غذاهاي دريايي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 23 آذر 1385, 11:44 pm

کلوچه ي ماهي :smile: :( :(

مواد لازم :

فيله ي ماهي قزل‌آلا 500گرم
سيب‌زميني 1عدد متوسط
هويج 1عدد متوسط
پياز 1عدد متوسط
سير 1حبه
کنسرو نخودفرنگي يک چهارم پيمانه
آبليموي تازه 1 قاشق غذاخوري
پودر کاري نصف قاشق چاي‌خوري
نمک به مقدار لازم
زرده‌ي تخم‌مرغ 1عدد براي تزيين
زعفران آماده شده مقداري براي تزيين
کنجد مقداري براي تزيين
خمير کلوچه به مقدار لازم


روش تهيه‌:

سيب‌زميني و هويج را آب‌پز کنيد. بعد از سرد شدن سيب‌زميني را پوست گرفته و همراه هويج نگيني خرد نماييد.
پياز و سير را خرد کنيد. پياز را همراه با کره کمي تفت دهيد تا طلايي شود. آن‌گاه سير را اضافه نماييد و کمي ديگر تفت دهيد. سپس فيله ماهي را ريز خرد کنيد و به همراه پياز و سير تفت دهيد. پودر کاري، نمک، سيب‌زميني و هويج خرد شده،نخودفرنگي و آب ليمو را اضافه کنيد و تمام مواد را با هم مخلوط کرده و حرارت را خاموش کنيد تا مواد سرد شود.
خمير کلوچه( طرز تهيه آن در پايين آمده است) را روي سطح صافي که کمي آرد پاشيده‌ايد با وردنه باز کنيد و به اندازه‌ي دلخواه با قالب گرد، قالب بزنيد. از مواد آماده شده در بالا، 2 قاشق غذاخوري در مرکز هر خمير گذاشته و لبه‌هاي آن را ببنديد. بعد مخلوط زرده‌ي تخم‌مرغ و زعفران را با برس روي کلوچه بماليد و در صور دلخواه کمي دانه‌ کنجد روي آن بپاشيد. آن‌گاه کلوچه‌هاي آماده شده را در فر با حرارت 175درجه سانتي‌گراد يا350 درجه فارنهايت(که از قبل گرم شده) حدود30- 20دقيقه قرار دهيد تا بپزد و سطح روي آن کاملاً طلايي شود.

مواد لازم براي خمير کلوچه:

آرد حدود 2 پيمانه (200گرم)
شير پاستوريزه نصف پيمانه (80 گرم)
بيکينگ پودر 2 قاشق چاي‌خوري
روغن مايع 5 قاشق سوپ‌خوري
نمک نصف قاشق چاي‌خوري

روش تهيه‌ي خمير کلوچه:

در يک ظرف مناسب شير، روغن مايع، نمک و بيکينگ پودر را مخلوط کنيد. سپس آرد را کم کم اضافه کنيد تا به خميري تبديل شود که به دست نچسبد.

آن‌گاه خمير را کمي ورز دهيد و به صورت گلوله در آوريد. بعد در ظرفي قرار دهيد و روي آن را بپوشانيد و بگذاريد در هواي آشپزخانه به مدت نيم ساعت بماند تا خمير ور بيايد. بعد از اين مدت خمير آماده ي مصرف است.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 21 دی 1385, 3:44 pm

كوفته ماهي :) :-D


مواد لازم:

250 گرم فیله ماهي حوور(ماهي تن)
2 عدد متوسط سيب زميني
1 پيمانه سبزي ماهي چرخ شده
1 قاشق غذا خوري آرد
به مقدار لازم نمك و فلفل
1/2 قاشق چايخوري زردچوبه
به مقدار لازم روغن
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق مربا خوري ادويه

طرز تهيه :

ماهي و سيب زميني را هر كدام جداگانه روي حرارت ملايم آب پز ميكنيم ماهي آب پز را از پوست و تيغه جدا مي كنيم سيب زميني و ماهي را با هم چرخ مي كنيم . سبزي و تخم مرغ را به ماهي چرخ شده اضافه كرده ونمك و فلفل ، ادويه ، زردچوبه ، آرد ميريزيم و مايه را چنگ ميزنيم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند و مايه حالت چسبندگي پيدا كند . روغن را در تابه گودي خوب داغ ميكنيم دستمان را خيس ميكنيم و از مايه به اندازه يك تخم مرغ بر مي داريم به آن شكل گرد ميدهيم و در روغن سرخ ميكنيم . كوفته ها را در ديس مي چينيم و اطراف آن را با سيب زميني سرخ كرده ، جعفري و گوجه تزئين ميكنيم .

موادلازم سبزی ماهی

2 كيلو گشنيز
نيم كيلو شنبليله
2-3 دانه سير
8-7 عدد فلفل سبز يا قرمز

نکات لازم :

1- اگر مايه كوفته شل بود يك تا دو قاشق آرد به آن اضافه مي كنيم

2- اگر از سبزي فريز شده استفاده كرديم سبزي را در آبكش مي ريزيم تا آب اضافي آن خارج شود .

3- مايه كوفته را خوب ورز ميدهيم تا حالت چسبندگي پيدا كند در غير اين صورت كوفته در روغن وا مي رود .

4- با مايه بالا ميشود انواع كوفته درست كرد .. كوفته عنكاس ( ماهي مركب ) ، كوفته ملوك ( نوعي صدف خوراكي ) ، كوفته ميگو ، كوفته كولي ( كوسه ماهي ) ، كوفته سينگو ( خرچنگ )

5- مي توانيد سبزي ماهي ( گشنيز ، شنبليله ، سير ، پياز ، فلفل ) را چرخ كنيد و به مدت يك سال در فريزر نگهداري كنيد . سبزي ماهي را در انواع غذاها مانند قليه ، پوديني ، ماهي شكم پر ، كوفته ؛ هواري مي توان استفاده كرد .

طرز تهیه سبزي ماهي :

گشنيز و شنبليله را پس از تميز كردن مي شوريم سپس در آبكش ميريزيم ، پياز را پوست كنده چهار قاچ مي بريم ، سيرها را پوست كنده و با فلفل ها مي شوريم .گشنيز ، شنبليله ، پياز ، سير همه را با هم مخلوط كرده و چرخ مي كنيم . سبزي چرخ شده را د رظرف سر بسته در فريزر نگهداري مي كنيم هر بار به مقدار غذايي كه لازم داريم بر مي داريم .


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 162
تاریخ عضویت: دو شنبه 22 اسفند 1384, 9:04 pm
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

پست توسط hichkas » پنج شنبه 21 دی 1385, 9:15 pm

جاي غذا هاي درياي خالي بود:

خوراک میگو
مواد لازم

30 عدد میگوی پاک کرده
1 تا 2 حبه سیر خرد شده
1 عدد پیاز خرد شده
4 عدد گوجه فرنگی خلال شده
2 پیمانه قارچ ورقه شده
1 عدد فلفل دلمه ای قرمز خلال شده
2 قاشق سوپ خوری سرکه سفید یا آب لیمو
به میزان لازم نمک و فلفل و ادویه
2 قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
50 گرم کره
روش تهیه

مقداری کره را در تابه ریخته سیرو پیاز را به آن اضافه کنید و روی حرارت تفت دهیدتا نرم شود. گوجه فرنگی، قارچ، فلفل دلمه ای قرمز، سرکه سفید و مقداری نمک و فلفل و 2 پیمانه آب را به مواد بالا اضافه کنید. در تابه ای دیگری کمی کره ریخته و میگو ها را همراه با ادویه تفت دهید. سپس به مواد فوق اضافه کنید. در آخر جعفری را روی بقیه ی مواد بریزید . این غذا را گرم سرو کنید



کباب میگو
مواد لازم

500 گرم میگو پاک کرده
2 عدد فلفل دلمه ای رنگی خرد شده
1 عدد پیاز خرد شده
به مقدار لازم نمک و ادویه
به مقدار لازم زعفران
روغن مایع 2-3 قاشق غذا خوری

ابتدا میگو، پیاز، فلفل دلمه ای رنگی ، زعفران، روغن مایع، ادویه ونمک را به هم مخلوط کنید.( در صورتی که تمایل دارید میتوانید از آب لیمو تازه نیز استفاده کنید). مخلوط کباب را 1-2 ساعت در یخچال بگذارید بماند تا مزه دار شود. سپس میگوها را همراه با سبزیجات به سیخ کشیده و کباب کنید. سپس با حلقه ی لیمو ترش و حلقه ی فلفل دلمه ای تزئین کنید.
  خوب بدانند، در این ایل  
  پدر مرد، تفنگ پدری هست  
  مردان قبیله همگی کشته  
  گهواره چوبی پسری هست  
  اگر نیست نترسید، که در قافله  
  دریایی و چشمان تری هست  
  دکتر زهرا  

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 17 اسفند 1385, 4:59 pm

فيله ماهي با اسفناج

مـــــــواد لازم :


اسفناج خرد شده :: 4 پيمانه
پياز متوسط :: يک عدد
روغن مايع :: 3 قاشق سوپخوري
پودر ژله قرمز رنگ :: يک چهارم پيمانه
فلفل دلمه اي :: يک عدد
فيله ماهي با ضخامت حدود 3 سانتي متر :: 450 گرم
نمک :: يک چهارم قاشق چايخوري
فلفل سياه :: يک چهارم قاشق چايخوري
سرکه :: يک قاشق سوپخوري



طـــــــرز تهيه :


اسفناج هاي خرد شده را درون يک کاسه بزرگ بريزيد و کنار بگذاريد . پياز را از وسط به چهار قسمت تقسيم کرده . ورقه ورقه برش دهيد، درون ماهيتابه ، يک قاشق سوپخوري روغن ريخته و پيازها را با حرارت ملايم تفت بدهيد تا طلايي رنگ بشوند. يک قاشق سوپخوري پودر ژله به پياز اضافه کرده کمي هم بزنيد . فلفل دلمه اي را به شکل نوارهاي باريک برش داده به مخلوط بيفزاييد . آنها را به مدت يک دقيقه ديگر بپزيد. ماهيتابه را از روي شعله گاز برداشته و مخلوط پياز را به اسفناج اضافه کنيد . روي کاسه را بپوشانيد و کنار بگذاريد . فيله ماهي را به چهار قسمت مساوي تقسيم کرده و کمي نمک و فلفل روي آنها بپاشيد . همان ماهيتابه را تميز کرده و دو قاشق سوپخوري روغن باقيمانده را درون آن بريزيد تا گرم شود . سپس فيله هاي ماهي را به مدت دو دقيقه در آن سرخ کنيد . حرارت را کاملا'' ملايم کنيد و فيله ها را به مدت 5 دقيقه ديگر بپزيد . فيله ها را در نهايت در ظرف مخصوص سرو قرار داده، روي آنها را بپوشانيد تا گرم بمانند . باقيمانده پودر ژله را درون ماهيتابه ريخته، آن را حرارت دهيد، سپس اين ژله را با قاشق روي فيله ها بريزيد . مخلوط اسفناج و پياز را کمي قبل از سرو با سرکه مخلوط کرده ، اطراف فيله ها را با آن تزئين کنيد .
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » شنبه 26 اسفند 1385, 11:36 pm

فيله ماهي ليمويي

مواد مورد نياز :


( ماهي قزل آلا يا ماهي ماكِرل ، ماهي خاردار ) ۱/۳۰۰ كيلوگرم
يا ا كيلو فيله ماهي يخ زده كه يخ آن باز شده باشد
روغن سالاد به ميزان لازم
گرد فلفل به ميزان لازم
كره ي آب شده ۱/۲ فنجان
آب ليمو ۱/۴ فنجان
نمك و فلفل به ميزان لازم
برش هايي از ليمو ترش
اين مواد جهت ۴ تا ۶ نفر كافي است .

◄طرز تهيه :

ابتدا استخوان هاي ماهي را جدا كرده و خوب تميز كنيد . ماهي را شسته و روي آن روغن سالاد بماليد و كمي گردفلفل بپاشيد .
ماهي ها را داخل توري كباب پز يا سيخ هاي كبابي كه از قبل چرب شده اند در فاصله ي حدود ۸ تا ۱۰ سانتي متر بالاتر از سطح ذغال ها ، قرار دهيد ، ۵ تا ۷ دقيقه هر يك از طرفين ماهي را تا زماني كه بتوانيد چنگال را به راحتي داخل گوشت ماهي فرو ببريد ، و پوست آن را بلند كنيد روي حرارت نگه داريد . در حين پخت بطور پي در پي با كره مخلوط كرده و آب ليمو ، ماهي را چرب نگه داريد . ( ماهي پخته داراي پوستي برآمده است . )
قبل از سِرو غذا نمك و فلفل روي آن بپاشيد و همراه برش هايي از ليموترش ميل فرماييد ، اين غذا قابل سِرو براي ۴ تا ۶ نفر است .
فيلة ماهي به همراه تكه هاي گوشت قبل از گذاشتن ماهي داخل توري كباب پز ، تكه هايي از ليمو كنار آن قرار دهيد و در انتهاي يك طرف ماهي نيز تكه هاي باريك و نمك زده ي گوشت بگذاريد و براي اينكه اين تكه هاي باريك در جاي خود ثابت تر شوند آن ها را داخل سيخ هاي چوبي كوچك فرو كنيد و داخل توري قرار دهيد


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » شنبه 26 اسفند 1385, 11:39 pm

ماهي سالمون با فلفل قرمز و سس :D

مواد لازم :


فلفل قرمز(بريده شده به قطعات ۱/۲ سانتي متري ) ۱ عدد
ذرت پخته شده ۱ پيمانه
پياز خرد شده ۱/۴ پيمانه
ادويه هاي تركيبي خوشبو ۱ قاشق غذاخوري
آب ليمو ۱ قاشق غذاخوري
روغن زيتون ۱ قاشق غذاخوري
عسل ۱ قاشق غذاخوري
جعفريي تازه خرد شده ۱/۴ پيمانه
استيك يا فيله ي ماهي آزاد ۴ عدد (معادل ۱۳۰ گرم)
پودر سوخاري ۲ قاشق غذاخوري


◄طرز تهيه

۱- فلفل قرمز ‌،ذرت ، پياز، طعم دهنده ها ، آبليمو ، روغن زيتون و عسل را تركيب كنيد. خوب هم زده و در يخچال قرار دهيد و كمي قبل از سرو آن جعفري هم اضافه كنيد .
۲- روغن زيتون را خوب روي ماهي بماليد و يا قطره قطره روي آن بپاشيد و سپس پودر سوخاري را رويش بپاشيد .
۳- روي حرارت متوسط هر طرف ماهي را در كباب پز حدود ۵ تا ۶ دقيقه بپزيد و يا روي فويل گذاشت و در دماي ۴۰۰ درجه فر حدود ۱۰ تا ۱۲ دقيقه سوخاري كنيد و همراه با سس تند گوجه فرنگي پر ادويه آن را سرو كنيد .

◄هر پرس از اين غذا حاوي

۳۷۴ گرم كالري
۲۷/۶ گرم پروتئين
۲۲۶ گرم چربي
۱۵/۶ گرم كربوهيدرات
۱/۵ گرم فيبر غذايي


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » شنبه 26 اسفند 1385, 11:41 pm

ماهي آغشته به پنير پارمزان :D

مواد لازم :

فيله ماهي سفيد ۴ عدد
آرد (۱/۲ پيمانه) ۶۰گرم
پودر فلفل ۱ قاشق چاي خوري
آرد سوخاري ۱پيمانه (۱۲۵ گرم)
پنير پارمزان (رنده شده) ۶۰ گرم
تخم مرغ (زده شده) ۱عدد
نمك به ميزان دلخوا
روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري


◄مواد لازم براي سس كره اي آبليمويي

كره ۶۰گرم
پودرليمو ۱ قاشق غذاخوري
آبليمو ۱ قاشق غذاخوري
پودر آويشن ۱ قاشق غذاخوري


◄طرز تهيه

۱- فيله ماهي شسته و خشك شده را به مخلوط آرد و فلفل آغشته كنيد . آرد سوخاري و پنير پارمزان را نيز با هم مخلوط كنيد و به آن تخم مرغ بزنيد سپس فيله ها را در اين مخلوط بغلتانيد و براي ۲ تا ۳ دقيقه هر طرف آنها را در روغن روي حرارت متوسط سرخ كنيد .
۲- براي تهيه سس كره اي آغشته به آبليمو و آويشن كره را روي حرارت آب كنيد و به آن پودر ليمو ، آبليمو و آويشن را اضافه كنيد و براي دقيقه ديگر اين سس را روي حرارت نگه داشته و هم بزنيد و سپس اين سس را بر روي فيله ها ريخته و ميل كنيد .
نكته : بهتر است غذا را به همراه چيپس و سبزي در ظرف بكشيد و سرو كنيد .


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 28 اسفند 1385, 11:44 pm

پيتزاي دريايي :D


مواد لازم:

سه چهارم ليوان
آرد

يك قاشق چاي خوري
بيكينگ پودر

نصف قاشق چاي خوري
نمك

يك سوم ليوان
شير

دوقاشق سوپ خوري
روغن مايع

120 گرم
پوره گوجه فرنگي

يك قاشق مرباخوري
رب گوجه فرنگي

يك حبه
سيرله شده

يك قاشق چاي خوري
پودر ارگانو

يك قاشق چاي خوري
پودر جعفري

به ميزان لازم
نمك و فلفل

سه چهارم ليوان
ميگو

2-3 عدد ( بدون هسته)
زيتون سياه يا سبز

150 گرم
پنير پيتزا

يك عدد
كنسرو كيلكا


طرز تهيه:


آرد، بيكينگ پودر و نمك را داخل كاسه اي ريخته ، شير و روغن را اضافه مي كنيم و به طور مرتب هم مي زنيم. خمير را ورز داده و بصورت توپ در مي آوريم (اگر خمير چسبنده بود كمي آرد اضافه مي كنيم و اگر خيلي سفت بود شير مي افزاييم). روي خمير پوشش كشيده و مي گذاريم خمير نيم ساعت بماند. پوره گوجه فرنگي، رب گوجه، سبزي هاي معطر و سير را در ماهي تابه كوچكي با هم مخلوط كرده، روي حرارت كم قرار مي دهيم تا غليظ شده و در ادامه بعد از سردشدن ، خمير را در ظرفي با قطر 30 سانتي متر پهن مي كنيم. سس آماده شده را برش نازك داده و روي بقيه مواد چيده شده، كمي پودر ارگانو مي پاشيم. فر را از 20 دقيقه قبل در دماي 200 درجه سانتي گراد روشن كرده، پيتزا را درون فر گذاشته تا زماني كه روي پنير طلايي شود.



نكات تغذيه اي :

ميگو يكي از لذيذترين غذاهاي دريايي است. از نظر مقايسه اي نسبت به ساير غذاهايي كه پروتئين زيادي دارند، نظير گوشت ماهي و گروه ماكيان ، ميگو كالري كمتري دارد. پروتئين موجوددر ميگو كيفيت بالايي داشته و حاوي تمام اسيدآمينه هاي لازم جهت رشد مي باشد. پروتئين ميگو همانند ساير جانوران دريايي به دليل نداشتن بافت همبند به راحتي هضم مي شود. براي گروههايي از مردم نظير افراد مسن كه در جويدن و هضم غذا مشكل دارند، غذاي حاوي ميگو گزينه مناسبي براي تأمين پروتئين روزانه آنها است. ميگوها در كل داراي چربي كمي مي باشند. اسيدهاي چرب امگا-3 كه از دسته اسدهاي چرب غير اشباع بوده و براي سلامتي مفيد هستند، در ميگوها به وفور يافت مي شوند. اين دسته از اسيدهاي چرب مي توانند در كاهش خطر بيماريهاي قلبي مؤثر واقع شوند.اسيدهاي چرب امگا-3 همچنين اجزاي ضروري براي غشاي سلول مغز و بافت چشم است. ميگو منبع غني از ويتامين هاي E,D,C,B12,B6,A و املاحي چون كلسيم، آهن، منيزيم،فسفر، پتاسيم، سديم،روي، مس، منگنز و سلنيم است.علاوه بر اين كلسيم، روي، آهن، منيزيم و فسفر ميگو نسبت به ساير آبزيان بيشتر است.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

New Member
پست: 1
تاریخ عضویت: شنبه 11 فروردین 1386, 4:57 pm

پست توسط Hameshe ghayeb » شنبه 11 فروردین 1386, 5:06 pm

با سلام.لطفا اگر امکان دارد طرز پختن خرچنگ را آموزش دهید.با تشکر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet » سه شنبه 14 فروردین 1386, 6:38 pm

Hameshe ghayeb نوشته شده:با سلام.لطفا اگر امکان دارد طرز پختن خرچنگ را آموزش دهید.با تشکر



من خودم كه روش پخت خرچنگ رو بلد نبودم ول از يك جا برات يك چيزايي پيدا كردم.

اميدوارم به دردتون بخوره

شما میتونین از دو راه خرچنگ بخورین:
1- کبابی 2- بصورت خوراک
برای خرچنگ کبابی باید اون رو بعد از شستن به مدت 3 - 4 ساعت در آب نمک غلیظ بذارین بعدش توی یه چیزی مثل حلب های 17 کیلوئی روغن یا پیت خیارشور که باید زحمت بکشین از بقالی بخرین یا منقلی مه دیواره بلند داشته باشه ذغال هاتون رو آتیش کنین وقتی آتیش حسابی گل انداخت خرچنگ ها رو لا به لای آتیش بذارین تا کبابی بشه مراقب باشین نه دستتون بسوزه نه خرچنگ هاتون(البته اینکار برای پیک نیک یا توی باغ خوبه چون من تو حیاط خونمون خرچنگ کباب کردم بوش تو محل پیچیده بود)
برای خوراکها هم باید اول خرچنگهاتون رو بذارین توی آب جوش بپزن الته بعضی ها هم بخار پز کردنش رو توصیه میکنن ولی چون بوی خرچنگ تا چند روزی توی خونه میمونه بهتون پیشنهاد میکنم اینکار رو توی حیاط یا تراش یا اگه آپارتمان نشین هستین روی پشت بام انجام بدین
بعد از اینکه خرچنگهاتون پخت باید گوشت اونها رو از پوستش در بیارین و مثل میگو باهاش خوراک درست کنی

به نقل از انجمن آشپز آنلاين.
تصویر

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15850
تاریخ عضویت: جمعه 7 بهمن 1384, 7:51 pm
سپاس‌های ارسالی: 72543 بار
سپاس‌های دریافتی: 31541 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 » سه شنبه 14 فروردین 1386, 7:39 pm

Hameshe ghayeb جان
البته جهت اطلاع عرض کنم خوردن خرچنگ از نظر مراحع شيعه حرام هست (فقط جهت اطلاع)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet » چهار شنبه 15 فروردین 1386, 12:48 am

Mahdi1944 نوشته شده:Hameshe ghayeb جان
البته جهت اطلاع عرض کنم خوردن خرچنگ از نظر مراحع شيعه حرام هست (فقط جهت اطلاع)



من اينو تا حالا نشنيده بودم.
آخه جرا؟ :?
تصویر

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”