ASHKAN95 نوشته است:سلام
دوست عزیز؛
anybodyحرف شما صحیح، ولی زیر سوال بردن دیگران، هیچ کسی رو یه جایی نرسونده...
گاهی اوقات بایداول فکر کرد، بعد پست زد!!!!
خیلی از دوستان همین که این خبر رو در CC دیدن کفایت کردند. خود من هم حتی این رو باور کرده بودم، ولی با یه جستجوی ساده فهمیدم که اینکار نشدنی هستش. حالا خیلی از دوستان یا به همین خبر استناد کردند، یا شرایطشو نداشتند که در وب انگلیسی تحقیق و جستجو کنند. این دلیل نمیشه تا حکم شایعه پراکن بندازید گردن این دوستان و بهشون برچسب بچسبونید. نه من و نه شما در جایگاهی نیستیم که برای دیگران حکم صادر کنیم. شما اگر این خبر رو باور نداشتید، قبل از این رویداد تحقیق میکردید و با دلیل و مدرک بقیه رو قانع میکردید. نه الان شروع کنید به برچسب چسبوندن و قضاوت بی مورد...
پیروز باشید

دوست عزیز ASHKAN95..
درست میفرمایید...
گاهی باید پست ها و مطالب دیگران رو با دقت بیشتری مطالعه کرد و بعد اظهار نظر کرد...
من از همون اول منظورم کسانی بود که اساسا به این خبر به این دلیل توجه کردن و باورشون شد که شرکت یا کشور مدعیش براشون بته!!!
وقتی هم که براشون دلیل و منطق میاری قبول ندارن و میگن از امریکاییها هرکاری بر میاد و اون رو خدای علم و تکنولوژی میدونن...و در مقابل پیشرفتهای علمی کشور خودشون رو یا باور ندارن یا هزار جور انقلت
میارن و ایراد و اشکال بنی اسرائیلی میگیرن و یا به کلی میگن از چین و روسیه و کره شمالی خریدن!!!
حالا شما بگو من برای همه حکم صادر کردم!!!؟
البته برای من همین بس که اونایی که منظور منه ضایع شدن...
دیگه بحثی ندارم...پرونده بسته.
خواب دیدم قیامت شده است .
هرقومی را داخل چالهای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگماردهاند؟»
گفت:«میدانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!