در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Major I

Major I



نماد کاربر
پست ها

383

تشکر کرده: 1 مرتبه
تشکر شده: 6 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 7 فروردین 1390 20:26

محل سکونت

_̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز

آرشيو سپاس: 2968 مرتبه در 352 پست

خواص "ســــرکــه"

توسط HESAM-007 » چهارشنبه 11 آبان 1390 22:57

سرکه از کربوهیدرات‌های مختلف توسط باکتری مخصوص سرکه به نام «استوباکترها» تهیه می‌شود و برحسب نوع کربوهیدرات مصرفی یا همان مواد اولیه مصرفی، انواع مختلفی دارد که از میوه‌جات، سبزیجات (سیب‌زمینی)‌، غلات حاوی مالت، قندهای ساده و محلول‌های حاوی الکل گرفته می‌شود. سرکه دارای تاریخچه‌ای بسیار کهن است و کاربردهای فراوانی دارد.
سركه از جمله فرآورده‌های طبیعی است كه مصرف خوراكی و دارویی داشته و بیشترین كاربرد را در تهیه انواع ترشیجات دارد.



میتوان از انواع میوه همچون انگور، کشمش، سیب و سایر میوه‌جات که دارای قند هستند، سرکه تهیه کرد؛ این فرآورده از قدیم‌الایام دارای مصارف خوراکی و دارویی بوده است.

یك لیوان سركه 33 ‌كالری انرژی دارد و سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی است.

مصرف سركه در انواع ترشی ‌ها، شورها و سالادهای فصل باعث خوشمزگی، طعم‌دهندگی، تحریك اشتها و ترشح بیشتر شیره گوارشی شده و هضم غذا را بهتر می ‌كند.


از سوی دیگر، سالادهایی كه با ترشیجاتی نظیر سركه طعم می‌گیرند، سالم‌ترین و مغذی‌ترین نوع سالاد هستند، زیرا این طعم‌ها سبب جذب بیشتر مواد ویتامینی و پروتئینی موجود در مواد سالاد مثل كاهو، هویج، خیار و گوجه‌فرنگی می‌شوند. از این رو استفاده از سركه در تهیه سالادهای فصل توصیه می‌شود.


فواید سلامتی:

- استفاده از سركه در كنار وعده‌های غذایی باعث رقیق شدن خون شده و به تجزیه چربی‌ها و دفع سموم كمك كرده و سبب كاهش چربی و كلسترول بد خون می‌شود.

- اسید سیتریك موجود در سركه، هضم و جذب كلسیم موجود در سركه و سایر موادغذایی را آسان می‌كند و در سوخت ‌و ساز بدن موثر است.


- سركه می ‌تواند باكتری‌های مضر سیستم گوارشی را از بین ببرد، بنابراین افرادی كه در سیستم گوارش خود با مشكلاتی نظیر: یبوست، نفخ، اسهال، دل درد و دفع نامرتب مزاج مواجهند، می‌توانند با مصرف سركه به رفع این مشكل بپردازند.


- «تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که پس از صرف وعده غذایی خود، از مقدار کمی سرکه استفاده می‌کنند، میزان قند خونشان نسبت به سایر افراد پایین‌تر است» و در نتیجه به نوعی از خطر بروز دیابت در امان می‌مانند.


- سركه می‌تواند ترشح اسید معده را متعادل كرده و از بروز گاز معده جلوگیری كند.


- سركه در رفع جرم دندان و التهاب لثه موثر است. به منظور رفع بوی بد دهان و نیز سفیدی دندان‌ها، هفته‌ای یك بار دندان‌های خود را با مسواك آغشته به سركه مسواك بزنید.


- در صورتی سركه می‌تواند در كاهش وزن تاثیرگذار باشد كه فرد از رژیم غذایی مناسبی جهت كاهش وزن پیروی كند، در غیر این صورت سركه تاثیری در كاهش وزن نخواهد داشت.

- بُخور سركه ی رقیق شده در رفع گرفتگی بینی ناشی از سرماخوردگی موثر است و سردردی را كه در اثر بدی هوای محیط، بخار حمام و زیادی صفرا باشد، معالجه می‌كند.


- سركه در درمان بوی عرق بدن، قارچ پا و ورم پا موثر است و می‌تواند در رفع احساس گرگرفتگی پاها تاثیر قابل توجهی داشته باشد.


- افرادی که دچار آفتاب سوختگی می‌شوند، می‌توانند با خوابیدن در وان آبی که سرکه در آن ریخته شده است، سوختگی خود را التیام بخشند.


- سركه ضدعفونی‌كننده قوی است و می‌تواند به عملكرد سم‌زدایی كبد كمك كرده و صفرا را از بین ببرد.


- دوام سركه نامحدود است. حتی اگر بعد از مدتی كدر شود و رسوب كند، همچنان خاصیت دارد.


چه کسانی نباید سرکه بخورند

سركه برای مبتلایان به ضعف اعصاب، درد مفاصل و زخم معده مضر است.
نکته ای درباره ی سرکه های صنعتی

سركه‌ی مصنوعی(صنعتی) در مقایسه با سرکه ی طبیعی، از خاصیت چندانی برخوردار نیست. رنگ اصلی این سركه‌ها سفید بوده كه با رنگ مصنوعی كاراملی، برخی از آنها را به رنگ سركه‌های خانگی تبدیل می‌كنند.


در این سركه‌ها برای افزایش ماندگاری، از مواد نگهدارنده استفاده می‌شود. بنابراین استفاده از سركه‌های صنعتی برای تهیه انواع ترشی توصیه نمی‌شود.




منابع: hakimmehr و tebyan
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب HESAM-007 تشکر کرده اند:
HS368, ASHKAN95, ARafiee, behrad90, رونین, nima-rad, Shahbaz, CAPTAIN PILOT, SAMAN, shafagh 2

Major I

Major I



نماد کاربر
پست ها

383

تشکر کرده: 1 مرتبه
تشکر شده: 6 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 7 فروردین 1390 20:26

محل سکونت

_̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز

آرشيو سپاس: 2968 مرتبه در 352 پست

Re: خواص "ســــرکــه"

توسط HESAM-007 » پنج شنبه 12 آبان 1390 23:53

***ســـرکــــه سـیــب***










سرکه سیب از بروز سرطان پیشگیری می کند. اگر چه سرکه سیب سرطان را درمان نمی کند ، ولی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ، رادیکال های آزاد را در بدن از بین می برد. رادیکال های آزاد ترکیبات خطرناکی هستند که در اثر اکسیداسیون به وجود می آیند و باعث تخریب سلول های بدن، پیری زودرس سلول ها و ایجاد سرطان می شوند.

بتاکاروتن آنتی اکسیدان مهمی است که در سرکه سیب وجود دارد و رادیکال های آزاد را خنثی می کند. سرکه سیب علاوه بر بتاکاروتن ، ماده دیگری نیز دارد که از سرطان جلوگیری می کند . نام این ماده پکتین است. پکتین یک نوع فیبر غذایی است. مطالعات نشان داده که دریافت زیاد فیبر از بروز سرطان و به خصوص سرطان روده جلوگیری می کند، زیرا فیبرها با مواد سرطان زا در روده ترکیب می شوند و باعث دفع سریع تر آنها از بدن می شوند.


خیلی‌ها که به دنبال رژیم‌های لاغری هستند معتقدند سرکه سیب به سوزاندن چربی‌ها در بدن کمک می‌کند.


به گفته پزشکان سرکه ‎‎‎سیب‎‎ عصاره طبیعی‎ سیب است‎ که مواد سمی‎ و زاید بدن‎ را از بین‎ می‌برد. برخی از متخصصان معتقدند مصرف سرکه سیب به همراه آب گوجه‌فرنگی یا هویج خواص آن را افزایش می‌دهد.

سرکه‎ سیب ‎موجب کاهش‎ زگیل‎ و خال‌های‎ پوستـی‎می‌شود و از سویی دیگر در رفع ‎ ترک‎‌های‎ پاشنه‎ پا و دست موثر است. همچنین‎توصیه می‌شود که برای درمان‎ خارش‎ پوست‎ سر، خشکی‎ مـوهـا و شوره‎ سر نیز از سرکه سیب استفاده شود.

‎هرچند سرکه‎‎ سیب‎ خاصیت اسیدی دارد اما موجب تقویت‎ دستگاه گوارش‎‎ وکاهـش ناراحتی‎‎کلیه‎‎ و مثانه می شود. حتی نوشیدن سرکه سیب برای‎‎‎ رفع‎ سنگ صفرا، بـهبـود آرتـروز و جلوگیری‎‎ از خونریزی بینـی‎ توصیه می‌شود.


سرکه سیب‎ طبـیعـی‎‎ یـکـی از بهترین‎‎‎ عوامل‎ سالم‎ و شاداب‎ نگهداشتن بدن است و بهتر است به همراه آب و مقداری عسل مصرف شود.


سرکه سیب دارای خاصیت آنتی بیوتیکی و ضدعفونی کننده است. ضد باکتری و ضد قارچ است و باعث ارتقاء عمل سیستم ایمنی بدن در مقابله با عوامل بیماری زا می شود.


مقدار پتاسیم بدن را تنظیم می کند، در نتیجه به حفظ تعادل اسیدی- بازی خون کمک می کند.


برای تصلب شرائین مفید است، زیرا هنگام مستحکم شدن استخوان ها، توده کلسیمی موجود در مفاصل را تجزیه می کند.


برای درمان مسمومیت غذایی و ناراحتی های گوارشی مفید است.

عفونت ادراری را بهبود می بخشد.

فشار خون بالا را کاهش می دهد.

در افرادی که داروهای دیورتیک ( ادرارآور ) مصرف می کنند، مصرف سرکه سیب، باعث جایگزین شدن و جبران پتاسیم از دست رفته می شود. برای این منظور دو قاشق مرباخوری سرکه سیب را با مقداری آب مصرف کنید.









منابع: tebyan و hamshahrionline
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب HESAM-007 تشکر کرده اند:
nima-rad, CAPTAIN PILOT, ASHKAN95, behrad90, SAMAN, GHAZALAK88

Major I

Major I



نماد کاربر
پست ها

383

تشکر کرده: 1 مرتبه
تشکر شده: 6 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 7 فروردین 1390 20:26

محل سکونت

_̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز

آرشيو سپاس: 2968 مرتبه در 352 پست

Re: خواص "ســــرکــه"

توسط HESAM-007 » جمعه 13 آبان 1390 19:21

***ســـرکــه بالزامیک***










سرکه بالزامیک یکی از محصولات غذایی کشور ایتالیا است و قدمت آن به زمان رم باستان بازمی گردد. تا حدود ۳۰ سال پیش، ایتالیا نحوه تولید این سرکه را به سایر کشورها نمی داد اما در حال حاضر، کشورهای مختلف از جمله اسپانیا توانسته اند این سرکه را تولید کنند. ماده اولیه سرکه بالزامیک، انگور سفید است. البته در تولید آن می توان از مجموعه ای از میوه هایی مثل سیب، گیلاس، گلابی و زردآلو هم استفاده کرد. اما در پاسخ به اینکه این سرکه به چه نحوی تولید می شود، باید گفت وقتی میوه ها چیده می شوند، به وسیله دستگاه های مخصوصی تحت فشار قرار گرفته و آب آنها گرفته می شود. آب انگور سفید یا سایر میوه ها حرارتی حدود ۸۰ درجه سانتی گراد (به مدت طولانی) می بینند تا درنهایت، برخی باکتری ها که در انگور موجود است، از بین برود.



بعد در انتهای حرارت، شکر موجود اندازه گیری می شود. تقریبا هر ۱۰۰ لیتر آب انگور به ۶۰ لیتر سرکه تبدیل می شود و بعد از جوشانده شدن برای چند ساعت با باقی عصاره ها مخلوط شده و داخل کانترهای بزرگ چوبی از جنس درخت زردآلو یا توت ریخته می شود و چند سال در این خمره ها باقی می ماند. این موضوع که قیمت سرکه بالزامیک در مقایسه با سایر سرکه ها تا این حد بالاست، شاید به همین دلیل است که سرکه اصل بالزامیک حداقل به ۱۵ تا ۲۰ سال استراحت نیاز دارد تا بتواند به سر میز هر یک از ما برسد.


بالزام در لغت به معنای رزین‌هایی با ساختار حلقوی است که دارای مقادیر قابل توجهی از چند نوع از اسیدها مانند اسید بنزوییک هستند. سرکه بالزامیک سه نوع دارد، نوعی که به شکل سنتی در بعضی شهرهای ایتالیا تهیه می‌شود، نوعی که به شکل صنعتی و تجاری تهیه می‌شود و نوع سوم که مخلوطی از این دو است.


خواص سرکه بالزامیک


1- سرکه بالزاميک داراي گروهي از آنتي‌اکسيدان‌ها است که به آنها ترکيبات پلي‌فنولي گفته مي‌شود. پلي‌فنول‌ها راديکال‌هاي آزاد توليد شده در بدن را خنثي مي‌کنند و در نتيجه عملکرد سيستم ايمني بهبود مي‌يابد. از اين رو سرکه بالزاميک مي‌تواند خواص ضدميکروبي و ضدعفوني‌کنندگي داشته باشد. در قديم از اين سرکه براي درمان عفونت‌هاي ويروسي و باکتريايي و ضدعفوني کردن زخم‌ها استفاده مي‌شده است.

2- سرکه بالزاميک از انگوري تهيه مي‌شود که اين نوع از انگور حاوي گروهي از فلاونوييدها است. اين گروه از فلاونوييدها به علت داشتن خاصيت آنتي‌اکسيداني مي‌توانند عملکرد ضد پيري سلول‌هاي بدن، ضدسرطان و ضدبيماري‌هاي قلبي عروقي داشته باشند.

3- اگر به جاي سس‌هاي پرچرب که به‌طور معمول براي سالاد استفاده مي‌شود، از اين نوع سرکه استفاده شود، طبيعتا دريافت چربي در رژيم غذايي کاهش مي‌يابد که در مصرف طولاني مدت مي‌تواند به بهبود کنترل وزن و بهبود سطح چربي‌هاي خون منجر شود.

4- سرکه بالزاميک در محيط معده، حالت اسيدي ايجاد مي‌کند. به‌طور معمول در افراد جوان و سالم، محيط معده به اندازه کافي اسيدي است اما در افرادي‌که به هر علت ترشح اسيد معده آنها کاهش يافته است مانند افراد سالمند يا کساني‌که قسمتي از معده آنها با عمل جراحي برداشته شده است، استفاده از اين سرکه به اسيدي‌تر شدن محيط معده کمک مي‌کند و در نتيجه فرآيند هضم و جذب بسياري از مواد مغذي بهبود مي‌يابد.

5- برخي منابع معتقدند که استفاده از اين نوع سرکه باعث بهبود حساسيت به انسولين مي‌شود و در نتيجه مي‌تواند به کنترل قند خون در افراد مبتلا به ديابت کمک کند.

6- از اين نوع سرکه مي‌توان به ميزان چند قاشق مرباخوري در سالاد استفاده کرد. مخلوط سرکه بالزاميک و روغن زيتون يک سس مغذي و سالم براي مصرف سالادها معرفي مي‌شود.



7- استفاده از اين نوع سرکه يا ساير انواع سرکه‌ها در افرادي ‌که مبتلا به ريفلاکس يا برگشت اسيدمعده از معده به طرف مري هستند و دچار سوزش‌سردل و ترش‌کردن مي‌شوند، مناسب نيست. همچنين در افرادي ‌که به انواعي از انگور حساسيت دارند، استفاده از اين نوع سرکه بايد با احتياط صورت گيرد





منابع: tooscom و aftabir
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب HESAM-007 تشکر کرده اند:
ARafiee, ASHKAN95, CAPTAIN PILOT, MOHAMMAD JAFAR, nima-rad, behrad90, SAMAN

Major I

Major I



نماد کاربر
پست ها

383

تشکر کرده: 1 مرتبه
تشکر شده: 6 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 7 فروردین 1390 20:26

محل سکونت

_̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز

آرشيو سپاس: 2968 مرتبه در 352 پست

Re: خواص "ســــرکــه"

توسط HESAM-007 » شنبه 14 آبان 1390 18:36

کاربردهای دیگر "ســــرکـــه"




سركه همچون جوش شيرين يك بوزداي خيلي خوب ميباشد. آن رابا جوش شيرين مخلوط كرده و در هوا اسپري كنيد. و يا مخلوط آب و سركه را روي شعله و يا منبع حرارتي ديگر قرار دهيد تا بخارات آن وارد فضا شود


سرکه در:

- براي تسكين سوختگيهاي خفيف پوست از سركه استفاده كنيد. سركه از تاول زدن پوست جلوگيري ميكند.

- براي نگه داري پنير آن را ميان يك دستمال تميز آغشته به سركه بپيچيد و در يخچال نگهداري كنيد.


- لكه هاي ظروف استيل زنگ نزن و كروم را با دستمال آغشته به سركه تميز وصيقلي كنيد.

- براي براق كردن، زدودن بو و جرم از ظروف آشپزخانه آنها را با سركه و آب بشوييد.

- براي پاك كردن روغنهاي تجمع يافته روي اجاق گاز از سركه كمك بگيريد.

- بوي بد، زنگ، كپك ديوارها را با دستمال آغشته به سركه تميز كنيد.

- پنجره ها را با آب و سركه تميز كنيد تا برق بيافتند.

- براي تميز كردن چاهك ها و باز كردن گرفتگي آنها درونشان سركه در حال جوش بريزيد.

- مخلوط نمك و سركه يك پاك كننده همه كاره است.

- براي رفع احتقان تنفسي چند قاشق سركه در ظرف آب در حال جوش و يا دستگاه بخور بريزيد و بخار آن را استنشاق كنيد.

- سركه از تجمع چربي و چاقي در بدن جلوگيري ميكند.

- پيش از پختن ماهي آن را درون مخلوط آب و سركه بخيسانيد تا ترد وشيرين تر شود.

- به روغن سرخ كردني سركه اضافه كنيد تا غذاها طعم روغن نگيرند.

- براي حذف رسوبات آهكي كتري آن را از آب و سركه پر كنيد و 24 ساعت به حال خود رها كنيد.

- سركه التيام بخش پوست ترك خورده و پوسته پوسته است.

- براي كاهش رسوبات در لوله ها و راديوتورها درون آنها سركه بريزيد.

- براي زدودن بوي بطريهاي دهان گشاد شيشه اي از آب و سركه استفاده كنيد.

- پيش از رنگ كردن سطوح فلزي آنها را با سركه تميز كنيد.

- به ظرف آب حيوانات خانگي كمي سركه اضافه كنيد تا حيوانات خانگي شما خوشبو شده و موي آنها براق گردد.

- با اضافه كردن يك قاشق چايخوري سركه به گچ، گچ دير تر خود را گرفته و سخت ميشود.

- سيب زميني هاي پوست كنده را در ظرف آب حاوي چند قطره سركه در يخچال نگه داري كنيد. با اين كار سيب زمينها هم تغيير رنگ نمي دهند و تا چند روز هم تازه ميمانند.

- هنگام پختن برنج به آب آن يك قاشق چايخوري سركه اضافه كنيد تا برنج شما بيشتر ري كرده و درشت تر شود.

- پس از شامپو كردن، موهاي سر خود را با مخلوط 30 گرم سركه در يك ليتر آب شستشو دهيد تا باقيمانده شامپو از موهايتان پاك شده و موها براق تر شوند.

- سركه سرد آفتاب سوختگي را تسكين ميبخشد.

- گوشت را يك 24 ساعت درون سركه بخيسانيد تا هم ميكروبهاي آن از بين رود و هم ترد تر شود.

- سركه را با مقدار مساوي گليسرين مخلوط كرده و روي زگيل بماليد تا زگيل به تدريج محو گردد.

- روي لكه هاي لباس مستقيما سركه بماليد و سپس آب بكشيد.

- براي كشتن علف هاي هرز ميان درزها و ميان آجرها سركه بريزيد.

- ماهي يك مرتبه درون ماشين لباسشويي خود سركه بريزيد و بدون لباس آن را روشن كنيد تا رسوبات آن زدوده شود.

- سطوح دستشويي و حمام را با سركه بشوييد.

- سركه همچون جوش شيرين يك بوزداي خيلي خوب ميباشد. آن رابا جوش شيرين مخلوط كرده و در هوا اسپري كنيد. و يا مخلوط آب و سركه را روي شعله و يا منبع حرارتي ديگر قرار دهيد تا بخارات آن وارد فضا شود.

- سركه نيش پشه و ديگر حشرات را تسكين ميدهد.

- به منظور جلوگيري از رنگ پريدگي لباسهاي با رنگ روشن آنها را به مدت 10 دقيقه در سركه سفيد بخيسانيد.

- براي افزايش ماندگاري گلها به آب آنها 2 قاشق غذاخوري سركه و يك قاشق غذاخوري شكر اضافه كنيد.

- براي زدودن رسوبات درون اتوي بخار درون مخزن آب آن را از سركه پر كنيد و اتو را به برق بزنيد و بخار آن را فعال كنيد.

- براي جدا كردن برچسبها آنها را با سركه مرطوب كنيد.

- به منظور جلوگيري از يخ زدن شيشه اتومبيل در فصول سرد سال شيشه اتومبيل را با دستمال آغشته به مخلوط آب و سركه و يا آب و نمك پاك كنيد.

- هنگام پختن سبزيجات به آنها كمي سركه اضافه كنيد تا رنگ طبيعي سبزيجات حفظ گردد.

- اگر خاکستر گرم را در سرکه بخیسانند و بر روی ورم غدد متورم قرار دهند، آن را درمان می‌کند.

- اگر سرکه و گلاب را به مقدار مساوی مخلوط نموده و بجوشانند و سپس یک قطعه پارچه را با این محلول خیس نموده بر روی سر بیمار قرار دهند، سردردهای ناشی از کبد و صفرا را معالجه می‌کند.

- شستشوی دهان با سرکه و گلاب، بوی بد دهان را از بین می‌برد.

- با چکانیدن چند قطره سرکه در گوش، حشره یا کرمی که در گوش مانده باشد خارج می‌شود.

- اگر سرکه را در محل خارش بدن یا خونریزی بمالند، خارش و خونریزی های کوچک را بند می‌آورد.

- اگر سرکه را با نمک مخلوط کنند و در دهانی که به دلیل کشیدن دندان خونریزی می‌کند، نگه دارند و چند بار این کار را تکرار کنند، خونریزی را قطع می‌کند.

- مالیدن رسوب سرکه باعث معالجه کک مک ، لک های بدن، کهیر، درد مفاصل و ورم سینه می شود.

- اگر کمی آرد جو را با سرکه خمیر کنند و در محل ورم سینه و بناگوش بگذارند، ورم را درمان می‌کند.



امیدوارم مفید واقع شده باشد

موفق باشید




منابع:

hasht.com

ماهنامه دنیای سلامت- شماره 11
خواص میوه های خوراکی (تالیف مرتضی نظری)
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب HESAM-007 تشکر کرده اند:
SAMAN, CAPTAIN PILOT, ASHKAN95, ARafiee


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان