من و برهاني زوج خط حملهي خوبي براي النصر نبوديم
تيم ملي مهاجمين خوبي دارد
فرهاد مجيدي، بازيكن ايراني تيم النصر امارات در اين فصل نتوانست چندان در تيم خود موفق باشد و به همين دليل در شرايطي كه پس از جام جهاني بار ديگر بخت حضور در تيم ملي را پيدا كرده بود، مدتي است شانس پوشيدن پيراهن تيم ملي را از دست داده است. مجيدي اميدوار است تا بتواند بار ديگر به شرايط آرماني بازگردد.
فرهاد مجيدي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به سوالاتي در مورد آخرين وضعيت خود در تيم النصر و تيم ملي ايران پاسخ داد.
* در مورد آخرين وضعيت خود و تيم النصر امارات بگوييد؟
- النصر در حال حاضر به دليل تعطيلي مسابقات ليگ و برگزاري ديدارهاي جام خليج فارس در حال آمادهسازي است و ما صبح و بعدازظهر تمرين ميكنيم. چرا كه بايد براي بازيهاي دور برگشت ليگ كه نخستين بازي ما با تيم الشباب است، آماده شويم.
* در اول فصل عدهاي باور داشتند زوج شما و برهاني بسيار موفق خواهد شد اما، در عمل اين امر تحقق نيافت. علتش چه بود؟
- اين موضوع به طور كامل درست است. ما نتوانستيم آن طور كه بايد در خط حملهي النصر مثمرثمر باشيم و من اميدوارم در آينده بتوانم نسبت به قبل بهتر عمل كنم.
* در مقطعي اختلافاتي ميان شما و "هولمان" سرمربي النصر به ميان آمد، آيا موضوع اين اختلافات صحت دارد؟
- بله. اختلاف كوچكي ميان ما وجود داشت كه حل شد. جريان از اين قرار بود كه پيش از يكي از بازيهاي ليگ سرمربي تيم يك جلسهي تمريني در صبح گذاشته بود و من از اين موضوع اطلاع نداشتم و در اين تمرين شركت نكردم. وي نيز در بازي بعد من را بر روي نيمكت نشاند. پس از اين مساله سرمربي تيم موضوع قرارداد مالي من و باشگاه را به ميان آورد كه من نيز به او متذكر شدم اين مساله بين من و مسوولان باشگاه است و بحث مالي و قرارداد من به اين مربي ارتباطي ندارد كه اين مشكل طي نشستي با مسوولين النصر و سرمربي تيم برطرف شد و اكنون نيز من با او هيچ مشكلي ندارم و رابطهي ما بسيار خوب و عالي است.
* شما در فصل قبل و در مقطعي كه در الاهلي حضور داشتيد، درخشيديد. اما پس از آن شرايط خوبي نداشتيد. اين موضوع را قبول داريد؟
- دقيقا همين گونه است. من در فصل گذشته و در بازيهايي كه با الاهلي بودم شرايط مناسبي داشتم و توانستم در قهرماني الاهلي موثر باشم اما، اكنون نيز در شرايط فيزيكي مناسبي قرار دارم و اميدوارم كه در نيم فصل دوم كارايي بهتري از خود نشان دهم. در كل اين افت و خيزها براي تمامي فوتباليستهاي دنيا وجود دارد كه در شرايطي آن درخشش هميشگي را نداشته باشند و ممكن است براي هر بازيكن اين مساله پيش آيد.
* احتمال اين كه در پايان فصل به تيم ديگري بپيونديد وجود دارد؟
- من با النصر قرارداد دو ساله دارم و اميدوارم بتوانم در طول مدت قراردادم نظر مسوولان و هواداران را جلب كنم و براي اين تيم مفيد باشم. در حال حاضر تنها به موفقيت فكر ميكنم و تا پايان قراردادم نميتوانم در مورد ماندن يا رفتن از النصر تصميمي بگيرم.
* پس از جام جهاني و رفتن برانكو بسياري معتقد بودند شما يكي از مهاجمين تيم ملي خواهيد بود اما، فقط در مقطعي كوتاه شما به تيم ملي دعوت شديد. نظرتان چيست؟
- ببينيد اين آرزوي هر فوتباليستي است كه براي تيم ملي كشورش بازي كند و من نيز بدون ترديد از اين قاعده مستثني نيستم و هر زمان كه سرمربي تيم ملي صلاح بداند و از من دعوت شود با كمال ميل در خدمت تيم ملي خواهم بود. در حال حاضر فوتبال ما بازيكنان و مهاجمان بسيار خوبي در اختيار دارد و خوشحالم كه تيم ملي ايران چنين شرايطي دارد.
* نظرت در مورد تيم استقلال و مشكلات و شرايط اين تيم چيست؟
- استقلال تيم بزرگي است و ما نبايد شكست و حذف از جام حذفي را براي اين تيم بزرگ كنيم. چرا كه استقلال بازيكنان جوان و بسيار خوبي دارد كه ميتوانند در ليگ برتر يكي از مدعيان اصلي قهرماني باشند و من اميدوارم كه هر چه سريعتر مشكلات اين تيم بزرگ حل شود و براي استقلال آرزوي موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر ايران را دارم.