غذاهاي دريايي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15850
تاریخ عضویت: جمعه 7 بهمن 1384, 7:51 pm
سپاس‌های ارسالی: 72543 بار
سپاس‌های دریافتی: 31540 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 » چهار شنبه 15 فروردین 1386, 1:43 am

sohrab_poet جان
دليلش رو بايد از فقها و مراجع صاحب نظر پرسيد، من در اين مورد چيزي نميدونم، اما مدتي پيش به اين موضوع مشکوک شدم و با دفتر رهبري مکاتبه داشتم، که در جواب نوشتند خوردن خرچنگ حرام است، از آبزيان دريايي فقط ماهي فلس دار (پولک دار) و ميگو حلال هست
به هر حال اين رو فقط در جهت اطلاع رساني عرض کردم چون ممکنه بسياري اطلاع درستي در اين مورد نداشته باشند، لطفا در اين مورد بحثي صورت نگيره
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 6 اردیبهشت 1386, 4:04 pm

فیله ماهی سوخاری

مواد لازم:


ماهی فیله شده=400 گرم
آرد گندم=1 پیمانه
تخم مرغ=2 عدد
آرد سوخاری=2 پیمانه
سویا سس=4 قاشق غذخوری
آبلیمو=4 قاشق غذاخوری
سرکه=3 قاشق غذاخوری
زردچوبه=نصف قاشق مرباخوری
روغن=به مقدار لازم


طرز تهيه:


ماهي را با آبليمو، زردچوبه، سويا سس و سرکه خوب مزه‌دار کنيد (به مدت 15 تا 20دقيقه). سويا سس براي مزه دار کردن انواع گوشت بسيار مناسب است.
ماهي را در آرد سفيد گندم بغلطانيد تا وقتي ماهي در تخم‌مرغ زده مي‌شود، تخم‌مرغ به ماهي بچسبد. در ضمن با غلطاندن ماهي در آرد گندم، مواد مزه‌دار شده از ماهي خارج نمي‌شود.
تخم مرغ را در يک کاسه بشکنيد و با هم مخلوط کنيد. فيله هاي ماهي آردي را در تخم مرغ بزنيد. سپس در آرد سوخاري بزنيد.
ماهي را در روغن سرخ کنيد.
ماهي‌هاي سرخ شده را مي‌توانيد روي توري قرار دهيد تا روغن آنها خارج شود
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Commander
Commander
نمایه کاربر
پست: 1189
تاریخ عضویت: دو شنبه 1 خرداد 1385, 2:58 am
سپاس‌های ارسالی: 16928 بار
سپاس‌های دریافتی: 4257 بار

پست توسط Fariborz » پنج شنبه 6 اردیبهشت 1386, 6:56 pm

sahar2006 وsohrab_poet عزيز
دوستان عزيزم مدت زيادی است که دلم ميخواست يک تشکر قلبی از شما عزيزان بخاطر فعاليت مستمر و مفيدتان انجام بدم . بواقع کار هر دوی شما بی نقص است . البته من خودم زياد اهل آشپزی نيستم ولی از ديدن مطالب شما واقعأ لذت ميبرم . به هر روی از طرف خودم و شورای عالی نظارت از تلاش شما دوستان خوبم صميمانه سپاسگزارم . :smile: :smile:

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet » پنج شنبه 6 اردیبهشت 1386, 7:16 pm

Fariborz نوشته شده:sahar2006 وsohrab_poet عزيز
دوستان عزيزم مدت زيادی است که دلم ميخواست يک تشکر قلبی از شما عزيزان بخاطر فعاليت مستمر و مفيدتان انجام بدم . بواقع کار هر دوی شما بی نقص است . البته من خودم زياد اهل آشپزی نيستم ولی از ديدن مطالب شما واقعأ لذت ميبرم . به هر روی از طرف خودم و شورای عالی نظارت از تلاش شما دوستان خوبم صميمانه سپاسگزارم . :smile: :smile:


فريبرز عزيز
از شما و شوراي محترم نظارت كه به فكر ما بوديد متشكرم.
البته من مدتيه كه بنا به دلايلي(درس و كار و زندگي) ديگر مدير بخش آشپزي نيستم ولي سعي ميكنم حضور فعال تو هر قسمتي كه كمكي از دستم بر بياد داشته باشم. :o
تصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 14 تیر 1386, 2:40 pm

ماهی با سویا سس :D



مواد لازم:


ماهی(شیر)=4 قطعه
پیاز حلقه شده=2 عدد
سیر=4 حبه
روغن زیتون=5 قاشق غذاخوری
سس سویا=6 قاشق غذاخوری
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم


طرز تهیه:


ابتدا قطعات ماهی را خوب شسته و در صافی می ریزیم تا خشک شود. سپس به آن فلفل و زردچوبه می زنیم و با دست روی آن می کشیم تا تمام سطح ماهی مزه دار شود.
روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته و سیر ریز شده را به آن اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم. سپس قطعات ماهی را در ماهیتابه گذاشته و در ماهیتابه را می گذاریم تا به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزد. سپس سس سویا را روی آن ریخته،آبلیمو را هم به آن اضافه می کنیم
پیازهای حلقه شده را روی قطعات ماهی می گذاریم و سپس در ماهیتابه را می گذاریم تا ماهی به مدت 45 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزد.


منبع:آشپزآنلاین
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » شنبه 27 مرداد 1386, 11:42 pm

سس برای روی ماهی :-D


مواد لازم:

شیر:2فنجان
آرد:5قاشق سوپخوری
آبلیمو: یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون:1استکان
زرده ی تخم مرغ:4عدد
خامه:100گرم
نمک و فلفل بمقدار کافی

طر تهیه:

در یک ظرف آرد را می ریزیم و شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط شود .زرده ی تخم مرغ ها را می زنیم و داخل آرد و شیر می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و مرتب بهم می زنیم تا سس غلیظ شود .بعد آبلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل را می ریزیم و هم میزنیم تا تمام مواد مخلوط شود .سس را از روی حرارت بر می داریم و خاهمه را روی آن اضافه می کنیم .
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دو شنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

ماهی سالمون با گردو و سس مایونز

پست توسط gigi64 » دو شنبه 12 شهریور 1386, 12:53 am

ماهی سالمون با گردو و سس مایونز


سس مایونز مخلوط با فلفل دلمه ای قرمز کبابی و چاتنی انبه میتواند به همراهی خوش طعم و لذیذ برای این ماهی سالمون عالی تبدیل شود.

تصویر

مواد لازم
• 680 گرم فیله سالمون بدون پوست
• 4/3 پیمانه گردوی ریز خرد شده
• 2/1 پیمانه خرده نان خشک یا آرد سوخاری
• نیم تا یک ق.چ. پودر فلفل سیاه
• 2/1 ق.چ. نمک
• 1 تخم مرغ
• 2 ق.س. آب
• 3/1 پیمانه آرد
• 2/1 پیمانه فلفل دلمه ای قرمز کبابی
• 4/1 پیمانه مایونز یا سس سالاد
• 1 ق.س. چاتنی انبه ریز خرد شده
• 1 ق.س. آب لیمو
• 4/1 ق.چ. پودر سیر
• 8/1 ق.چ. پودر فلفل قرمز
• 2 ق.س. روغن مایع

روش تهیه
1. ماهی را با آب سرد بشویید و خشک کنید. ابتدا ماهی را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و هر برش را از طول به طور افقی به دو نیم کنید.

2. گرد، خرده نان، فلفل سیاه و نمک را در یک ظرف کم عمق مخلوط کنید. تخم مرغ و آب را در ظرف دیگری مخلوط کرده، بهم بزنید و آرد را در سومین ظرف بریزید. ماهیها را ابتدا با آرد بپوشانید، سپس در تخم مرغ زده و در نهایت در مخلوط گردو و آرد سوخاری بزنید. این قطعات را در ظرف بزرگی قرار داده، روی آنرا بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. در این مدت سس را آماده کنید.

3. فلفلهای کباب شده را به قطعات نسبتا درشت خرد کنید. مایونز، فلفل، چاتنی انبه، آب لیمو، پودر سیر و پودر فلفل قرمز را در ظرف مناسبی مخلوط کرده، کنار بگذارید.

4. روغن را در یک ماهیتابه نچسب مناسب داغ کنید، ماهیها را اضافه کرده و بر روی حرارت متوسط به مدت 3 دقیقه بپزید. ماهی ها را پشت و رو کرده، 3 تا 4 دقیقه دیگر بپزید و صورت لزوم حرارت را کم کنید.

5. ماهیها را با سس مایونز سرو کنید.

bhg.com

Major
Major
پست: 270
تاریخ عضویت: دو شنبه 15 بهمن 1386, 9:45 am
سپاس‌های ارسالی: 123 بار
سپاس‌های دریافتی: 582 بار

پست توسط ebrahim13552000 » شنبه 17 فروردین 1387, 9:47 pm

سلام
خواهشا طرز تهيه کمي دقيقتر ذکر شود همه که مثل شما اشپز نيستن
با كاروان بگوييد از راه كعبه برگرد
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 35
تاریخ عضویت: جمعه 25 مرداد 1387, 7:00 pm
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط sky_blue » یک شنبه 10 شهریور 1387, 12:56 pm

فيله ماهي با سس پنير سوييسي


مواد لازم جهت 4 تا 6 نفر:

4/1 فنجان کره يا مارگارين
2 قاشق چايخوري جعفري خرد شده خشک
1 قاشق چايخوري پيازچه خشک
1 فنجان پودر سير و پياز سائيده شده
3 قاشق غذاخوري آرد
4/1 قاشق چايخوري نمک
1 فنجان شير
2/1 فنجان پنيرپيتزاي سوييسي رنده شده
450 گرم فيله ماهي به ضخامت 5/1 سانت و بريده شده به قطعات کوچک

طرز تهيه:

در ظرف کوچکی دو قاشق کره یک قاشق جعفري نصف قاشق پيازچه را مخلوط کنيد و بمدت 45 ثانيه تا 1 دقيقه در مايکروفر قرار دهيد تا کره ذوب شود. سپس ادويه را در آن ريخته و هم بزنيد و کنار بگذاريد. بقيه 2 قاشق کره باقيمانده را هم در ظرف ديگري ريخته و در مايکروفر بمدت 45 ثانيه تا 1 دقيقه قرار دهيد وقتي ذوب شد آرد جعفري بقيه پيازچه و نمک را هم در آن بريزيد. شير را هم اضافه کرده و با قدرت بالاي ماي?روفر بمدت 3 تا 4 دقيقه حرارت دهيد تا خوب بپزد هر چند دقيقه يکبار آن را بهم بزنيد. سپس پنير را اضافه کرده تا ذوب شود و اين مواد را هم کنار بگذاريد ماهيها را درظرف چيده سس را روي آن بريزيد و با کاغذ روغني بپوشانيد و در مايکروفر با قدرت بالا بمدت 4 تا 6 دقيقه قرار دهيد. بعد از اين مدت ماهي را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم بپزد. سپس با مخلوط فوق آنرا پوشانده و پيازچه و ادويه را نيز به آن اضافه کرده و بمدت 2 دقيقه بدون پوشاندنشان با قدرت 70% حرارت دهيد

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

پست توسط poroshat » دو شنبه 12 مرداد 1388, 10:02 pm

ماهی با سس گوجه فرنگی


مواد لازم:
ماهی شیر: 2کیلو
گوجه فرنگی :1 کیلو
پیاز متوسط : 1 عدد
آرد :2 ق.غ
زیتون سیاه : 20 عدد
زردچوبه :1 ق.م
عصاره مرغ یا گوشت: 1.5 عدد
سس گوجه فرنگی تند مهرام : 4.ق.غ
برگ نعنا:به مقدار لازم
آب:1 لیوان


طرز تهیه:

این غذا در اصل یک غذای یونانی است . ماهی بسیار در این سس خود را نشان می دهد ماهی را به قطعات مربع مربع درشت ببرید و بعد از تفت دادن کل مواد را با یکدیگر مخلوط کنیم بغیر از زیتون سیاه مایه را روی ماهی ریخته و وقتی مایه به حباب زدن رسید روی آن را زیتون سیاه بدون هسته بریزید کمی غذا را هم بزنید و با برگ نعناتزئین کنید. کودکان را از کودکی به خوردن ماهی عادت دهید.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

خوراک ماهی سوف

پست توسط poroshat » دو شنبه 12 مرداد 1388, 10:20 pm

این ماهی زیستگاه اصلی آن مرداب انزلی می باشد و ماهی است جنگنده و خوش طعم بیایید آنرا بیشتر بشناسیم و در برنامه غذایی خود بیاوریم.ماهی را بعد از مزه دار کردن و خابانیدن به همراه سس خوشمزه آن که پیاز سرخ شده و سبزیجات است درون تابع ریخته شیر و آرد را اضافه کنیم سس که به حباب زدن رسید و آن را روی ماهی از فر خارج شده یا سرخ شده در تابع اضافه کنید یادتان باشد زردچوبه و آبلیمو فقط برای مزه دار کردن ماهی است.

خوراک ماهی سوف
ماهی سوف.........................................1 عدد بزرگ
پیاز خرد شده...................................4 عدد متوسط
کنسرو قارچ مهرام........................................1 عدد
آب لیمو.......................................................4 ق.غ
خامه ...............................................150-200 گرم
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده........................1 عدد
زردچوبه.......................................................1 ق.م
آرد .............................................................2 ق.غ
شیر............................................................1لیوان
جعفری..............................................به مقدار لازم
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

خوراک ماهی حلوای سفید

پست توسط poroshat » دو شنبه 12 مرداد 1388, 10:26 pm

ماهی را در سرکه و زردچوبه و آبلیمو بخوابانید و لای کاغذ سفید بچسبانید تا مزه دار شود ماهی را از کاغذ جدا کرده و سرخ کنید و باقی مواد را در تابه ای دیگر تفت دهید و دور ماهی سرخ شده بگذارید نخود فرنگی کمک می کند که یغ های کوچک در گلوی شما بسوی معده رود

خوراک ماهی حلوای سفید
ماهی حلوا...............................................................1.5تا 2 کیلو
آب لیمو.............................................................................6 ق.غ
سرکه..............................................................................6 ق.غ
زردچوبه ..................................................................1 ق.غ سرپر
سس باربیکیو مهرام..........................................................5 ق.غ
فلفل دلمه ای...................................................................2 عدد
نخود فرنگی...................................................................1 قوطی
پیازچه...........................................................................1 پیمانه
پیاز......................................................................2 عدد متوسط
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”