در اين بخش مي‌توانيد در مباحث مربوط به زبانهاي بر پايه C به بحث بپردازيد
Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10178 مرتبه
تشکر شده: 3920 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » شنبه 26 آبان 1386 22:31

PCBOYSIR جان
منظور شما رو از زمان متوجه نميشم، چرا که سرعت انجام پردازشها در سيستمهاي مختلف متفاوت هست و مسلما در زمان انجام کار تاثر خواهند گذاشت، شاي منظورتون کاربرد هر يک هست که مثلا کدام يک براي 100 رکورد مناسب هست، کدوم براي 1000 و .... ؟
در اين صورت اين دو تصوير کمکتون خواهد کرد


زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi1944 تشکر کرده اند:
sokuteasemuni, SAMAN, roh, khashayar1

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

542

تشکر کرده: 12 مرتبه
تشکر شده: 42 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 19 اسفند 1385 19:01

آرشيو سپاس: 334 مرتبه در 94 پست

توسط Azadi.Isatis » يکشنبه 27 آبان 1386 17:12

, جان
منظور من از زمان اينست که :
فرقي نمي کند چه دستگاهي با چه پردازشي باشد فقط بتوانيم با استفاده از يک تابع يا برنامه حساب کنيم چه مدت زماني طول ميکشد تا به ازاي 100و 1000 و 1000000 ورودي (اطلاعات ورودي تمام عدد هستند که با تابه Rand نوشته شده اند)اطلاعات مرتب شوند
حالا اگر دستگاه با پردازش بالا باشد خوب اين زمان کتر طول مي کشد
اگر هم پردازش دستگاه پايين باشد اين زمان بيشتر طول ميکشد

من فقط عددي را مي خواهم که نمايانگر ميزان وقتي است که براي مرتب سازي اطلاعات صرف شده است.
واضح تر بگوييم برنامه اي را مي خواهم که به محض شروع براي مرتب سازي اطلاعات زمان را بگيرد و بعد از پايان مرتب سازي ميزان وقتي که صرف مرتب سازي شده را بگوييد.( چيزي مثل يک کورنومتر)


:-(
برای هر چیز زکاتی است  و زکات علم نشر دادن آن است.


الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Azadi.Isatis تشکر کرده اند:
sokuteasemuni, khashayar1

Colonel I

Colonel I



no avatar
پست ها

643

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 19 تیر 1386 13:08

آرشيو سپاس: 1235 مرتبه در 259 پست

توسط Frogfoot » دوشنبه 28 آبان 1386 01:08

من فقط عددي را مي خواهم که نمايانگر ميزان وقتي است که براي مرتب سازي اطلاعات صرف شده است.
واضح تر بگوييم برنامه اي را مي خواهم که به محض شروع براي مرتب سازي اطلاعات زمان را بگيرد و بعد از پايان مرتب سازي ميزان وقتي که صرف مرتب سازي شده را بگوييد.( چيزي مثل يک کورنومتر)


از تابع GetTickCount که توسط ویندوز ارائه میشه استفاده کنید. این تابع تعداد میلی ثانیه های سپری شده از زمان Boot ویندوز را بر می گرداند. مقدار این تابع را قبل از شروع عملیات در یک متغیر ذخیره کنید، در پایان عملیات مقدار موجود در متغیر را با مقدار کنونی GetTickCount مقایسه کنید تا تعداد میلی ثانیه های سپری شده مشخص شود. این تابع در winbase.h تعریف شده.
اگر می خواید زمان سپری شده را برای هر Thread بصورت مجزا محاسبه کنید، می تونید از تابع GetThreadTime استفاده کنید که این هم در winbase.h تعریف شده.
برای اطلاعات بیشتر می تونید توضیحات MSDN درباره این دو تابع را مطالعه کنید.

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Frogfoot تشکر کرده اند:
sokuteasemuni, khashayar1, &mmt, Mahdi1944

New Member



no avatar
پست ها

7

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 1 آبان 1387 11:00

آرشيو سپاس: 2 مرتبه در 2 پست

توسط marziyeh_h » شنبه 11 آبان 1387 19:21

سلام
ميخواستم ببينم چطور ميشه
با استفاده از تابع يك ساختمان داده تعريف كرد، كه اطلاعات دانشجويان شامل نام ونام خانوادگي و شماره دانشجويي و معدل رو بگيره و
بر اساس معدل به صورت نزولي مرتب نمايد
ومعدل بالاي 17 ها را چاپ كند
و اسامي كل دانشجويان را چاپ كند
ضمناً هر كدام با تابعهايي جداگانه اين كارها را انجام دهند.
ممنون ميشم زوتر جواب بدين

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب marziyeh_h تشکر کرده اند:
khashayar1

New Member



no avatar
پست ها

1

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 27 تیر 1388 19:28

آرشيو سپاس: 1 مرتبه در 1 پست

Re: آموزش ++C

توسط parandeyekhoshbakhti » شنبه 27 تیر 1388 20:12

یه سوالی داشتم اگه میشه تا دوشنبه جوابمو بدید
چه جوری میشه بدون استفاده از تابع sqrt برنامه جذر رو با تمام فرجه ها نوشت؟

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب parandeyekhoshbakhti تشکر کرده اند:
khashayar1

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10178 مرتبه
تشکر شده: 3920 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

Re: آموزش ++C

توسط Mahdi1944 » شنبه 27 تیر 1388 20:42

parandeyekhoshbakhti,  
با يک حلقه‌ي for و ضرب ميتونيد اين کار رو انجام بديد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi1944 تشکر کرده اند:
MASTER, sokuteasemuni, SAMAN, khashayar1

Major II

Major II



نماد کاربر
پست ها

204

تشکر کرده: 17 مرتبه
تشکر شده: 14 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 28 اردیبهشت 1387 15:43

آرشيو سپاس: 127 مرتبه در 60 پست

Re: آموزش ++C

توسط aliblue » دوشنبه 19 بهمن 1388 18:33

در ++C دستوری برای ايجاد تاخير وجود دارد؟

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب aliblue تشکر کرده اند:
khashayar1

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10178 مرتبه
تشکر شده: 3920 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

Re: آموزش ++C

توسط Mahdi1944 » سه شنبه 20 بهمن 1388 06:48

aliblue,  
از دستور sleep استفاده کنيد، براي مثال:
کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi1944 تشکر کرده اند:
sokuteasemuni, khashayar1, SAMAN, aliblue

Major II

Major II



نماد کاربر
پست ها

204

تشکر کرده: 17 مرتبه
تشکر شده: 14 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 28 اردیبهشت 1387 15:43

آرشيو سپاس: 127 مرتبه در 60 پست

Re: آموزش ++C

توسط aliblue » سه شنبه 20 بهمن 1388 11:53

در چه سر فايلی تعريف شده؟با <ctime> و <time.h>تست کردم نشد.راستی دستوری نيست که بر حسب میلی ثانیه باشه؟

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب aliblue تشکر کرده اند:
khashayar1

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10178 مرتبه
تشکر شده: 3920 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

Re: آموزش ++C

توسط Mahdi1944 » چهارشنبه 21 بهمن 1388 09:23

aliblue,  
از چه کامپايلري استفاده ميکنيد؟
در نسخه‌هاي تحت داس از time.h و در نسخه‌هاي ويندوز از windows.h بايد استفاده کرد، در help خود کامپايلر هم ميتونيد هدر رو پيدا کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi1944 تشکر کرده اند:
sokuteasemuni, khashayar1, aliblue

Major II

Major II



نماد کاربر
پست ها

204

تشکر کرده: 17 مرتبه
تشکر شده: 14 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 28 اردیبهشت 1387 15:43

آرشيو سپاس: 127 مرتبه در 60 پست

Re: آموزش ++C

توسط aliblue » چهارشنبه 21 بهمن 1388 10:24

از  Dev ++c تحت ويندوز استفاده می کنم.بازم نشد ولی مهم نيست چون خودم يه تابع براش نوشتم.
void wait(int s)
{
     int i,t;
     t=time(NULL);
     i=t+s;
     while (t!=i)
     t=time(NULL);
     }

دستور time(NULL)  که در <ctime>تعريف شده زمان فعلی سيستم را بر حسب ثانیه برمی گرداند.

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب aliblue تشکر کرده اند:
khashayar1

Major II

Major II



نماد کاربر
پست ها

204

تشکر کرده: 17 مرتبه
تشکر شده: 14 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 28 اردیبهشت 1387 15:43

آرشيو سپاس: 127 مرتبه در 60 پست

Re: آموزش ++C

توسط aliblue » سه شنبه 4 اسفند 1388 17:49

آيا در ++C دستوری وجود دارد که بعد از چاپ يک متن نشانگر را به اول خط منتقل کند تا متن بعدی که قرار است چاپ شود به جای متن قبلی قرار گيرد نه زير آن?

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب aliblue تشکر کرده اند:
khashayar1

قبليبعدي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان