طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کنید)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کنید)

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 9 شهریور 1385, 10:45 pm

شیرینی مینیاتوری :D

مواد لازم:

روغن جامد:........................3 پیمانه
پودر قند:............................3 پیمانه
آرد:.................................2 پیمانه
وانیل...................1/2 قاشق چایخوری
شکلات تخته ای:..................150 گرم
روغن مایع:..............3 قاشق سوپخوری
پودر پسته:...............................کمی

طرز تهیه:

فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنیم، 3 پیمانه روغن جامد را با همزن به هم می زنیم، سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده، ورز می دهیم. نیمی از خمیر را فرم داده و در سینی فرم می چینیم، سپس در طبقه ی وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار می دهیم، مابقی خمیر را به 3 قسمت تقسیم کرده، 2 قسمت آن را در سینی فر پهن می کنیم، به طوری که در ازای آن 15 سانتی متر و پهنای آن 2 سانتی متر باشد، 1 قسمت دیگر را به حالت حلقه در می آوریم، سپس سینی شیرینی را در طبقه ی وسط فر به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم. شکلات تخته ای را به مدت 10 دقیقه روی بخار آب قرار داده تا نرم شود. بعد روغن مایع را به آن اضافه می کنیم،شیرینی ها را پس از پخته شدن 3 الی 4 ساعت قرار می دهیم تا کاملاً سرد شود. آن گاه هر دو شیرینی را به وسیله ی شکلات به هم می چسبانیم . حلقه ی که تهیه کرده بودیم در انتهای شیرینی به وسیله شکلات می چسبانیم. یک طرف شیرینی های مینیاتوری را ابتدا در کمی شربت غلیظ قوام آمده زده و بعد به پودر پسته آغشته می کنیم. طرف مقابل را در شکلان زده و از پایین به بالا کنار همدیگر به شیرینی مرکزی می چسبانیم.


سوفله شکلاتی :-)

مواد لازم:


ژلاتین:..................1 قاشق سوپخوری
کاکائو:...................2 قاشق سوپخوری
نسکافه:...................2 قاشق سوپخوری
آب گرم:..................4 قاشق سوپخوری
شکر:......................1/2 و 1/4 پیمانه
وانیا:....................1/4 قاشق چایخوری
کره:.......................1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ:...............................4 عدد
خامه:.................................1 پیمانه

طرز تهیه:

زرده و سفیده ها را جدا می کنیم. نسکافه را در 1 قاشق سوپخوری آب جوش حل می کنیم. زرده ها را با 1/2 شکر و وانیل می زنیم تا کاملاً غلیظ و کشدار شود. نسکافه را به زرده های تخم مرغ اضافه می کنیم. کره و کاکائو را روی حرارت ملایم قرار داده تا کاکائو کاملاً در کره آب شود. سپس به زرده های تخم مرغ اضافه می کنیم. 4 قاشق سوپخوری آب گرم را روی پودر ژلاتین ریخته، ظرف را روی بخار آب قرار میدهیم تا ژلاتین کاملاً در آب حل شود، بعد محلول ژلاتین را به زرده ی تخم مرغ و نسکافه اضافه می کنیم. خامه را با همزن به هم می زنیم تا فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه نموده، مخلوط می کنیم. سفیده ی تخم مرغ و 1/4 پیمانه ی شکر را به درجه ی متوسط همزن برقی به هم می زنیم تا کاملاً سفت شود، سپس آن را به مایع اصلی اضافه نموده و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار می دهیم.. در آخر سر سوفله شکلاتی را در ظرف مورد نظر می گردانیم و یا می توانیم مایع آماده را در گیلاس های یک نفره ریخته و روی آن را با خامه تزیین کنید.


