آموزش ++C

در اين بخش مي‌توانيد در مباحث مربوط به زبانهاي بر پايه C به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: athlon64x2, abbas.m.k, شوراي نظارت

New Member
پست: 4
تاریخ عضویت: جمعه 4 آذر 1390, 9:14 pm
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

Re: آموزش ++C

پست توسط mirzaqasem » جمعه 4 آذر 1390, 9:21 pm

با سلام
من تازه اومدم و الا نمی زاشتم 2 سال بگذره :)
می تونید از اسلش آر استفاده کنید.
 

کد: انتخاب همه

for(int i=0;i<20;i++)
{
cout<<"\r"<<i
}
 
  اما اگه جمله ی قبلی بزرگتر از جمله بعدی باشه به مشکل بر می خوریم که چند تا جای خالی کارمون رو راه  

New Member
پست: 1
تاریخ عضویت: سه شنبه 3 اردیبهشت 1392, 4:18 pm
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: آموزش ++C

پست توسط nil00far » سه شنبه 3 اردیبهشت 1392, 4:39 pm

در مورد نحوه نمای تصویر در ++C طلاعاتی ندارید؟
ممنون می شم راهنماییم کنید

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 204
تاریخ عضویت: یک شنبه 31 مرداد 1389, 1:47 pm
سپاس‌های ارسالی: 4770 بار
سپاس‌های دریافتی: 1441 بار
تماس:

Re: آموزش ++C

پست توسط MISSILE » پنج شنبه 5 اردیبهشت 1392, 1:31 am

nil00far نوشته شده:در مورد نحوه نمای تصویر در ++C طلاعاتی ندارید؟


سلام، اگر ممکنه واضح تر توضیح بدید، دقیقا دنبال چی هستید؟

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: پنج شنبه 24 بهمن 1387, 3:42 pm
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 2625 بار
سپاس‌های دریافتی: 313 بار

Re: آموزش ++C

پست توسط khashayar1 » جمعه 8 فروردین 1393, 2:47 am

کسی میداند فرق structure در زبان سی با class در سی پلاس پلاس چیه؟ :?
فردوسی

ندانی که ایران نشست منست***جهان سر به سر زیر دست منست

امام خمینی

شما حالا بايد از اول شروع كنيد و قصدتان بر اين باشد كه خودتان مستقل در همه چيز باشيد، در صنعت مستقل باشيد؛
وقتي بنا را بر اين گذاشتيد مي توانيد كه كشور خودتان را نجات بدهيد و كشور خودتان را مستقل كنيد.
از ورود كالاھای مصرف ساز و خانه برانداز جلوگيري نمايند و به آنچه دارند بسازند (قناعت کنند) تا خود ھمه چيز بسازند.
مادامي كه بخواهيم مستقل باشيم و زير بار وابستگي نرويم، بايد تحمل اين مشكلات و قدرت مبارزه با آن را پيدا كنيم.

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15674
تاریخ عضویت: جمعه 7 بهمن 1384, 7:51 pm
سپاس‌های ارسالی: 70844 بار
سپاس‌های دریافتی: 31298 بار
تماس:

Re: آموزش ++C

پست توسط Mahdi1944 » دو شنبه 18 فروردین 1393, 10:17 pm

  ,
Class ساختيافته‌تر هست و ميشه در اون متدهايي تعريف کرد که در Structore‌ فقط ميشه متغييرها رو داشت و به نوعي ابتدايي‌تر از کلاس هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

ارسال پست

بازگشت به “C Base Programming”