دسر و بستني

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

انواع بستني

پست توسط poroshat » شنبه 26 بهمن 1387, 2:26 pm

بستنی خامه‌ای (سنتی)



  لازم:
 



شير: دو ليوان

 : پنجاه گرم

شكر: پنجاه گرم
تخم‌مرغ: دو عدد
وانيل: مقداري
زعفران: يك قاشق مرباخوري
خامه: 150 گرم  


طرز تهيه:
بستني خامه‌اي يا زعفراني و يا سنتي از بستني‌هايي است كه در بين خانواده‌هاي ايراني بسيار متداول مي‌باشد. تهيه آن به شرح ذيل است: ابتدا شير را بجوشانيد و نشاسته را به آن اضافه كنيد تا چند دقيقه بپزد. زرده تخم‌مرغ را كه با شكر خوب هم زده‌ايد را به آن اضافه كنيد و بهم بزنيد. سفيده تخم‌مرغ را بايد آنقدر بزنيد تا كف خالصي شود. آن را هم داخل مايع بريزيد. سپس وانيل و زعفران را هم به آن اضافه نماييد. اين مخلوط بيش از دو دقيقه احتياج به پختن ندارد. سپس ظرف مايع را بگذاريد تا سرد شود. آن‌گاه مخلوط را به همراه خامه هم بزنيد و در ظرف مخصوص بريزيد و داخل فريزر بگذاريد تا زمان سرو كردن آن برسد. البته مي‌توانيد مخلوط را در ليوان‌هاي مخصوص بريزيد و داخل فريزر بگذاريد تا خودش را بگيرد.



ژله بستنی در ظرف گرمکی

در ميان صيفي‌جات تابستاني، گرمك يكي از پرخاصيت‌ترين آنهاست كه فقط مدت زمان محدودي در ميوه‌فروشي‌ها يافت مي‌شود.
اين ميوه را كه در مقايسه با طالبي كمتر شيرين است، مي‌توانيد همراه با بستني ژله‌اي ميل كنيد تا كمبود شيريني آن با بستني جبران شود.
البته اگر گرمك پيدا نكرديد، از طالبي هم مي‌توانيد استفاده كنيد.



مواد لازم براي 8نفر:
گرمك يا طالبي متوسط: يك عدد
ژله طالبي: يك بسته
بستني وانيلي: يك و نيم ليوان
آب جوش: يك ليوان

روش تهيه:
1 - ابتدا گرمك يا طالبي را بشوييد و با چاقوي تيز به 2قسمت مساوي تقسيم كنيد. سپس تخم‌هاي داخل هر نيمه را خارج كرده و گوشت آنها را با استفاده از قاشق‌ يا چاقويي كوچك تا يك‌و نيم‌سانتي‌متري پوست، خالي كنيد.
2 - گوشت طالبي يا گرمك را با چاقو به قطعات ريز خرد كنيد و داخل سبدي بريزيد تا آب اضافي آن خارج شود. حالا هر كدام از پوسته‌ها را داخل كاسه‌اي متناسب با اندازه آنها قرار دهيد.
3 - بستني وانيلي را از فريزر خارج كنيد و كمي صبر كنيد تا در هواي معمولي اتاق كمي شل شود.
در اين فاصله، كاسه بلوري متوسطي آماده كنيد و پودر ژله را در آن بريزيد. سپس آب جوش را اضافه كنيد و آن‌قدر هم بزنيد تا پودر ژله به‌طور كامل در آب جوش حل شود.
4 - به جاي اينكه طبق روش معمول درست كردن ژله، آب سرد اضافه كنيد، يك و نيم ليوان بستني كمي شل شده را در كاسه محتوي محلول ژله‌اي بريزيد و خوب هم بزنيد.
5 - هر يك از نيمه پوسته‌هاي گرمك يا طالبي را با مقداري از گرمك يا طالبي خرد شده به همراه بستني ژله‌اي مايع پر كنيد. سپس پوسته‌ها را به يخچال انتقال دهيد و چند ساعت صبر كنيد تا بستني ژله‌اي داخل گرمك يا طالبي كاملا سفت شود. پس از آن شما مي‌توانيد با چاقو هر نيمه را به چند قسمت تقسيم كنيد. به اين ترتيب خواهيد ديد كه بستني ژله‌اي نيز همراه با گرمك يا طالبي بريده مي‌شود



