رابطه نور با حفظ خواص سبزیجات

در اين بخش مي‌توانيد در مورد زراعت گياهان زراعي و باغي مختلف به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1780
تاریخ عضویت: شنبه 29 اردیبهشت 1386, 3:58 pm
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10128 بار

رابطه نور با حفظ خواص سبزیجات

پست توسط typhoon » دو شنبه 17 بهمن 1390, 9:13 am

به گزارش[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]، سبزیجات دارای خواص و ویتامین های فراوانی هستند که متاسفانه به دلیل نگه داری غلط حجم زیادی از ویتامین های خود را از دست می دهند. سبزیجات به نسبت میزان رنگ سبز خود حاوی مقادیر متنابهی از ویتامین های مختلف از جمله ویتامین C هستند.
تحقیقات جدیدی که در وزارت کشاورزی آمریکا صورت گرفته است مشخص کرده است که در زمانی که شما سبزیجات خود را در منزل و در محلی تاریک نگه داری کنید باعث از دست رفتن ویتامین های موجود در سبزی خواهید شد.
حقیت این است که سبزیجات و در یک نگاه کلی تمامی گیاهان با استفاده از نور عمل غذا سازی یا "فتوسنتز" را انجام می دهند و حتی در زمانی که چیده شده و در فروشگاه ها و یا در منازل و یا انبارها قرار دارند ، در صورتی که نور کافی به آنها برسد عمل فتوسنتز را ادامه می دهند.
 تصویر 

در تحقیقی که انجام شده است دو دسته اسفناج را در در شرایط یکسان ، اما یکی را در زیر تابش نور فلورسانت و دیگری را در تاریکی به مدت 9 روز نگاه داشتند. در پایان مشخص شد، سبزیجاتی که در زیر نور نگه داری شده بودند به نسبت سبزیجات که در تاریکی نگه داشته شده بودند از درصد بالاتری از انواع ویتامین ها و مواد مغذی به غیر از ویتامین A برخوردار بودند.
این تحقیقات به خوبی نشان می دهد که چرا امروزه در بسیاری از یخچال ها و فریزرها از لامپ های فلورسنت استفاده می شود. فراموش نکنید که در صورتی که قصد دارید تا سبزیجات را برای مدتی در منزل نگه داری کنید حتما آن ها را در محیطی با نورگیری کافی نگاه دارید.

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
Old soldiers never die.They just fade away

ارسال پست

بازگشت به “گياهان زراعي و باغي”