pm

 [SIZE=150]برساق لرستان 


  لازم: 
 : 2 کیلو   : 1   : 2    مرغ: 5    سائیده شده: نیم   : به اندازه کافی برای سرخ  

  تهیه: 
  مرغ ها را در یک ظرف بزرگ بشکنید و سپس شکر را اضافه کنید و مرتبا هم بزنید . شیر و زعفران سائیده شده را مخلوط کرده هم بزنید، آرد را از الک رد کرده و کم کم به شکر و تخم مرغ و شیر بیفزایید و مالش دهید تا خمیر یکنواختی به دست آید.   را به اندازه ی یک گرده بردارید و در روغن فراوان سرخ کنید. بعد آن را روی صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. معمولاً برساق را برای صبحانه استفاده می کنند و روی آن را با خلال پسته و بادام تزیین کنید. 

 منبع: کتاب آشپزی پانیذ( نوشته زینب دهقانی) 
 
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1921
تاریخ عضویت: شنبه 29 خرداد 1389, 5:45 pm
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

پست توسط رونین » دو شنبه 4 مرداد 1389, 5:34 pm

دستور پخت کماچ سن


با کسب اجازه از دوست ارجمند و گرامی achachi98تصویر
یک لایه خمیر را در سینی فر یا ماهی تابه ای که قبلا با روغن کاملا چرب شده است پهن کرده به طوری که خمیر زیاد نازک نباشد، سپس خرما و گردوهای خورد شده را روی آن بریزید...


مواد لازم برای تهیه ی خمیر کماچ :

آرد سمنو یا آرد سن یک کاسه
آرد گندم یک کاسه
آرد سفید یک کاسه
روغن جامد آب کرده دو ملاغه
مایع خمیر ترش یک قاشق مربا خوری
ادویه ی کماچ سن که شامل : جوز هندی، زنجبیل، قلمفور، هل و دارچین است به میزان لازم
آب کمی

مواد لازم برای تهیه ی مواد وسط کماچ :

خرمای بدون هسته که با کمی روغن نرم شده باشد .
گردوی خورد شده به میزان لازم
مقداری از ادویه ی کماچ را داخل آردها و مقداری از آن را به این مواد اضافه کنید.

طرز تهیه :
آردها را با هم مخلوط کرده، مقداری ادویه ی کماچ همانطور که گفته شد به آنها اضافه کنید. یک قاشق مربا خوری پودر خمیر ترش را درکمی آب ولرم حل کرده و آردها را به آن اضافه کنید، سپس یک ملاغه روغن و بعد از آن کمی آب تا خمیر شکل گرفته و درست شود.
خمیر آماده شده را در سینی فر یا ماهی تابه ی بزرگ نچسبی که خوب با روغن چرب شده باشد پهن کنید به طوری که زیاد نازک نباشد، خرما و گردوهای آماده شده را بر روی این خمیر پهن شده ریخته و دوباره یک لایه خمیر دیگر که برروی سینی دیگری با وردنه پهن کرده اید را برداشته و روی این مواد طوری قرار دهید که دو طرف خمیرها به هم رسیده و اطراف آن را خوب بپوشاند و مواد وسط کماچ دیده نشود .در این مرحله یک ملاغه روغن باقی مانده را روی این خمیر آماده شده ریخته و در همین جا، قبل از اینکه داخل فر یا روی گاز قرار دهید آن را به برشهای لوزی یا مربعی شکل و یا حتی اگر در ماهی تابه ی گرد کوچکی درست کرده اید به شکل مثلثی برش دهید و داخل فر در طبقه ی وسط و با شعله ی ملایم قرار داده و یا روی شعله ی گاز با حرارت کم بگذارید و زمانی که از پخته شدن یک طرف آن مطمئن شدید، اگر در فر گذاشته اید شعله ی بالای فر را روشن کنید و اگر در ماهی تابه و روی گاز آن را بر گردانده تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده و به رنگ قهوه ای در آید .پس از آماده شدن، بگذارید کاملا سرد شده و برشها را عمیق تر کرده تا قطعات آن از هم جدا شوند، آنهارا درون ظرف مورد نظر چیده و روی آنها را با پودر پسته یا پودر قند تزیین کنید و با چای نوش جان کنید .این شیرینی یک میان وعده ی بسیار مقوی برای کودکان و نوجوانان در حال رشد می باشد.
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار


زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.

Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 43
تاریخ عضویت: یک شنبه 20 بهمن 1392, 2:30 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 153 بار

کیک شکلات تلخ پرتقالی

پست توسط porshad » دو شنبه 21 بهمن 1392, 12:01 am

[FONT=yekan, Tahoma] [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]   
[FONT=yekan, Tahoma]   شکلات تلخ    
[FONT=yekan, Tahoma]   لازم:   
[FONT=yekan, Tahoma]   چهارم پیمانه خاک    
[FONT=yekan, Tahoma]   عدد تخم مرغ    
[FONT=yekan, Tahoma]   قاشق سوپ خوری آرد    
[FONT=yekan, Tahoma]   قاشق سوپ خوری پودر    
[FONT=yekan, Tahoma]   قاشق سوپ خوری آب پرتقال    
[FONT=yekan, Tahoma]   قاشق سوپ خوری مایع شربت    
[FONT=yekan, Tahoma]   قاشق سوپ خوری آب    
[FONT=yekan, Tahoma]      
[FONT=yekan, Tahoma]   اونس شکلات تلخ خرد    
[FONT=yekan, Tahoma]   شکر و خلال پوست پرتقال به میزان    
[FONT=yekan, Tahoma]   تهیه:   
[FONT=yekan, Tahoma]   را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم.   
[FONT=yekan, Tahoma]   قالب کیک را با روغن چرب کرده و یا آن را با کاغذ شیرینی پزی می پوشانیم.   
[FONT=yekan, Tahoma]   و تخم مرغها را در ظرفی ریخته و ۷ دقیقه با سرعت بالای همزن میزنیم.   
[FONT=yekan, Tahoma]   ذرت و پودر کاکائو را با هم مخلوط میکنیم و به کناری میگذاریم.   
[FONT=yekan, Tahoma]  ، مایع شربت پرتقال، آب و نمک را در ظرف مایکرویو یخته ور داخل مایکرویو میگذاریم تا آب شوند در همین حین هر ۲۰ ثانیه کمی آن را به هم میزنیم تا کاملا آب شود. سپس به آرامی مخلوط آرد و کاکائو را به آن اضافه میکنیم.   
[FONT=yekan, Tahoma]   گاه به آرامی یک چهارم از مخلوط تخم مرغها را به مخلوط شکلات اضافه کرده و سپس این مخلوط را به بقیه مخلوط تخم مرغها اضافه میکنیم. مواد را داخل قالب بریزید و قالب را در ظرفی بزرگتر گذاشته و در آن ظرفبزرگتر به ارتفاع یک اینچ آب بریزید. ۲۰ دقیقه آن را در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت که از قبل گرم کرده ایم میپزیم. پس از خارج کردن از فر ۵ دقیقه به آن زمان میدهیم تا خنک شود. آن را از قالب جدا کرده و پس از ۴ ساعت ماندن در دمای اتاق آن را با پودر شکر و خلال پوست پرتقال می آراییم.   
[FONT=yekan, Tahoma]   myrecipes.   
[FONT=yekan, Tahoma]    [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]     

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”