طرز تهيه بعضي از غذاها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

طرز تهيه بعضي از غذاها

پست توسط achachi98 » شنبه 18 شهریور 1385, 6:01 pm

دلمه بادمجان ترکی :)


مواد لازم:


بادمجان= 4 عدد
گوشت= 200 گرم
پياز= 1عدد متوسط
پنير پيتزا= 100گرم
جعفري= 2 قاشق غذا خوري
رب گوجه= 2 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل و ادويه= به اندازه كافي
گوجه فرنگي حلقه شده= 2عدد


طرز تهيه:


هر بادمجان را از بلندي به4 قسمت تقسيم مي كنبم به طوري كه 4 ورقه نازك از بادمجان داشته باشيم و با حرارت ملايم سرخ مي كنيم.
پياز را ريز خرد مي كنيم كمي تفت مي دهيم گوشت و ادويه و نمك و فلفل را اضافه مي كنيم كمي كه سرخ شده رب گوجه و سپس جعفري ريز خرد شده را اضافه مي‌كنيم ميگذاريم تا مواد خوب پخته و سرخ شود
2ورقه از بادمجان را به صورت بعلاوه مي گذاريم، مقداري گوشت وسط آن مي ريزيم كمي از پنير روي آن مي گذاريم ابتدا ورقه زيري بادمجان و بعد ورقه رويي بادمجان را روي گوشت مي آوريم يك خلال دندان وسط بادمجان مي زنيم و يك حلقه گوجه فرنگي وسط خلال فرو مي كنيم
تمام بادمجان ها را به همين شكل درست مي كنيم ظرفي را كه مي خواهيم خوراك را سرو كنيم چرب مي كنيم بادمجان ها را در آن مي چينيم و به مدت 15 تا 20 دقيقه با حرارت 160درجه در فر مي گذاريم، تا پنير ها آب شود و گوجه فرنگي ها پخته شود.
مي توانيم اين خوراك را روي گاز هم درست كنيم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » شنبه 18 شهریور 1385, 6:03 pm

کوفته تبریزی :) :)



مواد لازم:


گوشت بدون چربی چرخ کرده=نیم کیلو
آرد نخودچی=100 گرم
تخم مرغ=4 عدد
پیاز سرخ کرده=3 تا 4 قاشق سوپخوری
زردچوبه=بمقدار کم
تخم مرغ پخته شده سفت=4 تا 5 عدد
آلو=250 گرم
گردو خرد شده=2/1 لیوان
نمک و فلفل=بمقدار کافی


طرز تهیه:


تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم کمی نمک و فلفل می زنیم. آرد نخودچی را در تخم مرغ می ریزیم کمی زعفران حل شده در آب جوش به مایه اضافه می کنیم یک لیوان آب و گوشت چرخ کرده را داخل مایه می ریزیم و مایه را خوب مخلوط می کنیم.اگر مایه خیلی سفت شد باز هم کمی آب داخل آن مایه می ریزیم مایه را خوب مالش می دهیم.بعد پیاز سرخ کرده را با زردچوبه مخلوط می نماییم 5 تا 6 لیوان آب روی آن می ریزیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید بعد از مایه داخل یک پیاله کوچک پر می کنیم وسط مایه را گود می نماییم یک دانه تخم مرغ سفت و کمی آلو قیسی و پیاز سرخ کرده و گردوی خرد شده وسط مایه می گذاریم روی کوفته را جمع می کنیم بطوریکه تمام مواد داخل کوفته بماند بعد کوفته ها را با دست صاف کرده تا کاملا گرد و منظم شود(این کوفته را معمولا به بزرگی یک پرتقال درشت درست می کنند و گاهی هم ممکن است آنقدر آن را بزرگ تهیه کرد که یک جوجه را داخل آن گذاشت در اینصورت باید پارچه نازک سفیدی را داخل پیاله بزرگی بیندازیم و مایه را داخل پارچه به بزرگی همان پیاله به شکل گرد آماده کنیم و در وسط مایه جوجه پخته استخوان گرفته و سایر مواد را قرار بدهیم در هر حال موادی که میل داریم داخل کوفته بریزیم باید کاملا در کوفته پوشیده بماند کوفته های کوچکتر را وقتی آب و پیاز جوش آمد داخل آن می اندازیم و کوفته بزرگ را داخل پارچه پیچیده یعنی سر پارچه را جمع کرده گره می زنیم و با همان پارچه داخل آب و پیاز که در حال جوش است می اندازیم.آب کوفته باید به مقداری باشد که روی آنرا بگیرد و در ظرف را می بندیم می گذاریم کوفته آهسته بجوشد و بپزد و آب آن در حدود دو لیوان بشود.ممکن است به آب کوفته کمی رب گوجه فرنگی نیز بزنیم در صورتیکه کوفته در پارچه باشد آن را بعد از پختن از پارچه خارج کرده در ظرف قرار می دهیم و آب کوفته را روی آن می ریزیم.ممکن است به مایه کوفته تبریزی نیم کیلو سبزی(تره-جعفری-شبت-مرزه-نعناع-ترخان)خرد کرده نیز مخلوط نمود و البته کوفته تبریزی با سبزی خوشمزه تر و معطر است.)اطراف کوفته را با تربچه و پیازچه فراوان تزئین می نمائیم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » شنبه 18 شهریور 1385, 6:05 pm

کباب ترکی


مواد لازم:

گوشت چرخ کرده= نیم کیلو
گوجه فرنگی= 4 عدد
پیاز= یک عدد متوسط
آرد گندم= نصف پیمانه
روغن و ظرف گود برای سرخ کردن
برنج در صورت تمایل

طرز تهیه:

گوشت ها رو با پیاز رنده شده مخلوط میکنی و چنگ میزنی و بعد به اندازه گردو تو دستت درستشون میکنی و بعد آرد رو که توی بشقابی ریختی گوشت ها رو روی آرد قل میدی تا همه سطحش یک لایه نازک آردی بشه و بعد گوشت های فلفلی رو توی روغن که گذاشتی حسابی داغ شده میاندازی و میذاری سرخ بشن بعد در میاری و میچینی تو ظرف تا روغنشون گرفته بشه . حالا گوجه فرنگی ها رو رنده میکنی و با کمی نمک و فلفل قرمز توی یه قابلمه میریزی به همراه کمی روغن زیتون و میذاری بپزه و بصورت رب و غلیظ در بیاد حالا گوشت ها رو توی اون سس گوجه فرنگی در حال جوش میریزی و میذاری کمی به خورد گوشت ها بره و بعد همونطوری سرو میکنی . میتونی با برنج هم سرو کنی
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » شنبه 18 شهریور 1385, 6:07 pm

گولاش


مواد لازم برای 6 نفر:


گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان=1 کیلو
روغن=150 گرم(یک پیمانه سرخالی)
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
سیر=2 تا 3 دانه
گوجه فرنگی=نیم کیلو
فلفل سبز دلمه=3 تا 4 عدد
آرد=1 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=دو قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

گوشت را بشکل مکعب های کوچک می بریم و می شوئیم با پیاز سرخ کرده و سیر خرد شده در داخل ظرفی ریخته روی حرارت ملایم می گذاریم و در ظرف را می بندیم تا آب گوشت کاملا کشیده شود.بعد 2 تا 3 لیوان آب می ریزیم.می گذاریم گوشت بپزد ولی زیاد نباید له شود. فلفل را خرد کرده داخل گوشت می ریزیم.بعد از چند جوش آرد را در یکی دو قاشق روغن کمی سرخ می کنیم با رب گوجه فرنگی داخل ظرف گوشت ریخته و بهم می زنیم و می گذاریم آب گوشت کاملا تبخیر شود. روی گوجه فرنگی ها مقداری آب جوش ریخته پوست آن ها را می گیریم و گوجه فرنگی ها را خرد کرده تخم آنها را جدا می نمائیم و داخل ظرف گوشت با سایر مواد یکی دو جوش می دهیم بطوریکه گوجه فرنگی ها له نشوند بقدر کافی نمک و فلفل زده بعد از دو سه جوش در ظرف می کشیم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4107
تاریخ عضویت: سه شنبه 11 بهمن 1384, 6:16 pm
سپاس‌های ارسالی: 4495 بار
سپاس‌های دریافتی: 4299 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 » شنبه 18 شهریور 1385, 6:51 pm

sahar2006, جان :smile: :)
کارت عاليه. مخصوصن غذاهاي دلمه بادمجان و کوفته تبريزي که توصيه مي کنم همهء دوستان يک بار هم که شده امتحان کنند. :-)
 [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]    

