طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کنید)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Major I
Major I
پست: 302
تاریخ عضویت: یک شنبه 13 اسفند 1385, 1:40 pm
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار
تماس:

پست توسط Saeed_6262 » دو شنبه 28 خرداد 1386, 12:08 am

كيك پنير



از اونجايي كه بر عكس قديما كه پنير رو باعث خرفت شدن مي دونستن ،امروزه تحويلش ميگيرند و باعث افزايش قيمتش ميشند اين مطلب رو گذاشتم

مواد لازم:
کریم کارامل=1 عدد
پنیر خامه ای=2 قوطی(یا 6 عدد پنیر کره ای)
سرشیر یا خامه=2 قوطی
دریم ویپ=2 عدد
ژله توت فرنگی=3 عدد
بسکویت گندم=16 عدد
کره=100 گرم


طرز تهیه:


بسکویت را در مخلوط کن نرم می کنیم و با کره مخلوط کرده و خوب هم می زنیم.بعد بسکویت را در ظرف شیرینی گردی ریخته و با قاشق روی آن را صاف می کنیم.بطوری که تمام سطح ظرف را بپوشاند.دریم ویپ و پنیر و سرشیر و 1 عدد ژله را در مخلوط کن ریخته و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم.سپس مواد بدست آمده را روی بسکویت ریخته و ظرف را به مدت 30 الی 45 دقیقه در یخچال می گذاریم تا مواد کمی سفت شود.پس از آن دو عدد ژله را با دو لیوان آب سرد و دو لیوان آب گرم مخلوط کرده و هم می زنیم تا ژله در آب حل شود.سپس آن را بر روی مواد ریخته و در یخچال می گذاریم تا ژله سفت شود.

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

قرص خورشيد

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 31 خرداد 1386, 7:34 pm

قرص خورشيد :)



مواد لازم:

آرد برنج نرم:يك كيلو
خاكه قند:350 گرم
گلاب :1استكان
تخم مرغ:2عدد
روغن:نيم كيلو
زعفران سائيده :يك قاشق چايخوري
بادام چرخ كرده:300گرم
خاكه قند: 250 گرم
هل نرم:يك قاشق چايخوري

طرز تهيه:

روغن و 350 گرم خاكه قند و زرده ي تخم مرغها را مخلوط مي كنيم و خوب بهم مي زنيم تا نرم شود. سفيده ي تخم مرغ ها را هم جداگانه بهم مي زنيم .گلاب و سفيده ي زده شده را در داخل خاكه قند و زرده ي تخم مرغ مي ريزيم ،سپس آرد را به آن اضافه مي كنيم و زعفران سائيده شده را در كمي آب جوش حل مي كنيم و در مايه مي ريزيم و كاملا بهم مي زنيم تا مخلوط شوند . البته اول اين خمير كمي شل است ،بعد از چند ساعت ماندن سفت مي شود . آنگاه خمير را در يك كيسه نايلوني مي ريزيم و مي گذاريم يك روز بماند .بعد مواد داخل خمير را آماده مي نمائيم و بادام چرخ كرده و 250گرم خاكه قند و هل كوبيده نرم را مخلوط مي كنيم . سپس خمير را باندازه ي يك فندق بر مي داريم ،وسط آن را كمي با انگشت گود مي كنيم و با قاشق چايخوري كمي از مواد بادام و خاكه قند و هل را وسط آن مي ريزيم و با دست خمير را جمع مي كنيم ،طوريكه مايع داخل آن ديده نشود. مواظب باشيد خمير ترك نخورد ، مي توانيم روي آن را نقش هم بيندازيم و با خلال پسته آن را تزئين كنيم و داخل سينه ي چرب شده آنها را مي چينيم و در فر با حرارت 220 درجه بمدت نيم ساعت قرار مي دهيم تا كمي برشته شوند بعد سيني ها را از فر خارج كرده و پس از سرد شدن قرص خورشيدها را در ظرف مناسب مي چينيم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 31 خرداد 1386, 7:47 pm

شيريني رم باباس :-D :-)



مواد لازم:

آرد سفید:100گرم
تخم مرغ:2عدد
کره:50گرم
کشمش ریز:25گرم
شیر داغ:یک فنجان
خمیر مایه(ییست):یک قاشق مرباخوری


مواد لازم برای تزئین شیرینی:

آب:یک قاشق سوپخوری
خامه:150 گرم
گیلاس بدون هسته:5عدد
مربای زرد آلو:4 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

هشت عدد قالب کوچک فنجانی را کمی چرب می کنیم و کمی آرد داخل آنها می پاشیم.نصف شیر را با ییست مخلوط کرده کنار می گذاریم تا حل شود و پف کند. بعد آرد را الک کرده در یک ظرف بزرگ می ریزیم. بقیه ی شیر و تخم مرغ زرد شده و کره ی آب کرده شرد شده را و ییست حل شده را روی آرد می ریزیم و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید . کشمش را به آن اضافه کرده ، مخلوط می نمائیم . سپس با قاشق از خمیر در قالب ها می ریزیم بعد آنها را یک کاغذ فویل می کشیم و در جای گرم بمدت نیمساعت می گذاریم بماند تا خمیر داخل قالب ها پف کند و تا سر قالب ها برسد (در موقع ریختن خمیر در قالب ها تا یک سوم قالب را بیشتر پر نمی کنیم) فر را با حرارت 180 درجه روشن می کنیم . کاغذ را از روی قالب ها بر می داریم و قالب ها را به مدت یک ربع در فر می گذاریم تا روی آنها برشته و طلائی شود. بعد قالب ها ی شیرینی را از فر در آورده می گذاریم سرد شود و آنها را از قالب به کمک یک کارد کمی شل می کنیم و در می آوریم . سپس مقداری شربت قند یا کارامل درست کرده ،روی سطح شیرینی ها را یکی دو سوراخ ریز می کنیم و شربت را روی آنها می ریزیم صبر می کنیم تا شربت بخورد شیرینی برود و تزئین روی شیرینی را می سازیم. مربا را در یک ماهیتابه ریخته ،آب را روی آن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا مربا آب شود و شل گردد . مربای شل شده را روی شیرینی می مالیم و در ظرف می چینیم . خامه را خوب میزنیم تا فرم بگیرد بعد با قیف روی هر کدام از شیرینی ها یک گل خامه ای میسازیم و با یک گیلاس انها را تزئین می کنیم. (این شیرینی را در یک قالب گرد هم که وسط آن سوراخ می باشد ،می توانیم درست کنیم.)
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » سه شنبه 5 تیر 1386, 8:22 pm

قطاب :D

مواد لازم براي خمير:

آرد:150گرم(به اندازه ای که مایه خمیر شود)
زرده ی تخم مرغ:2عدد
ماست:نصف پیمانه
بکینگ پادر:1 قاشق مربا خوری
روغن:نصف پیمانه(100گرم)

طرز تهیه خمیر قطاب:

زرده ی تخم مرغ و ماست و بکینگ پادر و روغن را مخلوط کرده .آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم ،بهم می زنیم تا مایه خمیر شود .طوریکه خمیر زیاد سفت نشود و به دست هم نچسبد.این خمیر را کمی ورز می دهیم و در کیسه نایلون بمدت یک تا دوساعت می گذاریم بماند.



مواد لازم برای وسط قطاب:

بادام چرخ کرده:250گرم
هل کوبیده نرم:یک قاشق سوپخوری
خاکه قند:150گرم

طرز تهیه:

بادام و خاکه قند نرم و هل را مخلوط کرده ،آماده می گذاریم از خمیر گلوله ای باندازه ی یک پرتغال برمی داریم و روی میز با خمیر بازکن ، خمیر را باز می کنیم تا قطر خمیر باندازه ی نیم سانتی متر شود. سپس با گردی دهانه ی استکان یا لیوان دایره ای از توی خمیر در می آوریم .دایره را کف دست پهن می کنیم .کمی از مواد بادام وسط دایره می ریزیم و یک طرف خمیر را روی مواد برمیگردانیم. تا به شکل نیم دایره شود.سپس اطراف خمیر را بهم می چسبانیم و دور خمیر را پیچ می دهیم .بعد در یک ظرف کوچک روغن فراوان میریزیم و میگذاریم داغ شود و قطاب ها را در روغن سرخ می کنیم .بعد با کفگیر قطاب ها را از روغن در می آوریم و در صافی می گذاریم تا روغن زیادی آن گرفته شود و بعد آنها را گرم گرم در خاکه قند می غلتانیم و در ظرف می چینیم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » سه شنبه 5 تیر 1386, 8:33 pm

پفک


مواد لازم :

سفیده ی تخم مرغ:4عدد
آب لیمو:3 قاشق سوپخوری
خاکه قند:250 گرم
وانیل:نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