فروماژ پرتغال :)

مواد لازم:

آب پرتغال:...................................1/2 پیمانه
پودر ژلاتین:...............1/2 و 1 قاشق شوپخوری
رنده پوست پرتغال.................1 قاشق سوپخوری
شکر:.........................................3/4 پیمانه
خامه:.........................................1/2 پیمانه
تخم مرغ:..........................................3 عدد
پره های پرتغال برای تزیین:...................مقداری

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی شکسته، با همزن برقی به هم می زنیم.شکر را نیز به آن اضافه می کنیم، رنده پوست پرتغال را به آن اضافه می کنیم. ژلاتین را با آب پرتغال مخلوط نموده و روی بخار آب قرار می دهیم تا حل شود؛ سپس محلول ژلاتین را به تخم مرغ های به هم زده شده اضافه می کنیم. خامه را می زنیم تا کاملاً سفت شود و فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه می کنیم. قالب مناسبی انتخاب نموده، پره های پرتغال را ته قالب قرار داده و مایع آماده را روی آن می ریزیم به مدت 24 ساعت در یخچال بماند. بعد از یخچال بیرون آورده ته آن را یک لحظه در آب ولرم زده، سپس در ظرف مورد نظر بر می گردانیم.
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15850
تاریخ عضویت: جمعه 7 بهمن 1384, 7:51 pm
سپاس‌های ارسالی: 72543 بار
سپاس‌های دریافتی: 31541 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 » جمعه 10 شهریور 1385, 2:43 am

sahar2006 جان
بسيار ممنون و متشكر از شما، جاي چنين تاپيكهايي واقعا در اين انجمن خالي هست، اگر بتونيد طرز تهيه ديگر شيرينيها و خوراكيها رو هم بنويسيد بسيار عالي خواهد بود :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4107
تاریخ عضویت: سه شنبه 11 بهمن 1384, 6:16 pm
سپاس‌های ارسالی: 4495 بار
سپاس‌های دریافتی: 4299 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 » جمعه 10 شهریور 1385, 2:31 pm

sahar2006, عزيز
کارت عالي و کم نظيره. منتظر مطالب بعدي ات هستيم. :) :razz:
 [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]    

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » یک شنبه 12 شهریور 1385, 1:06 am

شیرینی با سیب یا موز :D


مواد لازم:

آرد سفید گندم=400 گرم
شکر=200 گرم
کره=200 گرم
تخم مرغ=2 عدد
پکینگ پادر=3 قاشق مرباخوری
دارچین کوبیده نرم=2 قاشق مرباخوری
یا وا نیل=2/1 قاشق چایخوری
شیر=2 لیوان
سیب یا موز=4 تا 5 عدد
خاکه قند=1 تا 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
کره که باید کمی نرم باشد با شکر و پکینگ پادر و دارچین یا وانیل و دو عدد تخم مرغ مخلوط می کنیم با تخم مرغ زنی یا دست خوب می زنیم تا مخلوط کاملا سفت و سفید شود.بعد شیر و آرد را اضافه نموده باز هم خوب مواد را مخلوط کرده تا مایه کاملا صاف و یکنواخت و بدون گلوله شود بعد ته سینی شیرینی پزی را که تقریبا طول آن 44 و عرض آن 28 سانتیمتر باشد یک ورقه کاغذ نازک روغنی می اندازیم روی کاغذ را کمی چرب کرده آرد می پاشیم،مایه را بطور یکنواخت روی کاغذ ریخته با لبه کارد روی آن را صاف می کنیم به طوری که قطر آن در همه جا یکسان شود بعد سیب یا موز را پوست کنده ورقه ورقه می نماییم(ورقه های سیب باید به فرم پرهای پرتقال کمی نازکتر باشد)بعد روی سطح خمیر را با پرهای سیب یا موز می پوشانیم بهتر است سیب ها را در 50 گرم کره آبکرده آغشته کنیم. فر را با حرارت 300 درجه فارنهایت گرم می کنیم سینی را روی پنجره وسط فر به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار می دهیم باید زیر نان طلایی شده و کاملا پخته شود،سینی را بیرون آورده می گذاریم شیرینی کاملا سرد شود خاکه قند روی آن پاشیده به هر فرم که دوست داریم آنرا می بریم.


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
آخرین ويرايش توسط 3 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » یک شنبه 12 شهریور 1385, 1:34 am

کيک ساده براي تولد :razz: :)


مواد لازم:

آرد سفيد تازه =2 ليوان
روغن =1 ليوان
شير =1 ليوان
شكر =1 ليوان
تخم مرغ =3 عدد
بيكينگ پودر =2 قاشق چايخوري

طرز تهيه :

اول آرد با بيكينگ پودر را يك بار الك مي كنيم
شكر و تخم مرغ را در ظرفي با چنگال مي زنيم تا خوب سفت وسفيد شود
روغن و شير، آرد و بيكينگ پودر را در آن مي ريزيم وچند بار هم مي زنيم قالب كيك را چرب مي كنيم و كمي آرد كف و اطراف آن مي پاشيم مايه كيك را در قالب ميريزيم سپس فر را گرم كرده و به مذت نيم ساعت كيك را با حرارت 160 در آن قرار مي دهيم .
وقتي كيك پخته و سرد شد آن را با خامه فرم گرفته تزيين مي كنيم.
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4107
تاریخ عضویت: سه شنبه 11 بهمن 1384, 6:16 pm
سپاس‌های ارسالی: 4495 بار
سپاس‌های دریافتی: 4299 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 » یک شنبه 12 شهریور 1385, 3:43 pm

sahar2006,
ممنون از مطالب مفيد و زحماتت :razz: :)
 [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]    

Captain II
Captain II
پست: 5147
تاریخ عضویت: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 2:30 pm
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 127 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED » یک شنبه 12 شهریور 1385, 8:44 pm

من بستني شکلات رو درست کردم اما شد آش بستني :::P :-x :?

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » سه شنبه 14 شهریور 1385, 9:03 am

DJ.HAMED,
حتماً تو فريزر نذاشتي :-( :-( :? :?
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » چهار شنبه 15 شهریور 1385, 9:42 am

سوهان


مواد لازم(معمولاً این مقدار را باید دو یا حتی سه برابر کنید):


روغن مایع: 1 فنجان
شکر: 1 فنجان
عسل: 1 قاشق سوپ خوری
بادام خلال شده: به مقدار لازم (نگاه کنید به تصویر)
خلال بسته


[[url]=http://upload4.postimage.org/1060909/photo_hosting.html]تصویر[/url


ظروف و وسایل لازم:

یک قابلمه تقریباً 2 تا 3 لیتری، یک سینی مسی یا آلمینیومی یا نظیر آن


طرز تهیه:.
[url=http://upload4.postimage.org/1060915/photo_hosting.html]تصویر[/url

شکر، عسل و روغن را با هم مخلوط می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم و هم میزنیم تا رنگ مواد طلایی رنگ بشود.
بادام خلال شده را توی مواد می‌ریزیم و حرارت گاز را کم می‌کنیم و مواد را با حرارت کم مداوم هم می‌زنیم تا بادام به رنگ طلایی درآید.
دقت کنید عسلی را که من برای سوهان استفاده کردم رنگش مثل عسل‌های ایرانی نیست (قاطی دارد!) به همین خاطر رنگ سوهان کمی روشن تر شده در اصل اگر عسلی را که استفاده می‌کنید از همان نوعی باشد که معمولا در ایران به فروش می‌رسد رنگ سوهان‌ها کمی تیره‌تر خواهد شد، طلایی رنگ نزدیک به قهوه‌ای روشن.
بعد از اینکه مواد به رنگ دلخواه رسید ظرف را از روی حرارت بردارید و بوسیله قاشق سوپ خوری مواد را روی یک سینی مسی یا نوع دیگری که به راحتی بتوان بعد از سرد شدن سوهان‌ها را به راحتی از سینی جدا کرد می‌ریزیم. دقت کنید برای اینکار باید کمی سریع عمل کنید تا مواد سرد نشود در غیر این صورت اگر مواد زیاد سرد شد کمی آنرا روی آتش گرم کنید تا راحت‌تر بتوان به آنها فرم داد. بعد از اینکه مواد را روی سینی ریختید مقداری خلال پسته روی سوهان‌ها بریزید. سوهان‌ها را بگذارید سرد شوند.
پس از چند دقیقه سوهان‌ها سرد خواهند شد، پس از سرد شدن به وسیله قاشق یا کارد یا کاردک یا هر وسیله‌ای مشابهی که در دسترس دارید سوهان‌ها را از سینی جدا کنید.
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » چهار شنبه 15 شهریور 1385, 9:49 am

شیرینی نارگیلی :-D


مواد لازم:

پودر نارگیل:2پیمانه
شکر:1پیمانه
وانیل:کمی
روغن مایع:5/1پیمانه
آبلیمو:1قاشق غذا خوری
سفیده تخم مرغ:4عدد


طرز تهیه:


ابتدا پودر نارگیل و شکر و سفیده تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و سپس روغن را اضافه میکنیم سپس روی حرارت ملایم میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا شکر آب شود بعد از روی شعله برمیداریم و آبلیمو را اضافه میکنیم.سرد که شد با قاشق به صورت گلوله هایی روی سینس چرب شده فر میگذاریم.وبعد درون فر با درجه 150سانتی گراد به مدت 20دقیقه قرار میدهیم.
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

کيک مکزيکي

پست توسط achachi98 » چهار شنبه 15 شهریور 1385, 9:56 am

کيک مکزيکي
:-)


مواد لازم:


تخم مرغ=6 عدد
آرد سفید=6 قاشق سوپخوری(150 گرم)
شکر=6 قاشق سوپخوری(150 گرم)
پودر کاکائو=2 قاشق سوپخوری
پکینگ پادر=دو قاشق مرباخوری
کرم پاتیسیر یا مارمالاد زردآلو=5/1 لیوان
شکلات مایع=150 تا 200 گرم
کرم رویال=2/1 پیمانه


طرز تهیه:


قالب گرد متناسب با مایه را چرب کرده زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم.زرده را با شکر می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود.کاکائو را با زرده مخلوط کرده باز هم کمی می زنیم بعد پکینگ پادر را اضافه می کنیم و سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا سفت شود بطوریکه از تخم مرغ زنی نریزد،بعد زرده و سفیده را مخلوط کرده آرد را می ریزیم و بهم می زنیم تا تمام مواد مخلوط شوند.مایه را در قالب می ریزیم و قالب را روی اولین پنجره فری که قبلا گرم کرده ایم به طرف پایین می گذاریم و حرارت را 350 درجه فارنهایت می کنیم و یکساعت می گذاریم کیک در فر بماند تا کاملا پخته شود،بعد قالب را از فر بیرون می آوریم و می گذاریم سرد شود با کارد کیک را از قالب جدا می نماییم و خارج می کنیم و کیک را از ارتفاع به شکل دو تا سه دایره می بریم و روی هر قطعه را کرم پاتیسیر یا مارمالاد زردآلو می مالیم و قطعات کیک را روی هم قرار می دهیم و شکلات مایع را با کارد یا قاشق روی کیک می کشیم تا تمام سطح کیک را بپوشاند و با لبه کارد روی آن را صاف می کنیم و با کرم رویال خطوط افقی منظم رسم می کنیم و خطوط دیگری که خطوط اول را قطع کند با کارد روی آن می کشیم.
این کیک بسیار لذیذ خوهد شد!نوش جانتان
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » چهار شنبه 15 شهریور 1385, 10:02 am

شیرینی گردویی :)


مواد لازم:


مغز گردوی خرد کرده=200 گرم(قطعات گردو باید تقریبا به کوچکی نخودچی باشد)
زرده تخم مرغ=4 تا 5 عدد(بستگی به کوچکی و بزرگی تخم مرغ دارد)
شکر=4 قاشق سوپخوری(100 گرم)
وانیل=نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه:


زرده تخم مرغ و شکر و وانیل و مغز گردو را مخلوط کرده،با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا شکر حل شده،زرده سفت و سفید و کشدار شود.زرده آماده شده را در ظرفی لعابی یا استیل کوچک دسته داری می ریزیم.ظرف را در ظرف آبی قرار می دهیم و ظرف آب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم هم زدن را ادامه می دهیم تا آب جوش آمده،زرده گرم شود.ظرف زرده را از آب خارج می نمائیم.کف سینی شیرینی پزی را یک ورقه کاغذ روغنی می اندازیم و از مایه با قاشق چایخوری گلوله های کوچکی به اندازه یک فندق با کمی فاصله در روی کاغذ می گذاریم.دقت می کنیم گلوله ها گردو مرتب شود.فر را با حرات 250 درجه فارنهایت و یا 125 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.سینی را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم.در فر را می بندیم،به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم شیرینی در فر بماند تا کاملا خشک و کمی طلایی شود.بعد سینی را بیرون می آوریم.وقتی شیرینی ها سرد شد،آنها را از کاغذ جدا کرده،در ظرف می چینیم.این شیرینی بسیار ترد و لطیف است.می توانیم قبل از طبخ کمی پسته چرخ کرده روی آنها بپاشیم
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”