در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث کامپيوتر به بحث بپردازيد
Captain II

Captain II



نماد کاربر
پست ها

1342

تشکر کرده: 90 مرتبه
تشکر شده: 236 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 29 تیر 1390 11:56

محل سکونت

Iran

آرشيو سپاس: 8995 مرتبه در 1135 پست

فوری/کمک کنید

توسط A3eman » پنج شنبه 30 شهریور 1391 22:37

سلام مدتیه که ارور there is an ip address conflict with another system on the network  به طور مرتب روی صفحه کامپیوترم ظاهر میشه و هر وقت هم که با این وضعیت به اینترنت وصل میشم بعد از چند دقیقه دیس کانکت میشم معنیش چیه؟و چطور درست میشه؟

خیلی ممنون

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1166

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 13 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 3 مرداد 1385 11:49

آرشيو سپاس: 3168 مرتبه در 620 پست

Re: فوری/کمک کنید

توسط SHAHRAM » پنج شنبه 30 شهریور 1391 23:31

A3eman,  بهتر بود عنوان واضخ تری انتخاب میکردید  :razz:

در مورد مشکل شما:
هر فردی وقتی وارد شبکه (اینترنت)میشه،یک شناسه منحصر به فرد میگیره،که شامل یک سری عدد هست،این شناسه هم به صورت دستی قابل تنظیمه و هم به صوررت خودکار قابل دریافت هست(بسته به تنظیمات).
توضیح بیشتری بدید.شما در حال حاضر چطور به اینترنت متصل میشید؟
adsl?
اگر بله،مودم شما بی سیم هست یا به صورت با سیم وصل هستید بهش؟

به جز شما،سیستم دیگه هم به مودم متصل میشه؟
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SHAHRAM تشکر کرده اند:
Present, Ali$amir, A3eman, Erratic, CentralWeb, CAPTAIN PILOT, zzvf, Mahdi1944

Captain II

Captain II



نماد کاربر
پست ها

1342

تشکر کرده: 90 مرتبه
تشکر شده: 236 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 29 تیر 1390 11:56

محل سکونت

Iran

آرشيو سپاس: 8995 مرتبه در 1135 پست

Re: فوری/کمک کنید

توسط A3eman » پنج شنبه 30 شهریور 1391 23:39

سلام
ابن عنوان از این بابت انتخاب شد تا یکم به چشم بیاد و بهش توجه بشه...بگذریم
بله با adsl وصل میشم و از سیم استفاده میکنم و هیچ سیستم دیگه ای به مودم متصل نیست
ممنون

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب A3eman تشکر کرده اند:
Present, zzvf

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15448

تشکر کرده: 10116 مرتبه
تشکر شده: 3844 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

Re: فوری/کمک کنید

توسط Mahdi1944 » جمعه 31 شهریور 1391 01:49

A3eman,  
احتمالا تنظيمات کارت شبکه شما روي اتوماتيک نيست و يک IP خاص روي اون ست شده و زماني که اين IP در شبکه توسط ديگري مورد استفاده قرار ميگيره اين تداخل رخ ميده، تنظيمات LAN رو چک کنيد (اگر از کايل USB استفاده ميکنيد، يک LAN مجزا ساخته ميشه و اگر از کابل شبکه استفاده ميکنيد، تنظيمات LAN اصلي سيستم رو بررسي کنيد که IP ست نشده باشه و روي Automatic باشه)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi1944 تشکر کرده اند:
CentralWeb, MISSILE, CAPTAIN PILOT, sghanbare1, nima-rad, A3eman, SHAHRAM, Present, Ali$amir

Captain II

Captain II



نماد کاربر
پست ها

1342

تشکر کرده: 90 مرتبه
تشکر شده: 236 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 29 تیر 1390 11:56

محل سکونت

Iran

آرشيو سپاس: 8995 مرتبه در 1135 پست

Re: فوری/کمک کنید

توسط A3eman » جمعه 31 شهریور 1391 11:15

ممنون از پاسختون ولی میشه بگین دقیقا باید چیکار کنم؟و چه مراحلی رو باید طی کنم؟

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب A3eman تشکر کرده اند:
Present

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1166

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 13 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 3 مرداد 1385 11:49

آرشيو سپاس: 3168 مرتبه در 620 پست

Re: فوری/کمک کنید

توسط SHAHRAM » جمعه 31 شهریور 1391 11:21

A3eman,  با کابل LAN متصل هستید؟ویندوزتون چی هست؟

من با پیش فرض ویندوز 7  و کابل شبکه(لن)مینویسم:
باید ار کنار ساعت در نوار تسک بار،open network and sharing رو بزنید.
بعد در پنچره باز شده،در سمت چب  manage adaptor setting  رو انتخاب کنید.
در صفحه باز شده،روی  local network connection سمت راست کلیک کنید و properties رو بزنید

در کادر وسط صفحه باز شده،روی  internet protocol version 4 رو انتخاب کنید.
و تیک obtain an Ip address automatially رو بزنید.

:razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SHAHRAM تشکر کرده اند:
Present, Mahdi1944, A3eman, Ali$amir

Captain II

Captain II



نماد کاربر
پست ها

1342

تشکر کرده: 90 مرتبه
تشکر شده: 236 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 29 تیر 1390 11:56

محل سکونت

Iran

آرشيو سپاس: 8995 مرتبه در 1135 پست

Re: فوری/کمک کنید

توسط A3eman » جمعه 31 شهریور 1391 11:34

سلام بله از کابل lan استفاده میکنم و ویندوز هم xp

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب A3eman تشکر کرده اند:
Present

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1166

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 13 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 3 مرداد 1385 11:49

آرشيو سپاس: 3168 مرتبه در 620 پست

Re: فوری/کمک کنید

توسط SHAHRAM » جمعه 31 شهریور 1391 13:10

A3eman,  
مراحل شبیه بالاست .فقط باید از start ، و در منوی connection  گزینه all connection  انتخاب کنید و بعد  local network connection , و باقیش مانند پست بالا
:razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SHAHRAM تشکر کرده اند:
Mahdi1944, A3eman, Ali$amir, sghanbare1

Captain II

Captain II



نماد کاربر
پست ها

1342

تشکر کرده: 90 مرتبه
تشکر شده: 236 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 29 تیر 1390 11:56

محل سکونت

Iran

آرشيو سپاس: 8995 مرتبه در 1135 پست

Re: فوری/کمک کنید

توسط A3eman » جمعه 31 شهریور 1391 13:54

جناب شهرام تیک obtain an Ip address automatially از قبل خورده حالا باید چیکار کنم؟

Captain II

Captain II



نماد کاربر
پست ها

1342

تشکر کرده: 90 مرتبه
تشکر شده: 236 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 29 تیر 1390 11:56

محل سکونت

Iran

آرشيو سپاس: 8995 مرتبه در 1135 پست

Re: فوری/کمک کنید

توسط A3eman » جمعه 31 شهریور 1391 19:47

سلام
الان که دوباره سیستم رو روشن کردم دیدم دیگه پیغام ظاهر نمیشه و انگاری دوباره برگشته به حالت اول
از همتون بابت زحماتتون ممنون :razz:


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان