خواص " آنــانــاس"

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
پست: 388
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 فروردین 1390, 9:26 pm
محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
سپاس‌های ارسالی: 5008 بار
سپاس‌های دریافتی: 2658 بار

خواص " آنــانــاس"

پست توسط HESAM-007 » یک شنبه 8 آبان 1390, 12:58 pm

با اجازه رونین عزیزتصویر


كارشناسان تغذيه در يك آزمايش جديد ماده‌اي را در آناناس شناسايي كرده‌اند كه در كنترل و متوقف ساختن روند پيشرفت سرطان نقش فوق‌العاده‌اي دارد.

اين ماده در واقع عملکرد پروتئيني را که در 30 درصد سرطان‌ها نقش دارد، متوقف کرده و قادر است سيستم ايمنى بدن را براى هدف قرار دادن و نابود ساختن سلول‌هاى سرطانى تحريک کند.

به گزارش سايت اينترنتي Naturalnews، اين ماده يك آنزيم كليدي در ميوه آناناس است كه بروملاين نام دارد و مي‌تواند به اندازه داروها در كاهش التهاب موثر باشد. اين آنزيم تورم را كاهش مي‌دهد و به درمان گلودرد، آرتريت و نقرس كمك مي‌كند. آنزيم بروملاين هم‌چنين سرعت هضم پروتئين‌ها را افزايش مي‌دهد.

تصویر
اين مطالعه تاثير فوق‌العاده بروملاين را در پيشگيري و حتي درمان سرطان نشان داده است. اين آنزيم از بروز سرطان جلوگيري كرده و همچنين تومورهاي سرطاني را تحليل مي‌برد.

اين خاصيت آناناس به ويژه در مورد سرطان سينه، ريه، روده بزرگ، تخمدان و سرطان پوست به اثبات رسيده است. بعلاوه آناناس حاوي کربوهيدرات، پروتئين، چربي و آب است.

علاوه بر اين‌ها، تاثير آناناس در مورد افزايش کارايي سيستم ايمني بدن از مدت‌ها پيش شناخته شده است و پزشکان همواره توصيه مي‌کنند که بيماران پس از عمل‌هاي جراحي يا دچار شدن به بيماري‌هاي عفوني، آناناس مصرف کنند.

آناناس ميوه نواحي گرمسيري است. اگرچه اين ميوه به صورت تازه ارزش غذايي بالايي دارد اما کنسرو آن نيز بسيار مفيد است.

کلسيم، فسفر، آهن، منيزيم، پتاسيم، سديم و منگنز از ديگر املاح و مواد معدني موجود در ميوه آناناس هستند. آناناس منبع غني از ويتامين ث بوده و حاوي ويتامينهاي آ و ب1 و ب2 است. يک فنجان آناناس، 73 درصد منيزيم مورد نياز بدن را تامين مي‌کند.

به گفته متخصصان تغذيه در انستيتو مطالعات سم‌شناسي در هند، آب آناناس مانع از تجمع بيش از حد آب در بدن مي شود، به حفظ تعادل آب بدن کمک مي‌کند و براي افرادي که از يبوست رنج مي‌برند مفيد است.

ويتامين ث موجود در آن، مقدار زيادي آنتي اکسيدان محلول در آب دارد و به اين ترتيب مي‌تواند با راديکال‌هاي آزاد که به سلول‌هاي طبيعي حمله مي‌کنند، مقابله کند.



تصویر


بروملاين موجود در اين ميوه، تاثير ضدالتهابي چشمگيري دارد و براي درمان بيماري‌هايي مانند سينوزيت حاد، گلودرد، نقرس و آرتروز موثر است.

زخم‌هاي عادي و پس از عمل جراحي را نيز سريع‌تر بهبود مي‌بخشد. آنزيم‌هاي موجود در اين ميوه به طور موفقيت آميزي براي درمان آرتريت روماتوئيد مفيد هستند و به مرمت بافت‌هاي آسيب ديده و زخم‌هاي ناشي از ديابت و عمل جراحي سرعت مي‌بخشند.

آناناس مانع لخته شدن خون مي‌شود و به از بين رفتن رسوب روي ديواره‌هاي سرخرگ‌ها کمک مي‌کند، با ضعف حافظه و عوارض پس از آن مقابله مي‌کند، در تشکيل استخوان‌هاي سالم موثر است و ويتامين ث موجود در آن، خطر بروز بيماري‌هاي لثه را کاهش مي‌دهد و با باکتري‌هاي مهاجم و سموم ديگري که باعث بيماري لثه مي‌شوند، مبارزه مي‌کند.

اين ميوه در عين حال در حفظ سلامتي چشم موثر است و مانع بيماري‌هاي چشمي مربوط به بالا رفتن سن مي‌شود. فيبر موجود در آن نيز در کاهش وزن و حفظ وزن طبيعي نقش دارد. همچنين ويتامين ب 1 موجود در اين ميوه براي سلامتي قلبي عروقي و بهبود عملکرد سيستم اعصاب مفيد است.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”