طرز تهيه بعضي از غذاها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

کوفته با سس ماست

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:16 am

کوفته با سس ماست


مواد لازم:

گوشت چرخ کرده : 500 گرم
جعفری گشنیز: 250 گرم
برنج پخته شده :نصف پیمانه
ماست موسیر: 1 پیمانه
پیاز :1 عدد
کاری: 1 قاشق غذاخوری
زرد چوبه:1 قاشق مرباخوری
زعفرا دم کرده : نصف استکان
رب گوجه فرنگی :1 قاشق
تخم مرغ :1 عدد


طرز تهيه:

گوشت چرخ کرده را با برنج سبزیجات پیاز کاری چرخ کنید یا مخلوط کنید سپسرب گوجه را با ماست مخلوط کرده کاری را بریزید و بگذارید کوفته ها در درونسس ماست شما بپزند این غذا خیلی خوشمزه است و تخم مرغ باعث می شود که مایعخود را در ماست بگیرد و باز نشود.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:16 am

خوراک دم گاو اسپانیایی


مواد لازم:

دم گاو یا گوساله : عدد حلقه شده
گوجه فرنگی : 800 گرم
پیاز : 2 عدد بزرگ
هویج : 5 عدد
سیب زمینی : 3 عدد بزرگ
جوز هندی : معادل یک قاشق
زرد چوبه : 1 قاشق غذاخوری
آب : 1 لیتر
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق



طرز تهيه:

دم گاو ، پیاز و گوجه فرنگی را با ادویه ها تفت داده به همراه رب گوجهفرنگی و زرد چوبه بگذارید با کل مواد به همراه آب بپزد سپس سیب زمینی رادر تابه سرخ کرده و جوز هندی را روی آن رنده کنید. دم گاو که پخته شده دردیس کشیده و روی آن سیب زمینی سرخ کرده بگذارید.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

مرغ آغشته به فلفل سیاه(هندی)

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:35 am

مواد لازم:
ران مرغ=8 عدد
زنجبیل تازه له شده=1 قاشق چایخوری
سیر ریز شده=1 قاشق چایخوری
نمک=1 قاشق چایخوری
فلفل=1 و 2/1 قاشق چایخوری
روغن=3/2 لیوان(150 میلی لیتر)
فلفل دلمه ای سبز=1 عدد خلال شده
آب=3/2 لیوان
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
ذرت و نخود سبز سرخ شده:
کره=50 گرم
ذرت شیرین کنسرو=200 گرم
نخود سبز=200 گرم
نمک=1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=2/1 قاشق چایخوری
آبلیمو=1 قاشق غذاخوری
برگهای تازه گشنیز
طرز تهیه:
1.اگر ترجیح می دهید با استفاده از یک چاقوی تیز استخوان رانها را جدا کنید.
2.زنجبیل،سیر،نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم.(فلفل نباید زیاد نرم شده باشد)
3.تکه های مرغ را به مخلوط فلفل افزوده و کنار می گذاریم.
4.روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و تکه های مرغ را مدت ده دقیقه در آن سرخ می کنیم.
5.شعله گاز را کم می کنیم و فلفل دلمه و آب را به ماهیتابه اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت ده دقیقه به آهستگی بپزد سپس آبلیمو را روی آن می ریزیم.
6.در این فاصله نخود سبز و ذرت را آماده می کنیم.کره را در ماهیتابه بزرگی ذوب می کنیم. ذرت و نخودسبز را به آن اضافه کرده و به مدت ده دقیقه می گذاریم سرخ شود،گاهگاهی بهم می زنیم.
7.آبلیمو را روی آن ریخته و با برگهای گشنیز تازه تزئین می نماییم.
8.مخلوط مرغ و فلفل سبز را در ظرف می کشیم و با نخودسبز و ذرت سرخ شده صرف می کنیم.
نوش جان!
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

Re: کوکوی کدو (ترکی)

پست توسط poroshat » چهار شنبه 14 مرداد 1388, 11:31 am

کوکوی کدو ترکی
مواد لازم:
کدو سبز رنده شده خام =سه عدد متوسط
سیب زمینی آبپز رنده شده =دو عدد متوسط
پیاز رنده شده =یک عدد کوچک
سبزیجات ریز خورده شده شامل:
شوید، جعفری، پیازچه =یک پیمانه
تخم مرغ =3 الی 4 عدد
روغن مایع یا روغن زیتون =برای سرخ کردن
نمک - فلفل -زردچوبه =به مقدار لازم
نعناع خشک در صورت تمایل =اندکی

طرز تهیه:
تمام این مواد را درون ظرفی ریخته خوب با هم مخلوط کرده تخم مرغها، نمک و ادویه جات را به آن اضافه مینماییم.
سپس مواد آماده شده را به صورت کوکو یا کتلت درون ماهیتابه دو روی آن را خوب سرخ میکنیم. این کوکو بسیار خوش طمع میباشد.
نکته: در هنگام سرخ کردن کوکو حتما" از شعله کم استفاده نمایید تا کوکو مغز پخت، سرخ شده و روغن آن نسوزد.
برای تزیین انید از تکه های لیمو و گوجه فرنگی و خیار شور استفاده نمائید.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

Re: مرغ اغشته به فلفل سیاه-غذای هندی

پست توسط poroshat » چهار شنبه 14 مرداد 1388, 11:33 am

مواد لازم:
ران مرغ=8 عدد
زنجبیل تازه له شده=1 قاشق چایخوری
سیر ریز شده=1 قاشق چایخوری
نمک=1 قاشق چایخوری
فلفل=1 و 2/1 قاشق چایخوری
روغن=3/2 لیوان(150 میلی لیتر)
فلفل دلمه ای سبز=1 عدد خلال شده
آب=3/2 لیوان
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
ذرت و نخود سبز سرخ شده:
کره=50 گرم
ذرت شیرین کنسرو=200 گرم
نخود سبز=200 گرم
نمک=1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=2/1 قاشق چایخوری
آبلیمو=1 قاشق غذاخوری
برگهای تازه گشنیز
طرز تهیه:
1.اگر ترجیح می دهید با استفاده از یک چاقوی تیز استخوان رانها را جدا کنید.
2.زنجبیل،سیر،نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم.(فلفل نباید زیاد نرم شده باشد)
3.تکه های مرغ را به مخلوط فلفل افزوده و کنار می گذاریم.
4.روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و تکه های مرغ را مدت ده دقیقه در آن سرخ می کنیم.
5.شعله گاز را کم می کنیم و فلفل دلمه و آب را به ماهیتابه اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت ده دقیقه به آهستگی بپزد سپس آبلیمو را روی آن می ریزیم.
6.در این فاصله نخود سبز و ذرت را آماده می کنیم.کره را در ماهیتابه بزرگی ذوب می کنیم. ذرت و نخودسبز را به آن اضافه کرده و به مدت ده دقیقه می گذاریم سرخ شود،گاهگاهی بهم می زنیم.
7.آبلیمو را روی آن ریخته و با برگهای گشنیز تازه تزئین می نماییم.
8.مخلوط مرغ و فلفل سبز را در ظرف می کشیم و با نخودسبز و ذرت سرخ شده صرف می کنیم.
نوش جان!
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

Re: سوپ سبزی( ایتالیایی)

پست توسط poroshat » چهار شنبه 14 مرداد 1388, 11:34 am

مواد لازم برای 6 نفر:
ماکارونی ریز که به اشکال مختلف موجود است=100 گرم
لوبیای سبز نازک=200 گرم
نخود سبز از پوست درآمده=یک لیوان
کدوی سبز کوچک=2 عدد
هویج کوچک=3 عدد
پیاز متوسط=1 عدد
نعناع،ترخان و گشنیز خرد کرده=2 قاشق سوپخوری
میخک در صورت تمایل=2 عدد
لوبیای قرمز خشک=100 گرم(نصف لیوان)
کره=50 گرم
آبگوشت=4 لیوان(یا 2 عدد قرص سوپ که در 4 لیوان آب حل شده)
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
لوبیا را با مقداری آب می پزیم(یا از کنسرو لوبیا استفاده می کنیم)،آب گوشت را در قابلمه متناسب با مواد می ریزیم،قابلمه را روی آتش می گذاریم تا بجوشد،میخک را داخل آن می ریزیم،لوبیای سبز را به اندازه دو بند انگشت خرد می نمائیم،می شوئیم و در آب گوشت جوشان می ریزیم،پیاز را خلال می نمائیم،هویج را هم به شکل حلقه می بریم و هر حلقه را دو نیم می کنیم،وقتی لوبیا کمی نرم شد هویج و پیاز را می ریزیم و بعد از چند جوش کدو را هم با پوست حلقه کرده آن را دو نیم نموده داخل سایر سبزیجات می ریزیم؛بعد نخود و ماکارونی را اضافه می نمائیم. باید تمام مواد پخته شده ولی له نشود و در صورت مصرف لوبیای قرمز پخته شده آن را هم اضافه می نمائیم. به اندازه کافی نمک و فلفل داخل این سوپ می ریزیم. در صورتیکه آب آن کم بود یک لیوان آبجوش داخل سوپ ریخته در آخر کار کره و سبزیجات خرد شده را اضافه نموده ،سوپ را داغ در سوپخوری می ریزیم و سر میز می بریم.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

Re: کوفته باسس ماست

پست توسط poroshat » چهار شنبه 14 مرداد 1388, 11:52 am

گوشت چرخ کرده را با برنج سبزیجات پیاز کاری چرخ کنید یا مخلوط کنید سپس رب گوجه را با ماست مخلوط کرده کاری را بریزید و بگذارید کوفته ها در درون سس ماست شما بپزند این غذا خیلی خوشمزه است و تخم مرغ باعث می شود که مایع خود را در ماست بگیرد و باز نشود.

مواد لازم
گوشت چرخ کرده................................. 500 گرم
جعفری گشنیز..................................... 250 گرم
برنج پخته شده .................................... نصف پیمانه
ماست موسیر...................................... 1 پیمانه
پیاز..................................................... 1 عدد
کاری................................................... 1 قاشق غذاخوری
زرد چوبه............................................... 1 قاشق مرباخوری
زعفرا دم کرده........................................ نصف استکان
رب گوجه فرنگی..................................... 1 قاشق
تخم مرغ............................................... 1 عدد
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

Re: خوراک دم گاو اسپانیایی

پست توسط poroshat » چهار شنبه 14 مرداد 1388, 11:53 am

 خوراک دم گاو اسپانیایی 
   
  لازم: 
 
دم گاو یا گوساله:1 عدد حلقه شده
گوجه فرنگی:800 گرم
پیاز: 2 عدد بزرگ
هویج: 5 عدد
سیب زمینی:3 عدد بزرگ
جوز هندی:معادل یک قاشق
زرد چوبه:1 قاشق غذاخوری
آب:1 لیتر
رب گوجه فرنگی:1 قاشق  
   
  تهیه: 
   
  گاو ، پیاز و گوجه فرنگی را با ادویه ها تفت داده به همراه رب گوجه فرنگی و زرد چوبه بگذارید با کل مواد به همراه آب بپزد سپس سیب زمینی را در تابه سرخ کرده و جوز هندی را روی آن رنده کنید. دم گاو که پخته شده در دیس کشیده و روی آن سیب زمینی سرخ کرده بگذارید.

 
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

Re: خاگینه البالو

پست توسط poroshat » چهار شنبه 14 مرداد 1388, 11:54 am

تخم مرغ ها را خوب هم بزنید خامه اضافه کنید و روی مایه ریخته شده در تابه آلبالو بچینید و در تابه را بگذارید تا مایه پف کند در فصلی که آلبالو نبود از مربا استفاده کنید.
چای آلبالو
چای را با آلبالو بجوشانید و دم کنید برای تصفیه خون عالی است

مواد لازم
آلبالو................................. 150 گرم
تخم مرغ..................................... 3 عدد
مربای آلبالو مهرام .................................... 3 ق شق غذاخوری
خامه...................................... 3 قاشق غذاخوری

چای آلبالو

آلبالو............................................... 7 عدد
چای ایرانی........................................ 1 قاشق غذاخوری
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

Re: ماست کنگر

پست توسط poroshat » چهار شنبه 14 مرداد 1388, 11:55 am

کنگر را 10 دقیقه بجوشانید و بگذارید تا خنک شود سپس کنگر را با خامه مخلوط کرده شوید خشک را اضافه کنید و مخلوط کنید.
مازدارلا پنیری است نرم که خاصیت ارتجاعی دارد و خوشمزه و مفید است آن را حلقه حلقه کنید گوجه را حلقه حلقه کنید و یکی در میانگوجه و پنیر بگذارید و روی آن سرکه روغن زیتون و ریحون بگذارید




ماست خامه ای ..................................................... 1 پیمانه
کنگر.................................................................... 300 گرم
سماق ................................................................به میزان لازم
شوید خشک ........................................................ به میزان لازم

سالاد مادزارلا
پنیر مازدارلا ..........................................................300 الی400 گرم

گوجه فرنگی............................................................5 عدد
سرکه مهرام ...........................................................به میزان لازم

روغن زیتون............................................................10 شاخه

ریحان
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

پست توسط poroshat » چهار شنبه 14 مرداد 1388, 11:57 am

دمی باقالی


مواد لازم :

پیاز داغ : 2 عدد بزرگ
برنج : 2 پیمانه
باقالی : 2 پیمانه
زرد چوبه : 1 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
ترشی بندری مهرام به میزان لازم



طرز تهيه:

باقالی را بپزید و با پیاز داغ و زرد چوبه تفت داده و لابلای برنج جوشیدهو آبکش کرده قرار داده و دو کنی را بگذارید تا دمی شما جا بیفتد و با ترشیبندری نوش جان کنید این غذا بدون گوشت خورده می شود.


منبع بهونه
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

Re: طرز تهيه بعضي از غذاها

پست توسط poroshat » شنبه 31 مرداد 1388, 6:46 pm

تست مرغ بشامل

مواد لازم:

نان تست:1 بسته
سينه مرغ پخته شده و خرد شده:3 عدد
سس مايونز:3 قاشق غذاخوري
پنير خامه اي:3 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل:به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز:1 قاشق چايخوري
سس بشامل:2 ليوان

طرز تهيه:

1. اطراف نانهاي تست را با كارد جدا كنيد.
2. مرغ خرد شده،سس مايونز،پنير خامه اي و نمك و فلفل و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط كنيد.
3. نانهاي تست را كنار هم در ظرف پيركسي چيده روي آن را مخلوط مرغ بريزيد سپس روي مواد را با نان تست بپوشانيد.
4. روي نانها سس بشامل بريزيد.
5. ظرف را به مدت 15 الي 20 دقيقه با حرارت 170 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد يا تا زمانيكه طلايي رنگ شود.
6. ظرف را از فر خارج كرده به صورت گرم ميل كنيد.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”