در اين بخش مي‌توانيد در مورد برق و الکترونیک عمومی به بحث بپردازيد

New Member



no avatar
پست ها

6

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 12 آذر 1390 22:23

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

نداشتن صدا در خروجی امپلی فایر

توسط omidhat » دوشنبه 28 آذر 1390 14:14

سلام
امپی من توپس اودیو 1800وات هستش
ترانزیستورهای ماسفت که کوچیکترن سوختن چون گیر نومد از یه مدل دیگه استفاده کردم الان روشن میشه اما خروجی صدا نداره.بخاطر ترانزیستوراس؟
قبلیا 60ولت 800میلی اهم 110 امپر بودن اینا 60ولت 22میلی اهم 50امپرن
یه ترانزیستورirf840روش تست کردم باز روشن میشد که850میلی امپر 500ولتvdsو20ولتvgsهستش که فک کنم 8امپره
ترانزیستورای خودش irf3205 بودن اینام که الان روش نصب کردم50n06هستن
بخاطر ایناس که صدا نداره؟
چیکار باید بکنم؟

New Member



no avatar
پست ها

6

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 12 آذر 1390 22:23

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

Re: نداشتن صدا در خروجی امپلی فایر

توسط omidhat » چهارشنبه 30 آذر 1390 14:53

یکی نیست یه راهنمایی بکنه؟!!
این همه ادم اینجا هست که ادعاشون میشه استادن و خیلی بارشونه یکیشون نمیدونه مشکل این چیه؟
تواین شهر ما کسی امپلی فایر تعمییر نمیکنه وگرنه میدادمش تعمییر کار

Rookie Poster

Rookie Poster



no avatar
پست ها

21

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 5 آذر 1390 19:53

آرشيو سپاس: 60 مرتبه در 17 پست

Re: نداشتن صدا در خروجی امپلی فایر

توسط Bambeloni » چهارشنبه 30 آذر 1390 15:17

پسر باید ترانزیستور های خودشو بندازی

الان شما مشخصات اینایی که دادی خوووو کمه این جواب نمیده بهت- وقتی میگن مشابه یعنی rate کارشون یکی باشه!

جدیدا خیلی ضعیفن!


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان