طرز تهيه بعضي از غذاها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

New Member
پست: 5
تاریخ عضویت: جمعه 8 شهریور 1387, 8:43 pm
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

Re: طرز تهيه بعضي از غذاها

پست توسط motarjem » شنبه 31 مرداد 1388, 11:18 pm

این یعنی هنر آشپزی

 نرم افزار آشپزی  تمام اینها را با هم دارد خودتان ببینید بهتر است....

 تصویر 
 تصویر 
 کافیست تماس بگیرید تا ما برنامه را برای شما بفرستیم 

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 629
تاریخ عضویت: جمعه 6 شهریور 1388, 9:25 am
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1394 بار
سپاس‌های دریافتی: 2882 بار
تماس:

روش پخت خوراک بال مرغ

پست توسط Takhrib Chi » سه شنبه 5 آبان 1388, 3:08 pm


مواد لازم :

بال مرغ ۸ تا۱۲ تکه
پیازچه ساطوری ۳ عدد
پودر آویشن ۲ قاشق چایخوری
زنجفیل پودر شده ۱ قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای ۱ عدد
سیر له شده ۱ عدد
آرد ذرت نصف پیمانه
تخم مرغ زده ۱ عدد
آرد سوخاری ۱ پیمانه
روغن به مقدار لازم برای سرخ کردن

طرز تهیه :

ابتدا بال ها را بشویید و با مقداری نمک و فلفل آغشته کنید. سپس حدود نیم ساعت به آن استراحت دهید تا مزه دار شوند.
پس از این مدت، گوشت اطراف استخوان کتف را تا محل اتصال کاملاً عقب بکشید و استخوان را بیرون بیاورید.
سپس در ظرفی جداگانه پیازچه خرد شده، فلفل دلمه ای ریز شده، پودر آویشن و زنجفیل را خوب مخلوط کنید و از مخلوط مواد به اندازه کافی بردارید و جای خالی استخوان در بال ها را با آن پر کنید. بعد با یک خلال دندان انتهای بال را به هم متصل کنید تا مواد ازداخل بال بیرون نریزد.
سپس بال ها را ابتدا در آرد ذرت، بعد در تخم مرغ زده و در آخر، در آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن داغ سرخ کنید.
می توانید این غذا را با سس کچاپ یا یکی از سس های متداول سرو نمایید.
ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگارتصویر ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: طرز تهيه بعضي از غذاها

پست توسط achachi98 » چهار شنبه 4 فروردین 1389, 6:45 pm

خوراک عدس با گوشت


مواد لازم برای چهار نفر:

عدس: 1لیوان
پیاز درشت: 2 عدد
سیر: 1 حبه
ادویه: نصف قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
گوشت خورشتی تکه تکه شده: 250 گرم
سیب زمینی: 2 عدد
گوجه فرنگی: 4 عدد
نمک، فلفل و روغن: به میران لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت خورشتی را با نمک، فلفل سیاه و کمی پیاز رنده شده و در ماهیتابه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. سپس عدس را با آب و نمک می گذاریم تا بپزد. پیاز را رنده کرده و در روغن سرخ می کنیم. رب گوجه فرنگی، زرد چوبه و سیر رنده شده را داخل پیاز می ریزیم تا سیر هم کمی تفت بخورد.حال تمام مواد را به همراه فلفل داخل عدس پخته شده می ریزیم و به آن گوشت سرخ کرده، گوجه فرنگی و سیب زمینی را که به تکه های کوچک برش داده ایم، اضافه می کنیم. پس از چند جوش این غذای مقوی را از روی حرارت بر می داریم. این خوراک را می توانید با آبلیمو میل کنید.

منبع:هفته نامه خانواده سبز
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: طرز تهيه بعضي از غذاها

پست توسط achachi98 » سه شنبه 29 تیر 1389, 8:25 am

 [SIZE=150]گوجه فرنگی پلو 


  لازم: 
 : نیم    متوسط:    فرنگی:   : 3قاشق    و فلفل زرد چوبه به مقدار لازم   .   تهیه:

پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم.به آن فلفل و زرد چوبه زده و کنار می گذاریم. گوجه فرنگی را له کرده و آب آن را می گیریم ، آب گوجه و پیاز سرخ کرده را در ظرفی قرار داده و به آن نمک می زنیم.   شسته و خیس خرده را در قابلمه ریخته و روی آتش ملایمی قرار می دهیم و آنقدر صبر می کنیم تا آب گوجه فرنگی گرفته شود . پس از آن می گذاریم تا برنج دم بکشد، پس از آماده شدن، پلو را در دیسی کشیده و میل می کنیم. 


 منبع: کتاب آشپزی پانیذ(نوشته زینب دهقان) 
 
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 30
تاریخ عضویت: شنبه 9 آذر 1392, 7:56 pm
سپاس‌های دریافتی: 61 بار

پلو سر تره

پست توسط harpy » یک شنبه 10 آذر 1392, 8:13 pm

    لازم :   
    دو پیمانه
برنج ۳/۱پیمانه
اسفناج ۱۵۰    
    ۵۰ گرم
شنبلیله ۵۰ گرم
گشنیز ۱۰۰    
    ۲۵ گرم
سیر یک بوته
تخم‌مرغ دو    
    جامد دو قاشق غذاخوری
نمک، چاشني ليمو و فلفل اليت، زردچوبه و آب نارنجبه میزان    
   ‌ها را شسته و خرد می‌کنیم. برنج را نیز شسته و در کف قابلمه می‌ریزیم. سبزی‌ها و سیر خرد شده را روی برنج ریخته و با آب می‌پزیم تا زمانی که آب آن خشک شود سپس حرارت را خاموش می‌کنیم.   
    تابه‌ای سبزی و برنج پخته را ریخته و با پشت قاشق له می‌کنیم. روغن جامد را به آن افزوده و مرتب هم می‌زنیم تا خوب سرخ شود. نمک،چاشني ليمو و فلفل اليت و کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم. پس از آن سبزی را در تابه کنار می‌زنیم تخم‌مرغ‌ها را شکسته و روی آن را با سبزی می‌پوشانیم تا تخم‌مرغ خودش را بگیرد. حرارت را خاموش کرده و آب نارنج را به آن اضافه می‌کنیم.   

Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 30
تاریخ عضویت: شنبه 9 آذر 1392, 7:56 pm
سپاس‌های دریافتی: 61 بار

کوفته بلغور توپر

پست توسط harpy » جمعه 15 آذر 1392, 9:26 pm

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] 


مواد لازم داخل كوفته :
500 گرم گوشت چرخ کرده بدون چرخ کرده , 2 عدد پیاز , 150 گرم کره , 1 قاشق غذا خوری رب فلفل و رب گوجه , 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز درشت , 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه , 1 فاشق مربا خوری نمک و 1 فاشق مربا خوری چاشني كباب اليت.

مواد لازم برای بیرون کوفته :
2 لیوان بلغور کوفته ای , 1 لیوان آرد سمولینا , 1 استکان آرد , 1 عدد تخم مرغ , 1 قاشق غذاخوری رب فلفل ( در صورت تمایل ) , 1 قاشق مربا خوری نمک و آب جوش . 1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی .
برای تزئین روی آن کره و کمی فلفل قرمز درشت .

طرز تهیه : در ابتدا مواد داخل کوفته را حاضر کنید . ابتدا پیاز ها را تفت داده تا طلایی شوند و بعد گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت دهید تا بپزد و آب خود را از دست بدهد و در آخر رب را اضافه کرده به همراه ادویه جات و نمک و 5 دقیقه دیگر تفت دهید و کنار بگذارید . برای مواد بیرونی کوفته نیز بلغور را در ظرفی گود ریخته . کمی آب جوش روی آن بریزید تا آن را به خود بکشد و پف کند . بگذارید حدود نیم ساعت خیس بخورد . بعد اگر آب دارد داخل آبکش ریخته تا آب خود را از دست بدهد . و بعد با قاشق کمی هم بزنید تا بلغور ها به هم بچسبد . بقیه مواد را هم اضافه کرده و مخلوط کنید و ورز دهید و بعد بگذارید 15 تا 20 دقیقه در یخچال استراحت کند . و بعد دوباره ورز دهید . برا ی پخت در قابلمه ای آب بجوشانید وکمی روغن ونمک در آن بریزید . از این مواد به اندازه یک گردو برداشته و با انگشت شصت داخل آن را کمی فشار داده و فضایی برای مواد داخل آن ایجاد کنید و از مواد داخل آن بگذارید و بعد کناره های آن را ببندید به کوفته مثل تصویر شکل دهید . مواظب باشید مواد بیرون نریزد . و بعد داخل آّ ب جوشیده بریزید و بعد از 5 دقیقه انها را بردارید . بعد از برداشتن کوفته ها انها را با فاصله از هم بگذارید تا به هم نچسبند . در صورت تمایل می توانید بعد از پختن در روغن سرخ کنید . اما خیلی کم و یا از همان ابتدا در روعن فراوان به مدت کمی سرخ کنید . فقط دقت کنید اگر در روغن سرخ می کنید باید مواظب باشید زیاد سرخ نشود زیرا بلغورها بسیار سفت میشود و قابل خوردن نیست . برای روی آن هم برای سرو کمی کره را تفت داده و فلفل قرمز دانه درشت را در آن ریخته و کمی تفت دهید و روی کوفته ها بریزید . لازم به ذکر است آرد سمولینا همان آردی است که برای تهیه ماکارونی از آن استفاده می شود . می توانید آرد دیگری را جایگزین کنید .

[img]https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/p480x480/1463415_690065011012719_1246200038_n.jpg"%20%20alt="Photo:%20‎کوفته%20بلغور%20توپر%20مواد%20لازم%20برای%20داخل%20کوفته%20500%20گرم%20گوشت%20چرخ%20کرده%20بدون%20چرخ%20کرده%20,%202%20عدد%20پیاز%20,%20150%20گرم%20کره%20,%201%20قاشق%20غذا%20خوری%20رب%20فلفل%20و%20رب%20گوجه%20,%201%20قاشق%20چای%20خوری%20فلفل%20قرمز%20درشت%20,%201%20قاشق%20چای%20خوری%20فلفل%20سیاه%20,%201%20فاشق%20مربا%20خوری%20نمک%20.مواد%20لازم%20برای%20بیرون%20کوفته%202%20لیوان%20بلغور%20کوفته%20ای%20,%201%20لیوان%20آرد%20سمولینا%20,%201%20استکان%20آرد%20,%201%20عدد%20تخم%20مرغ%20,%201%20قاشق%20غذاخوری%20رب%20فلفل%20(%20در%20صورت%20تمایل%20)%20,%201%20قاشق%20مربا%20خوری%20نمک%20و%20آب%20جوش%20.%201%20قاشق%20غذا%20خوری%20رب%20گوجه%20فرنگی%20.برای%20تزئین%20روی%20آن%20کره%20و%20کمی%20فلفل%20قرمز%20درشت%20.طرز%20تهیه%20:%20در%20ابتدا%20مواد%20داخل%20کوفته%20را%20حاضر%20کنید%20.%20ابتدا%20پیاز%20ها%20را%20تفت%20داده%20تا%20طلایی%20شوند%20و%20بعد%20گوشت%20چرخ%20کرده%20را%20نیز%20اضافه%20کرده%20و%20تفت%20دهید%20تا%20بپزد%20و%20آب%20خود%20را%20از%20دست%20بدهد%20و%20در%20آخر%20رب%20را%20اضافه%20کرده%20به%20همراه%20ادویه%20جات%20و%20نمک%20و%205%20دقیقه%20دیگر%20تفت%20دهید%20و%20کنار%20بگذارید%20.%20برای%20مواد%20بیرونی%20کوفته%20نیز%20بلغور%20را%20در%20ظرفی%20گود%20ریخته%20.%20کمی%20آب%20جوش%20روی%20آن%20بریزید%20تا%20آن%20را%20به%20خود%20بکشد%20و%20پف%20کند%20.%20بگذارید%20حدود%20نیم%20ساعت%20خیس%20بخورد%20.%20بعد%20اگر%20آب%20دارد%20داخل%20آبکش%20ریخته%20تا%20آب%20خود%20را%20از%20دست%20بدهد%20.%20و%20بعد%20با%20قاشق%20کمی%20هم%20بزنید%20تا%20بلغور%20ها%20به%20هم%20بچسبد%20.%20بقیه%20مواد%20را%20هم%20اضافه%20کرده%20و%20مخلوط%20کنید%20و%20ورز%20دهید%20و%20بعد%20بگذارید%2015%20تا%2020%20دقیقه%20در%20یخچال%20استراحت%20کند%20.%20و%20بعد%20دوباره%20ورز%20دهید%20.%20برا%20ی%20پخت%20در%20قابلمه%20ای%20آب%20بجوشانید%20وکمی%20روغن%20ونمک%20در%20آن%20بریزید%20.%20از%20این%20مواد%20به%20اندازه%20یک%20گردو%20برداشته%20و%20با%20انگشت%20شصت%20داخل%20آن%20را%20کمی%20فشار%20داده%20و%20فضایی%20برای%20مواد%20داخل%20آن%20ایجاد%20کنید%20و%20از%20مواد%20داخل%20آن%20بگذارید%20و%20بعد%20کناره%20های%20آن%20را%20ببندید%20به%20کوفته%20مثل%20تصویر%20شکل%20دهید%20.%20مواظب%20باشید%20مواد%20بیرون%20نریزد%20.%20و%20بعد%20داخل%20آّ%20ب%20جوشیده%20بریزید%20و%20بعد%20از%205%20دقیقه%20انها%20را%20بردارید%20.%20بعد%20از%20برداشتن%20کوفته%20ها%20انها%20را%20با%20فاصله%20از%20هم%20بگذارید%20تا%20به%20هم%20نچسبند%20.%20در%20صورت%20تمایل%20می%20توانید%20بعد%20از%20پختن%20در%20روغن%20سرخ%20کنید%20.%20اما%20خیلی%20کم%20و%20یا%20از%20همان%20ابتدا%20در%20روعن%20فراوان%20به%20مدت%20کمی%20سرخ%20کنید%20.%20فقط%20دقت%20کنید%20اگر%20در%20روغن%20سرخ%20می%20کنید%20باید%20مواظب%20باشید%20زیاد%20سرخ%20نشود%20زیرا%20بلغورها%20بسیار%20سفت%20میشود%20و%20قابل%20خوردن%20نیست%20.%20برای%20روی%20آن%20هم%20برای%20سرو%20کمی%20کره%20را%20تفت%20داده%20و%20فلفل%20قرمز%20دانه%20درشت%20را%20در%20آن%20ریخته%20و%20کمی%20تفت%20دهید%20و%20روی%20کوفته%20ها%20بریزید%20.%20لازم%20به%20ذکر%20است%20آرد%20سمولینا%20همان%20آردی%20است%20که%20برای%20تهیه%20ماکارونی%20از%20آن%20استفاده%20می%20شود%20.%20می%20توانید%20آرد%20دیگری%20را%20جایگزین%20کنید%20.‎[/img]

  

Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 30
تاریخ عضویت: شنبه 9 آذر 1392, 7:56 pm
سپاس‌های دریافتی: 61 بار

Re: طرز تهيه بعضي از غذاها

پست توسط harpy » سه شنبه 10 دی 1392, 6:34 pm

کتلت هویچ


مواد لازم :
گوشت چرخ کرده بدون چربی ۳۵۰ گرم
هویج ۱۰ عدد متوسط
پیاز رنده شده ۱ عدد
آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و زرد چوبه به میزان لازم
فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
چاشنی همبرگر و کتلت الیت به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ برای سرخ کردن

طرز تهیه :
هویج را ریز رنده کنید و با بقیه مواد مخلوط و خوب ورز دهید و شکل داده در روغن سرخ کنید .اگر هویج در ضمن رنده شدن آب انداخت برای اینکه کتلت وا نرود کمی از آب آنرا بگیرید.

Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 30
تاریخ عضویت: شنبه 9 آذر 1392, 7:56 pm
سپاس‌های دریافتی: 61 بار

Re: طرز تهيه بعضي از غذاها

پست توسط harpy » سه شنبه 10 دی 1392, 6:50 pm

پیاز (نگینی خردشده) – ۲ عدد

روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن) – به مقدار لازم

فلفل سبز (خردشده) – ۲ عدد

زیره سیاه — ۱ قاشق چای‌خوری

جعفری (پاک و خردشده) – یک دوم پیمانه

اسفناج (پاک و خردشده) – ۱ کیلوگرم

چاشنی لیمو و فلفل الیت و نمک — به مقدار لازم

خمیر یوفکا — ۱ بسته

زرده تخم‌مرغ — ۱ عدد


روش تهیه:

۱- فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید؛

۲.در تابه‌ای مناسب، سه قاشق سوپ‌خوری روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود؛

۳.پیاز، فلفل سبز، زیره و نیمی از جعفری را به تابه اضافه کرده و به‌مدت دو دقیقه تفت دهید. اسفناج را به تابه افزوده، تفت دهید تا آبِ آن تبخیر شود، سپس نمک و چاشنی لیمو و فلفل را به آن بیفزایید. بقیه جعفری را نیز اضافه کرده و هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید؛

۴.مخلوط بالا را به ۱۶ قسمت تقسیم کنید. ۲/۱ پیمانه روغن را با ۲/۱ پیمانه آب در ظرفی مناسب مخلوط کرده و آن را با قلم‌موی آشپزی روی خمیر یوفکا بمالید. خمیر را تا زده تا به شکل بقچه درآید و بین هر دو لایه را به مقداری روغن آغشته کنید؛

۵.از مایه اسفناج در وسط هر قسمت از یوفکا قرار دهید و لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید؛

۶.به وسیله قلم‌موی آشپزی، روی خمیرها را به مخلوط آب و روغن آغشته کرده، سپس خمیرها را در سینی فر چرب‌شده یا کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن‌ها، کمی زرده تخم‌مرغ بمالید؛

۷.سینی را به‌مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده‌اید، قرار دهید تا پخته و روی آن‌ها طلایی‌رنگ شوند، سپس از فر خارج کرده و سرو کنید.

New Member
پست: 12
تاریخ عضویت: شنبه 5 بهمن 1392, 4:19 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

نخودپلو با مرغ

پست توسط lnaz .zamani » شنبه 5 بهمن 1392, 5:02 pm

نخودپلو با مرغ

نخود تازه نیم کیلو

سینه مرغ 2 عدد

عصاره گوشت مرغ 1 عدد

پیاز 2 عدد متوسط

رب 3 قاشق غذاخوری

برنج 3 پیمانه

دارچین مقداری

عصاره زعفرون مقداری

نمک و فلفل و زردچوبه

از دو ساعت قبل ، برنج رو شسته و با نمک فراوان می خیسانیم .
خوب اول از همه مرغ رو خرد کنین اندازه ی تیکه های خورشتی .
نخود رو پاک کرده و میشوریم .
پیاز رو خلالی کرده در روغن تفت میدهیم ، وقتی که سبک شد ، زردچوبه میزنیم . رب رو اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب از بین بره ، بعد سینه ی مرغ رو اضافه کرده و تفت می دهیم ، نخود رو هم اضافه کرده و کامل مخلوط می کنیم. کمی عصاره زعفرون اضافه کرده و اندازه ی نیم لیتر آب اضافه میکنیم و عصاره گوشت مرغ اضافه (به جای نمک و ادویه) زمانی می دیم تا مرغ و نخود بپزن . ( نخودتازه زود میپزه )
وقتی مایه پخت باید آبی نداشته باشه ، به روغن افتاده باشه ، مثل مایه لوبیا پلو .....
آب میذاریم بجوشه ، وقتی جوشید ، آب برنج خیس خورده رو خالی میکنیم و به آب در حال جوش اضافه میکنیم .
وقتی که برنج نیم پز شد ، آبکش میکنیم.
حالا مثل همه ی قاطی پلوها ، اول روغن کف قابلمه ریخته ، ته دیگه مورد نظر رو می چینیم ، بعد هم برنج ، مایه نخود ، دارچین و عصاره زعفرون و این روند رو تکرار میکنیم ، تا مواد تموم شه .
قابلمه رو رو حرارت متوسط گذاشته ، وقتی که بخار داد ، کمی روغن داغ اضافه میکنیم ( بنده از روغن کرمانشاهی استفاده کردم :)))) )
حرارت را کم کرده و زمان میدیم تا بپزه .
بفرمائین پلوی خوشمزه ی ما ،حاضر شد

