دسر و بستني

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 21 دی 1385, 4:22 pm

كارامل شكلاتي مكزيكي :D


مواد لازم براي 4 نفر:


120 گرم
شكر

2 قاشق غذاخوري
آب

نصف يك عدد
آب ليمو ترش

280 ميلي ليتر
شير( پاستوريزه)

60 گرم
شكلات

يك تكه
دارچين نكوبيده

يك عدد
تخم مرغ

2 عدد
زرده تخم مرغ

4 قاشق غذاخوري يا60گرم
شكر




طرز تهيه:

120 گرم شكر را با آب و آب ليمو ترش در قابلمه كوچك ريخته و روي حرارت مي گذاريم تا شكر حل شود. گاهي تابه را حركت مي دهيم ، ولي به هيچ وجه هم نمي زنيم و مي گذاريم بجوشد و به رنگ كاراملي دربيايد. فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتيگراد يا350 درجه فارنهايت گرم مي كنيم. قالب را با كارامل مي پوشانيم، به اين ترتيب كه كارامل را داخل قالب ريخته و تكان مي دهيم تا يك لايه از آن داخل قالب را بپوشاند و مي گذاريم تا خنك شود.

شكلات را خرد كرده و داخل شيرمي ريزيم. سپس روي حرارت مي گذاريم تا شكلات حل شود. بعد دارچين را هم اضافه مي كنيم. يك عدد تخم مرغ و زرده ها را با باقي مانده ي شكر به هم مي زنيم، سپس دارچين نكوبيده را از داخل شير بيرون مي آوريم و شير گرم را در حال به هم زدن، به مخلوط تخم مرغ و شكر اضافه مي كنيم. پس از آن مخلوط را داخل قالب ريخته و به صورت بن ماري* داخل فرمي گذاريم كه 20 تا 30 دقيقه بماند يا تا وقتي كه وسط دسرما خيلي كم بلغزد. سپس از داخل فرخارج كرده، مي گذاريم خنك شود و بعد به مدت 5 تا 6 ساعت مي گذاريم در يخچال بماند؛ آن گاه داخل ظرف بر مي گردانيم. كافي است اطراف قالب را با نوك چاقو جدا كنيم و كمي قالب را تكان دهيم تا دسر به راحتي بيرون بيايد.

* بن ماري: گرم كردن و حل كردن مواد غذايي روي بخار آب را طريقه بن ماري مي گويند. به عنوان مثال : محتوي ظرف غذا را در ظرف آبي قرار داده و آن را روي حرارت اجاق قرارمي دهيم تا آب آرام آرام بجوشد و غذاي سرد به اين وسيله گرم شود و اين بهترين و بهداشتي ترين روش براي گرم كردن غذا و حل كردن شكلات مي باشد.

در طرز تهيه اين دسر هم آمده است كه قالب محتوي مواد دسر را در يك ظرف آب گرم قرار داده و در فرمي گذاريم تا به روش بن ماري تهيه شود.


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » چهار شنبه 27 دی 1385, 2:55 pm

کرم پرتقال :-D :D




مواد لازم:


زرده تخم مرغ= 2 عدد
آب پرتقال= 1 پیمانه
شکر= 1 پیمانه
رنده پوست پرتقال= نصف قاشق مرباخوری
وانیل= نصف قاشق مرباخوری
خامه= 100 گرم
ورق ژلاتین= 2 ورق
دستور تهیه:


ورق ژلاتین را در آب سرد حل کرده سپس با آب داغ کاملا آنرا حل می کنیم.در ظرفی زرده تخم مرغ و شکر را کاملا هم میزنیم تا یکنواخت شود.سپس آب پرتقال را به آن اضافه می کنیم.بعد وانیل ، رنده پوست پرتقال ، خامه ،و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کرده و پس از اینکه خوب به هم زدیم آنرا در قالب ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار می دهیم.لازم به ذکر است که 1 پیمانه شکر برای آب پرتقال شیرین زیاد است.
تصویر
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
پست: 27
تاریخ عضویت: پنج شنبه 12 مرداد 1385, 8:17 am
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط hassany » پنج شنبه 28 دی 1385, 11:59 am

بوسه فرشته

مواد لازم :
شكر 2 فنجان
سركه 1 قاشق سوپخوري
آب 0.5 فنجان
وانيل 1 قاشق سوپخوري
بادام 0.5 فنجان
پسته 0.5 فنجان
تخم مرغ 1 عدد



طرز تهيه :

شکر و آب و سرکه را با هم بپزيد تا بحديکه موقع بيرون آوردن قاشق از داخل آن ، شهد را مثل يک نخ نازک بدنبال بياوريد ، سپس سفيده تخم مرغ را که قبلا زده ايد داخل آن کرده مغز پسته و بادام را هم ريخته ، با قاشق بستني خوري آنرا توي   بچکانيد .

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
پست: 27
تاریخ عضویت: پنج شنبه 12 مرداد 1385, 8:17 am
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط hassany » پنج شنبه 28 دی 1385, 12:03 pm

نان موز

مواد لازم :
آرد سفيد 1.75 فنجان
بكين پودر 2 قاشق سوپخوري
شكر 0.65 فنجان
سودا 0.25 قاشق مرباخوري
روغن 0.35 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
موز 3 عدد



طرز تهيه :

آرد و بکينک پودر و سودا و نمک را الک کنيد و روغن به آن افزوده همش بزنيد
سپس به تدريج شکر و تخم مرغ در آن ريخته ، خوب همش بزنيد
به تدريج و به تناوب موز و آرد در آن ريخته ، مخلوط فوق را همچنان هم بزنيد تا بصورت خميري نرم در آيد
ظرف کيک پزي را خوي چرب نموده ، مواد فوق را در آن بريزيد و آن را مدت يک ساعت و ده دقيقه در فر 350 درجه فارنهايت بريزي

Captain I
Captain I
پست: 602
تاریخ عضویت: جمعه 19 اسفند 1384, 11:39 pm
سپاس‌های دریافتی: 75 بار

پست توسط susan » جمعه 29 دی 1385, 3:10 pm

شکلا ت بستنی

مواد لا زم:
شکلا ت کوبیده شده 350 گرم، شیر 250 میلی لیتر، كرم بستنی 250 میلی لیتر وانیل 2/1 قاشق مربا خوری زرده تخم مرغ 4 عدد شکر طلا یی 25 گرم

طرز تهیه :
250 گرم شكلات را روي حرارت ملايم ذوب مي كنيم. شير، كرم بستني و وانيل را مي جوشانيم.زرده تخم مرغ و شكر را با همزن آنقدر هم مي زنيم تا كمرنگ شود. شير جوشانده شده را كم كم اضافه مي كنيم سپس مخلوط را در ماهيتابه روي حرارت ملايم مي گذاريم و مدام هم مي زنيم تا به قاشق بچسبد. كستارد را به شكلات ذوب شده بيافزاييد و خوب مخلوط كنيد و بگذاريد سرد شود. سپس در قالب ريخته و به مدت 2-3 ساعت داخل فريزر ميگذاريم وقتي قطور و نيمه يخزده شد آن را از فريزر خارج كرده و به آرامي با همزن مخلوط مي كنيم. بعد بقيه شكلاتها را روي بستني مي ريزيم و هم مي زنيم و دوباره براي 1-2 ساعت ديگر داخل فريزر مي گذاريم تا كاملا يخ بزند . سپس مي توانيد با تزيينات مختلف سرو كنيد.

پای سیب
مواد لا زم ( برای 12 نفر):
پودر سفید کیک 1 پاکت دارچین 1 قاشق مربا خوری آب 1و 4/1 پیمانه 4/1 پیمانه روغن گیاهی تخم مرغ 3 عدد عصاره بادام 2/1 قاشق مربا خوری شکر 4/1 پیمانه گردوی کوبیده شده 4/1 پیمانه سیب پوست کنده و خرد شده 2 عدد پودر شکر 2/1 پیمانه آب لیمو 2 قاشق مربا خوری

طرز تهیه :
فر را تا حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم . در ظرف بزرگی پودر سفید کیک را با دارچین و آب و روغن و تخم مرغها و عصاره بادام مخلوط می کنیم . همه مواد را با همزن برقی می زنیم تا زمانیکه چسبندگی پیدا کنند وبرای 2 دقیقه دیگر هم هم زدن را ادامه می دهیم .سپس 3/2 خمیر را در کف قالبی که ﻗﺒﻸ چرب کرده ایم می ریزیم . سپس در ظرف دیگری 1 قاشق دیگر دارچین و شکر و گردوهای کوبیده شده را مخلوط می کنیم سپس نصف این مایه را باضافه سیبهای خرد شده بر روی خمیر پهن میکنیم بعد بقیه خمیر را بر روی آن میریزیم و سپس بقیه مایه را بر روی آن میپاشیم. و آنرا برای 35 تا 40 دقیقه می گذاریم در فر بماند یا تا زمانیکه وسط آن بپزد. روی کیک را می توان پودر شکر وآب لیمو ریخت.
چه مهمانان بي دردسري هستند مُردگان! نه به دستي ظرفي را چرک مي کنند نه به حرفي دلي را آلوده تنها به شمعي قانعند و اندکي سکوت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » جمعه 13 بهمن 1385, 2:34 pm

دسر کارامل :-D


موادلازم:(براي 3)

كارامل= 1 بسته
خامه زده شده= 3قاشق غذا خوري
شير= 2 ليوان
شكر= 4قاشق غذا خوري
زغفران= كمي
طرز تهيه:

ابتدا شير وكارامل را باهم مخلوط ميكنيم و مي گذاريم به جوش آيدبهد كارامل را اضافه كرده و مي گذاريم يك قل بزندكارامل در ظرف دلخواهدرون يخچال مي گذاريم تا سفت و خنك شود بعد از اينكه خنك شدكارامل و خامه زده شده وزعفران را در ميكسرمي ريزيم تا خوب مخلوط شود بعد از اينكه مخلوط شد دوباره انرا در ظرف مي ريزيم واين بار درون فريزر قار مي دهيم بعد يك ساعت دسر را از فريزر خارج و به مدت نيم ساعت در يخچال مي گذاريم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 10 اسفند 1385, 5:34 pm

کافه گلاسه عربی :D :D

مواد لازم:


بستنی شکلاتی=1 فنجان
بستنی ساده=2/1 فنجان
شیر=1و2/1 فنجان
شکر=4/1 فنجان
خامه فرم گرفته=2 قاشق سوپخوری
پودر قهوه=1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو=1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:


بستنی ساده و شکلاتی را از یخچال بیرون گذاشته و پس از نرم شدن با هم مخلوط کنید تا بستنی شکلاتی کمرنگی بدست آید. سپس در فریز گذاشته تا کاملا سفت شود.شیر و قهوه را با هم مخلوط کنید. سپس شکر را افزوده روی حرارت بگذارید تا بجوش آید و شکر و قهوه حل شود.بعد از ولرم شدن آن را در ظرف استیل ریخته،در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود. داخل لیوان های مورد نطر را با شیر مرطوب کرده یک طرف لیوان را پودر کاکائو بپاشید سپس نصف لیوان را با بستنی پر کنید و شیر قهوه آماده را روی بستنی ریخته و با خامه فرم گرفته روی آن را تزئین کرده و سرو کنید
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 17 اسفند 1385, 6:00 pm

دســــــــر خيار سکنجبين

مــــــــواد لازم :


خيار ريز :: نيم کيلو
سکنجبين :: نيم ليتر
برگ تازه نعناع :: مقداري

طــــــــرز تهيه :


خيارها را پوست گرفته با رنده ريز رنده مي کنيم. فقط توجه داشته باشيد که اگر خيار شما تخمه دار بود قبل از رنده کردن تخمه هاي آن را بگيريد. ظرفهايي را که براي تهيه اين دسر در نظر داريد چند دقيقه قبل در جا يخي قرار دهيد تا سرد باشد سپس دو سوم هر ظرف را با خيار رنده شده پر کنيد و روي آن سکنجبين رقيق شده بريزيد ميزان غلظت سکنجبين بستگي به ذائقه شما دارد. برگهاي نعناع را از قبل در قالب يخ قرار دهيد. به اين صورت که بعد از اين که کمي قالب شما يخ بست آن را از جايخي خارج کنيد به آرامي لايه نازک روي يخ را بشکنيد و برگ نعنا را در آن قرا دهيد و دوباره کمي آب روي قالب بريزيد. مي توانيد از اول هم برگها را در قالب بگذاريد اما در آن صورت برگ روي يخ قرار مي گيرد اما با اين روش برگ در وسط يخ قرار مي گيرد. سپس اين يخ هاي تزئين شده با برگ نعناع را نيز به دسر اضافه کنيد.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » جمعه 25 اسفند 1385, 7:28 pm

بستني توت فرنگي :D

مواد لازم براي 6 نفر


تخم مرغ ۲ عدد
شكر ۱ پيمانه ( ۱۵۰ گرم )
نمك يك هشتم قاشق چاي خوري
وانيل شكري يك چهارم قاشق چاي خوري
خامه ي شيرين شده پاستوريزه ۴۰۰ گرم
پودر توت فرنگي ۴۰۰ گرم
پودر ژلاتين ۱ قاشق سوپ خوري


◄روش تهيه :


زرده و سفيده ي تخم مرغ ها را جدا كنيد .
نيمي از شكر را به همراه وانيل به زرده ها اضافه كرده و با همزن برقي بزنيد تا كرم رنگ و غليظ شود . خامه را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد سپس به زرده اضافه كنيد . ژلاتين را با يك چهارم پيمانه آب روي بخار آب حل كنيد و به مخلوط فوق اضافه كنيد سپس پوره ي توت فرنگي و نمك را بيفزاييد و در ظرف كم عمق فلزي ريخته و در فريزر به مدت يك تا دو ساعت قرار دهيد تا بستني سفت شود . سفيده هاي تخم مرغ را با همزن بزنيد و بقيه ي شكر را كم كم اضافه كنيد تا سفيده ها كاملاً فرم بگيرد . اكنون بستني را از فريزر بيرون آوريد سپس تكه تكه كرده و با همزن برقي بزنيد تا تقريباً يك دست شود . آن گاه سفيده هاي تخم مرغ را به بستني افزوده و خيلي آرام و دوراني مخلوط كنيد .
پس از آن در فريزر به مدت ۱۲-۱۰ قرار داده تا به طور كامل سفت شود . سپس ‌آن را از فريزر خارج كرده با قاشق بستني قالب زده و در ظرف مخصوص سرو كنيد .
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » سه شنبه 29 اسفند 1385, 12:27 am

بستنی مخصوص :D


مواد لازم :

بستنی 300 گرم
کمپوت آناناس 3 حلقه
موز 1 عدد
گیلاس
ژله
خامه
ترافل
سس توت فرنگی به مقدار لازم برای تزیین

طرز تهیه :

لبه لیوان بلند را با شربت توت فرنگی مرطوب کرده با ترافل تزیین می کنیم انتهای لیوان سس توت فرنگی ریخته و ژله اضافه می کنیم – 1 اسکوپ بستنی وانیلی ریخته موز خرد شده را نیز در لیوان می ریزیم دوباره بستنی وانیلی ریخته 1 حلقه آناناس اضافه کرده و مجددا 4 اسکوپ بستنی وانیلی اضافه کرده در آخر یک حلقه کمپوت آناناس روی بستنی قرار داده با سس و خامه و ترافل و بیسکویت و غیره تزیین کرده سرو می کنیم 0
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » سه شنبه 29 اسفند 1385, 12:38 am

پاستا با سس انار :) :)


مواد لازم :

پاستا 500 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 1 عدد متوسط
نمک و فلفل به اندازه لازم
آب انار یک فنجان ( 150 میلی لیتر )
گردوی ریزخرد شده 150 گرم
رب انار 1 فنجان ( 150 میلی لیتر )
کره 30 گرم


طرز تهیه:

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم 0 سینه مرغ را ژولین خرد کرده به پیاز اضافه می کنیم و سرخ می کنیم 0 نمک و فلفل زده بآن اضافه کرده و می گذاریم که آب آن گرفته شود 0 گردورا خرد کرده در ماهی تابه ای بدون روغن تفت می دهیم 0 گردو و سپس رب انار را به گوشت میافزائیم و حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم میپزیم 0 پاستا را روی قالب ریخته و با سس آنرا میپوشانیم 0 با گردو ی سالم و دانه انار تزئین می کنیم 0
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » سه شنبه 29 اسفند 1385, 12:41 am

عیدتون مبارک


دسر تنگ ماهی :-D :-D

مواد لازم :

تنگ ماهی متوسط شفاف و کاملا تمیز 1 عدد
جیلی بیلی یا پاستیل های سنگ مانند مقداری
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
آب جوش 1 لیوان
آب سرد 3 لیوان
آب ولرم نصف لیوان
پاستیل به شکل ماهی 2 عدد
شکر 1 تا 5/1 لیوان
اسانس مورد علاقه به میزان لازم
پاستیل های نواری شکل چند عدد
روبان قرمز برای دور تنگ

طرز تهیه:
ژلاتین را در آب ولرم ریخته و بر روی کتری محتوای آب در حال جوشیدن قرار دهید تا ژلاتین کاملا حل شود 0 آب جوش ، شکر ، اسانس و ژلاتین حل شده را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و آب سرد را بیافزایید و بعد از کمی خنک شدن ، کاسه محتوای مخلوط را در یخچال یا فریزر قرار دهید و مرتبا ژله را بررسی کنید تا کمی ببندد و بصورت لخته مانند در آید ( ژله نباید بصورت کامل سفت شود ) 0 جیلی بیلی ها و پاستیل های سنگ مانند را در ته تنگ ماهی بریزید تا مانند سنگهای کف تنگ بنظر برسند ، سپس ژله را با استفاده از یک قاشق که ژله را بر روی آن می ریزید ، در تنگ و بر روی جیلی بیلی ها بریزید تا تنگ کاملا پر شود 0 سپس پاستیل های نواری شکل را در اندازه های کوتاه و بلند بریده و آنها را مانند جلبک در ته تنگ جاسازی کنید و ماهی ها را نیز در میان ژله و در محل مورد نظر قرار دهید تا حالت شنا کردن داشته باشد 0 توجه 1 : برای جلوگیری از حرکت سنگهای ته تنگ ماهی ، ژله را در هنگام ریختن به داخل آن ، بر روی تیغه یک چاقو و یا یک قاشق می ریزیم 0 توجه 2 : برای قرار دادن جلبکها و ماهی ها درداخل ژله ، حتما باید از گیره انبری شکل استفاده کنید 0
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”