دوستان

اگه باز به نوکری غرب و اسراییل و انگلیس محکوم نشم و انگ هواداری آمریکا بهم نمی چسبونید، با اجازتون چند تا تندرو رفتند خرابی به بار آوردند ؛ اغتشاش کردند ، آب به آسیاب دشمن ریختند. حالا باید منتظر پیامدهای بین المللی اون باشیم. این کارها چه سودی داره؟ باعث می شه انگلیس در سیاست اش تجدید نظر کنه؟ یا شاید سوژه خوبی برای اعمال تحریم های بیشتر علیه مون هست؟ امروز خوندم صالحی رو اجازه نداند که از حریم هوایی مجارستان بره هلند. این ها فرصتهای بیشتری به دشمنان ایران میده تا حق مردم ما رو تو مجامع جهانی ضایع کنند.
شما ببینید قضیه طبس، جنگ با عراق و تحریمی که توش هستیم از ثمرات اشغال سفارت آمریکاست. دقت کنید بیشتر مسولان رده بالای فعلی (اصلاح طلب و اصولگرا) از دار و دسته همان دانشجوها هستند ، کسی غیر از اینها به جایی نرسید. حالا ببینید اشغال سفارت واقعن چه سودی برای ملت ما داشت؟ برای این آقایون که خوب برکات داشته .من هم از آمریکا بخاطر تمام دشمنی هاش و سنگونی A310 و مدال دادنش به اون فرمانده روانیش متنفر و ناراحتم و ... اما راهش این نیست. ما باید از قوه قهریه و با دستگاه های حکومتی که مشروعیت دارند این کار رو می کردیم که نکردیم. خنده داره این همه سرباز یگان ویژه نیروی انتظامی از پس این ها بر نیومدند ، خودشون هم موافق بودند ، گفتند حق ندارید وارد بشید ولی اگه رفتید داخل هم طوری نیست!!! فرماندش هم میاد بعد از اشغال سفارت میگه کردیمشون بیرون! با احترام کامل با ریش سفیدی به بیرون هدایتشون کردند.
اشغال سفارت هم نوعی حرکت عصبی گونه برای به نتیجه رسیدن سریعتر و اظهار بی اعتمادی آشکار به دستگاه های سیاست خارجی و متولیان امر هست . انگلیسهای کثیف و رذل هم می تونند یه سری اوباش رو استخدام کنند سفارت ما رو توی لندن اشغال کنند. اون وقت چی؟ این بچه بازی ها فقط در کشور ما دیده می شه. باز پاک کردن صورت مساله ، نهاد های قانونی برای این کار وجود دارند ، هر چند وظیفه خود رو انجام نمی دند. راهش برکناری اون هاست . من که یادم نمیاد برای برکناری مسولان امورخارجه تجمع شده باشه . همین دور زدن ها سیاست خارجی رو ضعیف کرده .ولی قضیه باغ قلهک کلن توفیق داره . با اینکه اشغال باغ قلهک هم غیرقانونی بود ولی این یکی مشروعیتش بیشتره چون اجاره نامه اش تموم شده و تصرف شده بود . من با این موافقم نه قبلی. نمازی هم که خوندند در سفارت (نماز در محل غصبی کشور دیگه ) به مرام شمر و یزید و امیرالمومنین جعلی ابوسفیان و ملاعمر صحیح است!
یه عده منفعت طلب رند موج سواری کردند ، اگر ندیدین این ها در آینده به سمت های بالایی منصوب شدند هر چی خواستید بگید، بحث منافع شخصی است . منافع ملت هم title اون هست. سر هم رو به خاطر این ها نبردید.این ها برای آینده خودشون هول زدند.