دسر و بستني

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

دسر و بستني

پست توسط sohrab_poet » شنبه 22 مهر 1385, 10:01 pm

اين بخش براي معرفي انواع دسر ها و بستني ها هستش.اميدوارم لذت ببريد. :) :)
تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet » شنبه 22 مهر 1385, 11:08 pm

بستنی یخی با طعم لیمو


مواد لازم :

آب
2 فنجان

شکر 1 فنجان

لیمو ترش 5/1فنجان

سفیده تخم مرغ 2 عدد

طرز تهيه :

1- آب و شكر را روی حرارت ملايم می گذاريم تا حدود 10 دقيقه بجوشد.

2- آب ليمو ترش را اضافه می كنيم. سپس حدود يك ساعت در فريزر می گذاريم تا خودش را بگيرد ولی سفت نشود.

3- بعد از آن ، با همزن برقی آن را به هم می زنيم و سفيده های تخم مرغ را نيز به آن اضافه می كنيم . دوباره به هم میزنيم. پس از آن مجدداً مخلوط را در ظرف ريخته و در فريزر می گذاريم تا خودش را بگيرد. در پايان آن را با قاشق در بشقاب گذاشته وسرو می كنيم.

نكات تغذيه ای :

بستنی يكی از اشتها برانگيزترين دسرهای محبوب همه ما است . با توجه به گرمای فصل تابستان تهيه بستنی يخی با طعم ليمو كه منبع خوبی از ويتامين C است، در منزل خالی از لطف نخواهد بود.
تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet » شنبه 22 مهر 1385, 11:09 pm

بستني شکلاتي


مواد لازم:

شکلات خرد شده=115 گرم
شیر=150 میلی لیتر
خامه=300 میلی لیتر
کشمش=50 گرم
بسکویت خرد شده=30 گرم
گردوی خرد شده=30 گرم

طرز تهیه:

شكلات را با شیر در ظرف كوچكی بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم گرم شود و شكلات در شیر ذوب شود. این مخلوط را كنار بگذارید تا سرد شود.
خامه را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. مراقب باشید خامه را بیش از اندازه هم نزنید تا به كره تبدیل نشود. سپس مخلوط شكلات و شیر را به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید.
مایه بستنی را در یك ظرف یا قالب مناسب كه بتوانید در فریزر قرار دهید بریزید و آن را داخل فریزر بگذارید تا زمانی كه كریستال های یخ در لبه های ظرف دیده شوند. بستنی را از فریزر خارج كنید و خوب هم بزنید سپس بیسكویت، كشمش و گردو را در آن ریخته مخلوط كنید تا در تمام بستنی پراكنده شوند. بستنی را دوباره در فریزر قرار دهید تا كاملا بسته شود. آن را با سس شكلات و بیسكویت سرو كنی
تصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » شنبه 22 مهر 1385, 11:16 pm

بستنی زعفرانی :)


مواد لازم :

شیر
4 لیوان

تخم مرغ
3 عدد

زعفران
يك سوم قاشق چايخوری

گلاب
1 لیوان

شکر
1 و نیم لیوان

وانیل
يك سوم قاشق چايخوری

ثعلب
یک دوم قاشق مربا خوری


طرز تهيه :

ثعلب,وانیل, شکر را مخلوط کرده و تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا سفت شود و سپس شیر و گلاب را اضافه کره و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا جوش اید بعد می گذاریم خنک شود زعفران حل شده راافزوده می کنیم و هم می زنیم و در فریزر قرار می دهیم مرتب مایع بستنی را هم می زنیم تا کش بیاید و سفت بشود.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet » شنبه 22 مهر 1385, 11:50 pm

بستني بادام

مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
آرد سفيد 2 قاشق سوپخوري
نمك 2 قاشق سوپخوري
بادام 1 فنجان
شكر 2 فنجان
شير هموژنيزه 3 فنجان
خامه 3 فنجان
پوست پرتقال 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:

شکر و آرد و نمک و تخم مرغ را خوب هم زده شير را در آن ريخته باز هم همش بزنيد .
مخلوط فوق را در ظرفي ريخته روي آب داغ مدت 30 دقيقه بگذاريد و در طي اين مدت مرتب آنرا هم بزنيد .
وقتيکه سرد شد ، سه فنجان خامه و بادام کوبيده و اسانس پرتقال را بآن مخلوط کرده ، مايه را در ظرف بستني سازي ريخته و بچرخانيد تا بسته شود
تصویر

Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 2732
تاریخ عضویت: پنج شنبه 5 مرداد 1385, 10:34 pm
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4578 بار

پست توسط كيارش » یک شنبه 23 مهر 1385, 12:04 am

كار خوبي :smile: اميد وارم ادامه داشته باشه :D
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet » یک شنبه 23 مهر 1385, 8:16 am

ژله ميوه

مواد لازم :
ژله 3 بسته
خامه 400 گرم
گلابي 0.5 فنجان
سيب 0.5 فنجان
هلو 0.5 فنجان
آناناس كنسرو شيرين 0.5 فنجان
ژلاتين 200 گرم
خاك قند 5 قاشق سوپخوري
وانيل 0.5 قاشق مربا خوري

طرز تهيه:

براي تهيه اين ژله به دو قالب کوچک و بزرگي که داخل هم بيفتد و اطراف قالب کوچکتر 2 تا 3 سانتي متر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتياج داريم .
ژله را در 3 پيمانه آب جوش حل مي کنيم و 3 پيمانه آب سرد بآن مخلوط کرده و مايه را در قالب بزرگتر مي ريزيم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار مي دهيم و داخل قالب کوچک تر را با وزنه يا يخ پر مي کنيم بنحوي که قالب بهيچوجه بالا نايستد و قالب را در يخچال مي گذاريم تا ژله کاملا بسته شود بعد ژلاتين را در کمي آب جوش حل مي کنيم و با خامه و خاکه قند مخلوط مي نمائيم و ميوه هاي آماده شده را در آن مي ريزيم وقتي ژله کاملا بسته شد از يخچال خارج مي کنيم وزنه ها را از داخل قالب بيرون مي اوريم و قالب کوچکتر را با آب نيم گرم پر مي کنيم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج مي نمائيم
با اين عمل قالب ژله اي داريم که ميان آن خالي است و خلوط خامه و خاک قند و ژلاتين و ميوه هاي خرد شده را داخل آن مي ريزيم و پر مي کنيم دوباره در يخچال مي گذاريم تا خامه نيز کاملا بسته شود بعد قالب را يک لحظه در آب نيم گرم قرار مي دهيم و طرف مناسبي را روي دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمي گردانيم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زينت مي دهيم .
تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet » دو شنبه 24 مهر 1385, 11:03 pm

شير برنج

مواد لازم :
برنج 200 گرم
شير هموژنيزه 2 ليتر
گلاب 0.5 فنجان
خامه 150 گرم
طرز تهيه:

براي اينكه شير برنج خوشمزه تر شود ممكن است 150 گرم خامه مصرف كنيم .
برنج را بدقت تميز ميكنيم و خوب مي شوئيم ، ممكن است برنج را با مقداري آب دو ساعت خيس كنيم تا زودتر بپزد ، بعد برنج را خالي مي نمائيم و برنج را با دوليوان آب ميگذاريم كمي بپزد و نرم شود بعد شير را اضافه و حرارت را ملايم ميكنيم تا شير برنج آهسته بجوشد و كاملا پخته و غليظ شود بعد گلاب را اضافه ميكنيم و بعد از دو تا سه جوش در صورت مصرف خامه آنرا در شير برنج مي ريزيم و بلافاصله از روي آتش برميداريم و در ظرفهاي يك نفره يا ديس مي كشيم و با شكر يا شيره يا انواع مربا مصرف ميكنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين دسر براي 4 تا 6 نفر کافيست

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet » جمعه 26 آبان 1385, 7:00 pm

كاچي
مواد لازم:

آرد 2 ليوان

شكر: 250 تا 300 گرم

كره: نصف فنجان

گلاب: يك قاشق چايخوري

زعفران سائيده:50 گرم

خلال بادام:كمي
پودر پسته و دارچين



طرز تهيه:

شكر را با 4 ليوان آب مي گذاريم بجوشد. سپس آن را صاف كرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه مي كنيم و آن را كنار مي گذاريم. كره را در يك قابلمه ريخته، پس از آب شدن كره آرد را كم كم اضافه مي كنيم. بعد با قاشق چوبي آن را مرتب به هم مي زنيم. شعله را ملايم كرده و به هم زدن آن ادامه مي دهيم تا رنگ آرد طلايي شود ( براي تهيه كاچي نياز به سرخ كردن آرد نمي باشد). در اين مرحله نصف قاشق چايخوري نمك اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برمي داريم و شربت را كم كم به آن اضافه مي كنيم و مرتب به هم مي زنيم تا مايع صاف و يك دست شود. خلال بادام را هم اضافه مي كنيم و ظرف را مجدداً روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا كاچي جا بيفتد . در صورتي كه كاچي كمي سفت شد، مي توانيم يك ليوان آب به آن اضافه كنيم و مي گذاريم كاچي به روغن بيفتد.

در بعضي از نقاط ايران به كاچي چند عدد تخم مرغ اضافه مي كنند و در آن را مي گذارند تا تخم مرغ ها خودش را بگيرد. معمولاً اين نوع كاچي را براي خانم هاي تازه زايمان كرده، مي پزند.

براي تزئين روي كاچي مي توانيم از پودر دارچين و پودر پسته استفاده كنيم.



نكات تغذيه اي :

كاچي يك دسر ايراني مي باشد، ولي مي توان آن را در شام به عنوان غذا به همراه نان ميل كرد. كاچي به علت دارا بودن آرد و كره داراي انرژي زيادي مي باشد و با افزودن تخم مرغ اين انرژي بيشتر مي شود. به عنوان مثال، انرژي حاصل از كره و آرد، به تنهايي، با مقادير داده شده در تهيه اين كاچي ، 3115 كالري مي باشد كه انرژي قابل توجهي است. به همين دليل براي افراد لاغر و كساني كه دچار ضعف مي شوند، دسر مناسبي مي باشد
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
تصویر

Major I
Major I
نمایه کاربر
پست: 301
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 شهریور 1385, 7:00 am
سپاس‌های ارسالی: 60 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

پست توسط bmyazdani » جمعه 26 آبان 1385, 7:19 pm

قسمت بستنی :) :) زیاد تر باشه.اصلا یه موضوع مهم بزنید با عنوان:>>>تاپیک جامع بستنی :) :)
:grin: :grin: :grin: :grin:

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet » دو شنبه 6 آذر 1385, 11:41 am

فالوده شیرازی
مواد لازم:
آب= نیم لیتر
شکر= یک و نیم پیمانه
گلاب =یک چهارم پیمانه
(رشته برنجی های چینی( قابل ذکر اینکه این رشته ها در تمام سوپر مارکت ها یافت میشه
طرز تهیه:
آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل بشه و محلول تقریبا حالت اشباع پیدا می کنه و کمی کشدار میشه. اگر می خواهید مثل من ظرف را در فریزر بگذارید بهتره از یک ظرف فلزی برای این کار استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید. صد البته میشه با دستگاه بستنی ساز هم این کار را کرد ولی من خودم این طریق را ترجیح می دهم.
رشته های چینی را توی آب جوش می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع روی حرارت ملایم می پزیم. وقتی رشته ها کاملا نرم شد و کمی هم لعاب دار آنها را داخل آبکش ریخته و آب سرد زیاد روش می ریزیم و میگذاریم تا آب اضافی اش برود.
بعد از حدود ۲-۳ ساعت ظرف را از داخل فریزر در میاریم و با قاشق بهم می زنیم و رشته های چینی را داخلش ریخته و خیلی آروم طوری که رشته ها از هم نپاشه شروع به هم زدن می کنیم.
فالوده شما حاضر است. نوش جان
پ . ن:اگر رشته ها را زود از روی آتش بردارید ممکن است در آخر کار که رشته ها را توی یخ می ریزید اون حالت سفتی که برای فالوده لازمه را نداشته باشه. پس حتما بگذارید خوب بپزه
تصویر
تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet » چهار شنبه 15 آذر 1385, 6:55 pm

دسر بسکویت با کارامل

مواد لازم:
کرم کارامل=1 پاکت
دریم ویپ=2 پاکت
خامه=1 پاکت
پنیر خامه ای=2 عدد
شیر سرد=1 لیوان
بسکویت ساده=1 بسته
طرز تهیه:
بسکویت ها را در شیر می زنیم تا خیس شود و در ظرف مرتب کنار هم می چینیم تا وقتیکه سه طبقه روی هم چیدیم. سپس کمی از شیر را روی آن می ریزیم. کرم کارامل و دریم ویپ و خامه و 1 لیوان شیر مایع را خوب با هم مخلوط می کنیم. پنیر را به آن اضافه کرده و مواد را در مخلوط کن خوب با هم مخلوط می کنیم.سپس مواد بدست آمده را روی بسکویت ها می ریزیم و روی آن را با قاشق صاف می کنیم. ظرف شیرینی را به مدت 1 ساعت در فریزر می گذاریم تا منجمد شود. سپس از فریزر خارج کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال می گذاریم و بعد صرف می کنیم.نوش جان
تصویر

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”