غذاهاي دريايي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:07 am

خوراک میگو با برنج




مواد لازم:

میگو : 250 -300 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
گوجه فرنگی : 4 عدد خرد شده
سیر : 2-3 حبه
پیازچه : 20 شاخه حلقه شده
ماست موسیر .: 1 پیمانه بزرگ
زرد چوبه : 1 ق.م
برنج: 1 پیمانه بزرگ
سس تند گوجه فرنگی مهرام :به مقدار لازم


طرز تهیه:

برای مزه دار کردن میگو و خوش عطر کردن آن زردچوبه را به همراه سیر و میگو و کمی آب و روغن تفت می دهیم سس گوجه فرنگی تند مهرام را اضافه می کنیم سپس ماست گوجه فرنگی، پیازچه اضافه می شود وقتی مایه ما به غلظت رسید برنج را اضافه می کنیم تفت می دهیم و در دیس مورد علاقه خود می کشیم



نکته تخم مرغ را حتماً با ماست زده سپس اضافه می کنید.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:08 am

ماهی قزل آلا با سس قارچ


مواد لازم:

ماهی قزل آلا: 2 عدد
جعفری: 50 گرم
فلفل دلمه ای قرمز :1 عدد بزرگ
قارچ مهرام : 1 قوطی
آرد: 2 قاشق غذاخوری
لیمو ترش تازه: 1 عدد
عصاره گوشت یا مرغ یا لیوان آب مرغ یا گوشت : 1عدد


طرز تهیه:

استفاده از ماکروویو باید کاملا اصولی باشد و مواد بدون آب درون مایکرو ویو قرار نگیرند ماهی را شسته و پولک های ریز آن را می گیریم مخالف جهت یکدیگر در ظرف مناسب قرار می دهیم کل مواد دیگر را درون کاسه ای هم زده روی ماهی قزل آلا بریزید و غذا را با قدرت 900 و زمان 7 الی 12 دقیقه درون ماکروویو بگذارید زمان که به 6 دقیقه رسید ظرف غذا را خارج کرده سس را آرام هم زده و دوباره در ماکروویو قرار دهید مرحله اول پخت با سلفون و مرحله دوم پخت بدون سلفون است

نکته مرحله اول 6 دقیقه و مرحله دوم 5 تا 7 دقیقه می باشد.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:10 am

ماهی شوریده


مواد لازم :

ماهی شوریده : 3 عدد کوچک
ادویه مخلوط جنوبی : 1 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ کرده : 2 عدد متوسط
جوز هندی : نوک قاشق
کشمش : 4 قاشق
سرکه مهرام : 6 قاشق
آبلیمو مهرام : 6 قاشق

طرز تهیه:

ماهی شوریده را با سرکه و آبلیمو مزه دار کنید سپس ادویه ، پیاز ، جوز هندی و کشمش را سرخ کرده در شکم ماهی قرار دهید و ماهی را سرخ کنید و از ماهی لذت ببرید در ضمن می توانید برای مزه دار کردن ماهی از ادویه جنوبی استفاده کنید.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:17 am

نودل با میگو و سبزیجات



مواد لازم:

میگو : 400 گرم
رشته چینی (نودل) : 4 بسته
زردچوبه : 1 قاشق
هویج : 5 عدد کوچک
عصاره مرغ : 1 عدد
لوبیا سبز : 300 گرم
رب گوجه مهرام : 6 قاشق
روغن : به میزان کم
پودر سیر :1 قاشق


طرز تهیه:


کل مواد را در تابه سرخ کنید ابتدا میگو را رب گوجه و عصاره تفت دهید و بعد باقی مواد سپس نودل را آبکش کرده و با مواد درون تابه تفت داده و درون کاسه یی بکشید.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: غذاهاي دريايي

پست توسط achachi98 » شنبه 16 مرداد 1389, 6:46 pm

 اسنک ماهی با میگو 


  لازم: 
  تست: 1    پیتزای ورقه ای: 1    له شده: 2    با میگوی ریز شده: 400    خرد شده: 100   : 1 قاشق    قرمز: 2قاشق    و فلفل: به میزان  

  تهیه: 
  در قابلمه ای سیر و ماهی یا میگو را با هم تفت داده و سپس نمک و فلفل را با آنها افزوده و بعد قارچ خرد شده و آویشن را به مواد اضافه کرده خوب تفت دهید. سپس درب ظرف را گذاشته ، کمی که مخلوط نرم شد مواد را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. نان تست نرم را برداشته و روی آن کمی سس قرمز آغشته کنید. سپس مقداری از مواد را روی سطح نان پهن کنید. یک لایه پنیر پیتزا را روی مواد قرار داده و یک نان دیگر را هم روی مواد قرار دهید. بعد به مدت 5 تا 7 دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز یا 15 دقیقه در فر گرم قرار دهید تا نان ها برشته شوند. 
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: غذاهاي دريايي

پست توسط achachi98 » شنبه 23 مرداد 1389, 12:23 am

فیش برگر



مواد لازم:

گوشت ماهی بدون استخوان: ۲۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز رنده شده: ۲ عدد
سیر رنده شده: ۲ حبه
روغن مایع: ۵۰ گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
سویا: ۲۵ گرم
آرد سوخاری: به مقدار لازم


طرز تهیه:


گوشت ماهی و سویا را چرخ کرده، یک عدد پیاز رنده شده و سیر را به آن اضافه کرده خوب بهم بزنید تا صاف و یکدست شود. از مخلوط بدست آمده به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و به شکل بیضی فرم دهید. سپس آن را به آرد سوخاری بغلطانید و داخل تابه کوچکی که مقدار کمی روغن ریخته و روی حرارت قرار داده اید، سرخ کنید.
فیش برگر های آماده شده را می توان در نان مخصوص همبرگر قرار داد و با کاهو، خیارشور، گوجه فرنگی حلقه شده و سس مخصوص ساندویچ میل نمود.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: غذاهاي دريايي

پست توسط achachi98 » سه شنبه 26 مرداد 1389, 12:11 am

 [SIZE=150]سالاد الویه ماهی 


  لازم: 
  زمینی: ۷۰۰   : ۲۰۰    مرغ آب پز و رنده شده: ۲    پخته شده: ۱    آبپز شده: ۲۰۰    پخته شده: ۷۰   : ۱۵۰    مایونز: ۲۵۰    خردل: ۱ قاشق    زیتون: ۳ قاشق    و فلفل: به مقدار  

  تهیه: 
  در یک ظرف، ماهی آبپز شده را با نوک چنگال از هم باز کنید. سیب زمینی پخته را رنده کرده و همراه با نمک و فلفل و روغن زیتون به گوشت ماهی افزوده و سپس سس مایونز و سس خردل را اضافه کنید. در مرحله بعد خیارشور و هویج نگینی خرد شده، تخم مرغ،نخوفرنگی و ذرت را به سالاد اضافه کرده و بخوبی مخلوط کنید. سپس آن را به مدت ۲ مدت ساعت در یخچال قرار داده تا کاملا سرد شده و آماده سرو باشد. 



 
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: غذاهاي دريايي

پست توسط achachi98 » دو شنبه 1 شهریور 1389, 12:06 am

میگو پفکی



مواد لازم:

میگو: 300 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
شیر: دو سوم پیمانه
آرد: 2.5 پیمانه
ماءالشعیر یا آب سرد: یک دوم پیمانه
بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
پودر تخم گشنیز و پودر سیر: به میزان لازم


طرز تهیه:

ابتدا پوست میگو را به صورتی جدا کنید که دم آن باقی بماند. تخم مرغ ها را در ظرف شیشه ای بشکند. سفیده و زرده را با هم خوب مخلوط کرده تا حجم آن دوبرابر شود. نمک، شیر و ماء الشعیر را به تخم مرغ ها افزوده و مخلوط کنید. فلفل، ادویه و بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده آرام آرام به مخلوط اضافه کنید و بهم بزنید تا صاف و یکدست شده و به غلظت ماست برسد. میگوها را به این خمیر آغشته کرده و سپس در روغن غوطه ور کرده و سرخ کنید.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: غذاهاي دريايي

پست توسط achachi98 » دو شنبه 1 شهریور 1389, 12:28 am

 [SIZE=150]میگو پفکی 



  لازم: 
 : 300    مرغ: 3   : دو سوم   : 2.5    یا آب سرد: یک دوم    پودر: 1 قاشق    و فلفل و ادویه: به میزان    برای سرخ کردن: به میزان    تخم گشنیز و پودر سیر: به میزان  

  تهیه: 
  پوست میگو را به صورتی جدا کنید که دم آن باقی بماند. تخم مرغ ها را در ظرف شیشه ای بشکند. سفیده و زرده را با هم خوب مخلوط کرده تا حجم آن دوبرابر شود. نمک، شیر و ماء الشعیر را به تخم مرغ ها افزوده و مخلوط کنید. فلفل، ادویه و بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده آرام آرام به مخلوط اضافه کنید و بهم بزنید تا صاف و یکدست شده و به غلظت ماست برسد. میگوها را به این خمیر آغشته کرده و سپس در روغن غوطه ور کرده و سرخ کنید. 

 
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Major II
Major II
پست: 33
تاریخ عضویت: دو شنبه 28 مرداد 1392, 7:59 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 90 بار

ماهي ميدم (غذاي جنوبي)

پست توسط سرآشپز » پنج شنبه 14 شهریور 1392, 5:06 pm

مواد لازم:
  • برنج: 500 گرم
  • تره: 500 گرم
  • شبت: 1 کيلوگرم
  • ماهي: 1 کيلوگرم
  • پياز متوسط: 3 عدد
  • روغن سرخ کردني: 100 گرم
  • روغن مايع: 100 گرم
  • چاشنی لیمو و فلفل الیت: 1 قاشق سوپخوري
  • زردچوبه: 1 قاشق مرباخوري
  • نمک: به مقدار کافي
طرز تهیه:
ماهي که براي اين غذا انتخاب مي‌کنيم، بايد از نوع ماهي هاي گوشتي مثل ماهي شير، هامور، سنگسر، ميش ماهي و... باشد. سبزي را پاک کرده، مي‌شوييم و در آبکش مي‌ريزيم. وقتي آب آن کاملا گرفته شد، به صورت ريز خرد مي‌کنيم. پياز را خلال کرده و با 100 گرم روغن سرخ کردني سرخ مي‌نماييم تا طلايي شود. سبزي را به پياز داغ اضافه مي‌کنيم و گرد ليمو عماني، زردچوبه و کمي نمک به آن مي‌زنيم و روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا آب سبزي تبخير گردد و کمي سرخ شود. ماهي را قطعه قطعه کرده، مي‌شوييم و با نصف استکان آب و کمي نمک در ظرفي مي‌ريزيم. آن را در حرارت ملايم مي‌گذاريم تا کمي بپزد. پوست ماهي را مي‌گيريم و به قطعات کوچک تقسيم مي‌کنيم و داخل سبزي مي‌ريزيم. آنها را هم مي‌زنيم تا با ساير مواد آغشته شده و کمي سرخ شود. برنج خيس کرده جوشانده و آبکش مي‌کنيم. 50 گرم روغن را با نصف ليوان آب در کف قابلمه مي‌ريزيم و مي‌گذاريم داغ شود. نصفي از برنج را در قابلمه مي‌ريزيم. مخلوط سبزي و ماهي را روي برنج مي‌ريزيم و با بقيه برنج روي آن را مي‌پوشانيم. ظرف برنج را روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم و در ظرف را مي‌بنديم. بقيه روغن را که 50 گرم مي‌شود با نصف ليوان آب جوشانده، روي برنج مي‌دهيم و مي‌گذاريم با حرارت ملايم به مدت 45 تا 60 دقيقه دم بکشد. موقع کشيدن غذا، تمام مواد را در قابلمه مخلوط مي‌نماييم و سپس در ديس مي‌کشيم.

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Major II
Major II
پست: 33
تاریخ عضویت: دو شنبه 28 مرداد 1392, 7:59 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 90 بار

کوکوی میگو

پست توسط سرآشپز » دو شنبه 4 آذر 1392, 9:28 pm

تصویر
مواد لازم:


میگو : 200 گرم
پیاز داغ: 1 قاشق سوپ خوری
روغن، نمک، فلفل، عصاره سیر، زعفران و ادویه کاری: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده: 2 قاشق سوپ خوری
آبلیمو: 1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ: 2 تا 4 عدد



طرز تهیه:


میگو را به همراه پیاز داغ در روغن بریزید و کمی تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی، جعفری خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه نمایید و مجددا کمی تفت دهید.
آن گاه ظرف را کنار بگذارید تا سرد شود.
سیب زمینی ها را با تخم مرغ، پودر کاری، زعفران دم کرده و پودر سیر مخلوط و با میگوها ترکیب کنید.
سپس در تابه ی داغ(که در آن روغن ریخته اید)، مایه ی کوکو را بریزید و در تابه را بگذارید.
اکنون حرارت را ملایم نمایید تا کوکو آماده شود

Major II
Major II
پست: 33
تاریخ عضویت: دو شنبه 28 مرداد 1392, 7:59 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 90 بار

میگو کبابی با سبزیجات

پست توسط سرآشپز » دو شنبه 4 آذر 1392, 9:30 pm

تصویر

مواد لازم:


ميگوي پوست‌كنده 400 گرم
قارچ ده عدد یا عصاره قارچ
فلفل دلمه‌اي دو عدد
پياز ريز ده عدد
سس سويا دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم



طرز تهیه:


ميگوي پوست ‌كنده را شسته و پشت آن را برش مي‌‌زنيم و رگ سياه رنگ آن را خارج مي‌‌كنيم. بعد آن را در ظرف ريخته و به آن سس سويا، نمك و فلفل مي‌‌زنيم و مي‌‌گذاريم تا نيم ساعت بماند. قارچ‌ها و پيازها را از وسط دو نيم كرده، فلفل دلمه‌اي را به صورت مربع خرد مي‌‌كنيم. پياز، ميگو، فلفل و قارچ را به ترتيب يا به دلخواه به سيخ مي‌‌كشيم. آن را گريل كرده يا روي اجاق به صورتي كه شعله به سيخ نخورد كباب مي‌‌كنيم. مي‌‌توانيم در حين پخت كمي كره آب شده به كباب‌ها بماليم.

نكته: سيخ‌هاي چوبي را قبل از استفاده با آب خيس كنيد.

منبع: وبلاگ گروه آشپزی

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”