پاستیل ژله ای

مواد لازم :
پكتین 10 گرم
پودر تارتار 10 گرم
گلوكز مایع 100 گرم
شكر 450 گرم
آب 500 میلی لیتر
شكر اضافی 12 گرم
اسانس دلخواه و رنگ مجاز به میزان لازم


طرز تهیه:
ابتدا پكتین را همراه 450 گرم شكر كاملا مخلوط كرده و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا كاملا شكر در آن حل شود.
سپس گلوكز مایع را به مواد روی حرارت می افزاییم. بعد از چند دقیقه پودر تارتار را در كمی آب سرد حل كرده و به باقی مواد اضافه می كنیم و اجازه می دهیم تا مواد به جوش آید و غلیظ شود. برای تعیین غلظت می توانیم مقداری از مواد را در یک ظرف بریزیم. اگر مواد سریعا بسته شد، یعنی غلیظ شده است.
در این مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را می افزاییم.
سپس در سینی تقریبا گودی كه سطح آن را با شكر نم دار( مخلوط شكر با كمی آب ) پوشانده ایم ، می ریزیم و با قالب مخصوص آن را قالب می زنیم.
بعد از این در فر قرار می دهیم و دوباره روی سطح پاستیل ها را با شكر نم دار می پوشانیم.
30 دقیقه صبر می كنیم تا پاستیل ها آماده شود.


فالوده خانگی

مواد لازم :
نشاسته:250 گرم
آب: 2 ليوان
گلاب: يك سوم ليوان
طرز تهيه :
آب و نشاسته را مخلوط كرده و در قابلمه نچسب مي ريزيم ، و آن را روي حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبي مرتب به هم مي زنيم تا مايه فالوده بجوشد . سپس گلاب را اضافه كرده و آن را به هم مي زنيم تا غليظ و كاملاً كشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گيرد ( براي اين كار بايد حداقل 20 دقيقه وقت صرف كنيم ) . سپس در ظرف بزرگي ، آب و يخ فراوان مي ريزيم و آن را نزديك چرخ گوشت قرار مي دهيم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مايه فالوده را در چرخ مي ريزيم . ظرف يخ را طوري قرار مي دهيم كه رشته هاي فالوده داخل آن بريزد . مرتب و به آرامي ، با دست آن را زيرورو مي كنيم . ( بهتر است اين كار با دستكش انجام شود تا دست يخ نكند ) .
پس از اتمام كار مقداري يخ را خرد كرده و كمي گلاب و شربت آبليمو اضافه مي كنيم . در موقع سِرو مي توانيم روي آن كمي شربت آبليمو بريزيم و با يك حلقه ليمو ترش برش زده ، آن را تزئين كنيم .
بستنی میوه ای

مواد لازم :
يك كيلو توت فرنگي
30 گرم ثعلب
250 تا 300 گرم شكر
طرز تهيه:
توت فرنگي را در مخلوط كن ريخته ، و شكر و ثعلب ( ماده پودري براي غليظ كردن بستني و مربا) مخلوط شده را كم كم به آن اضافه كنيد و در ظرف استيل بريزيد و در فريزر بگذاريد تا خودش را بگيرد. ظرف را از فريزر خارج كرده با همزن آن را بزنيد تا به حالت كشي درآيد. اين عمل را 3 بار تكرار كنيد تا بستني كاملاً كشدار شود. اين نوع بستني را مي توان با انواع ميوه ها و آبميوه ها تهيه نمود. براي تزئين آن هم مي توان از توت فرنگي حلقه شده، دو يا سه عدد گيلاس ساقه دار يا يكي دو پره پرتقال دو پوسته شده ويا موز استفاده كرد.
نكات تغذيه اي :
توت فرنگي داراي ويتامين هايE,B,C بوده و از نظر ويتامينC غني است. همچنين داراي املاح كلسيم، آهن و فسفر است. مصرف اين ميوه علاوه برانواع ويتامين ، املاح و آب كه هر كدام اثرات خود را بر بدن اعمال مي كنند، داراي خاصيت تقويت كننده، ملين وخنك كننده است


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

New Member
پست: 8
تاریخ عضویت: سه شنبه 1 اردیبهشت 1388, 9:02 pm
سپاس‌های دریافتی: 21 بار

Re: دسر و بستني

پست توسط yam yam » یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 9:21 am

 نوشیدنی مخملی 
 مواد لازم برای ۱ لیوان
موز ۱ عدد
زرد آلو یا شکر پاره ۲ عدد
بستنی ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۳/۱ فنجان
یخ ۳ قطعه
اول از همه یه میکسر لازم داریم!
  اول زرد آلو با موز رو میکس میکنیم بعد شکر با بستنی رو اضافه میکنیم خوب میزنیم  
بعدش یخ رو میریزیم و خوب میکس میکنیم بعدش تو یه لیوان میریزیم و نوش جان  
میکنیم.سر لیوان رو هم اگه خواستید با شکر تزیئن کنید اول دهانه لیوان
 
 رو باید به یه شربت غلیظ بزنید و بعد به شکر .
 
پر من باز ولی رفته ز یادم پرواز من که پرواز ندانم چه کنم با پر باز

New Member
پست: 2
تاریخ عضویت: جمعه 21 فروردین 1388, 8:13 am

Re: دسر و بستني

پست توسط افشین عابد » سه شنبه 23 تیر 1388, 6:33 am

سلام

طرز تهیه بستنی تیرامیسو یا دسر تیرامیسو را زحمت می کشین بین؟

سپاس

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: دسر و بستني

پست توسط achachi98 » سه شنبه 23 تیر 1388, 9:32 pm

  تیرامیسو   
   
   
  لازم:  
 
نان لطیفه (لیدی فینگر):25 تا 35 عدد
پنیر خامه ای بی نمک (ماسکارپونه): 400 گرم
پودر قند:6 قاشق سوپخوری
خامه شیرین شده: 300 گرم
محلول قهوه: 1 پیمانه
وانیل کیک هشتم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ :4 عدد
شکلات رنده شده : 50 گرم
بادام پرک تست شده : به میزان لازم برای تزیین به  
   
   
  تهیه:
ابتدا زرده های تخم مرغ را با پودر قند و وانیل را مخلوط کنید و به کمک همزن برقی با روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) 15 دقیقه بزنید تا کاملاً لیمویی و کشدار شود.
محلول قهوه را که شامل یک پیمانه آب جوش و 3 قاشق سوپخوری نسکافه است به این ترتیب آماده کنید که آب جوش را با نسکافه مخلوط کنید و اجازه دهید محلول سرد شود.
خامه شیرین شده را نیز با همزن جداگانه بزنید تا کاملاً فرم بگیرد و سفت شود.
پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست و صاف شود. سپس مخلوط زرده تخم مرغ، پودر قند و وانیل را بیفزایید و در نهایت، خامه فرم گرفته را نیز بریزید.
یک ظرف مناسب بلوری انتخاب کنید و کف ظرف را با نان های لطیفه که آغشته به محلول قهوه است بپوشانید. نان های لطیفه را به این ترتیب آماده کنید که آنها را از یک طرف با محلول قهوه مرطوب نمایید.
دور تا دور ظرف را هم مقداری شکلات رنده شده بریزید و سپس از مایه فوق که آماده کرده اید مقداری روی نان ها بریزید و دوباره روی مایه پنیر را با نان لطیفه آغشته به محلول قهوه بچینید و مقداری شکلات رنده شده دور تا دور ظرف بریزید. این عمل را دوباره تکرار کنید تا مواد پنیری تمام شود.
در آخر، روی تیرامیسو مقداری شکلات رنده شده و بادام پرک و تست شده بریزید.
لازم است این دسر، حتماً یک شب در یخچال بماند تا کاملاً سفت شود.
 
   
 منبع:www.masterchef.ir 
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

سالاد میوه با سس شکلات دنت

پست توسط poroshat » دو شنبه 12 مرداد 1388, 10:06 pm

برای داشتن چنین سالادی شما به یک آناناس کامل احتیاج دارید آن را از وسط دو نیم کنیم و درون آن را مانند قایقی خالی کنید سپس سیب و موز را با تکه های آناناس خالی شده مخلوط کرده درون آناناس را پر کنید و دنت شکلاتی را مانند سس روی میوه ها ریخته و شکلات را رنده کرده . 15 دقیقه در یخچال بگذارید شکلات نقش تزئینی بازی می کند

مواد لازم

سالاد میوه با سس شکلات دنت
آناناس....................................................................1 عدد
سیب............................................................به مقدار لازم
موز................................................................به مقدار لازم
شکلات تخته ای ............................................به مقدار لازم
موز شکلاتی دنت با یخ
یخ.................................................................به مقدار لازم
دنت شکلاتی نوشیدنی...................................1 لیوان سرد
موز.........................................................................1 عدد
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

تارت موز دنت

پست توسط poroshat » دو شنبه 12 مرداد 1388, 10:13 pm

خمیر تارت باید ترد و خوش مزه باشد آرد ، شیر، کره ، نمک و زرده تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید تا خمیری سفت و مقاوم بدهد. آب لیمو را اضافه کنید که از بین برنده بوی تخم مرغ است. خمیری که از فر خارج شود تا کاملا ترد بود بگذارید تا سرد شود سپس موز را حلقه حلقه کنید دنت موزی را روی تارت ریخته و موزها را با نظم روی آن بچینید.

تارت موز دنت
شکر.................................................................2 ق.غ
زرده تخم مرغ.....................................................1 عدد
نمک ............................................................1/2 ق.چ
آب لیمو مهرام...................................................1 ق.چ
کره..............................................................200 گرم
آرد ..............................................................250 گرم
شیر...........................................................1 استکان
موز........................................................به مقدار لازم
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

بستنی شکلاتی و توت فرنگی

پست توسط poroshat » دو شنبه 12 مرداد 1388, 10:22 pm

بستنی شکلاتی و توت فرنگی به همراه ذرت مکزیکی
بستنی شادی آور و روحیه بخش است برای کودکان بشرطی که خودمان از سالم بودن آن مطمئن باشیم ابتدا قالب بستنی چوبی احتیاج دارید. درون هر قالب مقداری گردوی رنده شده چوبی می ریزید در قالبی دنت توت فرنگی و در قالبی دنت شکلاتی می ریزیم و هر دو بستنی را 1 ساعت در سردترین قسمت فریزر قرار می دهیم و بعد از یک ساعت بستنی شما آماده می باشد ذرت مکزیکی یک منوی خلاقانه می باشد و منبع درآمدی برای جوانان این خوشمزه ترین راه مزه دار کردن ذرت است. یعنی سس چپلی مهرام (مایونز)، کره ، آویشن و آب لیمو کل مواد را 4 دقیقه حرارت دهید سپس ذرت شما آماده می باشد این میان وعده بسیار چاق کننده است.

مواد لازم

بستی شکلاتی و توت فرنگی و ذرت مکزیکی
کنسرو ذرت مهرام..................................................1 عدد
سس مایونز چیلی مهرام.........................................1 عدد
دنت توت و شکلاتی ...............................................1 عدد
گردو..................................................................100 گرم
کره.....................................................................50 گرم
پودر آویشن..................................................به مقدار لازم
آب لیمو............................................................2- 3 ق.غ
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

پاستیل ژله ای یا شکلاتی

پست توسط poroshat » دو شنبه 12 مرداد 1388, 10:58 pm

پوست پرتقال را دور نریزید با آن مربا یا پاستیل درست کنید بعد از اینکه پوست پرتقال را جوشاندید تا تلخی آن از بین رود آبکش کنید پوست های پرتقال را به ژله میوه ای آغشته کنید یا درون شکلات آب شده بچرخانید و سپس در درون یخچال بگذارید بعد از اینکه در یخچال گذاشتید صبر کنید تا پودرهای ژله و شکلات کاملا به پوست پرتقال بچسبند و با چای نوش جان کنید.

پاستیل ژله ای یا شکلاتی
پوست پرتقال.............................................................400 گرم
آب لیمو مهرام............................................................4-5 ق.غ
پودر ژله آناناس یا آلبالو یا لیمو.......................................1 پیمانه
شکلات ...................................................................200 گرم
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

دسر موز طالبی

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:04 am

شیر موز دنت را با پودر کستر می جوشانیم سپس پودر ژله را اضافه می کنیم و درون لیوان ریخته و طالبی توپی را در آورده




طالبی ...................................... 2 عدد
پو.در کستر..................................... 3 قاشق
انگور ..................................................... 1 خوشه
پودر ژله ................................ 1 بسته
شیر موز دنت............................................... 2 عدد
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

دسر کارامل بستنی

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:14 am

شیر و پودر کستر را مخلوط کنید بجوشانید تا غلیظ شود سپس بستنی را درون آن انداخته و تند تند هم بزنید و مایه را روی یک ظرف زیبا بریزید و نان بستنی خرد شده روی آن بپاشید.


مواد لازم
شیر............................... 2 لیوان
پودر کاکائو......................... 3 قاشق غذاخوری
کستر پودینگ................................ 5 قاشق غذاخوری
بستنی کارامل دایتی..................................... 1 لیتر
نان بستنی........................................ 10 عدد
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

Re: دسر و بستني

پست توسط poroshat » شنبه 31 مرداد 1388, 4:11 pm

کرپ شاتوت
مواد لازم برای کرپ شاتوت:

• تخم مرغ.....................................................2 عدد
• شیر ....................................................نصف لیوان
• آرد.......................................................5 قاشق غذاخوری
• شاتوت ......................................................به میزان لازم
• بستنی دایتی شاتوتی ...............................................1 لیتر

مواد لازم برای اسموتی شاتوت:

• ماست شیرین...............................................1 پیمانه
• یخ.................................................10 الی 12 قطعه
• شاتوت.......................به مقدار لازم

طرز تهیه کرپ شاتوت
تخم مرغ، شیر و آرد را مخلوط کرده درون تابه ریخته سرخ کنید تا ورقه مانند نان درست شود دو طرف آن را سرخ کنید وسط آن بستنی شاتوتی قرار داده و با شاتوت تزئین کنید.
طرز تهیه ی اسموتی شاتوت: ماست و یخ و شاتوت را درون مخلوط کن ریخته تا یکدست شود .
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 629
تاریخ عضویت: جمعه 6 شهریور 1388, 9:25 am
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1394 بار
سپاس‌های دریافتی: 2882 بار
تماس:

Re: دسر و بستني

پست توسط Takhrib Chi » سه شنبه 5 آبان 1388, 3:25 pm

دسر آناناس با بستنی

تصویر
مواد لازم:

آناناس
1 عدد متوسط
بستنی وانیلی
200 گرم
توت فرنگی
100گرم
روش تهیه:
یک عدد آناناس متوسط انتخاب کنید؛ دقت کنید که آناناس کمی رسیده باشد.
قسمت تاج آناناس را با دست بکنید سپس خود آناناس را به صورت اریب برش بزیند. (مانند تصویر)
خود آناناس را به عنوان ظرف این دسر در نظر بگیرید. سپس با چاقو میوه یا گوشت آناناس را از دور تا دور پوست خالی کنید.
با قاشق بستنی (اِسکوپ) از میوه ی آناناس توپ هایی درست کنید و کنار بگذارید.
با همان قاشق مخصوص یا اِسکوپ، از بستنی وانیلی هم چند توپ بردارید و کنار بگذارید.
توت فرنگی ها را اگر درشت بود، چهار قسمت کنید و اگر ریز بود، درسته استفاده کنید. داخل پوست آناناس را که به صورت یک کاسه در آمده است با تمام این مواد پُر کنید و آن را یک ساعت داخل فریزر بگذارید تا طعم میوه ها و بستنی به خود یکدیگر برود.
این دسر را می توانید پس از یک ساعت سرو کنید. این دسر را با میوه های دیگر مانند گیلاس، انگور بنفش، هلو و زردآلو نیز می توانید تهیه کنید.

ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگارتصویر ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”