دسر و بستني

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج شنبه 25 خرداد 1385, 2:47 pm
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4176 بار
تماس:

Re: دسر بادرنگ

پست توسط ganjineh » دو شنبه 18 آبان 1388, 8:52 pm

از بخش خانواده به بخش اشپزی منتقل شد :razz:
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: دسر و بستني

پست توسط achachi98 » شنبه 19 تیر 1389, 7:52 pm

 [SIZE=150]بستنی زردآلو 


  لازم: 
  مرغ:   :   : مقدار   :   :  

  تهیه: 
  آلو را تمیز کرده و شسته و پوست آنها را کنده سپس به قطعات کوچک خرد کنید و زرده ها و سفیده ی تخم مرغ را جدا کرده زده ها به همراه شکر و وانیل بهم بزنید تا زرده ها سفید و کشدار شود. سپس با همزن سفیده ها را هم زده تا مثل زرده سفت شوند. زرده ها و سفیده ها را با زردآلو و خامه زده شده مخلوط کرده به آهستگی به وسیله قاشق هم بزنید مواد را در قالب فلزی ریخته و بگذارید در فریزر بماند تا خود را بگیرد. 


 منبع: آشپزی پانیذ(نوشته زینب دهقانی) 
 
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

New Member
پست: 7
تاریخ عضویت: پنج شنبه 5 تیر 1393, 8:41 pm
سپاس‌های دریافتی: 18 بار

طرز تهیه فرنی عسل

پست توسط ali@@@ » چهار شنبه 11 تیر 1393, 12:13 am

[HIGHLIGHT=#e8e8e8] [FONT=A Google, Ham3D, B yekan, Tahoma, Arial][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][FONT=tahoma, geneva, sans-serif] در این مقاله با مواد لازم و روش تهیه فرنی عسل آشنا خواهید شد.    

  
 [HIGHLIGHT=#f6f7f8][FONT=A Google, Ham3D, B yekan, Tahoma, Arial]
[HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN] [img]http://wiki.5040.ir/upload/content/1388221962.jpg"%20alt="طرز%20تهیه%20فرنی%20عسل"%20title="طرز%20تهیه%20فرنی%20عسل"%20width="600"%20style="background-image:%20none;%20background-attachment:%20scroll;%20background-color:%20transparent;%20border:%201px%20solid%20rgb(189,%20190,%20191);%20margin:%200px%200px%2020px;%20outline:%20none%200px;%20padding:%200px;%20vertical-align:%20baseline;%20border-top-left-radius:%205px;%20border-top-right-radius:%205px;%20border-bottom-right-radius:%205px;%20border-bottom-left-radius:%205px;%20background-position:%200px%200px;%20background-repeat:%20repeat%20repeat;[/img]  
[HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN] 
[HIGHLIGHT=#3ecaca][COLOR=#ffffff] [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN] [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][FONT=tahoma, geneva, sans-serif]مواد     
   [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][FONT=tahoma, geneva, sans-serif]مواد      [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][FONT=tahoma, geneva, sans-serif]       [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][FONT=tahoma, geneva, sans-serif]     [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][FONT=tahoma, geneva, sans-serif]1       [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][FONT=tahoma, geneva, sans-serif]عسل بدون      [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][FONT=tahoma, geneva, sans-serif]3 قاشق       [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][FONT=tahoma, geneva, sans-serif]     [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][FONT=tahoma, geneva, sans-serif]2 قاشق       [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][FONT=tahoma, geneva, sans-serif]     [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][FONT=tahoma, geneva, sans-serif]1 قاشق       [HIGHLIGHT=#3ecaca] [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN] [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][FONT=tahoma, geneva, sans-serif]طرز       [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN] [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][FONT=tahoma, geneva, sans-serif][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN]نشاسته را در یک قاشق آب ریخته و هم می‌زنیم تا خوب نرم شود. سپس آن را در ‏شیر در حال جوشیدن ریخته و هم می‌زنیم. عسل و گلاب را افزوده و روی حرارت ملایم دائم هم می‌زنیم. وقتی غلظت فرنی به حد دلخواه رسید، شعله را خاموش می‌نماییم. | می‌توان به جای نشاسته از آرد برنج نیز استفاده کرد |     
[HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN]    
[HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN] 
  
[HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN] 
  
[HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN] 
  
[HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN] [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]  
   

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”