New Member
پست: 12
تاریخ عضویت: شنبه 5 بهمن 1392, 4:19 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

Re: طرز تهيه بعضي از غذاها

پست توسط lnaz .zamani » سه شنبه 8 بهمن 1392, 1:33 pm

ماهی با سس سبزیجات


مواد لازم برای دو نفر:
ماهی سالمون یا شیر- چهار تکه
سبزی های معطر تابستان– 200 گرم (از هرکدام یک دسته کوچک)
سیر- یک حبه
پیازچه ی درشت – دوتا سه ساقه
روغن زیتون الیت - شش قاشق سوپخوری
سرکه – دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
لیموترش (جهت تزیین) – به میزان لازم
لیموترش، کاهو و کلم برای تزیین- به میزان لازم

طرز تهیه:
سبزی های معطر تابستانی شامل؛ جعفری، گشنیز، رزماری، آویشن، مرزه، ترخون و ... را پاک کرده، بشویید و پس از رفتن آب سبزی ها، آن ها را ریز خرد نمایید.
درون یک ظرف مناسب، سبزی های خردشده را به هم راه پیازچه های حلقه حلقه شده، نمک، فلفل سیاه، سیر رنده شده، سرکه و تکه ها ماهی به مدت یک تا دو ساعت مزه دار کنید.
سپس روغن زیتون الیت را بیفزایید و بگذارید یک تا دو ساعت دیگر در یخچال بماند.
این ماهی ها را می توانید کباب نموده، در فر گریل کرده یا در تابه سرخ نمایید؛ اگر چه بهترین روش کباب کردن است. در هنگام کباب کردن مرتب با کمک یک برس تمام سطح ماهی را با سُس ماهی آغشته کنید. این ماهی را با سبزیجات و لیموترش یا سالاد کاهو و کلم میل نمایید.
بهتر است قبل از اضافه کردن ماهی به سس، مقداری از آن را کنار بگذارید تا موقع سرو روی سطح گرم ماهی بریزید.
تصویر

New Member
پست: 12
تاریخ عضویت: شنبه 5 بهمن 1392, 4:19 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

Re: طرز تهيه بعضي از غذاها

پست توسط lnaz .zamani » سه شنبه 8 بهمن 1392, 1:37 pm

کباب فسنجانی

کباب فسنجانی یکی از کباب های خوش طعم و طرز تهیه آن بسیار آسان است. این غذا را هم با برنج و یا هم با نان می توان سرو نمود . غذای لذیذی است امتحان کنید .

مواد لازم :
گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ : 600 گرم
پیاز : 1 عدد متوسط
گردو آسیاب شده : 200 - 300 گرم
رب انار : یک فنجان سر پر
نمک ,فلفل و عصاره زعفران : به میزا ن دلخواه
نکته :
این غذا را میشود هم به صورت کبابی و هم به صورت بخار پز در تابه طبخ کرد.

طرز تهیه :
ابتدا گوشت مرغ را شسته ومانند قطعات جوجه کبابی خرد میکنیم.
سپس پیاز را خرد کرده و به آن اضافه می کنیم.
بعد از آن گردویی که از قبل آسیاب کرده بودیم راهمراه رب انار، نمک، فلفل وعصاره زعفران به بقیه مواد اضافه میکنیم و برای ساعتی در جایی خنک به آن استراحت میدهیم تا به خوبی با هم مزه دار شوند .
سپس آنها را کباب کنید.
نکته :
1- پیازها نباید ریز خرد ویا رنده شوند زیرا به گوشت چسبیده و زمان کباب کردن پیازها زودتر می سوزند.
2- مورد دیگر این که اگر نخواستید گوشت ها را به صورت جوجه کبابی با سیخ جوجه, کباب کنید می توانید آن را با مقدار کمی آب درون فر یا تابه های دوطرفه به مدت یک ربع تا بیست دقیقه طبخ کنید که در آنوقت آب کبابها به روغن میافتد وطعم ومزه واقعی فسنجان را به خود میگیرد .

نا گفته نماند که این غذا را هم با برنج ویا هم با نان میتوان سرو نمود . غذای لذیذی است امتحان کنید .
تصویر

New Member
پست: 12
تاریخ عضویت: شنبه 5 بهمن 1392, 4:19 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

Re: طرز تهيه بعضي از غذاها

پست توسط lnaz .zamani » سه شنبه 8 بهمن 1392, 1:44 pm

مرغ زعفرانی با سس رب انار و قارچ
مواد لازم:
مرغ ۱ کیلو
آبلیمو نصف لیوان
آب نارنج نصف لیوان
عصاره قارچ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق غذا خوری
قارچ به مقدار کافی
رب انار نصف لیوان
فلفل سیاه به مقدار کافی
کره ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
عصاره زعفران الیت به مقدار کافی

۱.خوب اول از همه مرغ رو تیکه تیکه میکنیم. میتونید فقط از سینه مرغ یا رون مرغ استفده کنید.
۲. قابلمه رو پر آب میکنیم در حدود ۲ لیتر واسه ۱ کیلو مرغ بطوری که وقتی مرغ رو میریزیم تو قابلمه همه سطح مرغ رو آب بگیره .
۳. به قابلمه پر آب نصف لیوان آبلیمو اضافه میکنیم ، آب نارنج هم نصف لیوان اضافه میکنیم ( اگه آب نارنج نداشتید میتونید حذف کنید اما اگه باشه عالیه ) و همچنین نمک ۱ قاشق غذا خوری باضافه یه دونه پیاز که چند قسمتش کردید و در آخرعصاره قارچ
۴. مرغ رو به این آب اضافه میکنیم و میزاریم واسه حداقل ۳ ساعت بمونه ، میگم حداقل در واقع هر چی بیشتر بمونه بهتره ، اگه واسه مهمونی شب میخواهید این مرغ رو درست کنید میتونید از صبح یا شب قبل بزارید تو این قابلمه و بزارید تو یخچال. مرغ به این صورت که چندین ساعت تو این آب طعم دار بمونه خیلی نرم و خوشمزه میشه.
۵. خوب بعد از ۳ ساعت یا بیشتر که موند مرغ هارو از تو آب در میاریم و میزاریم تو صافی تا آبش گرفته بشه اما آب معمولی نمیریزد روش.
۶. مرغ هارو با کمی عصاره زعفران الیت و نمک آغشته میکنید و میزاریم که تو روغن داغ سرخ بشه با حرارت ملایم . تا زمانی که حس کردیم مرغ کاملا پخته شده اما رطوبتش رو از دست نداده.
۷. خوب مرغ های ما آمادست میریم سراغ سس خوشمزه این غذا ، اگر چه شما میتونید این مرغ رو بدون این سس هم بخورید پیشنهاد میکنم با برنج زعفرانی میل کنید.

۸. قارچ هارو با دستمال تمیز نخی پاک میکنیم ، هیچ وقت یادتون نره که قارچ رو نباید شست چون اگه بشورید آب میندازه و طردیش رو از دست میده پس با حوصله قارچ هارو با دستمال کاغذی یا دستمال آشپزخونه پاک کنید و قطعه قطعه کنید.
۹. قارچ رو با کره و فلفل سیاه تفت میدیم به مدت ۵ دقیقه ( تفت نه اینکه سرخ کنیم )کمی بهش سیر خرد شده اگه دوست داشتید اضافه کنید.
۱۰ رب انار رو بهش اضافه میکنیم و واسه ۲ دقیقه میزاریم تا رب انار تفت بخوره و در نهایت اندازه کمتر از نصف لیوان آب اضافه میکنیم.
۱۱. میزاریم به جوش بیاد و سس ما غلیظ بشه .
۱۲. مرغ رو تو دیس میچینیم و روش این سس خوشمزه رو میریزیم.
۱۳. پیشنهادم اینه که با برنج زعفرانی میل بشه.
تصویر

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”