New Member
پست: 12
تاریخ عضویت: شنبه 4 شهریور 1385, 8:48 pm

پست توسط saeedjoon » شنبه 18 شهریور 1385, 6:58 pm

ببینم رضاجون
خوردنش رو
یا پختنش رو :-o
؟

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » شنبه 18 شهریور 1385, 7:02 pm

saeedjoon, اينجا فقط ماله هوافضا نيست :-(
Reza6662, خواهش مي کنم بله حق با شماست :D :D
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Commander
Commander
پست: 3324
تاریخ عضویت: چهار شنبه 3 اسفند 1384, 2:15 am
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1473 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 » یک شنبه 19 شهریور 1385, 12:39 am

sahar2006, خانوم اينها رو شما بلديد و خودتون درست ميکنيد واقعا؟؟ بابا خيلي کارت درسته. :smile:

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15850
تاریخ عضویت: جمعه 7 بهمن 1384, 7:51 pm
سپاس‌های ارسالی: 72543 بار
سپاس‌های دریافتی: 31541 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 » یک شنبه 19 شهریور 1385, 1:21 am

sahar2006 عزيز، ممنون از اينكه به درخواست بنده جواب مثبت داديد :D
در صورتي كه اين روند ادامه و گسترش پيدا كنه، بخشي براي اين موصوع باز خواهد شد :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » یک شنبه 19 شهریور 1385, 9:23 am

Mohsen1001, همه ي همه نه :grin:
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 20 شهریور 1385, 11:56 am

دلمه كدو :)


مواد لازم :

كدو سبز يك اندازه (6 تا 8 عدد)،
گوشت چرخ كرده (250 گرم)،
پياز (يك عدد)،
نعنا و جعفري (100 گرم)،
آبغوره (2 قاشق غذاخوري)،
رب گوجه فرنگي (يك قاشق غذاخوري)،
نمك، فلفل، زردچوبه و روغن (به مقدار لازم)،
فلفل دلمه سبز يا قرمز (يك عدد)،
گوجه فرنگي (3 عدد)،
سيب زميني سرخ شده (به مقدار لازم)

٭ نكته اگر در فر تهيه مي شود، بهتر است 100 گرم پنير پيتزاي رنده شده روي كدو بپاشيد.


٭ طرز تهيه :


1- پياز را رنده و در كمي روغن سرخ كنيد، گوشت را به آن بيفزاييد و كمي تفت دهيد تا آبش كشيده شود.
رب گوجه فرنگي را به اين مواد اضافه كنيد. ادويه و سبزي كه قدري سرخ شده به آن بيفزاييد و از روي حرارت برداريد.
2- از قسمت طول تا انتهاي كدوها را برشي بدهيد و داخل آن را خالي كنيد.
3- داخل آنها را از مواد آماده شده پر كنيد و اگر در فر اين غذا را تهيه مي كنيد، روي مواد مقداري پنير پيتزا بپاشيد. سپس كدوها را كنار هم داخل ظرف پيركس بچينيد و در اطراف آنها برشهايي از گوجه فرنگي و فلفل سبز حلقه شده قرار دهيد.
4- آبغوره را با يك ليوان آب مخلوط كنيد و از كنار ظرف داخل غذا بريزيد. اگر اين غذا را در فر مي پزيد، حرارت فر را در درجه متوسط تنظيم و ظرف را در طبقه وسط فر قرار دهيد تا روي آن زرين شود و اگر روي گاز مي پزيد، زير آن شعله پخش كن بگذاريد. در اين صورت، پنير پيتزا هم نيازي نيست و مي توانيد موقع صرف غذا، از سس كچاپ و سيب زميني سرخ كرده استفاده كنيد
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4107
تاریخ عضویت: سه شنبه 11 بهمن 1384, 6:16 pm
سپاس‌های ارسالی: 4495 بار
سپاس‌های دریافتی: 4299 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 » دو شنبه 20 شهریور 1385, 5:12 pm

saeedjoon نوشته شده:ببینم رضاجون
خوردنش رو
یا پختنش رو :-o
؟

سعید جان
پختن دلمه بادمجان و کوفته تبریزی کار مشکلیه ولی خوردنش رو به همه توصیه می کنم. :)

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”