دسر و بستني

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Junior Poster
Junior Poster
پست: 126
تاریخ عضویت: جمعه 25 اسفند 1385, 8:34 pm
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط saeed123 » چهار شنبه 1 فروردین 1386, 4:00 am

رنگينك


مواد لازم :

يك كيلو
خرما

500 گرم
آرد گندم

300 گرم
مغز گردو

يك فنجان
پودر قند

250 گرم
كره

دو قاشق مرباخوري
دارچين

نصف فنجان
پسته چرخ شده




طرز تهيه:

هسته هاي خرما را پس از شستن خارج كرده و درون آنها، مغز گردو قرار دهيد. در ديس گردي يك رديف خرما بچينيد و سپس آرد و روغن را طوري تفت بدهيد كه كاملاً طلايي شود و بعد كمي كه خنك شد نصف آن را روي خرماها ريخته و كمي پودر قند روي آن بپاشيد و دوباره يك رديف خرماي آماده شده را روي آن چيده و بقيه آرد سرخ شده را روي خرماها ريخته و باقي مانده پودر قند را بر روي آن بپاشيد. در انتها مي توانيد سطح رنگينك را با دارچين و پودر پسته تزئين كنيد.

نكات تغذيه اي :

اين گونه دسرها داراي انرژي زيادي هستند. به همين دليل براي ماه مبارك رمضان مناسب مي باشند تا در هنگام روزه داري فرد دچار گرسنگي و بي حالي نشود.

در تهيه اين دسر از خرما ، كره ، آرد گندم و مغز گردو به مقدار زياد استفاده شده است كه در مجموع انرژي زيادي معادل 8093 كالري دارا مي باشند. اگر اين مقدار رنگينك، توسط 20- 15 نفر خورده شود، به طور متوسط سهم هر فرد از انرژي 462 كالري خواهد بود.

Sohrab_poet::موضوع ارسال شده با تاپيك دسر وبستني ادغام شد

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1487
تاریخ عضویت: پنج شنبه 2 آذر 1385, 7:26 pm
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 209 بار

پست توسط ALIAGHAKHAN » شنبه 8 اردیبهشت 1386, 11:33 pm

بستني تابستاني

يه بستني تابستاني خوشمزه براي دوستان :)

مواد لازم:
شکلات خرد شده=115 گرم
شیر=150 میلی لیتر
خامه=300 میلی لیتر
کشمش=50 گرم
بسکویت خرد شده=30 گرم
گردوی خرد شده=30 گرم
طرز تهيه:
شكلات را با شير در ظرف كوچكي بريزيد و روي اجاق گاز قرار دهيد تا با حرارت ملايم گرم شود و شكلات در شير ذوب شود. اين مخلوط را كنار بگذاريد تا سرد شود.
خامه را در ظرف ديگري بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. مراقب باشيد خامه را بيش از اندازه هم نزنيد تا به كره تبديل نشود. سپس مخلوط شكلات و شير را به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد.
مايه بستني را در يك ظرف يا قالب مناسبي كه بتوانيد در فريزر قرار دهيد بريزيد و آن را داخل فريزر بگذاريد تا زماني كه كريستال هاي يخ در لبه هاي ظرف ديده شوند. بستني را از فريزر خارج كنيد و خوب هم بزنيد. سپس بيسكوييت، كشمش و گردو را در آن بريزيد و مخلوط كنيد تا در تمام بستني پراكنده شوند. بستني را دوباره در فريزر قرار دهيد تا كاملا ببندد. حال بستني آماده ي سرو است.
هيچ كس لياقت اشكهاي تو را ندارد و كسي كه اين لياقت را داشته باشد هيچ گاه تو را به گريه نمي اندازد...

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 17 اردیبهشت 1386, 6:31 pm

دسر قيصي :) :)


مواد لازم براي چهار نفر:


قيصي= 200 گرم
شكر= يك ليوان
آب= يك ليوان
آب ليمو=يك قاشق غذاخوري
خامه شيرين شده= صد گرم
مغز پسته= يك قاسق غذاخوري
پودر نارگيل= يك قاشق مربا خوري


طرز تهيه:


قيصي ها را خوب شسته و خشك كنيد. شكر و آب را بجوشانيد تا قوام بيايد، سپس آبليمو را به آن اضافه كنيد. قيصي ها را در شهد بگذاريد تا نرم شوند، سپس آنها را از شهد بيرون آورده و بگذاريد تا خنك شود، وسط هر قيصي را يك چاك داده و با خامه داخل آن را پر كرده و داخل هر كدام يك مغز پسته قرار بدهيد. سپس آنها را در ظرف مورد نظر چيده و روي آن را با پودر نارگيل و مغز پسته تزئين كنيد


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » چهار شنبه 23 خرداد 1386, 8:23 pm

بستنی قهوه

مواد لازم:
شیر:1 شیشیه بزرگ
شکر:4 قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ:4عدد
قهوه:یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

شکر و زرده ی تخم مرغ را مخلوط می کنیم و می زنیم تا سفت شود . قهوه را داخل شیر یخته،می جوشانیم و همینطور که دغاغ است روی مایه زرده ی تخم مرغ می ریزیم و بهم میزنیم تا مخلوط شود . مایه را در یک ظرف لعابی یا ظرفی از روی می ریزیم و آن را در فریزیر یا جایخی یخچال قرار می دهیم . وقتی بستنی کمی بسته شد آن را بهم می زنیم و دوباره در یخچال می گذاریم و این عمل را دو ،سه بار تکرار می کنیم تا بستنی یخ نزند و بسته شود. سپس بستنی را در ظرف های یک نفره بستنی خوری می ریزیم و در کنارش یک شیرینی یا بیسکویت قرار می دهیم و می توانیم تا موقع مصرفدر یخچال نگه داریم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 24 خرداد 1386, 1:06 pm

بستنی با وانیل و کاکائو :D


مواد لازم:

شیر:2 شیشه بزرگ
زرده ی تخم مرغ:6 عدد
شکر:8 قاشق غذاخوری
وانیل:نصف قاشق چایخوری
کاکائو:یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

شکر،وانیل،زرده ی تخم مرغ و کاکائو را مخلوط می کنیم. می زنیم تا سفت شود. شیر را می جواشانیمو داغ داغ روی مایه زردهی تخم مرغ می ریزیم و بهم می زنیم تا مخلوط شودو بعد مایه را در یک ظرف لعابی ریخته پس از سرد شدن در فریزر یا جایخی قرار می دهیم وقتی بستنی کمی بسته شد آن را بهم می زنیم و دوباره در یخچال می گذاریم . این عمل را در دو ساه بار تکرار می کنیم تا بستنی یخ نبزند ولی بسته شود.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » چهار شنبه 6 تیر 1386, 11:56 am

تست فرانسوی


مواد لازم:


تخم مرغ=3 عدد
شیر=4/1 لیوان
وانیل=2/1 قاشق چایخوری
دارچین=2/1 قاشق چایخوری
نان تست=10 تکه


طرز تهیه:


در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ها را کاملا بهم می زنیم و سپس شیر ، وانیل و دارچین را به آن می افزاییم.
سینی مخصوص فر با توستر را با مقداری کره چرب می کنیم سپس تکه های نان را در داخل مایع آماده شده فرو برده تا مایع به خورد نان ها رود و آنها در سینی می گذاریم.
هر طرف نان ها باید به مدت 1 تا 2 دقیقه در توستر یا مایکروفر قرار گیرد.


منبع:آشپز آنلاین
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Junior Poster
Junior Poster
پست: 113
تاریخ عضویت: جمعه 14 مهر 1385, 5:51 pm
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط dj_mesmol » پنج شنبه 5 مهر 1386, 1:15 pm

sohrab_poet نوشته شده:بستني شکلاتي


مواد لازم:

شکلات خرد شده=115 گرم
شیر=150 میلی لیتر
خامه=300 میلی لیتر
کشمش=50 گرم
بسکویت خرد شده=30 گرم
گردوی خرد شده=30 گرم

طرز تهیه:

شكلات را با شیر در ظرف كوچكی بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم گرم شود و شكلات در شیر ذوب شود. این مخلوط را كنار بگذارید تا سرد شود.
خامه را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. مراقب باشید خامه را بیش از اندازه هم نزنید تا به كره تبدیل نشود. سپس مخلوط شكلات و شیر را به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید.
مایه بستنی را در یك ظرف یا قالب مناسب كه بتوانید در فریزر قرار دهید بریزید و آن را داخل فریزر بگذارید تا زمانی كه كریستال های یخ در لبه های ظرف دیده شوند. بستنی را از فریزر خارج كنید و خوب هم بزنید سپس بیسكویت، كشمش و گردو را در آن ریخته مخلوط كنید تا در تمام بستنی پراكنده شوند. بستنی را دوباره در فریزر قرار دهید تا كاملا بسته شود. آن را با سس شكلات و بیسكویت سرو كنی


با سلام دوست عزیز


وقتی بستنی فوق را اماده کردم احساس می کنم یکم حالت یخی پیدا کرده . مثل برفک . چی کارش کنم ؟

با سپاس

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 7 آبان 1386, 7:06 pm

dj_mesmol نوشته شده:
sohrab_poet نوشته شده:بستني شکلاتي


مواد لازم:

شکلات خرد شده=115 گرم
.
.
.
شیر=150 میلی لیتر


طرز تهیه:

شكلات را با شیر در ظرف كوچكی بریزید و روی اجاق گاز قرار ده.......................سرو كنی


با سلام دوست عزیز


وقتی بستنی فوق را اماده کردم احساس می کنم یکم حالت یخی پیدا کرده . مثل برفک . چی کارش کنم ؟

با سپاس


dj_mesmol, دوست گرامي

دلیل اینکه حالت یخی پیدا کرده همان طور که توی طرز تهیه اش نوشته باید بعد اینکه توی فریزر گذاشتید و دوباره در آوردید هم بزنیند تا اون حالت یخ زدگیش بره وگرنه اگه خوب هم نزنید ،حالت یخی پیدا می کنه .بعد این کار دوباره توی فریزر بزارید مطوئنا اون چیزی که می خوایید بدست می یاد. :D
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

New Member
پست: 1
تاریخ عضویت: سه شنبه 6 آذر 1386, 8:30 am
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط farzaneh akhvan » سه شنبه 6 آذر 1386, 8:46 am

پودرژله انار 1بسته
میوه انار(بهتراست قرمزوشیرین باشد) 3تا4عدد

طرزتهیه:
بعدازاینکه پودرژله رابا دولیوان آب گرم خوب مخلوط کردیم.
میرسدنوبت انارها : انارها رادانه کرده وبه طوری که له نشود.
فشرده داخل قالب موردنظرژله(قالب مخصوص ژله )می ریزیم وپودر
ژله که با آب مخلوط کردیم راروی انارها درقالب می ریزیم.
نوش جان خیلی خوش مزه است&

Captain I
Captain I
پست: 773
تاریخ عضویت: پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 11:39 pm
سپاس‌های ارسالی: 1054 بار
سپاس‌های دریافتی: 1082 بار

طرز تهيه سالاد ميوه

پست توسط bill.goldberg » یک شنبه 19 خرداد 1387, 10:58 pm

 طرز تهيه سالاد ميوه 

1-يك قوطي كمپوت آناناس.

2-يك عدد موز ، پرتقال ، نارنگي ، سيب ، كيوي ( در صورت موجود بودن ، ميوه هاي فصل).

3-كمي آب پرتقال .

ميوه ها و كمپوت آناناس را به قطعات ريز خرد كرده و آب كمپوت يا آب پرتقال ( در صورت نبود كنستانتره) را اضافه مي كنيم ، همه مواد را در كاسه اي ريخته و مخلوط مي نماييم .

مي توانيم با اين سالاد در ميهمانيها از ميهمانان ، پذيرائي كنيم . اين سالاد هنگامي كه ميوه هاي درشت براي پذيرايي در منزل موجود نيست يا به مقدار كم وجود دارد ، روش بسيار جالبي براي پذيرايي است و چون محتوي مايعات مي باشد ، رفع عطش مي كند و بسيار لذيذ است .

اگر مطابق دستور فوق عمل كرديد واين سالاد به ذائقه شما ترش آمد ، مي توانيد كمي شكرنيزبه آن اضافه كنيد.

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 412
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 فروردین 1385, 10:46 am
سپاس‌های دریافتی: 64 بار
تماس:

پست توسط njmh » دو شنبه 20 خرداد 1387, 1:32 am

کمپوت هلو با ژله هر طعمي هم خيلي خوشمزه اش ميکنه
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

طرز تهيه ي ايس پگ

پست توسط poroshat » جمعه 25 بهمن 1387, 9:29 pm

با سلام

ميخواستم طرز تهيه يك نوع ايس پك رو بگم.

ايس پك اناناس

بستني وانيلي 1-1/2 پيمانه
خامه 1/2 پيمانه
اب 1/4 پيمان
اناناس خرده شده 1/4 پيمانه
اسمارتيز 3 قاشق غذاخوري
سس شكلات 3 قاشق غذاخوري

طرزتهيه


بستني با خامه باهم مخلوط ميكنيم بعد اب اناناس رو ميريزيم با همزن برقي بهم ميزنيم تا يكدست شود سپس در يك ليوان مناسب اناناس ريز شده رو ميريزيم و كمي سس شكلات روي ان ميريزيم و اسمارتيز هم ميريزيم بعد دوباره بقيه مخلوط بستني و خامه رو ميريزيم و بعد دوباره سس شكلات و اسمارتيز رو ميريزيم بعد ني بزرگي توي ليوان ميگذاريم و نوش جان كنيد.
اين ايس پك هم ميتوان با توت فرنگي و شاه توت و هلو هم تهيه كرد
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”