در اين بخش مي‌توانيد در مباحث مربوط به زبانهاي بر پايه C به بحث بپردازيد
Major I

Major I



نماد کاربر
پست ها

301

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 14 شهریور 1385 07:00

آرشيو سپاس: 44 مرتبه در 19 پست

در خواست کمک--ایرادها ومشکلات کد نویسی خود را در++c/c اینجا مطرح کنید

توسط bmyazdani » چهارشنبه 12 مهر 1385 21:10

این تاپیک ایجاد شده تا هرکسی تو فهم کدی مشکل داره یا نمی تونه بفهمه مشکل کدش چیه اینجا مطرح کنه. مثل خودم :grin:

برای شروع.......

من نمی دونم این کد چرا اجرا نمیشه  :lol: :lol:   ......ببخشید تازه اول اولهای راهیم دیگه....  :grin:  :grin:

اشکالش چیه :-x  :-x

در ضمن مثال کتاب C++ how to program deitel & deitel 2nd edition هست.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10175 مرتبه
تشکر شده: 3917 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » چهارشنبه 12 مهر 1385 23:50

bmyazdani
اينها مربوط به جند فايل مجزا هستند، اگر به همين صورت اون رو در C++ نوشتيد مسلما اجرا نخواهد شد، شما بايد كدهاي مربوط به هر فايل رو در فايلي با همون پسوندي كه در كامنت ذكر شده قرار بديد و بعد فايل اصلي رو اجرا كنيد
:D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Major I

Major I



نماد کاربر
پست ها

301

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 14 شهریور 1385 07:00

آرشيو سپاس: 44 مرتبه در 19 پست

توسط bmyazdani » پنج شنبه 13 مهر 1385 05:35

Mahdi1944 نوشته است:bmyazdani
اينها مربوط به جند فايل مجزا هستند، اگر به همين صورت اون رو در C++ نوشتيد مسلما اجرا نخواهد شد، شما بايد كدهاي مربوط به هر فايل رو در فايلي با همون پسوندي كه در كامنت ذكر شده قرار بديد و بعد فايل اصلي رو اجرا كنيد
:D



سه تا فایل هستند به نامهای
fig06_05.cpp
time1.cpp
time1.h
که تو تاپیک با خط چین از هم جدا شده اند ... :-)

ولی موقع کامپایل این error رو میده:
Error: Unresolved external '_main' referenced from C:\BC5\LIB\C0X32.OBJ
کدش ایراد داره
در ضمن ممنون از اینکه وقت گذاشتید    :) :) :razz:  :razz:

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10175 مرتبه
تشکر شده: 3917 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » پنج شنبه 13 مهر 1385 11:31

bmyazdani جان
فكر مي‌كنم مشكل به كد مربود نمي‌شه، مشكل به توابع خود همون نسخه از Borland ‍C ++ هست كه شما در احتيار داريد  :-(
اگر نسخه ديگه‌اي در دسترس داريد اون رو تست كنيد ، البته ممكنه اين مشكل به خاطر مسير نادرست باشه، فولدر در همون مسيري كه در بالا نوشته شده قرار داده؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Major I

Major I



نماد کاربر
پست ها

301

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 14 شهریور 1385 07:00

آرشيو سپاس: 44 مرتبه در 19 پست

توسط bmyazdani » پنج شنبه 13 مهر 1385 17:43

Mahdi1944, جان

با  VC  تست کردم.بدون مشکل اجرا شد.مرسی.

حالا برای حل مشکل Borland  چه کار باید بکنم  با نصب مجدد مشکل حل میشه یا باید یه نسخه دیگه تهیه کنم ...اگه میشه توضیح بدید... :-(
باز هم از راهنمایی که کردید تشکر می کنم :)  :)  :)

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10175 مرتبه
تشکر شده: 3917 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » پنج شنبه 13 مهر 1385 17:53

bmyazdani
خواهش مي‌كنم
مشكل به نسخه كنوني كامپايلر شما و يا تنظيمات مسير اون مربوط هست، شما كامپايلر بورلند رو در چه درايوي داريد؟ آيا مسير با مسيري كه بالا در متن خطا اومده تطابق داره؟ از طرفي آيا در كتاب ذكر شده كه قابل اجرا در BCP هم هست يا خير ؟  :-(
چون فكر مي‌:نم در سينتاكس اين دو تفاوتهايي وجود داره
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Major I

Major I



نماد کاربر
پست ها

301

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 14 شهریور 1385 07:00

آرشيو سپاس: 44 مرتبه در 19 پست

توسط bmyazdani » جمعه 14 مهر 1385 10:33

Mahdi1944,
بله مسیر هر دو یکی هست .
فکر کنم مشکل خودم باشه که نمی تونم تو بورلند اجراش کنم .....
------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی در فایل fig06_05.cpp خط سوم نوشته شده :// NOTE: Compile with time1.cpp یعنی چی  :? چه طوری باید با time1.cpp
کامپایلش کنم  :-x
-------------------------------------------------------------------------------------------------
تو نت گشتم و این رو پیدا کردم ولی نفهمیدم چه کار باید بکنم...:

*************************************************************************************

Article #27343: Unresolved external '_main' referenced from c0x32.obj


[align=left]Question

When I compile my windows application, I receive the error message "Unresolved external '_main' referenced from &ltpath&gtc0x32.obj"
Answer

What this error really means is that the linker cannot find the entry-point function for your program. 'c0x32.obj', which is the startup code for a console application, is asking the linker to find a function named 'main', the standard C/C++ entrypoint. The linker has searched the project's object files and libraries, but cannot find the 'main' function.

This kind of error is usually caused by some mix-up between the intended project type and the actual project type. For instance, if you chose File, New, Console Wizard, checking 'Console Application', but proceeded to write a windows-style application, with a WinMain entrypoint, this is exactly the error you would receive. To remedy the problem, you would create a new project, of the correct type, and add your source files to the new project.

If compiling from the command line, the "target" options are analogous to the project type, and must likewise, be consistent with the application you're writing. The following list shows the BCC32.EXE options and their intended targets:
-W      Target is Windows application ("WinMain" entrypoint)     
-TC      Target is console application ("main" entrypoint)     
-WD      Target is a DLL ("DllMain" entrypoint)

****************************************************************
این هم لینکش: لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
*************************************************************************************
من که چیزی ازش سر در نیاوردم :lol:  :lol:
:eek:  :eek:

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10175 مرتبه
تشکر شده: 3917 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » جمعه 14 مهر 1385 12:14

bmyazdani يعني اينكه زمان اجراي fig06_05 بايد time1 هم كامپايل شده باشه، چون در fig06_05 فراخواني شده، يك بار بايد اون رو كامپيال كنيد تا فايل time1 ساخته بشه  :-)
اين توضيحات بالا هم به مشكل شما مربوط نمي‌شه  :-o
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

New Member



no avatar
پست ها

7

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 14 آذر 1387 17:46

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط yrpetroodi » چهارشنبه 4 دی 1387 12:44

سلام
لطفا" برایم بحث وراثت را توضیح میدهید و دقیقتر اینکه چگونه کلاس پایه و مشتق به اعضای یکدیگر دسترسی دارند .....
لطفا با مثال برایم چگونگی دسترسی اعضای کلاس مشتق به کلاس پایه و همچنین دسترسی اعضای کلاس پایه به کلاس مشتق را توضیح دهید...
متشکرم


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان



phpBB | CentralClubs