سفیدهی تخم مرغ ها را در ظرفی می ریزیم و با همزن آنقدر می زنیم که سفید شود ،سپس خاکه قند را کم کم با آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم طوریکه فقط گرم شود قرار می دهیم و مرتب بهم می زنیم .دقت می کنیم مایه داغ و پخته شود . بعد آبلیمو را قره قطره داخل آن میریزیم و خوب بهم می زنیم .مایه که پف کرد از روی حرارت برمیداریم و با قاشق یا قیف روی کاغذ روغنی می ریزیمو در فر با حرارت 170درجه چند دقیق قرار می دهیم تا پفک ها خشک شوند.بعد آنها را از فر بیرون می آوریم .اگر بخواهیم پفک رنگی باشد می توانیم مختصری رنگهای مخصوص شیرینی مایه اضافه کنیم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » چهار شنبه 6 تیر 1386, 12:57 pm

نان چائی :D

مواد لازم:

آرد سفید:1کیلو
روغن:400گرم
وانیل:نصف قاشق چایخوری
خاکه قند:300گرم

طرز تهیه:

روغن و خاکه قند،وانیل را مخلوط کرده ،بهم می زنیم تا مایه نرم شود .آرد را داخل مایه می ریزیم و بهم می زنمیم و خمیر را ورز می دهیم تا نرم و چسبندگی پیدا کند .خمیر را در کیسه نایلون میریزیم و سه چهار ساعت می گذاریم بماند . بعد خمیر را روی میز به قطر نیم سانتی متر باز می کنیم .سپس با قالب گردی باندازه ی یک دهانه ی استکان می بریم و در سینی می چینیم .تمام خمیر ها را به این صورت آماده می کنیم و روی آنها کمی سفیده ی تخم مرغ می مالیم و سینی را در قسمت وسط فر قرار می دهیم .بمدت بیست دقیقه می گذاریم بماند .بعد از این مدت سینی را برای بیست دقیقه دیگر روی پنجره ی بالای فر قرار می دهیم ،تا روی نانها طلائی شود .سپس سینی را از فر بیرون می آوریم و پس از سرد شدن آنها را از سینی جدا میسازیم و در ظرف می چینیم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 7 تیر 1386, 10:32 pm

سیگارت :D


مواد لازم:

آرد سفید:75 گرم
کره:150گرم
خاکه قند:100گرم
سفیده ی تخم مرغ:3عدد
وانیل:نصف قاشق پایخوری

طرز تهیه:

کره را خوب می زنیم تا نرم شود .خاکه قند را به آن اضافه کرده مخلوط می کنیم .سفیده ی تخم مرغ را کم کم داخل مایه ریخته،بهم می زنیم تا مایه صاف و یکنواخت باشد.آرد را در مایه می ریزیم،وانیل را هم اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم .سینی فر را کمی چرب کرده ،مایه را در قیف می ریزیم و به صورت گلوله های کوچک باندازه ی گردو با فاصله روی سینی ریخته ،سینی را تکان می دهیم تا گلوله ها کمی پهن شود .بعد سینی را به مدت 15 دقیقه با حرارت 180درجه قرار می دهیم .نان ها باید پهن و نازک باشد .بعد از این مدت سینی را از فر بیرون می آوریم و همان موقع تا نان ها گرم است هر کدام از نان ها را دور شیئی استوانه ای مانند مداد یا هر چیز دیگر می پیچیم و لوله می کنیم و یا مانند قیف لوله کرده در ظرف می چینیم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » چهار شنبه 13 تیر 1386, 10:33 pm

نقل بادام :-D



مواد لازم:

خلال بادام:300گرم
شکر:1/5 کیلو
آب:1 استکان
گلاب:1 استکان

طرز تهیه:

(خلال های بادام را اگر در یاس بخوابانیم نقل ما معطر می شود)بادام ها را در یک مایهتابه میریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا بادام ها گرم شود .بعد شکر و گلاب و آب را می گذاریم تا بجوشد و قوام آید و حالت کشی پیدا کند .این شکر قوام آمده را داخل آبکش کوچک که سوراخ های گرد دارد می ریزیم و آبکش را روی بادام های داخل ماهیتابه می گیریم تا شکر قوام آمده روی بادام ها بریزد ماهیتابه را تکان می دهیم تا شکر قوام آمده روی تمام بادام ها را مانند قشری بپوشاند و چون بادام روی حرارت ملایم است نقل ها سفید می شود(بجای آبکش از یک کفگیر سوراخ دار هم می توانید استفاده کنید) .این کار را ادامه می دهیم تا شکر قوام آمده تمام شود و بادام ها به شکل نقل در آید . بعد نقل ها را از هم جدا می کنیم تا بهم نچسبند و آنها را دانه دانه روی کاغذ روغنی قرار می دهیم تا خشک شود .اگر بخوهیم نقل بادام ها درشت شود،باید از مغز بادام درسته استفاده کنیم و طریقه ی درست کردن فرقی ندارد.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 18 تیر 1386, 10:43 pm

تارت مارمالاد


مواد لازم:


تخم مرغ: 1عدد
مارمالاد آلبالو:200گرم
کره:150گرم
پودر بادام:50گرم
خاکه قند:150گرم
آرد:250گرم
بیکین پادر:1قاشق چایخوری


طرز تهیه:

فر را با حرارت 180درجه سانتی گراد روشن می کنیم ته قالب را کمی چرب کرده و به اندازه گردی روی قالب کاغذ مخصوص شیرینی پزی را می بریم و کنار می گذاریم .کره و خاکه قند را با هم می زنیم تا کرم رنگ و پفکی شود .تخم مرغ را می زنیم و کم کم داخل مایه می ریزیم ومی زنیم تا تخم مرغ ها تمام شود .بعد آرد و بیکینگ پادر و پودر بادام را به مایه اضافه می کنیم و بهم می زنمی تا بصورت خمیری یکدست در آید .خمیر را در دست گرد می کنیم و در یک کیسه نایلونی قرار می دهمی و بمدت 45 دقیقه می گذاریم بماند. یک چهارم از خمیر را بر می داریم و کنار می گذاریم و بقیه ی آن را روی کاغذ گردی که قبلاً آماده کرده بودیم قرار می دهمی و با خمیر باز کن یا نورد روی خمیر میمالیم تا پهن گردد .خمیر را کمی از اندازه ی کاغذ بزرگتر پهن می کنیم .بعد کاغذ را با خمیر بر می داریم و داخل قالب می اندازیم و خمیر را کف قالب صاف می کنیم و زیادی خمیر را بطرف بدنه قالب بالا می بریم و با دست خمیر را به بدنه قالب می چسبانیم .سپس مارمالاد را بصورت یک قشر روی خمیر کف قالب می مالیم و با یک چهارم خمیر که برداشته بودیم ،نوارهای باریک درست می کنیم و بشکل لوزی روی مارمالاد می گذاریم بعد خمیر بدنه قالب را روی نوارها بر می گردانیم و اطراف آن را با دست دالبر می کنیم .می توانیم روی نوارهای داخل قالب با قلم مو کمی شیر بمالیم تا پس از پختن روی آن طلائی شود. شیرینی را بمدت 50دقیقه در قسمت وسط فر قرار می دهیم تا بپزد و طلائی شود .بعد از این مدت تارت که حاضر شد از فر در می آوریم و می گذاریم سرد شود.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 18 تیر 1386, 10:54 pm

اکلر با قهوه


مواد لازم:

آرد سفید:1 پیمانه
کره:50 گرم
تخم مرغ زده شده:2عدد
آب:1 پیمانه


مواد لازم برای مواد پر کننده:

خامه:200گرم
قهوه:1قاشق مربا خوری
خاکه قند:50 گرم
آب گرم:2 قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

فر را با حرارت 220 درجه سانتی گراد روشن می کنیم .کف سینی شیرینی پزی را یک ورقه کاغذ فویل پهن می نمائیم و بعد خمیر را می سازیم . آب و کره را در یک ماهیتابه ریخته، روی حرارت ملایم قرار می دهیم .کمی آن را بهم می زنیم تا کره آب شود ،جوش که آمد آنرا از روی حرارت بر می داریم و آرد داخل آن می ریزیم و هم می زنیم .سپس آرد را روی حرارت بمدت یک دقیقه می گذاریم و یکی دوبار هم می زنیم .اگر زیاد بهم بزنیم خمیر ورغن می اندازد .بعد ظرف را ز روی حرارت بر می داریم و تخم مرغ را کم کم در آن می ریزیم و بهم می زنیم تا نرم و لطیف شود . سپس با قاشق یا قیف از خمیر بصورت مستطیل با فاصله روی سینی می ریزیم .سینی شیرینی را بمدت 25 دقیقه در قسمت وسط فر می گذاریم تا پف کند و طلائی شود . سپس سینی را از فر بیرون می آوریم و با یک کارد پهلوی نان ها را چاک می کنیم و دوباره شیرین ها را بمدت 5 دقیقه در فر قرار می دهیم ،بعد از این مدت آنها را از فر خارج می سازیم .هر یک از شیرینی ها را از درازا نصف می کنیم .کاملاً که سرد شد،خامه را با سه قاشق سوپخوری خاکه قند خوب می زنیم تا فرم بگیرد .بعد آن را روی نصفه زیرین شیرینی می ریزیم و نصف دیگر شیرینی را روی آن قرار می دهیم .سپس کرم قهوه را می سازیم.
خاکه قند را در یک ظرف کوچک ریخته ،قهوه و آب گرم را داخل آن می ریزیم و خوب می زنیم تا کرم را با قاشق فوراً روی نان خامه ای ها می ریزیم ،طوریکه مانند یک قشر روی آنها را بپوشاند.شیرینی ها را می گذاریم سرد شود تا کرم خودش را بگیرد بعد شیرینی ها را در ظرف می چینیم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 18 تیر 1386, 11:13 pm

پای لیمو ترش


مواد لازم:

خمیر بریزه:0/5 کیلو
کمپوت آناناس: چند قطعه
کرم لیمو ترش:چندقطعه
خامه:3سیر
خاکه قند:3قاشق سوپخوری


طرز تهیه:

فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.ته ظرف گرد نسوز کم عمقی را چرب می نمائیم و خمیر را روی کاغذ روغنی بشکل دایره که کمی از دایره ی ظرف بزرگتر باشد ،پهن می کنیم به قطر یک سانتی متر .بعد خمیر را با کاغذ بلند کره و در ظرف می اندازیم و کاغذ را بر می داریم .خمیر باید ته و اطراف ظرف را بپوشاند .یک زرده ی تخم مرغ را با یک قاشق سوپخوری شیر خوب می زنیم و روی خمیر و اطراف آن می مالیم و دور تا دور خمیر را با دست بشکل دالبر می کنیم و ظرف را در کف فر بمدت نیمساعت قرار می دهیم تا کمی طلائی و برشته و برشته شود .بعد ظرف را از فر بیرون می آوریم و داخل آن کرم لیمو ترش می ریزیم و روی کرم را صاف می کنیم و روی کرم را با آناناس خرد کرده می پوشانیم .خامه و خاکه قند را می زنیم تا فرم بگیرد و روی پای لیمو ترش را خامه فرم گرفته می پوشانیم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » چهار شنبه 20 تیر 1386, 11:47 pm

مرنگ بادام :D


مواد لازم:

پودر بادام:75گرم
سفیده ی تخم مرغ:2عدد
آب لیمو ترش تازه:1قاشق مربا خوری
خاکه قند:100گرم

طرز تهیه:

فر را با حرارات 250گرم درجه سانتی گراد روشن می کنیم .سینی فر یا سینی شیرینی پزی را کمی چرب کرده ،کاغذ می اندازیم .سفیده ی تخم مرغ را در یک طرف می ریزیم و با هم زن خوب می زنیم .کم کم هر بار یک قاشق از خاکه قند را داخل تخم مرغ ریخته و به زدن ادامه می دهیم تا خاکه قند تمام شود و مرنگ سفت گردد .در موقع زدن قطره قطره آب لیمو را اضافه می کنیم تا تمام شود.پودر بادام را داخل آن می ریزیم و آن را مخلوط می کنیم .سفتی مرنگ باید طوری باشد که وقتی همزن را وسط آن می کشیم مایه مرنگ بهم نرسد. بعد در یک کیسه ی قیفی ماسوله ستاره ای شکل بزرگی قرار می دهیم و مایه مرنگ را در کیسه می ریزیم و در سینی با فاصله و بشکل گل آنها را می ریزیم .سینی را در قسمت وسط فر بمدت یک ساعت و ربع می گذاریم بماند تا مرنگ کمی طلادی رنگ شود .سپس سینی را از فر بیرون می اوریم و می گذرایم کمی سرد شود. بعد آنها را ار کاغذ جدا می کنیم می توانیم وسط هر مرنگ یک عدد گیلاس بدون هسته و یا کمی مارمالاد و یا مربای آلبالو یک عدد بگذاریم و مرنگ ها را در ظرف می چنیم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”