فرانك لمپارد اعتراف كرد؛ زندگي بدون ژوزه مورينيو در چلسي دشوار است.
به گزارش ايسنا، اين روزها، شايعههاي فراواني پيرامون آينده مورينيو در چلسي شنيده ميشود، به نظر دوران سرمربي پرتغالي در گروه آبيهاي لندن به پايان رسيده است.
شايد بزرگترين عامل جدايي مورينيو، رابطه سردش با رومن آبراموويچ، مالك باشگاه باشد. البته با وجود گمانهزني روزنامهها، مورينيو اخيرا گفته كه ميخواهد به قراردادش كه سه سال ديگر به پايان ميرسد، پايبند باشد.
چند هفته پيش خبر درگيري لفظي بازيكنان چلسي با يكديگر هم به روزنامهها درز كرد. اما، لمپارد تمام اين خبرها را بيپايه و اساس ميداند و آرزو كرد كه ژوزه مورينيو در استمفوردبريج بماند:« ژوزه مربي بزرگي است و به دلايل بسياري عاشق اين هستم كه زير نظر او بازي كنم. مورينيو اعتماد به نفس بسياري به من و تيم داد. براي من، كار كردن با او لذت بخش است، من با ژوزه رابطه بسياري خوبي دارم. تصور زندگي بدون او دشوار است. اما، اين قانون فوتبال است، مورينيو از همان دقيقهاي كه اين جا آمد، جو و روحيهاي كه نياز داشتيم را بوجود آورد. پيش از او با فلسفه پيروزي بيگانه بوديم. براي همين است كه به لطف او دو سال پيش موفق شديم.»
بازيكن خط مياني تيم ملي انگلستان ادامه داد:« بيرون حرف و حديث بسياري وجود دارد، اما، داخل باشگاه شرايط مانند هميشه خوب است. بعضي وقتها هنگامي كه مردم دربارهي ما حرف ميزنند جالب است، چرا كه ميفهمي بسياري از اين چيزها، اشتباه هستند و اين موضوع شما را به عنوان يك گروه يكپارچهتر ميكند. مدتي است كه در اوج نبودهايم. اما، در چند بازي گذشته خوب بوديم. تنشي ميان ما وجود ندارد چرا كه مهمترين نكته براي يك بازيكن اين است كه سخت تمرين كند و پيروز شود. ما احمق نيستيم كه چشمانمان را ببنديم و به هر چه ميگويند گوش كنيم. البته اين ويژگي يك باشگاه بزرگ است كه اجازه بدهد مردم دربارهاش اظهار نظر كنند.»
اين فصل آندري شوچنكو، خريد سي ميليون پوندي، بزرگترين دردسر باشگاه لندني بوده است. مهاجم اوكرايني به سختي راه دروازهها را پيدا ميكند.
با اين حال لمپارد او را سزاوار سرزنش نميداند:« دربارهي شوچنكو، حرفهاي بيهوده بسياري ميزنند، اين انصاف نيست! براي اين كه بسياري از حرفها را آدمهاي بيرون باشگاه ميگويند. بيشترين اعتباري كه ميتوانم به شوا (لقب شوچنكو) بدهم اين است كه دهانش را باز نميكند و بسيار سخت تلاش ميكند. او تنها ميخواهد گل بزند، در چند ديدار گذشته هم ديديد كه اين كار را انجام داد. بايد اميدوار باشيم اين روند ادامه داشته باشد. آندري و ديديه دروگبا بهترينهاي چلسي هستند و ما به گلهايشان نياز داريم.»