من دقیقآ کلماتی رو که دوست عزیزم Mehrdad_jafari89 نوشتند رو اینجا براتون قرار میدم----------------------------
سلام بر دوستان!
متاسفانه هنوز هم شاهد تولید و تردد تابوت یا همان خودروی مرگ آفرین پراید در جاده های ایران هستیم و علاوه بر آن شاهد مرگ هموطنان خود در حوادث ناشی از آن نیز هستیم!حوادثی که هرچند کوچک و سطحی ولی به دلیل ضعف کامل در این خودرو چه فنی و چه ایمنی جان هموطنان را به بدترین نحو ممکن میگیرد!
متاسفانه چندی پیش نیز حادثه ای از این دست روی داد که طی آن یک خانواده 5 نفره در تصادف یک دستگاه خودروی پراید زنده زنده در آتش سوختند و فریاد رسی هم نبود که به آنان کمک کند!علت اصلی این اتفاق هولناک قفل شدن دربهای خودرو و نیز انفجار کپسول گاز خودرو می باشد!

لینک زیر حاوی تصاویر دلخراش این تصادف هست!
توجه:دوستانی که تحمل دیدن این تصاویر دلخراش را ندارند به هیچ وجه تصاویر را مشاهده نکنید!(تصاویر حاوی اجساد این هموطنان از دست رفته می باشد)
لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد
دوستان شما رو به مقدساتتون قسم میدم پراید نخرید!!!خواهشا نخرید!به خدا شما با این کار در حق خانواده خود ریسکی بزرگ و خطرناک و از همه مهمتر در مورد جان آنها قمار کرده اید!قماری که تاوان سنگینی در بر دارد!
خواهش میکنم پراید نخرید!شما موقع خرید پراید فقط به یاد ناله ها و درخواست های این هموطنان مرحوم بی افتید که میگفتند یکی به ما کمک کنه!!افسوس که فریاد رسی نبود و اگر هم بود کاری از پیش نمیبرد!

در خواست دیگری هم دارم و آن هم این است که به هیچ وجه خودروی دوگانه سوز نخرید!به خدا قسم این خودروها نه ایمن هستن و نه اعتباری به آنها و مخزنشان هست!تمامی حرفهای خودروساز های کشور در راستای این مخزن ها و ایمنی ها مشتی دروغ و ریا هست!
به مقدساتتون قسم دادم نخرید....با تاکسی رفت و آمد کنید ایمنی بیشتری دارد!
با سپاس فراوان.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حمایت از خودرو ساز داخلی با 110% عوارض گمرکی ،جایگاه این خودروساز های نامحترم اینجاست ،با این وضعی که میبینین.
یک خانواده نیست شد به خاطر وجدان نداشته این خودروسازان وطنی.

منابع :
لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد