طرز تهيه بعضي از غذاها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهار شنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

فلافل

پست توسط عشق بی وفا » پنج شنبه 28 خرداد 1388, 11:49 pm

مواد لازم براي 4 نفر :

150 گرم


نخود



يك عدد بزرگ


پياز خرد شده



دو حبه


سير خرد شده



چهار قاشق غذاخوري


جعفري خرد شده



يك قاشق چاي خوري


زيره ي سبز



يك قاشق چاي خوري


دانه ي گشنيز



نصف قاشق چاي خوري


بيكينگ پودر



به مقدار لازم


نمك و فلفل قرمز



به مقدار لازم


روغن مخصوص سرخ كردني





روش تهيه :

ابتدا نخود را از شب قبل خيس كنيد. سپس آب آن را دور ريخته و بپزيد. نخود، پياز، سير، جعفري، زيره ي سبز، دانه ي گشنيز، بيكينگ پودر، نمك و فلفل را در غذاساز ريخته و به خوبي با هم مخلوط كنيد( اگر غذاساز نداشتيد، خودتان با قاشق در يك ظرف مخلوط كنيد).

از مخلوط آماده شده به اندازه ي يك گردو برداريد و در دست گلوله كنيد. سپس آن را صاف كنيد. در تابه اي كوچك، روغن ريخته روي حرارت قرار دهيد تا به طور كامل روغن داغ شود(روغن به حدي باشد كه روي فلافل را بگيرد). فلافل را در روغن سرخ كرده و سپس در صافي قرار دهيد تا روغن اضافي آن گرفته شود. بعد از سرخ شدن ، فلافل آماده سرو است كه مي توانيد با آن يك ساندويچ تهيه كنيد و نوش جان كنيد. در ساندويچ خود مي توانيد از كاهو يا شور يا ترشي و سس سفيد يا گوجه استفاده كنيد.

Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهار شنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

عدس پلو با قارچ

پست توسط عشق بی وفا » پنج شنبه 28 خرداد 1388, 11:54 pm

تصویر

مواد لازم:

برنج
يك كيلو

عدس
250 گرم

قارچ
250 گرم

گوشت چرخ كرده
250 گرم

رب گوجه فرنگي
2 قاشق سوپخوري

روغن مايع
يك فنجان

پياز سرخ شده
2-3 قاشق سوپخوري

زعفران ساييده شده
يك قاشق چايخوري

نمك و فلفل
به ميزان لازم


طرزتهيه:


برنج را شسته و با نمك خيس مي كنيم. عدس را 3-2 ساعت قبل خيس كرده و مي گذاريم با 3 فنجان آب بپزد تا آب آن كشيده شود.

گوشت چرخ كرده را با روغن و پياز داغ تفت مي دهيم. قارچ را حلقه حلقه مي كنيم و با رب گوجه فرنگي، نمك و فلفل به گوشت اضافه مي كنيم . سپس يك فنجان آب به گوشت اضافه مي كنيم و مي گذاريم بپزد. عدس پخته شده را هم به گوشت و قارچ پخته اضافه كرده و پس از پختن برنج، آن را لابلاي برنج مي ريزيم. مقداري روغن روي برنج ريزيم و مي گذاريم دم بكشد.

Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهار شنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

سوفله جادويي

پست توسط عشق بی وفا » پنج شنبه 28 خرداد 1388, 11:57 pm

گاهي اوقات در بعضي از مهماني ها، فرصت كافي براي تهيه غذا نداريم. در اين مواقع غذاهايي كه در فرصت كم تهيه مي شوند، به كمك ما مي آيند. از جمله اين غذاها مي توان به سوفله اشاره كرد.

براي تهيه اين غذا ابتدا بايد سيب زميني را به مدت 7 دقيقه آب پز كنيد و يا به مدت 5 دقيقه با قدرت 100 ،داخل مايكروويو قرار دهيد.



مواد لازم :

250 گرم


سيب زميني پخته



2 بوته


تره فرنگي حلقه حلقه شده



1 عدد


پياز متوسط



1 ليوان


شير



1 قاشق غذاخوري


رب گوجه فرنگي



1 عدد


گوجه فرنگي



100 گرم


پنير پيتزا



300 گرم


گوشت چرخ كرده



1 عدد


فلفل دلمه اي



1 قاشق غذاخوري


آرد



به مقدار لازم


روغن





طرز تهيه :

- ابتدا گوجه فرنگي ، پياز و فلفل دلمه اي را خرد كنيد.

- تره فرنگي و سيب زميني پخته را با مقداري روغن تفت دهيد تا نرم شود.

- گوشت چرخ كرده، رب گوجه فرنگي،فلفل دلمه اي، گوجه فرنگي و پياز خرد شده را نيز با هم تفت دهيد.

- شير را با آرد مخلوط نماييد و به مخلوط گوشت اضافه كنيد.

- مواد را داخل ظرف پيركس يا تفلون ريخته و مخلوط سيب زميني و تره فرنگي را روي آن بريزيد.

- در نهايت پنير پيتزا را روي مواد ريخته و ظرف را به مدت يك ساعت در طبقه ي وسط فر با دماي 60 درجه سانتي گراد قرار دهيد.

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: طرز تهيه بعضي از غذاها

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 25 تیر 1388, 10:22 pm

  سوفله بادمجان با قارچ<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>  
 <o:p></o:p> 
 <o:p> </o:p> 
  لازم:<o:p></o:p> 
 <o:p> </o:p> 
  : 5عدد<o:p></o:p> 
  پیتزا : 180 گرم<o:p></o:p> 
  مرغ : 3عدد<o:p></o:p> 
  : 3قاشق غذاخوری<o:p></o:p> 
  :200 گرم <o:p></o:p> 
 : 1بسته بزرگ<o:p></o:p> 
 <o:p> </o:p> 
 <o:p> </o:p> 
  تهیه:<o:p></o:p> 
 <o:p> </o:p> 
  بادمجان ها را حلقه حلقه بریده و برای اینکه سوفله روغن نداشته باشد، بخار پز میکنیم. سپس بعد از اینکه کمی بادمجان ها کمی خنک شدند ،داخل ظرف مخلوط کن میریزیم و آن را له می کنیم و بعد قارچ ها را داخل بامجان های له شده می ریزیم و دوباره مخلوط می کنیم در حین اینکه دستگاه روشن است تخم مرغ ها را داخل آن میریزیم .اگر وقتی که دستگاه خاموش است تخم مرغ ها را اضافه کنیم ، تخم مرغ ها دو رنگ شده و بریده بریده می شوند. با هم وقتی که دستگاه روشن است عصاره مرغ یا گوشت و آرد را به ان اضافه می کنیم. بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد خردل ملایم(تند نباشد) و پنیر پیتزا را داخل آن میریزیم و آخر سر خامه را به اضافه می کنیم و دوباره دستگاه را روشن می کنیم تا خوب موادی که اضافه کرده ایم مخلوط شوند. بعد مایع درست شده به ظرف مناسبی می ریزیم و روی آن را با سلیقه خود تزیین کنید. بعد مایع سوفله را داخل فر در پنجره وسطی در دمای 240 درجه سانتی گراد و به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم.<o:p></o:p> 
 <o:p> </o:p> 
 :<o:p></o:p> 
 <o:p> </o:p> 
  کسانی که کلسترل یا چربی خون دارند می توانند زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنند و به جای پنیر پیتزا از پنیر فتا و به جای خامه از شیر استفاده کنند.<o:p></o:p> 
 <o:p> </o:p> 
 :برنامه تلویزیون بهونه<o:p></o:p> 
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: طرز تهيه بعضي از غذاها

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 25 تیر 1388, 10:28 pm

  سوفله بادمجان با قارچ  
  

  لازم: 

  :  
  پیتزا : 180  
  مرغ :  
  : 3قاشق  
  :200 گرم  
 : 1بسته  


  تهیه: 

  بادمجان ها را حلقه حلقه بریده و برای اینکه سوفله روغن نداشته باشد، بخار پز میکنیم. سپس بعد از اینکه کمی بادمجان ها کمی خنک شدند ،داخل ظرف مخلوط کن میریزیم و آن را له می کنیم و بعد قارچ ها را داخل بامجان های له شده می ریزیم و دوباره مخلوط می کنیم در حین اینکه دستگاه روشن است تخم مرغ ها را داخل آن میریزیم .اگر وقتی که دستگاه خاموش است تخم مرغ ها را اضافه کنیم ، تخم مرغ ها دو رنگ شده و بریده بریده می شوند. با هم وقتی که دستگاه روشن است عصاره مرغ یا گوشت و آرد را به ان اضافه می کنیم. بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد خردل ملایم(تند نباشد) و پنیر پیتزا را داخل آن میریزیم و آخر سر خامه را به اضافه می کنیم و دوباره دستگاه را روشن می کنیم تا خوب موادی که اضافه کرده ایم مخلوط شوند. بعد مایع درست شده به ظرف مناسبی می ریزیم و روی آن را با سلیقه خود تزیین کنید. بعد مایع سوفله را داخل فر در پنجره وسطی در دمای 240 درجه سانتی گراد و به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم. 

 : 

  که کلسترل یا چربی خون دارند می توانند زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنند و به جای پنیر پیتزا از پنیر فتا و به جای خامه از شیر استفاده  

  
 :برنامه تلویزیون  
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

مرغ اسفناجی

پست توسط poroshat » دو شنبه 12 مرداد 1388, 10:12 pm

مرغ اسفناجی خوش مزه ترین غذا برای کسانی است که مرغ در برنامه غذایی خانواده وجود دارد . سینه مرغ را از وسط باز کنید و آن را به قطعات کوچکتر درآورید و درون ظرف پخش کنید کل مواد را بغیر از کدو و پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و غذا را در فر بگذارید . برای مهمانیها این غذا آسان سریع و متفاوت است اسفناج سرشار از آهن و منیزیم است.

مرغ اسفناجی
اسفناج...........................................................1 پیمانه بخار پز شده
سینه مرغ کوچک .............................................4 عدد (بزرگ 2 عدد)
سس خردل مهرم ........................................................به مقدار لازم
کدو...................................................................5-7 عدد حلقه شده
شوید ..................................................................................1 ق.غ
شیر....................................................................................1 لیوان
پنیر............................................................................200-250 گرم
آب ...................................................................................1 استکان
آب لیمو........................................................................به مقدار لازم
آرد............................................................................1 پیمانه سر پر
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

ساندویج اسفناج

پست توسط poroshat » دو شنبه 12 مرداد 1388, 10:23 pm

اسفناج پخته شده ، نخود فرنگی و پنیر صبحانه را درون مخلوط کن یکدست کنید سپس وقتی که مایه یکدست شد آب لیمو و نعنا را اضافه کنید و روی نان تست بمالید. همین مایه را روی سیب زمینی های بزرگ پخته شده که روی آن را قاچ زده اید بریزید و سیب زمینی پخته شده را به همراه سس 15 دقیقه در فر قرار دهید

ساندویچ اسفناج و نخود فرنگی و دلمه سیب زمینی تنوری
اسفناج............................................300 گرم پخته شده
نخود فرنگی مهرام..............................................1 قوطی
پنیر صبحانه.......................................................250 گرم
نان تست ...................................................به مقدار لازم
آب لیمو.......................................................به مقدار لازم
نعنا تازه یا خشک..................................................1 ق.غ
سیب زمینی بزرگ.......................................به مقدار لازم
در صورت تمایل سس رژیمی مهرام................به مقدار لازم
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

مرغ با سس ترش و شیرین

پست توسط poroshat » دو شنبه 12 مرداد 1388, 10:26 pm

این غذا متعلق به آسیای جنوب شرق استکل مواد را با هر ترتیبی که دوست داشتید درون تابه تفت دهید یادتان باشد فقط زردچوبه و سویا سس برای مزه دار کردن مرغ است و آرد قوام دهند سس . فکر نکنید که این غذا شیرین است در اصطلاح فارسی طعم آن ملس است و آناناس های حلقه شده برای تزئین است.

مرغ با سس ترش و شیرین
سینه مرغ خلال شده.............................................................2 عدد
فلفل دلمه ای رنگی........................................................2 عدد بزرگ
کدو...................................................................................4-5 عدد
پیاز ......................................................................................3 عدد
سویا سس...................................................................3 ق.غ سرپر
کمپوت آناناس.........................................................1 عدد (10 برش)
سرکه................................................................................. 3 ق.غ
زردچوبه ......................................................................به مقدار لازم
آرد.....................................................................................1 پیمانه
سس گوجه فرنگی مهرام...................................................3-4 ق.غ
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

ته چین آلو اسفناج با قارچ

پست توسط poroshat » دو شنبه 12 مرداد 1388, 11:01 pm

سلامت جسمی هر فرد اول با تغذیه آن مشخص می شود و میزان ورزش روزانه غذای سبزیجاتی تظمین کننده سلامتی هر فرد است و این خورشت سنتی خوش مزه می تواند با مرغ و یا گوشت باشد. ولی ما قارچ را انتخاب کردیم ابتدا تخم مرغ ماست موسیر ، اسفناج، زعفران دم کرده و آلو خورشتی با هم مخلوط می شود و کمی از برنج را به همراه قارچ کنسرو شده با هم مخلوط می کنیم و درون ظرف مناسب می ریزیم و آلو ها را بطور منظم در لبلای آن می چینیم و روی آن برنج پخته می ریزیم و درون فر یا شعله مستقیم گاز می گذاریم وقتی حاشیه برنج کمی تغییر رنگ داد غذای شما آماده است.



آلو خورشتی ................................................... 250 گرم
تخم مرغ .............................................................3 عدد
کنسرو قارچ مهرام ............................................. 1 قوطی
اسفناج ........................................................... 250 گرم
پیاز داغ.................................................... 1 پیمانه کوچک
ماست موسیر.................................................... 1 پیمانه
برنج پخته شده................................................... 3 لیوان
زعفران دم کرده ...........................................نصف استکان
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

رولت اندونزی

پست توسط poroshat » دو شنبه 12 مرداد 1388, 11:54 pm

تخم مرغ آرد و شیر رابا هم مخلوط کنید و مانند فرشی در تابه ای بزرگ سرخ کنید کل مواد دیگر را درون مخلوط کن یکدست کنید روی فرش خمیری خود بمالید خمیر را به همراه مایه آن لوله کنید و با چاقویی تیز آن را به صورت حلقه حلقه ببرید و در یک دیس با زیبایی و سلیقه خود بچینید


رولت اندونزی
تخم مرغ ........................................................................... 5 عدد
ماست ............................................................................ 1 پیمانه
فلفل دلمه ای .................................................................... 2 عدد
پنیر ............................................................................... 200 گرم
خیار شور ............................................................... 7 عدد متوسط
آرد .................................................................................... 5 ق.غ
شیر ................................................................................. 1 لیتر
مربای آلبالو مهرام..................................................... به مقدار لازم
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

تخم مرغ تندوری هندی

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:03 am

تخم مرغ پخته را در تخم مرغ خام و ادویه تندوری بمالید و در آرد سوخاری بچرخانید و سرخ کنید تا تخم مرغهای پخته شده شبیه کوفته شوند و با ریحان و نان نوش جان کنید

چای دارچین

در چای خشک و آب جوش دارچین بریزید و بگذارید تا دم بکشد.




تخم مرغ پخته ...................................... 4 عدد
تخم مرغ خام..................................... 1 عدد
ادویه تندوری ......................................1 قاشق غذاخوری
ریحان ................................ 1 دسته کوچک
نان ...............................................به میزان لازم

چای خشک ...............................................1 قاشق غذاخوری
دارچین ...............................................1 قاشق غذاخوری

آب جوش ...............................................به میزان لازم
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

ساندویچ پنیر و قارچ

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:11 am

پنیر صبحانه و قارچ را با خیار شور و جعفری خرد کنید و روی نان ساندویچ بمالید می توانیم مایه را جدا زده و آخر سر روی آن جعفری خرد شده بریزید.

سالاد میوه عرق بهار نارنج



میوه ها را به غیر از انگور خرد کنید شکر و عرق بهار نارنج را مخلوط کنید روی میوه ها بددهید. عصر این سالاد شاهکار است.


پنیر صبحانه ........................................ 300 گرم

نان تست ........................................ 6 عدد

کنسرو قارچ ........................................ 1 قوطی

جعفری ......................................................... معادل 5 شاخه

خیار شور مهرام .................................. 300 گرم

انگور ................................................یک خوشه

سیب .......................................... 4 عدد

گلابی ........................................... 4 عدد

عرق بهار نارنج .............................................. معادل 1.5 استکان

شکر 2................................................. الی 3 قاشق
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”